Wpisy 34 233 – 34 332
25 listopada 2008 21:13 → 26 listopada 2008 14:21, 100 wpisów
SKRYBA- Plywa u mnie zlota rybka codziennie ją prosze chcem 10 /10 6/6 w dużego A ona ma mnie gdzieś hehehehehhe
"kogucik19" napisal:
"Dawno pisalem ze jezeli grac systemem to tylko systemem prostym.kazdy inny w grach liczbowych na dluzsza mete przyniesie straty.
kogucik19 2008-11-25 (21:01)
.....................................
Otóż "stary doświadczony graczu " z Krakowa: wczoraj w PRZYKŁADZIE dla "icemario" zaprezentowany system 1z8 jest właśnie formą zagrania 8 zakładów prostych na 1 kuponie!!!
Bo to jest 8 oddzielnych zakładów , które dla uproszczenia ( aby ich nie umieszczać na 8 oddzielnych zakładach ) możemy poprzez zapis 1z8 ulokować na 1 wspólnym kuponie - w pelni zachowując ich odrębność , jak nazwa 1z8 wskazuje!!!
Tylko totalny ignorant i laik może tego nie wiedzieć...
"Dawno pisalem ze jezeli grac systemem to tylko systemem prostym.kazdy inny w grach liczbowych na dluzsza mete przyniesie straty.
kogucik19 2008-11-25 (21:01)
.....................................
Otóż "stary doświadczony graczu " z Krakowa: wczoraj w PRZYKŁADZIE dla "icemario" zaprezentowany system 1z8 jest właśnie formą zagrania 8 zakładów prostych na 1 kuponie!!!
Bo to jest 8 oddzielnych zakładów , które dla uproszczenia ( aby ich nie umieszczać na 8 oddzielnych zakładach ) możemy poprzez zapis 1z8 ulokować na 1 wspólnym kuponie - w pelni zachowując ich odrębność , jak nazwa 1z8 wskazuje!!!
Tylko totalny ignorant i laik może tego nie wiedzieć...
13,24,26,30,35,37,40,53,56,72 - metodą sztućcową - znaczy a nóż widelec...
MARIO
codziennie po zapytaniu do złotej rybki zmniejsz ilość wody w akwarium - efekt murowany
codziennie po zapytaniu do złotej rybki zmniejsz ilość wody w akwarium - efekt murowany
"cymbał" napisał dziś:
"34189. Wiem, że nie powinienem się wkrochmalać. Ale szlag mnie trafia, kiedy taka niedojda, jak Kogucik odpowiada na każdy wpis Ediego."
..................................
Bez komentarza...
"34189. Wiem, że nie powinienem się wkrochmalać. Ale szlag mnie trafia, kiedy taka niedojda, jak Kogucik odpowiada na każdy wpis Ediego."
..................................
Bez komentarza...
...zdawalo mi sie ze trafiam codziennie 3/8...sprawdzilem to i prawda okazala sie brutalna...powiem wiecej...nie ma chyba takiej osoby co by trafiala z taka skutecznoscia aby wyjsc na plus w tym sposobie gry...wiec po co o nim pisac???
...bylem pewien ze prezentujesz system gry oparty na twoim wlasnym doswiadczeniu(czyt.graniu)...ale widze ze to tylko chodzenie ze zawiazanymi oczyma we mgle po lesie w nocy...hehe(bez urazy) :D
pzdr.nara:)
...bylem pewien ze prezentujesz system gry oparty na twoim wlasnym doswiadczeniu(czyt.graniu)...ale widze ze to tylko chodzenie ze zawiazanymi oczyma we mgle po lesie w nocy...hehe(bez urazy) :D
Skonczylem 18 latek i mam prawo do swojego zdania a twoje wywody mnie nie obchodza,jak na razie nikt jakos nie pisze ze wygral,grajac systemami,bo to nie systemy graja a liczby,i tylko liczby,wiec skoncz juz z ta mistyfikacja,bo tak wszystkim doradzasz a kasy nikt z tego nie ma a o kase chodzi a nie o procenty,i inne bzdety.Pseldo graczu z Warszawy.Podaj liczby (przed losowaniem)i wtedy mozna ocenic twoje zdolnosci reszta to plewy,a ziarno gdzie.
...MARIO zrob tak:zagotuj wode...stan z czajnikiem nad szklana kula...i wtedy zapytaj...hehehe :D
Piotrek 11 - ciekawy sposób na wyznania , ale ja mówię prawdę , czekajcie , trochę czasu i wiary!
"stary graczu" z Krakowa:
podając swoje liczby PRZED LOSOWANIAMI , ulokowałem się w
"TOP 100 - Największych osiagnięciach w historii typowań" na multipasko.pl ,
więc spuść krakowski bufonie z tonu , bo jesteś za cienki bolek dla mnie - zarówno w teorii jak i praktyce gier losowych.
Chyba PASKO ci o tym na forum już napisał???
Mam przytoczyć ci Jego wpis w tej sprawie, skoro udajesz że go nie znasz???
podając swoje liczby PRZED LOSOWANIAMI , ulokowałem się w
"TOP 100 - Największych osiagnięciach w historii typowań" na multipasko.pl ,
więc spuść krakowski bufonie z tonu , bo jesteś za cienki bolek dla mnie - zarówno w teorii jak i praktyce gier losowych.
Chyba PASKO ci o tym na forum już napisał???
Mam przytoczyć ci Jego wpis w tej sprawie, skoro udajesz że go nie znasz???
