Wpisy 3 420 508 – 3 420 607
22 listopada 2018 09:11 → 22 listopada 2018 10:42, 100 wpisów
Bo kiedyś czytałem coś takiego obca firma się tym zajmuje i jak wyślesz loteri to i wyrażasz zgode na przetwarzanie danych osobowych
Nie łapie się na promocję.... Multi za 10 zł zagrane na multi 8i się cieszę... Chociaż końcówkami warto było grać końcówkami... Ale nakład 25zl na losow...
3 420 472. samemu trzeba myśleć nad liczbami a noe tylko zrzynac ze stronki cyferki
witam wszystkich czatowiczów
i jak tam po promocji MM sie czujecie,kto ile wygrał a ile stracił?
pinokio masz zryty beret typowy polaczek lewe rasie ani pracy ani kobiety nic pierwszy pewnie patrzysz co komu zawedzic a teraz referacik i to ci nie wychodzi im dluzsze tym bardziej ani ladu ani skladu same ble ble mialem zatypowac ale po co masz mi zawedzic
czesc forsami miło Cie widziec znów na zielonej
Arczi witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja niech Bóg błogosławi
Jestem Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony wczoraj niesłusznie uwięziony
Emocje na bok nie dajmy się sprowokować Arczi bierz krytykę na miękko jednym uchem wpuść a drugim odrazu wypuścić
Multipasko to portal dla każdego a nie prywatny folwark każdy ma prawo do wypowiedzi czy go lubimy czy nie
3 420 519. czego ty gosciu jestes taki walniety ,a skad ty mozesz wiedziec czy ja mam kobiete czy nie i czy pracuje czy nie, a moze ja sobie z tego jaja robie jak z ciebie co? spokojnie nic Ci nie zwedze bo mam swoje liczby ktorymi gram, to po 1 i na czyjichs nie bazuje, tak jak TY , moje liczby czesto wychodza bo sa pewniakami, a Twoje gdzie?
3 420 524 fordsami dokładnie jak mowisz
heya
W miejscowości Lubin padła wygrana 260 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Chojnice padła wygrana 129 681,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Częstochowa padła wygrana 129 681,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Stargard padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Działdowo padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
3 420 528. arczibalik73 2018-11-22 (09:53)
Arczi nie wiem czy jestes żonaty,czy singlem czy pilotem bombowca albo maszynistą pendolino
Ale wiem jedno miałeś ograniczać się w referatach
Pamiętaj o tym
Arczi nie wiem czy jestes żonaty,czy singlem czy pilotem bombowca albo maszynistą pendolino
Ale wiem jedno miałeś ograniczać się w referatach
Pamiętaj o tym
3 420 525.tak to prawda to nie folwark jest tylko stronka o grach liczbowych, ale nasz kolega z ze stronki uwaza inaczej ze chyba na folwarku sie znajduje,zero szacunku ma dla graczy, i jeszcze kogos wyzywa a sam jest niewiele wart nie powinienes juz spac? ja nie jestem sebastianem który CI pobłazał I tolerował Twoje dogadywanie, lec do Pasko i sie poskarż bo chyba to Ci najlepiej wychodzi tu na czacie co?
3 420 522taK niech nam wszystkim błogosławi nie tylko mi
Wygrana 260 000 nie pada w Częstochowie, a to znaczy że... nie wygrał.
3 420 541. spokojnie pamietam nie bedzie referatów juz takich duzych, spoko jest jacunn
czyzby gryks76 trafił w lubinie tego MM z plusem na numerkach ze stronki ktore zawinoł
W miejscowości Lubin padła wygrana 260 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
gryks czy to nie koło Ciebie
gryks czy to nie koło Ciebie
i dlatego teraz uwarza sie za warzniaka tutaj takiego i mysli ze moze szydzic z innych polaczkow,a kim ty jestes ukraincem ze wysmiewasz sie z polakow?
