Wpisy 3 419 550 – 3 419 649
21 listopada 2018 00:01 → 21 listopada 2018 07:49, 100 wpisów
powinno byc stopniowane zalozmy taka gra ze sam okreslasz
1:100 1:1000 1:2000 1:5000 itd
i wygrywasz tyle ile sam okreslisz
a w multi niby masz 6/8 430 ale niestety wieksza czesc idzie na 8/8 czyli 230 tys
.
a jak widzimy malo wygranych tego typu a placa tylko zalozmy 6% na 6/8
1:100 1:1000 1:2000 1:5000 itd
i wygrywasz tyle ile sam okreslisz
a w multi niby masz 6/8 430 ale niestety wieksza czesc idzie na 8/8 czyli 230 tys
.
a jak widzimy malo wygranych tego typu a placa tylko zalozmy 6% na 6/8
angierski zgadza się. Kierując sie prawdopodobieństwem głównej wygranej czyli takiej jak ja to mówię, która zmienia twoje życie to warto grać tylko w Eurojackpota i Ekstra pensję. Ale Eurojackpot jest bardzo drogi.
W multi 2,5 miliona wygrać to prawdopodobieństwo jest 1:17,8 mln a to kosmos i można 100 lat o to grać
ale euromelon mi pasowal
6 janusz 19 urodziny 39-45 wojna z nim
placili 30 tys funtow = 150 tys zl za 7,5 zl
6 janusz 19 urodziny 39-45 wojna z nim
placili 30 tys funtow = 150 tys zl za 7,5 zl
zalozmy mamy prawd. 1:423 jak jest 6/8 (zaznaczam opcje ze rezygnuje z innych wygranych)
no to mam 423 * 2,5 = 1057,5 zł ts bierze z tego 40% wynosi 423 zł wygrana za 6/8 i tak sie 60% zwraca
!!!!!
no to mam 423 * 2,5 = 1057,5 zł ts bierze z tego 40% wynosi 423 zł wygrana za 6/8 i tak sie 60% zwraca
!!!!!
wczoraj mial urodziny nie przepadamy za sobo wojna 39
6,19,39,45
janusz 6 19 tego wojna z nim 39-45 , 150 tys zl
janusz 6 19 tego wojna z nim 39-45 , 150 tys zl
i teraz porownajcie jakby wygrana szla jako calosc na tylko jedna wybrana wygrana
60 zl za 6/8 w porownaniu 423 zł na wszystkie wygrane to tylko 14 procent idzie na 6/8 teraz
60 zl za 6/8 w porownaniu 423 zł na wszystkie wygrane to tylko 14 procent idzie na 6/8 teraz
tylko 4 numery a jaka kasa
W EJ przy dobrym układzie trafiasz 4+2 i wygrywasz np. 700 tys pln przy prawdopodobieństwie 1:423 tys a w Ekstra Pensji trafiasz 5+1 przy prawdopodobieństwie 1:298 tys wygrywasz 1020000 na raty
czyli by byla zlotowka z kazdej szansy
np. za trojke by placili 72 zl
np. za trojke by placili 72 zl
silber ale podziel wygrana w ej na cene ekstra pensji 5 / 12.5
mozesz 2 losowania grac w ep wiec prawdopodobienstwo dzielisz na 2
EJ jest za drogi mimo korzystnego prawdopodobieństwa. Gdybym był jakimś mafiozem i pieniądze przychodziły mi łatwo tak na pstryknięcie to bym w to grał, ale tak to tylko EP i DL bp tani zakład 2 zł
ts jest tylko posrednikiem EJ ktora jest wlasnoscia niemiecka
kupujesz zaklad on drukuje wysyla elektronicznie potwierdzenie do serwera wlasciciela EJ
pieniadze jak ktos wygra sa transferowane do banku TSa i wydawane danej osobie
kupujesz zaklad on drukuje wysyla elektronicznie potwierdzenie do serwera wlasciciela EJ
pieniadze jak ktos wygra sa transferowane do banku TSa i wydawane danej osobie
Tracimy na tym, że żyjemy w państwie które jest satelitą Niemiec.
no tak... a mnie denerwuje wogole TS ze jest raczej antypolski - kiedys to byla loteria dla wszystkich teraz tylko ci co maja sporo kasy moga wysylac rozsadna ilosc kuponow
zaklady powinny byc jak w bingo
kupuje sie 150 zakladow i nie patrzy sie jaki wygral tylko ile wygralo
jak w ameryce
kupuje sie 150 zakladow i nie patrzy sie jaki wygral tylko ile wygralo
jak w ameryce
wtedy liczy sie ilosc kuponow ale kazdy ma wieksze szanse
poza tym nie ma myslenia o liczbach systemach itp
nie traci sie czasu na analizy na negatywne emocje i myslenie o wielkich pieniadzach
puszczam i ci co trafia najwiecej dziela sie wygrana
poza tym nie ma myslenia o liczbach systemach itp
nie traci sie czasu na analizy na negatywne emocje i myslenie o wielkich pieniadzach
puszczam i ci co trafia najwiecej dziela sie wygrana
Zgadza się wszystko w Polsce idzie w kierunku dla bogatych a tych jest garstka. Zobacz, że nawet partia rządząca która miała być partią biednych moherów stał się ekspozyturą bankierów, kapitalistów i wiadomych.