Kogucik Nie jestem twoim zwolennikiem ani wrogiem ale masz racjie mi też tylko chodzi o kasiore nie jakiś % itp i nie garm na sucho tylko za kasiore sporą kasiore 7 dni w tygodniu i jeszcze jedno nie ma systemow tylko zbiegi okolicznosci tak jak zawsze mówilem 80% to szczęście a 20 kombinacjie .lOSOWANIE ZA 30 MIN !I GRAJMY LICZBAMI NIE SYSTEMAMY I SŁUCHAJMY SWEGO MÓZGU NIE CZATOWSKICH GÓRU !
"icemario":
to ty jesteś tym kimś błądzącym - skoro podałeś tu jako swoje osiągnięcia to, co de facto nie istnieje - bo ja jedynie do tych Twoich mitomańskich osiągnięć się odniosłem - doradzając najekonomiczniejsze wykorzystanie tych NIBY Twoich sukcesów w formie 3z8 o jakich sam napisałeś - więc nie odwracaj teraz kota ogonem!!!
to ty jesteś tym kimś błądzącym - skoro podałeś tu jako swoje osiągnięcia to, co de facto nie istnieje - bo ja jedynie do tych Twoich mitomańskich osiągnięć się odniosłem - doradzając najekonomiczniejsze wykorzystanie tych NIBY Twoich sukcesów w formie 3z8 o jakich sam napisałeś - więc nie odwracaj teraz kota ogonem!!!
...99,9999928571%(znowu procenty chyba trzeba sie napic!)ludzi slucha swojego mozgu i nie trafiaja!!!!! :D
(obliczene dotycza DL6/6)
(obliczene dotycza DL6/6)
pewniak w DL to
27 a razem z nim 14 i 19
a po nich 9-5-10 i mamy szostke
5-9-10-14-19-27
27 a razem z nim 14 i 19
a po nich 9-5-10 i mamy szostke
5-9-10-14-19-27
...nie...nie...nie...
"Ale w dobrym kierunku idzie Twoje myślenie co do tych 3 liczb - i tego się trzymaj a jak dojdziesz do metody typowania dajacej Ci 3z8 , to już będziesz wygrany na poziomie DZIENNEGO zysku 8.75% od włożonej w grę kasy... "
...to chyba ty to napisales tak?...wiec powiedz mi jak bede wygrany na poziomie 8,75% dziennie jak nie ma metody dajacej 3/8...czy jest???...bo jezeli twierdziz ze jak ktos moze dojsc do takowej to prawdopodobnie ja znasz...domniemam :D
...a propo byl juz taki jeden(z wiadomych powodow nie wymienie z imienia)co twierdzil ze zna liczby jakie wypadna tylko ze on nie typuje tylko gra i nie poda i do dzis gra i nie podaje liczb i gra i gra i gra...
"Ale w dobrym kierunku idzie Twoje myślenie co do tych 3 liczb - i tego się trzymaj a jak dojdziesz do metody typowania dajacej Ci 3z8 , to już będziesz wygrany na poziomie DZIENNEGO zysku 8.75% od włożonej w grę kasy... "
...to chyba ty to napisales tak?...wiec powiedz mi jak bede wygrany na poziomie 8,75% dziennie jak nie ma metody dajacej 3/8...czy jest???...bo jezeli twierdziz ze jak ktos moze dojsc do takowej to prawdopodobnie ja znasz...domniemam :D
...a propo byl juz taki jeden(z wiadomych powodow nie wymienie z imienia)co twierdzil ze zna liczby jakie wypadna tylko ze on nie typuje tylko gra i nie poda i do dzis gra i nie podaje liczb i gra i gra i gra...
Jezu znowu ten guru z warszawki obraża. Tak edi ty jesteś genialny, idealny i rosły w swej wielkości jak Napoleon.
Znowu ten guru z warszawki obraża. Tak edi ty jesteś genialny, idealny i rosły w swej wielkości jak Napoleon.
"icemario":
czy Ty masz prawo zawierać już zakłady ? Bo z poziomu Twoich wpisów wnioskuję ,że chyba dopiero za 3-4 lata takie prawo zdobędziesz...
Stosujesz dziecinną argumentację i naiwnie płaskie chwyty socjotechniczne, jak ten ostani , w którym wklejasz moją wypowiedź do kogoś innego ( gracza1987 ) adresowaną , w której informuję go, iż jeśli dojdzie w swoich typowaniach do skuteczności 3/8 ML to pozwoli mu to osiągać zysk na poziomie 8.75%.
W tej wypowiedzi nie było żadnego - teraz mi przez Ciebie imputowanego - powiadomienia kogokolwiek o liczbach!
To Ty się w tę naszą rozmowę włączyłeś -INFORMUJĄC SPOŁECZNOŚĆ TEJ STRONY o swojej STAŁEJ SKUTECZNOŚCI trafień 3z8 i wyraziłeś chęć poznania metody dla tej SWOJEJ WŁASNEJ SKUTECZNOŚCI!!!
I ją dostałeś - bo wszak o metodę uzyskania zysku 8.75% przy tej swojej własnej w/w skuteczności 3z8 się do mnie zwróciłeś - a nie to czym teraz tu usiłujesz zamydlić oczy... czyli jakieś liczby - bo to Ty ponoć już miałeś "patent" na 3z8 ....
A teraz jeszcze jak chłopczyk w krótkich majtkach przedstawiasz jakieś spisy trafień i swój z nich płynący wniosek ,że nie da się zysku 8.75% osiagnąć.
Osiągnij koleś , to , czym się tu
pochwaliłeś - czyli te 3z8 a zysk 8.75% w podany Ci wczoraj sposób stanie się REALNY.
Więc "icemario" Ty wpierw stań się realnie bardziej poważny .
