Wpisy 3 430 882 – 3 430 981
3 grudnia 2018 22:12 → 3 grudnia 2018 23:09, 100 wpisów
Isia zarabiam trzeba siać propagande co niektórzy lubią makaron na uszy a jak się źle komuś coś to mają ubaw..
Teraz zatypujemy trzeba Ligę mistrzów wygrać w Grudniu przydałby się złoty medal jeszcze na koniec roku lubie złoto
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 245 597,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Forsiasty ? A'propo złota ...Jak się mówi złoto leć czy goło leć ?
Gabriel Witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja witamy Cię
101 dalmatynczykow?nie to moja pozycja w pewniakach...walczę o pierwszą 10 do końca grudnia
Pasko, Ty tam nie podawaj wygranych , tylko tu dla swoich podaj pewniaki
Forsiasty, to już widze scene po dyżurze jak zajdziesz oddziałową od tylca i ona się Ciebie zapyta ..chirurg czy anstezjolog ? a Ty odpowiesz...chirurg a ona..to rżnij waść a nie usypiaj
Przychodzi do lekarza kobitka z piłą tarczową w d..i a lekarz się pyta co pani jest Panie doktorze rzne się na okrągło
Forsiasty , znam lepszy Wchodzi baba do doktora z pługiem w plecach On myje rączki nad umywalką . Odwraca się patrzy i mowi orzesz ty kur....
Albo wchodzi baba z szybą na plecach lekarz się pyta co pani jest a baba szybowiec
Wchodzi baba do dentysty siada na fotelu rozkłada nogi a on mówi...ginekolog piętro wyżej a ona ...patrzcie go jaki dowcipniś ginekolog piętro wyżej JP i pyta go ...był tu wczoraj mój Józek ?...był ...wprawiałeś mu pan szczękę ? wprawiałem ...to kur...ją pan teraz wyciąg
Zawsze ale to zawsze nabieram ludzi w ten czas za 5 dwunasta wychodzą na fajkę a ja dre ryja 10 9 8 7...rzucają szlugi i na salę
Zaśpiewaj se Gosia kolędę o krówce a ona leci mniej więcej tak...Małemuuuuu Małemuuuuuuu
Gosia tu lentkie sprostowanie. To nad głową to stara rawka od rowera marki Ukraina Przepiłem prawdziwąaureolkę
Jacunn ja widziałem w puszczy koło mnie wkur Miśka Lata po lesie idiota , wszystkich chce bić i mówi...kur..po co ja przed snem tyle kawy sie ożłopałem
Albo wersja jak misiek pił z leśniczym Wyszedł z leśniczówki sie odlac i wpadł do dołu Na korniaku wyprał se zęby Leśniczy szuka miśka po godzinie świeci latarką w dół a misiek z dołu drze ryjem bez zębów te słowa...to ja nieświeć to ja nieświeć seplenił bo wyprał zęby Jak nieświeć to leśniczy zgasił latarke i poszedł dalej