tak samo jak z tym ACTA to jest po to zeby bogaty zarabial wiecej kasy dajac g....no
albo we francji sie teraz buntuja bo chca podniesc cene za paliwo
wedlug mnie francja mogla by sobie pozwolic na obnizke cen - a chca biednych przysikac i tak bedzie w kazdym kraju chca zrobic z nas tania sile robocza zebysmy nie mieli nic do powiedzenia
wedlug mnie francja mogla by sobie pozwolic na obnizke cen - a chca biednych przysikac i tak bedzie w kazdym kraju chca zrobic z nas tania sile robocza zebysmy nie mieli nic do powiedzenia
Niestety jesteśmy w czarnej d...
I żaden premier nie powie nam "jak żyć"
I żaden premier nie powie nam "jak żyć"
Np. w Warszawie z której jestem partia rządząca zatwierdziła, że parkowanie może być płatne nawet do 10 zł za godzinę. A krążą wieści, że wjazd do Warszawy będzie niebawem tylko dla elektrycznych samochodów. A więc miasta będą tylko dla elit a reszta barachło wypinkalać.
ktory wymysla rozne filmy pokrecone, muzyke, patenty na rozne leki i nie tylko na wszystko tam maja patenty i chca teraz przy tym zarobic sporo kasy
silber dokladnie chca zrobic drogi miasta dla bogatych zwykle zaczyna sie od wygladu zeby ladnie wszystko wygladalo a potem ceny tak pojda do gory ze ludzie wyjada zostana piekne miasta dla bogatych
Bankster wdraża program miska ryżu plus. To było wszystko prawda co ten typ tam gadał przy carpaccio z tuńczyka i winie.
chca nas poprostu zubozyc zeby nas to przytloczylo zebysmy nie mieli sensu zycia
to jest szatanski pomysl manipulacja pieniadzem to bylo w apokalipsie i skonczy sie to wyginieciem wielu ludzi
chociaz ja mysle ze to raczej bedzie pewnym procesem w spoleczenstwie gdzie spadek populacji bedzie samoczynny
Management of expectations - o tym tam gadał
Po to sprowadzają tanią siłę roboczą by Polak więcej nie zarobił.
W Warszawie, w Mordorze jest juz taki przypadek, że Polaka zwolnili a zatrudnili Hindusa za pół pensji i on klepie tabelki w excellu od świtu do nocy. Polak robił dajmy na to 8 tabel a ten Hindus śpi na biurku i klepie 13 tabel w excellu plus zna angielski jak to Hindus. A to jest bank. I tak to będzie wyglądało, nie wygrasz konkurekcji z Hindusami którzy wynajmują mieszkanie w Warszawie mieszkają po 8 i jedzą curry z kartofli.
Po to sprowadzają tanią siłę roboczą by Polak więcej nie zarobił.
W Warszawie, w Mordorze jest juz taki przypadek, że Polaka zwolnili a zatrudnili Hindusa za pół pensji i on klepie tabelki w excellu od świtu do nocy. Polak robił dajmy na to 8 tabel a ten Hindus śpi na biurku i klepie 13 tabel w excellu plus zna angielski jak to Hindus. A to jest bank. I tak to będzie wyglądało, nie wygrasz konkurekcji z Hindusami którzy wynajmują mieszkanie w Warszawie mieszkają po 8 i jedzą curry z kartofli.
kto, kiedy, jaki mam do niego stosunek =150 tys zl dla mnie
trzeba czasem sobie zadawac pytania
6,19 39 45 koniec wojny, praca rzucona
trzeba czasem sobie zadawac pytania
6,19 39 45 koniec wojny, praca rzucona
6 kto janusz kiedy 19 tego co z nim 39 co teraz 45
ale latwe 150 tys zl szok
kto ?