Wybacz - ale już więcej nie będę mógł Cię swoimi odpowiedziami zaszczycać , wobec powyżej wykazanego Twojego niepoważnego całoksztszałtu...
czy Ty masz prawo zawierać już zakłady ? Bo z poziomu Twoich wpisów wnioskuję ,że chyba dopiero za 3-4 lata takie prawo zdobędziesz...
Stosujesz dziecinną argumentację i naiwnie płaskie chwyty socjotechniczne, jak ten ostani , w którym wklejasz moją wypowiedź do kogoś innego ( gracza1987 ) adresowaną , w której informuję go, iż jeśli dojdzie w swoich typowaniach do skuteczności 3/8 ML to pozwoli mu to osiągać zysk na poziomie 8.75%.
W tej wypowiedzi nie było żadnego - teraz mi przez Ciebie imputowanego - powiadomienia kogokolwiek o liczbach!
To Ty się w tę naszą rozmowę włączyłeś -INFORMUJĄC SPOŁECZNOŚĆ TEJ STRONY o swojej STAŁEJ SKUTECZNOŚCI trafień 3z8 i wyraziłeś chęć poznania metody dla tej SWOJEJ WŁASNEJ SKUTECZNOŚCI!!!
I ją dostałeś - bo wszak o metodę uzyskania zysku 8.75% przy tej swojej własnej w/w skuteczności 3z8 się do mnie zwróciłeś - a nie to czym teraz tu usiłujesz zamydlić oczy... czyli jakieś liczby - bo to Ty ponoć już miałeś "patent" na 3z8 ....
A teraz jeszcze jak chłopczyk w krótkich majtkach przedstawiasz jakieś spisy trafień i swój z nich płynący wniosek ,że nie da się zysku 8.75% osiagnąć.
Osiągnij koleś , to , czym się tu
pochwaliłeś - czyli te 3z8 a zysk 8.75% w podany Ci wczoraj sposób stanie się REALNY.
Więc "icemario" Ty wpierw stań się realnie bardziej poważny .
Wybacz - ale już więcej nie będę mógł Cię swoimi odpowiedziami zaszczycać , wobec powyżej wykazanego Twojego niepoważnego całoksztszałtu...
Kulkowicze jaka dwójka na jutro? Tak na 90 procent waszym zdaniem? I jaka trojeczka jeśli mogę spytać pozdrawiam
bella weszły mi jeszcze 4i 40 jestem szczęsliwy udane losowanko hepi 2 razy 4/6 i 3 razy 3/6 w dużego i to tylko na 8 zakładowym kuponie masz od mario buzka internetowego pozdrawiam !
Bella żeby nie byc gołosłowny 4/6 na MARIO OLSZTYN NA PASCU I 4/6 NA MARIO OLSZTYN Mega pewniaki jestem już 6 w rankingu duzego
Witam.No zeby nie 54 to byly by wszystkie zastawy a tak to tylko 1 wiec nie jest tak zle.Pozdrawiam.
Po wpisach 34249 i 34250 autorstwa "malagorzka " widzę ,iż krakowskie punkty skupu surówców wtórnych ( butelki , puszki i stare szmaty ) są jeszcze czynne...
"Marek71":
34158. c.d.
Ta metoda , która wczoraj wygenerowała liczbę 27 - to było już 11. w listopadzie trafienie przy zastosowaniu tego sposobu doboru typu,
bo poprzednie były w dniach:
01.11 07
05.11 16
07.11 13
09.11 20
11.11 22
13.11 19
15.11 21
16.11 23
18.11 30
21.11 32
24.11 27
....................................
No i mamy 12. raz w listopadzie - bo dziś według tej metody weszła liczba 32 .
Pozdrawiam
edi8
34158. c.d.
Ta metoda , która wczoraj wygenerowała liczbę 27 - to było już 11. w listopadzie trafienie przy zastosowaniu tego sposobu doboru typu,
bo poprzednie były w dniach:
01.11 07
05.11 16
07.11 13
09.11 20
11.11 22
13.11 19
15.11 21
16.11 23
18.11 30
21.11 32
24.11 27
....................................
No i mamy 12. raz w listopadzie - bo dziś według tej metody weszła liczba 32 .
Pozdrawiam
edi8
...dobrze juz dobrze...nie denerwuj sie tak...widze ze jestes strasznie sflustrowany tym ze nie mozesz nic ciekawego i skutecznego wymyslec...a twoje wpisy sa tylko dowodem na to ze nic a nic nie udaje ci sie wygrac...ja potrafie sie przyznac do bledu i zrobie to jeszcze raz i jeszcze raz jak bedzie trzeba...POMYLILEM SIE I GORACO PRZEPRASZAM!!!WYDAWALO MI SIE ZE KAZDY KTO MA TROCHE OLEJU W GLOWIE POTRAFI TRAFIC 3/8 NIESTETY NIE I NIEZNAM TAKIEJ OSOBY I NA FORUM TEZ TAKIEJ NIE MA A PODEJZEWAM ZE I W POLSCE TEZ NIE I NA SWIECIE...wiec przestan mi tu nawijac makaron na uszy bo sam tez nie wiesz jak to zrobic a zaraz zaczniesz mi tu pewnie pisac jakim to ty mistrzem w typowaniach nie byles...owszem nie zaprzeczam...ale zauwaz obiektywnie...ze nawet bycie na pierwszym miejscu w rankingach nie da ci 100% systemu 3/8...koniec i kropka :D
...brachu MARIO graty za trafionka w DL...zebym wiedzial kiedy wejda twoje a kiedy moje to bysmy wygrywali na okraglo...hehe...dzisiaj ty gora!...zobaczymy we czwartek...do zobaczenia jutro w robocie poki co 3msie :D
No i trzeba było moimi grać,tzn. żeby nie weszły.Tylko 2/13 trafione także brawo.