a wczoraj imieniny Janusza to sie dolaczam do zyczen uzytkownikow
Idę bo capi sm pinokiem alibaba w jednym bo kto jak kto najwięcej podaję liczb ale pinokio wie lepiej błazen ja mam swoje panienko
Idę bo nic tylko coś tam ble ble zero liczb tumanie do szkoły idę z dziecinka nie ma co
gryks76 jakbys trafił taka kase to podejrzewam ze juz bys sie tu nigdy nie pokazał na stronce bo juz bys w domciu kasiorke liczyl , a ze nie wygrałes wiec nadal tu jestes aby ziorac liczby i nasmiewac sie z polakowi widze ze sam masz zryty beret
3 420 557. nie jestem kobieta jemu sie klepki [poprzesówały w mózgu i niewie co gada i pisze
Tia byłbym i tak ale tego nie Zrozumiesz brak Ci czegoś idę pisz te swoje bla ble
3 420 555.oooo własnie idz sie wyspij bo zaczynasz marudzic za duzo juz
3 420 565. nie jestem kobieta, ten tempak z lubina sebastiana tez podejrzewał ze jest kobieta a moze on jest kobieta a podaje sie za faceta?
gryks 76 o wygranej mozesz sobie tylko pomarzyc takiej,to nie idzie na kradzionych numerach tylko na swoich trzeba grac, nie na zapozyczonych od kogos, wytez ten swoj móżdżek swój i zacznij wkoncu myslec nad swoimi numerami ,to wtedy wygrasz , cos moze ja gram na swoich liczbach bo mysle nad nimi a nie spisuje z stronki tutaj
Arczi pisałem niedaj sie podpuszczać ..jak ja kiedyś kiedyś poprostu są tu takie człowieki Król Julian Morys że sami od siebie nie chcą pisać do mnie np jest tu ok 4 takich ja ich pozdrawiam serdecznie i grzecznie a oni udają że nie widzą i ok nie muszą mnie tacy lubić już się nie narzucam poprostu dlamnie tacy ludzie zadzierają nosa i uważają się za Ę,Ą myślą że są lepsi niczym jakaś kasta a to zwyłe szare zające na zielonej łące .HA ha ha hahaha hahaha hahaha
3 420 558 sam idz do szkoły, i do doktora zacznij sie leczyc w koncu bo niedługo moze juz byc za pózno ,ja jestem kobieta to tylko gryks76 mógł wymyslec
3 420 572. dokladnie , Forsami tak jak piszeszm rozumie to doskonale co piszesz
arczi -wiadomo literówka każdemu się zdarzyć może, ale gościu takie błędy? albo używasz polskich znaków diaktrycznych ,albo nie.Gryks też mnie razi swą pisownią. To tak żebyś nie pisał że jestem jego poplecznikem.
3 420 576. jacunn 2018-11-22 (10:29) iLotto już za pare dni
Arczi daj na luz bo świat nie kręci się tylko wokół Ciebie
wiem o tym jacunnwokólgryksa 76 sie kreci
Arczi daj na luz bo świat nie kręci się tylko wokół Ciebie
wiem o tym jacunnwokólgryksa 76 sie kreci
Masz coś z deklem Sebastianie czy może inne homo imię za takie oszczerstwa szumiwino że kradne liczby w ryj Swinski powinieneś dostać rąk nie będę brudzil z ciebie taki anioł jak z koziej d trąba
3 420 580. spoko jest rozumie , nie uzywam znakow diaktrycznych
3 420 583. jestes śmieszny gosciu
Pisałem tu z takim jednym i już nie pisze traktuje go jak ćme na lampie i jest super
Dam temat Pasko co do czatu temat- trzy błędy ortograficzne w zdaniu BAN. Po pierwsze nim nick odpowie przemyśli i ochłonie, po drugie będzie po polsku.
3 420 587.
3 420 591 zapisane zanotowane
3 420 592.o tak pokoj wszystkim werbum domini
3 420 588 pinokie
Tak tylko jeszcze na koniec w odróżnieniu od innych moja KG jest zawsze otwarta nie boję się krytyki tylko rozumiem że to jest konstruktywna krytyka a nie bluźnierstwa
witaj zegarek
3 420 600. ooo tak i tak trzymaj