Wpisy 3 419 650 – 3 419 749
21 listopada 2018 07:50 → 21 listopada 2018 13:02, 100 wpisów
Hurtem
czy snily sie komus jakies liczby prosze o podanie po 1 pewniaku taka mialem nocke ze nie jestem halo
17
Cze dziewczyny, pospałyście ?
JP przewinąć okno czata raz i leżysz jak długi
JP przewinąć okno czata raz i leżysz jak długi
Hurrem
patrzac na kalendarzyk w lapku 31 07 14 21 28 05 z nich pasi mi 07 21 28 05
ja nie pospalem robciu cala nocke pracowalem jesli bys chcial moze wiedziec mimo ze pytanko do dziewczynek
Witam wszystkich
Wszystkim Januszom ze stronki...Wszystkiego Najlepszego...Wygranych od T-sika...
Wszystkim Januszom ze stronki...Wszystkiego Najlepszego...Wygranych od T-sika...
A 53 55 56
Gryksiuniu - ale zadbany, jak rozumiem, bez brzuszka piwnego i łysinki, wypachniony i cienka skóra na twarzyczce ?
robciu miesien maly brzuszny jest kiedys byl kaloryfer lecz znikl zastapil go wczesniej wymieniony miesien a lysinka jest bo mi tak modnie i wygodnie a co do reszty to w normie w normie nie bede przeciez bawil sie w zniewiescialego faceta czy tez chlopca jak to od jakiegos czasu jest facet powinien byc facetem
Taaaaaaa, i lepiej nie wnikamy już w definicję słowa "mały" i podumajmy lepiej, co by tu pocisnąć na ostatnie losowania mm, oprócz oczywiście jakiegoś swojego, dość stałego zestawiku
tzn - żeby była jasność - to wyżej, to moje - "ostatnie i dość stałe" bo oczywiste, że każdy - swoim sposobem i chęciami w co - grać, albo typować tylko, może
Gryks kiedyś, dawno dawno temu pisałem o "swoich" 3/3, jedna z nich na pewno pójdzie na kupon przed losowaniem wpiszę jakoś bo w miarę atrakcyjnego imo 8/8 - nie ma w typowaniach
robal a czy byla by mozliwosc zobaczenia twoiej 1 liczby na czacie na 14h
ide sie zaraz wyslac 1x10 2x8 tylko tak do zabki nie chce mi sie isc za ulice tez nie najblizej pare metrow mam sklep w nim kolektorka nie douczona co ja wczoraj douczalem magia mozna wykreslic liczbe jesli klijent za duzo wykreslil eh ide ide i spc
aaa w sumie brawa dla polakow za remis tylko teraz ciekawe jak wylosuja w grudniu niemcy liczyli na portugalie i sie przeliczyli oby polska grupa eliminacyjna nie wygladala tak
polska niemcy serbia wegry wyspy owcze andora
polska niemcy serbia wegry wyspy owcze andora
Co chcieć, rotacja jest pracowników, po tych różnych punktach, i niby wszyscy powinni być przyuczeni przez Teresa, ale, jest jak jest
Jedna? to oczywiste - 36
Jedna? to oczywiste - 36
WitkaZdrapki jakieś będąMulti odpada...chociaż wczoraj 6/8 łatwiej nie będzie
40 zeta za czwórkę w lotto ?
Chyba gdzieś się pedrykneli w szacunkach pewnych
wesołego dnia
Chyba gdzieś się pedrykneli w szacunkach pewnych
wesołego dnia
Gryks, do Twoich pewniaków dodać jeszcze: 3,13,32 I 46.Sukces pewny.
Po 10 dniach przerwy zagrane w multi w realu 25 39 53 stawka 10
Gryks poszedł spać ja zaraz też po 3 zmianie jesteśmy
zobaczcie jakie proste liczby w ekstra pensji - wystarczyło dać wszystkie jedynki (01,11,21,31) oraz dołączyć dwa razy liczbę 4
Nie lubię 8/8, nie zagram bo na 5 8/8 na chybika w każdym były po 3 liczby. Na swoje miałem 3 razy po 5/8.Z każdego chybika po jednej liczbie : 10.11.44.45.67(67.68.21.22.45)(45.55.57.67.68) Zawiodly:.17.77.79.80.
Proste były też w MM. Ja gram pionami na kuponie. 1.11.21.31.41.51.61.71 tu mam 6/8 oraz 16.26.27.37.47.57.67.77 tu jest 5.
Gram wygrywam też tak patrzyłem ale trzeba 10 na losowanie wysłać bo nie wierzę że jesteś tak dobry i trafiasz w jedną losowana końcówka
53pewniak idę spać bo grysik juz spi po 3 zmianie
Dzisiaj zagram tymi, które odpadły i powtórzę te na chybika. Może nie powtórza się : 22,34,28,37 (12.13.14.23.24.2.3.42.43) Gram ta 9~tka.
Wyrazy współczucia tym, którzy trafili 4 w Lotto i mieli oboka.
Tak 9/9 stawka 5 z plusem.
31 i 11 dawałem jako pewniak z niemieckiego Lotto i.... z miesiąca listopada.
T. S. już nie podaje kwoty kumulacji na wyrost. Pan Jarek trochę zmadrzal.
Teraz kwota 8 milionów będzie wyższa o 300000 zł. i zostanie rozbita.
W miejscowości Oława padła wygrana 200 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Bolesławiec padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Znów jakiś oszołom
Janusze multilotka tj ten dzien, dzis multi bedzie mial obroty
Pasko przy imieninach zatypuj i to swoimi naj pewniakami, raz w roku
Islandorka30.5, więcej szacunku do ludzi.Szanuj opinie innych.Troche skromności .
Odezwał się skromny
Ciekawe na ile nieskromny
Same oszołomy szkoga gadać
41,49 tak to widzę na 14 ewentualnie na wieczórzrobiłem odpowiednie tabele I teraz będę posuwalsię w parce
Ja pisze wieczorami z media pad5 ,też inaczej się pisze jeśli chodzi o znaki Inter
Silna Grupa znają się i utrzymują kontakty
poza tą /bleeeeee/ stroną, bo tu normalsi nie mogą
Przyznać trzeba
trochę nicków natworzyli
poza tą /bleeeeee/ stroną, bo tu normalsi nie mogą
Przyznać trzeba
trochę nicków natworzyli
3 419 742. Robal_36 kto tworzył nicki to tworzył, ja cały czas mam 1 nick z którego pisze i wiecej mi nie potrzeba do niczego,i 1 sie tylko trzymam
Robale draza portal. Zajmij się typowaniem, nie weszeniem ludzi. To juz moda na posadzanie uczciwych ludzi. Widzisz zdzblo w oku bliźniego, a w swoim masz....
Nie ma sensu reagować na zaczepki. Uśmiechac się, a raczej śmiać się z takich. Śmiech ich dobije.
3.13.23.33.43.53.63.73.2.72