Cała polska gra moja metodą efekt 110zł 10 gr za czwórke ale przy inwestycji w duzego 16 zł dobrze dobranych rozpisanych pewniaków z przedziału 25 losowań dało 252 zł zysku blisko byłem 5/6 bowiem wyżuciłem z zestawu liczbe 9 i 45 byłem pewny że odeszły :( Do jutra
...MARIO!!!...zebys zagral moja metoda co dzwonilem do ciebie...to zgarnolbys:
2x4/6---2x1980,00===3960,00
3x3/6---3x495,00===1485,00
RAZEM===5445,00-10%===4900,50!!! :D
...czemu mnie nie sluchasz!!!
2x4/6---2x1980,00===3960,00
3x3/6---3x495,00===1485,00
RAZEM===5445,00-10%===4900,50!!! :D
...czemu mnie nie sluchasz!!!
A mnie weszła dzisiaj 28 :)i kuponik z tymi które miały nie wejść czyli 15,71,70 obstawiane od kilku dni :)
[cenzura]
[cenzura]
KULKOWICZE CO NA JUTRO?:) Jaka parke polecacie????:) tak na 90procent?:)
ALE JAK tu ktos kiedys pisal ze 52 jest juz obciazona :) hehe i nie wypadne ale moze....
Gratulki MARIO Czy mamy przez to rozumieć, że posłuchałeś icemario i złotą rybkę postraszyłeś czajnikiem ? ;D Czy w czwartek też będziesz miał dzień dobroci dla nas biednych kulkowiczów? Potraktuj to jako delikatną sugestię a TOnZ niczego się nie dowie ;P
Z tego co wiem to smierdzacych szmat nie przyjmuja chyba ze z wygranym kuponem w kieszeni,jako lapowka zeby utylizowac.
Kogucik: jak mam rozumieć Twój ostatni wpis, bo nie wiem jak się do niego ustosunkować...
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej nocy. Jutro aktualizacja analiz - niestety znowu z poślizgiem za co przepraszam.
Cenzura...cenzura...czasami by sie przydała autocenzura.
Dobrej i spokojnej nocy wszystkim
Dobrej i spokojnej nocy wszystkim
WITAM.moze poda ktos jakas trojeczke na dzisiaj.cos ostatnio niemoge trafic.
PASKO zrozum sobie jak chcesz to nie moj problem,jestes taki stronniczy ze nie mamy sobie chyba nic do powiedzenia,prosiles o spokoj to poczytaj od poczatku kto kogo sie czepia.A wpis potraktoj tak samo jak wpis nr 33981.Nie zalezy mi na czacie w tym towarzystwie i z taka agrsja do wszystkich pewnego czlowieka ktorego buta przekracza juz wszystkie dopuczczalne normy.Polowales stronniczo na MALAGORZKA pod namowami twego serecznego kolegi ktoremu ulegasz i wszyscy to widza,brak reakcji z twojej strony wskazuje ze albo sie go boisz,albo jestes w zmowie z nim,albo jestes az tak glupi ze nie widzisz jaki ferment ten czlowiek wywoluje.
I jeszcze jedno nie tylko wiedza sie powinna liczyc ale sposob jej przekazywania oraz szacunek dla drugiego,a rady typu"wymien baterie w kalkulatorze"swiadczy o chamstwie,i braku kultory,oraz pogardzie dla drugiego,wykazywanie bledow ktore czasem popeniamy a sa wychwytywane natychmiast przez tego fanatyka ,i zlosliwie komentowane.A zreszta szkoda mi czasu na takie pierdoly.
Pomijając bzdury pisane przez Kogucika - czy ktoś może sie pochwalić sukcesem i konkretną wygraną ????
MYSIA PYSIA zadajac takie idjotyczne pytania ktore ciagle sie przewijaja dajesz swiadectwo swojego poziomu wiedzy jaki prezentujesz.Nic dodac nic ujac.Wiec zanim napiszesz o kims ze pisze bzdury wykaz sie wieksza wiedza a nie takim poziomem jaki zaprezentowalas.
witam.do kogucika19.pisales ostatnio ze jestes pechowcem.jak czytam twoje wpisy to zawsze piszesz ze poszlo ci calkiem nie zle.moze podasz mi pare numerkow na dzisjaj?pozdrawiam:}
czy grajac w multilotka plus kiedy trafie 3/10 to w tej 3 musi byc liczba plus zebym dostal 4 zł?
KAJA prosze bardzo juz podaje.parki:1-2, 1-7, 1-15, 1-52, 3-7, 3-15, 7-15, 7-52, 15-52,Te parki wyslij dzis za 16 zeta kazda parka na gre ze NIE wyjda czyli po kursie 1,49 i zobaczysz jak ci pojdzie smie twierdzic ze dobrze,a na kazdej parce zarobisz troche wiecej niz 5 zeta .Powodzenia,ale gdybys dysponowala wieksza kasa to zagraj za 32 zeta i wtedy na czysto zarobisz 10.91 zeta.Zycze ci powodzenia a wynikami podziel sie z nami.
KAJA a jak by ci jakas nie wyszla to jutro ja poslij wedlug progresi tylko sobie ja policz,i wtedy napiszesz ze zarobiles,albo powyzej 50 zeta albo 100,zagraj bo warto.Tylko zadne systemy,i dzikie weze tylko zakladami prostymi.I nie zawracaj sobie glowy zadnymi procentami tylko licz kase,bo o to wszystkim chodzi.Jest tak prosta gra ze zadne jej skomplikowanie zadnymi procentami nie jest potrzebne.
