Wpisy 3 420 608 – 3 420 707
22 listopada 2018 10:42 → 22 listopada 2018 12:56, 100 wpisów
A pamiętacie czasy jak sie w szole zwłaszcza dziewczyny pisały pamiętniki nawet i chłopcy się też tam wpisywali .Proszę ładnie się wpisywać lecz karteczek nie wyrywać bo karteczki się gniewają gdy je dzieci wyrywaja.. to jeden z wierszyków
czytam tak czytam i czytam te wpisy i znów nie ładnie się robi a rzecz jest prosta jedni i drudzy niech piszą ale siebie niech traktują jak powietrze i będzie okey
3 420 608. no tak było kiedys zgadza sie
3 420 609 dobrze piszesz Twoje zdrówko
a kto nadaje na podobnej fali to wtedy pisze do siebie i odpowiada
Miałem czasem pretensje do Pasko ale na jego miejscu też bym nic nie zrobił konkretnego
3 420 615 dobre
Mulag tak jest pisałem o tym właśnie że pare tu osób ma się za Ę..ą..i nawet nie pomacha
3 420 618 dokładnie więc my pomachajmy im
ale cisza nastała
3 420 627czuwaj! milego dnia zycze
a teraz przechodzimy do typowania cyferek jak tradycja nakazuje
kiedyś się było moderatorem znam zasady co jak się robi i bota nie trzeba wcale, a wszędzie na stronce ktoś konfliktowy się pojawiał ale zawsze w zarodku się to załatwiało, szkoda że stronka upadła tam gdzie dawniej była ale to już właściciel stronki tak postanowił ale to była inna tematyka niż tu
cyferki
moze liczba 13 bedzie
3 420 634 kipa26 dobrze myslisz ale niewidze tu 1,44,80,79,30, ale prubój do odwarznych świat nalezy

3 420 634 kipa26 na liczby 16,18,60,31,jestem na tak na pozstałe raczej na nie, ale to tylko moja taka mzonka jest , moge sie mylic albo i nie ale graj i wygrywaj
moze byc tez 5,76 jak kolega ziorajacydawno tych cyferek nie było a dzisiaj moze sie pojawia przy dobrych wiatrach
ale fajnie nikt nic nie pisze wszyscy mysla nad liczbami ,,
normalnie szok
normalnie szok
ja tez idę sobie polatac po chmurkach
dobre zdiecie nie
dobre zdiecie nie
a widziałes bronia zawsze zemna jest
dobra to lecimy
a mulag nie rób mi reklamy profilu
i wygraj tu człowieku jak energetyczny magnetyczny, telepatyczny, informatyczny, kombinacyjny
3 420 651. jesy na tak cały uklad
Do tego jeszcze 13 Milionów kombinacji ponad w samym Lotto nie trzeba nic kombinować z kominem
pasuje wyjść na dwór książeczkę wybrać i dokumenty z urzędu telekomunikacji informatycznej
3 420 654.tylko 13 milionów kombinacji myslałem ze 22 miliony kombinacji w lotto jest tylko do opanowania ale spoko damy rade z tymi milionami kombinacji kto jak nie my to kto?
to lecimy poza zielona stronke
a dzisiaj gramy tylko w lotto i mini lotka w tym jest przyszłosc i duze wygrane co tam grosze w MM
lotto pozostawiam koledze forsamiemu niech gra i wygrywa ja zas biore sie za mini lotka, tu sa realne wygrane chyba raczej tak mysleoby tak byłoa koledze z gryksowi76 zostawiamy MM, niech gra i wygrywa
narazie
wszystkim zycze dzis wysokich wygranych w co tylko graja grajmy i wygrywajmy
Portalowicze pracują, dlatego nie czatuja. Inni nie są zainteresowani czatem. Każdy pilnuje swoich obowiązków. Pozdrawiam. Nie widzę tutaj typowan na Lotto. Może ja zaproponuje? 47.22.30.41.4.Szosta od kogoś z portalu.
3 420 666.i tak trzymac pracujcie i zarabiajcie i wygrywajcie bo zycie jest jedno i co zarobisz i ugrasz to Twoje,Pozdrawiam
Mesajechu podałes 5 liczb tylko nie 6,ale okej doceniamy Twoje starania i to ze odwazles sie jako 1 podac swoje tu typy oby wyszły i abys wygrał nimi
Proponuje do podanych wyżej przez kogoś 26.Niech dzisiaj padnie rekord szostek.Kumulacja przekroczy 9 milionów z powodu konkursu.Czworka będzie płacić zawrotną kwotę 36 zł, a piątka 23000 zł.
3 420 671. Sneak witaj26 zatwierdone
26 zatwierdzone
narazie wszystkim lece troche popracowac
Nie zapomnę kilku czwórek za które otrzymałem 36 zł.Witam Sympatycznego i Życzliwego Czlowieka.Zasluzyles sobie by nawet przymiotniki pisać wielkimi literami, a Człowiek, zawsze w stosunku do Ciebie będę pisał wielka literą.Nawet przed tytułem naukowym najpierw musi być Człowiek, a dopiero potem tytuł naukowy.Pozdrawiam.
Może dobrze, że szósty, bo właśnie ta 6 - ka może być dla Ciebie szczęśliwa, a ona jest w liczbie 26.
Mam 59 parekZ tego może być 15 czworekbo płacą 2 zł za 2/4I 8 zł za 3/4