janusz 6 p 10 kiedy? 21 jaki mam do niego stosunek kto mi kaze
zobaczymy czy wejdzie o 14
janusz 6 p 10 kiedy? 21 jaki mam do niego stosunek kto mi kaze
zobaczymy czy wejdzie o 14
czy to jest 700 zl
strangelove i gave in to sin
o 7 musze wstac, jutro w robcie mnie zaje
anioły i demony cześć 234 Pinokio jak żywy wkrótce na ekranach
3 419 610. kaczka dziwaczka czesc 235
https://youtu.be/TIbQaxAa6Kk
3 419 614 i z czego sie smiejesz zes głupi jest,po czym poznac głupiego po smiechu jego
3 419 614.myslałem ze jestes wporzadku gosc a widze ze chyba jednak nie bo zachowujesz sie jak dzieciak z piaskownicy,wiesz dlaczego pisze do ciebie kolego pomimo ze nie uwazasz mnie za swojego kolego bo niechce cie obrazac i niebchce zwracac sie do ciebie koziołku matołku tylko poprzez szacunek do twojej osoby pisze kolego
bo jak znam zycie i Ciebie to polecisz zaraz do admina na skarge na mnie jak wiele razy robiles to na innych ludzi, prubujesz mnie tez i sprowokowac do tego abym tez i dostał tu bana dozywotnio, co zas chodzi o sebastiana to jestem z nim w stałym kontakcie i nic mi nie wiadomo aby dostał tu zakaz wchodzenia przez miesiac,choc moze i dostał a mi tego nie powiedział ale ja o tym nic nie wiem oficjalnie bo wiem jak bylo najpierw on dostał bana a po
kilku godzinach ja za prawde i tak samo po chwili ban został mi odwieszony z powodu pomyłki bota, pomimo to ja przez kilka dni po banie tez tu nie wchodzilem i obserwowałem co sie tu dzieje na stronce, kiedy nie było mnie ani sebastiana tez i widziałem twoje wpisy jak sie cieszyles ze pare osob tu niema kolego, nic dodac nic ujac, jestes falszywa osoba widac, jak na dłoni i sprawia Ci radosc to ze sie kogos ze stronki pozbyłes bo jest Ci osoba niewygodna poprostu i najlepiej jest podsmiechiwac sie z kogos a jak to ktos robi z ciebie to lecisz i skarzysz , widziałes kiedys abym ja na koogos cos pisał do admina ,zeby tego kogos usunol z tad ? nie robie tego a wiesz dlaczego bo nie jestem konfidentem tylko normalnym czlowiekiem który sobie ceni kazda osobe tu na czacie bo jest tu grono fajnych osób i madrych tez,których ja tez i lubie, a ludzi skarzacych nikt nie lubi
kilku godzinach ja za prawde i tak samo po chwili ban został mi odwieszony z powodu pomyłki bota, pomimo to ja przez kilka dni po banie tez tu nie wchodzilem i obserwowałem co sie tu dzieje na stronce, kiedy nie było mnie ani sebastiana tez i widziałem twoje wpisy jak sie cieszyles ze pare osob tu niema kolego, nic dodac nic ujac, jestes falszywa osoba widac, jak na dłoni i sprawia Ci radosc to ze sie kogos ze stronki pozbyłes bo jest Ci osoba niewygodna poprostu i najlepiej jest podsmiechiwac sie z kogos a jak to ktos robi z ciebie to lecisz i skarzysz , widziałes kiedys abym ja na koogos cos pisał do admina ,zeby tego kogos usunol z tad ? nie robie tego a wiesz dlaczego bo nie jestem konfidentem tylko normalnym czlowiekiem który sobie ceni kazda osobe tu na czacie bo jest tu grono fajnych osób i madrych tez,których ja tez i lubie, a ludzi skarzacych nikt nie lubi
nie zdziwie sie jesli nie bede tu mugł juz nigdy wiecej wejsc na czata wtedy bede wiedział ze to TY maczałes w tym palce, i za twoja sprawa niema mnie tutaj, trzymaj sie cieplo kolego
co złego to nie ja
co złego to nie ja
zapamoetaj jeszcze jedna zecz ze nigdy nie byłem i nie jestem CI wrogiem
Arczi masz rację co do tego patafiana, spójrz co napisał na koncie galik3, bo na Galik mam go zablokowanego to aż tam polazl
https://youtu.be/ffgQuQt5-9E
Temat bardzo ciekawy o zdrowiu , szczepionkach, antybiotykach i innych sprawach zdrowotnych
Temat bardzo ciekawy o zdrowiu , szczepionkach, antybiotykach i innych sprawach zdrowotnych
,,diabli wiedzą gdzie bzdety gdzie fakty ? wiedzę cza mieć żeby dyskutować na określony temat , jedno jest pewne jest ciemnota szkolona w szeregach medyków , sam się przejechałem , myślałem że szkolony to wie co robi , co dzięki za wysłuchanie i dzięki za bana ,,, bbbaaarra nara
Arczibalik73 pikolo ile razy mam ci pisać by dotarło do tych zwojów co tam masz kolegów sobie szukaj wśród tobie podobnych paniemaju w co wątpię
Ładnie wieczorem zostały wylosowane końce z 1 ciekawe jakie liczby zostaną wylosowane ostatniego dnia promocji...
Ciekawość, to 1-szy stopień do piekła... miłego dnia.
Forsami