Co do gry w duzego lotka na 1 liczbe z kursem 7 polecam nastepujace liczby do pojedynczego obstawienia: 4,16,17,22,24,31,32,33,40,46,48.Zycze sukcesu.Nie wiem jak dlugo bede na tym czacie ale to juz ode mnie nie zalezy wiec przekazuje co mialem do przekazania,szybko bo moge nie zdazyc,Pozdrawiam.I grajcie a nie kombinujcie tylko grac tak jak w duszy gra,bo jak napisal MARIO 80 % to szczescie,a 20% inne czynniki.Pozdrawiam
Popieram Kogucika19,w 100%,
Jak tak dałej pójdzie,to się sam zbanuję,Nie podoba mi się brak obiektywizmu ze strony Pana Pasko,
Nie chce mi się przytaczać,kto od samego początku tj.od dnid 19,20,11.08r.zaczął zaczepkę z kogucikiem19.Tego się nie da czytać,żygać się chce jak słyszy się ciągle to samo.
Nie muszę być na tej stronce,mam wielu przyjaciół na GG,z którymi co dziennie piszę.Nie jestem ni za tym,ni za tym,ale obiektywnym tprzeba być,tyb bardziej zauważyłem czytając te do niczego prowadzące wywody,że wielu kulkowiczów też tak uważa.Pozdrawiam
Jak tak dałej pójdzie,to się sam zbanuję,Nie podoba mi się brak obiektywizmu ze strony Pana Pasko,
Nie chce mi się przytaczać,kto od samego początku tj.od dnid 19,20,11.08r.zaczął zaczepkę z kogucikiem19.Tego się nie da czytać,żygać się chce jak słyszy się ciągle to samo.
Nie muszę być na tej stronce,mam wielu przyjaciół na GG,z którymi co dziennie piszę.Nie jestem ni za tym,ni za tym,ale obiektywnym tprzeba być,tyb bardziej zauważyłem czytając te do niczego prowadzące wywody,że wielu kulkowiczów też tak uważa.Pozdrawiam
Ja rowniez popieram Kogucika dosc juz obelg pod jego adresem i nie tylko jego od takiej GNIDY,ktora trzeba tepic!!!!!!!!!!!
Po prawie tygodniu sprawdzania roznych sposobow gry wylonilem najbardziej oplacalny,ze ja na to wczesniej nie wpadlem tylko po tylu wypisanych dlugopisach i zniszczonych kartkach,ale do rzeczy:Musimy znalesc 7 liczb ktore wedlug nas najrzadziej wychodza,z tych 7 liczb robimy system pelny na 2 liczby czyli bedzie 10 zakladow.i te 10 zakladow posylamy.Proponuje wyslac kazdy kupon za 16 zeta,na 1 raz a te dwojki ktore nie wyjda posylamy na drugi dzien,za stawke ktora sobie policzymy,pamietajac ze jest to kurs to 1,49.maxymalny czas oczekiwania ze parka wyjdzie to gora 4- 5 dni przy wielkim pechu lub wyjatkowym zbiegu okolicznosci ale to 5 dni a nie 22 dni jak w przyadku 1 liczby na tak czyli ze wyjdzie.Pozdrawiam i zycze sukcesu,tylko nie probujcie zadnymi zakladami zlozonymi bo gra jest tak prosta jak gra na parki ktore maja wyjsc roznica polego a wielkosci kursu i zyskach ale za to czestotliwosc trafienia o wiele wieksza.To tak jak bysmy losowali z bebna nie 20 liczb a 60 liczb.Prawda ze proste,i nie nalezy tego w zaden sposb komplikowac,zadnymi procentami,i innymi kombinacjami a kasa nam zaraz zacznie sie pojawiac .obiecuje.
koguciku
troszke sie przeliczyles
system pelny na parki z 7 liczb to
21 zakladow.
10 zakladow to troche za malo.
troszke sie przeliczyles
system pelny na parki z 7 liczb to
21 zakladow.
10 zakladow to troche za malo.
Jaksa1977.
Ciebie nic nie interesuje jak liczby,?
A atmosferz tego czatu nic Cię nie bochodzi.?
Niech to się w koncu wyjaśni,bo nawet pisac się nie chce,wiedząc,że po południu będzie tak samo jak codzień.Ciągle ta sama melodia.
Pozdrawiam.
Ciebie nic nie interesuje jak liczby,?
A atmosferz tego czatu nic Cię nie bochodzi.?
Niech to się w koncu wyjaśni,bo nawet pisac się nie chce,wiedząc,że po południu będzie tak samo jak codzień.Ciągle ta sama melodia.
Pozdrawiam.
TAK TOMCIO masz racje w to ma byc 5 liczb.5liczb 10 zakladow 2 liczby w zakladzie,dzieki za zwrocenie uwagi,ale to zmeczenie wychodzi .Ale ciesze sie ze mnie skorygowales to swiadczy ze wiesz o co chodzi i masz wiedze w tym zakresie jeszcze raz ci bardzo dziekuje,i wszystkich przepraszam,ale podalem te zestawy wczesniej wiec jest ok dla osoby ktora wysle nie ma to znaczenia na sczescie.Dzieki.Pozdrawiam
od 1 grudnia bede gral tymi zestawami,a korzystam teraz z okazji spokojnego pisania po poludniu nie bede wchodzil na czata,wiec moja dopoludniowa tworczosc,jest dlatego taka obfita.Jak tylko nastapi ten moment na czacie kiedy "inni" zaczna pisac ja sie nie bede odzywal i to moze bedzie skuteczna metoda.Pozdrawiam.
juz jestem.koguciku19 wlasnie przeczytalam co napisales i bardzo ci dziekuje za rade.napewno skorzystam.pozdrawiam:}
Grom+po co tu jesteś?Czy nie po to by wygrywać jakieś pieniądze-wydaje mi się że po to wchodzą ludzie na tą stronkę by dowiedzieć się propozycji co do liczb-powiem szczerze że pomaga w wygrywaniu .Od Ciebie dostałem typki i jakoś było nie tak ,niefortunny dzień przyjacielu,ale kto wie może dziś i Twoja propozycja mi się przyda,bo powiem szczerze że pewne liczby i tak eliminuję i wstawiam swoje typy
pozdro Grom
pozdro Grom
Pasko !!!!! nie lubię się wcinać ale poczytaj wpisy tego BUFONA i prostaka ediego8. Od kiedy pojawił się na forum chce zostać bogiem a tak naprawdę ma urojone ambicje bycia bosem.Człowieku trochę tolerancji dla innych,przypominam że to forum dyskusyjne i każdy może mieć rację bo w LOTTO nie ma lepszych lub gorszych tylko są mniej lub wiecej "fartowni".Podniecasz się swoimi wywodami, zostaw coś dla partnerki lub partnera na sfrustrowane wieczory.Pozdrawiam kogucika19 i innych graczy
Jaksa1977.
Widzę właśnie,że to Cię nic nie obchodzi jak kogoś opluwają.
Ciekawe cz zmieniłbyś zdanie jak by Ciebie to dotyczyło.
Stare przysłowie mówi.
Przyjaciół poznajemy w biedzie.
J CI liczb nie podam.
Skoro jak twierdzisz,że masz swoje typy ,to życzę Ci powodzenia.A jeżeli jesteś w tej rodzinie cztowników na tej stronce,to nie powinno być CI obojętne,czy ktoś się opluwa czy nie.Chyba ,że nie masz swojego zdania.
Pozdrawiam.P.S.Jedyny odważny posio miał jak na razie coś do powiedzenia w tej sprawie.pozdr.
Widzę właśnie,że to Cię nic nie obchodzi jak kogoś opluwają.
Ciekawe cz zmieniłbyś zdanie jak by Ciebie to dotyczyło.
Stare przysłowie mówi.
Przyjaciół poznajemy w biedzie.
J CI liczb nie podam.
Skoro jak twierdzisz,że masz swoje typy ,to życzę Ci powodzenia.A jeżeli jesteś w tej rodzinie cztowników na tej stronce,to nie powinno być CI obojętne,czy ktoś się opluwa czy nie.Chyba ,że nie masz swojego zdania.
Pozdrawiam.P.S.Jedyny odważny posio miał jak na razie coś do powiedzenia w tej sprawie.pozdr.
Zysk.
przepraszam,musieliśmy się minąć z wpisami.
Ty też widzisz i dostrzegasz co się tu wyrabia.
Naprawdę powiadam WAm,że jak przyjdzie po południe, to odechcirwasię pisać.pozdrawiam,
przepraszam,musieliśmy się minąć z wpisami.
Ty też widzisz i dostrzegasz co się tu wyrabia.
Naprawdę powiadam WAm,że jak przyjdzie po południe, to odechcirwasię pisać.pozdrawiam,
Grom -czy ja czymś Cię uraziłem.Poprostu raz się typuje lepiej raz gorzej ,chyba to jest normalne i logiczne-jakbyś za każdym razem był fenomenalny to byś tu nie siedział tylko na jakiejś Majorce ,albo gdzieś (przecież wtedy byś był miliarderem-jakbyś tak dobrze za każdym razem wiedział co ma paśc ,a co nie wpadnie).Przeciez ja nie mam do Ciebie pretensji ,wtedy był nie fart i już ,a jak Cię obraziłem to sory ,może żle to zrozumiałeś-Gorzów Wlkp pozdrowionka
Nawiekszym problemem jest wybor tych 5 liczb i tu niestety bedzie tyle pomyslow co grajacych,bo czym sie kierowac,tym ze dana liczba sie juz powtorzyla 3 lub 4 razy,czy tym ktore najrzadziej wychodza,kazdy czuje inaczej i kazdy ma racje,wiec dobor liczb jest jak odcisk palca dla kazdego inny.Pragne tylko dodac ze wdlug informacji PASKO na najdluzej oczekiwana parke to 14-46 bo nie bylo jej od 127 losowan,ale to nie znaczy ze zadnej liczby z tego zestawu tyle nie bylo tylko to znaczy ze sie nie zeszly,a skoro sie nie zeszly to mozna domniemywac ze zadko te liczby wychodza.Wezmy taka parke 70-71 zobaczcie ile mozna bylo wygrac.Zycze powodzenia w grze.
Mam swoje typy ,ale potrzebuję coś dołożyć do tej parki ,zazwyczaj jak każdy podaje zawsze te 2 liczby wpadają z jego typów-poprostu tak tylko spytałem czy ktoś poda typki,popołudniu mnie nie będzie ,śpię przed nocką więc teraz pytam
Tak motowski masz rację.
wpis nr.34259.TO co to jest jak nie prowokacja do następnej dyskusji.
Dlatego Malogorzka odpowiedziała i stała się ofiara odsunięcia z czatu.
Panie pasko ślepy widzi co się dzieje.
Proszę o przywrócenie małogorzkiej na czat.NIesłusznie ją Pan usunął.pozdr.
wpis nr.34259.TO co to jest jak nie prowokacja do następnej dyskusji.
Dlatego Malogorzka odpowiedziała i stała się ofiara odsunięcia z czatu.
Panie pasko ślepy widzi co się dzieje.
Proszę o przywrócenie małogorzkiej na czat.NIesłusznie ją Pan usunął.pozdr.
no właśnie jestem raczej w 100% przekonany ze 71 dziś padnie ,choc wcześnie w swoich typach podałem 42 ,ale nie dostrzegłem pewnej zasady ,która ostatnio się sprawdza,ale cóż może i 42 wpadnie,ale co do 71 to 100 % stawiam że będzie dziś
Witam. Czuwam i zobaczę co będzie po powrocie edi.
Edi8 nie odkryję Ameryki jeśli powiem, że w ten czy inny sposób narobiłeś sobie wrogów na chacie. Twoje wpisy są obecnie przede wszystkim walką z innymi. Odpowiadasz na zaczepki, walczysz. Widać, że to się nie skończy tak łatwo... Moja rada: albo wycofać się najdłuższy okres z chata, albo swoją postawą udowadniać, że chcesz aby to się skończyło i naprawdę Ci na tym zależy.
Co do malagorzki to zbierało się jej i to od dłuższego czasu. Nie chcę nawet cytować wszystkich Tych wpisów sprzed kilku tygodni, które w sumie robią z niej osobę na pewno nie lepszą od edi8. Ponadto osoba ta według moich danych ukrywa się za innym aktywnym użytkownikiem chata. Wpisem 33249 ewidentnie znowu miała ochotę na zaczepkę...
Pozdrawiam
Edi8 nie odkryję Ameryki jeśli powiem, że w ten czy inny sposób narobiłeś sobie wrogów na chacie. Twoje wpisy są obecnie przede wszystkim walką z innymi. Odpowiadasz na zaczepki, walczysz. Widać, że to się nie skończy tak łatwo... Moja rada: albo wycofać się najdłuższy okres z chata, albo swoją postawą udowadniać, że chcesz aby to się skończyło i naprawdę Ci na tym zależy.
Co do malagorzki to zbierało się jej i to od dłuższego czasu. Nie chcę nawet cytować wszystkich Tych wpisów sprzed kilku tygodni, które w sumie robią z niej osobę na pewno nie lepszą od edi8. Ponadto osoba ta według moich danych ukrywa się za innym aktywnym użytkownikiem chata. Wpisem 33249 ewidentnie znowu miała ochotę na zaczepkę...
Pozdrawiam
PASKO slabo czuwasz bo juz go odsunoles a po chwili,przywrociles nie jestem za odsuwaniem kogokolwiek ale skoro widzisz ze to nie przynosi zadnych efektow to dzialaj,mowilem i pisalem banuj nas na zmiane po 5 dni kazdemu a przynajmniej mnie taka kwarantanna sie przyda ,ale ty nie skorzystales z podpowiedzi,a jaka jest twoja reakcja na wpis 33981 ,Jak widze to tylko twoje pozory aby byl spokuj a tak naprwde dajesz mozliwosci do wzajemnego zygania jednego do drugiego,wiec ja sam zastosuje sie i nie bede pisal w momencie ukazania sie wpisu tego czlowieka.Wylej na siebie kubel zimniej wody i otworz szeroko oczy,wpisy MALAGORZKA byly odpowiedza na chamstwo to w koncu jest kobieta,ale chyba to dla ciebie nie ma znaczenia,nie jestes sprawiedliwy i nie masz metody na uspokojenie wiec banujesz naj mniej winna osobe ktora odpowiedziala bardzo lagodnie na wpis 33981 bo byl chamski i prowokujacy co nie widziales tego wpisu bo milczysz .A przeczytales jego prowokujace przeprosiny ,to tak jak bys zyczyl komus 100 lat zycia i trumne mu dal w prezencie.czytaj,i jeszcze raz czytaj i mysl czasami,bo czasem mi sie zdaje ze ty niczego nie rozumiesz.OBUDZ SIE PASKO.
Dzis 2 dzień dobroci oto być może ?pewniaki na dziś :
do profa 4/11,36,51,73 stawka od uznania ?0d 2zł po np 100zł
Jesli chodzi o Multi od 3 miesiecy nastawiłem sie na Profesjonala ale tradycyjnie w TS tez coś mam :
8/3,11,16,18,72,73,75,77
10/11,14,18,33,36,40,45,51,73,77
To do losowanka o 22.00 tym czasem trzeba lecieć zarobić na Kuleczki Pozdro !
do profa 4/11,36,51,73 stawka od uznania ?0d 2zł po np 100zł
Jesli chodzi o Multi od 3 miesiecy nastawiłem sie na Profesjonala ale tradycyjnie w TS tez coś mam :
8/3,11,16,18,72,73,75,77
10/11,14,18,33,36,40,45,51,73,77
To do losowanka o 22.00 tym czasem trzeba lecieć zarobić na Kuleczki Pozdro !
DZiękuję brdzo za wyjaśnienię.
Tak myślę,że będzie Pan czuwał by ta stronka poszła w odpowiednim kierunku, a nie kłótnie i wiswiska.Chcemy mieć spokój i skupiać się nad liczbami,których to większość się domaga.
DZiękuję i pozdrawia.
Tak myślę,że będzie Pan czuwał by ta stronka poszła w odpowiednim kierunku, a nie kłótnie i wiswiska.Chcemy mieć spokój i skupiać się nad liczbami,których to większość się domaga.
DZiękuję i pozdrawia.
A skoro zarzucasz MALAGORZKA ze ukrywa sie pod innymi nikami to co z ciebie za odministrator skoro nie potrafisz tego udowodnic,nie pisz nawet takich bzdor bo masz czarno na bialym z jakiego kompa to sie pisze to zbanoj i koniec,a nie pisz prawdopodobnie,bo to jako na umysl scisly nie przytoi.Zadam przywrocenia MALASGORZKA do czatu,bo zbanowales naj mniej winna osobe.Przerasta ona kultura tego czlowieka bo na te obelgi jakie od niego dostala zachowala sie godnie i powsciagliwie a jakrze wymownie,i to doprowadza do szalu tego czlowieka ze oprucz niego jeszcze ktos umie lepiej jak on posugiwac sie jezykiem polskim,wiec przywroc ja na czad a jak jej udowodnisz korzystanie z dwoch nikow wtedy ja zawies na miesiac ale musisz to napewno wiedziec.Staraj sie byc konkretny albo przynajmniej stwarzaj takie wrazenie.Jak czegos nie wiesz napewno to nie pisz.
Po sprawdzeniu tych 10 parek to najdluzej oczekiwana to byla parka 1-15 bo az 7 losowan jaks liczba z tego zestawu wychodzila,nastepnie 3-15 4 razy oraz 15-52 5 razy wiec stopnie progresi nalezy ukadac na 6 losowan,wiem ze to moze bolec bo kurs malutki 1,49 ale nie czeka sie 20 losowan tylko szybko sie wraca.Naprawde warto.Pozdrawiam
Czesc!
Kogucik,chodzi o nie wypadające 2 liczby?
Bojużsie pogubiłem.
Kogucik,chodzi o nie wypadające 2 liczby?
Bojużsie pogubiłem.
Dla ulatwienia obliczania progresi podam tylko ze zeby wygrac ok 2,50-3.0 zeta nalezy na parke zagrac za 8 zeta,a zysk wyniesie tylko niestety 2,73 ale zysk a nie strata.
Tak MAKSIU tylko teraz tym sie zajolem bo wypadajace juz sie znudzily a to nowe spojrzenie na gre i ja gram na te co w bebnie maszyny zostaja.Pozdrawiam
Pan Rysio już od jakiegoś czasu to robi.
Z jednego komputera zawsze może skorzystać kilka osób więc numer IP o niczym nie świadczy w 100%.
Z jednego komputera zawsze może skorzystać kilka osób więc numer IP o niczym nie świadczy w 100%.
TOTO przeciesz blokujemy komputer a nie osobe,tak zeby zadna osoba z tego kompa nie mogla wejsc na dana strone.Jak czegos nie da sie precyzyjnie ustalic to niestety nie mozna za to karac bo lamiemy podstawowe prawo,prawo do obrony,oraz prawo do domniemanej niewinnosci.
mariusz mega pewniaki ile szacujesz ze wejdzie Ci z tych liczb?
btw.
czy jak trafilem w ML plus 3/10 to zeby dostac 4 zł w tej 3 musi byc liczba plus?
btw.
czy jak trafilem w ML plus 3/10 to zeby dostac 4 zł w tej 3 musi byc liczba plus?
Koguciku19 chyba o co innego w tej sprawie nam chodzi. Ja chcę usprawiedliwić trochę wpis Paski a Ty chyba odwrotnie????
i jeszcze małe pytanko: czy ktoś wie ile kombinacji było by w przypadku losowania z zakresu 1-30? (30 kulek)
Kogucik19. Nie często piszę na tym czacie, ale go obserwuję bardziej z przyzwyczajenia niż z konieczności. Kiedyś mi sie wydawało, że jesteś człowiekiem rozsądnym i słownym.
Ale zmieniłem zdanie. Przypomnij sobie ile razy na tym czacie i na forum obiecywałeś wszem i wobec, że już się nie będziesz odzywał do "tego człowieka". I co?? I NIC. Nadal pod byle pretekstem łapiesz za szabelkę i dążysz do zwarcia.
Wstyd żeby Pasko jako młody człowiek wychowywał starszych panów, którzy nie potrafią zapanować nad swoimi emocjami. Swoim zachowaniem dajecie przykład młodym ludziom: "nie ważne jaka jest prawda, ale moje musi być na wierzchu".
A Ty jeszcze masz do Pasko pretensje, że Ciebie nie "kocha", tylko innych faworyzuje. On ma i tak świętą cierpliwość, że to wszystko spokojnie znosi.
W tym czasie kiedy się zajmuje Waszymi kłótniami, to mógłby zrobić o wiele pożyteczniejsze rzeczy dla siebie i stronki, z korzyścią dla stałych i przelotnych bywalców.
A Ty mu każesz bawić sie w detektywa, kto pod nickiem siedzi i jakich słów używa.
Dlatego mam apel do Ciebie i innych : CHCESZ ZMIENIAĆ ŚWIAT NA LEPSZE??? ZACZNIJ OD SIEBIE!!
Ale zmieniłem zdanie. Przypomnij sobie ile razy na tym czacie i na forum obiecywałeś wszem i wobec, że już się nie będziesz odzywał do "tego człowieka". I co?? I NIC. Nadal pod byle pretekstem łapiesz za szabelkę i dążysz do zwarcia.
Wstyd żeby Pasko jako młody człowiek wychowywał starszych panów, którzy nie potrafią zapanować nad swoimi emocjami. Swoim zachowaniem dajecie przykład młodym ludziom: "nie ważne jaka jest prawda, ale moje musi być na wierzchu".
A Ty jeszcze masz do Pasko pretensje, że Ciebie nie "kocha", tylko innych faworyzuje. On ma i tak świętą cierpliwość, że to wszystko spokojnie znosi.
W tym czasie kiedy się zajmuje Waszymi kłótniami, to mógłby zrobić o wiele pożyteczniejsze rzeczy dla siebie i stronki, z korzyścią dla stałych i przelotnych bywalców.
A Ty mu każesz bawić sie w detektywa, kto pod nickiem siedzi i jakich słów używa.
Dlatego mam apel do Ciebie i innych : CHCESZ ZMIENIAĆ ŚWIAT NA LEPSZE??? ZACZNIJ OD SIEBIE!!