Wpisy 3 419 450 – 3 419 549
20 listopada 2018 22:37 → 20 listopada 2018 23:59, 100 wpisów
To takie suche jak kanapka teściowej robotyniby położona wędlina A wędliny Nima
Dobranoc to by była z długonogą niebiesko oką biuściastą blondynką Ale niestety nie mam takiej, a noce coraz zimniejsze
Np. noc z Ewą Sonnet warta jest szóstkę w lotto !
Gonzaga dzięki za gratulacje ale to było tylko na sucho
Na mokro to 4/8
Na mokro to 4/8
Z końcówek 1 jest 6/8 powiadasz... Ano jest. A ja dzisiaj do tych moich 40 ósemek kombinowałem jaką opcję wybrać, czy dać po kolei czy końcówki. Wybrałem oczywiście po kolei... Zawsze na opak !
Z drugiej strony co mi po 6/8 - dostanę 120 zł do ręki i tyle... Postanowiłem, że lepiej pomieszać i mieć szansę na więcej, bo raczej wątpliwe aby wszystkie końcówki akurat wleciały.
Słyszałem że jutro na ostatni dzień promocji dają 1.2.3.4.5.6.7.8. 8 plusem
jutro Janusz P pewnie gra za....
jak dzie w euromelon bedzie 15,23 to mam 500 zl
jak dzie w euromelon bedzie 15,23 to mam 500 zl
do konca roku musze opanowac multi na 3 i 5 numerow i od nowego roku rzucam prace
zycie za krotkie na glupoty
zycie za krotkie na glupoty
TVP jakieś obstawianie skoków dla Januszy zrobiło. Do wygrania cenne nagrody z telewizorem na czele. Ktoś się bawi w to ?
MONTEZUMA ja dla piątek rzuciłem pracę już 8 lat temu... I od tamtej pory nie mam ani pracy ani pieniędzy
67-68 lat , 45 koniec wojny
u Jedrka
piona za stowke i rok sie przetrzyma 28 tys
Skąd może wiedzieć jaki koszt gry mam jak tu nic takiego nie ma
11,22,33,44,55 4/5 z minusem
jutro obchodze imieniny z bratem, on urodziny, taki kiedys dostalem prezent na imieniny fajnie tak
lepsze imie jutro , tylko Twardoslaw
moje pierwsze imieniny piatek jutro sroda 53
brat ma 38 ale warto go odmlodzic na 37
Też mam jutro
Ale specjalnych prezentów od TSa się nie spodziewam...chyba,że mu mocno przywalę--To się o c k n i e
Ale specjalnych prezentów od TSa się nie spodziewam...chyba,że mu mocno przywalę--To się o c k n i e
jutro bedzie parka
6 Janusz Twardoslaw 10
6 Janusz Twardoslaw 10
Montezuma wszystkiego najlepszego dla Ciebie i brata
Utwór muzyczny dla Was: https://www.youtube.com/watch?v=A0cCEGo5CqM
Utwór muzyczny dla Was: https://www.youtube.com/watch?v=A0cCEGo5CqM
dancer in the dark?
imieniny ma kazda swinia
Janusz 6 Multipasko 10
Nie, Ultravox tylko trzeba dać na kolumny i podbić basy, wtedy jest odlot
gonzaga tez wszystkiego najlepszego
gonzaga tez wszystkiego najlepszego
ja sobie puscilem tera the cure disintegration calo
przez te plyty po funcie musialem se polke kupic bo juz niemal 200 cd
ale zadnych spice girls, robbie williams
to i ja się dołączę , gonzo dużo zdrówka kasa wiadomo rzecz przejściowa
Z Cure lubiłem forest, ale generalnie Robert działał na mnie depresyjnie.
Robbie Williams nie jest zły chociażby Road to Mandalay jest spox
Robbie Williams nie jest zły chociażby Road to Mandalay jest spox
mlode tloki
mam best of take that to mi starczy
kiedyś miałem mniej kasy , mniej lat więcej włosów i byłem bardziej szczęśliwy
kasa i teściowa rzecz nabyta
kasa i teściowa rzecz nabyta
a masz takie italo disco chyba, piosenka z samplami indykow, nie moge znalezc tego hitu
Miałem O'Zone to ci od maja hi maja he, ale pożyczyłem jednej z byłych i nie oddała, a ja nie naciskam, bo już mi się nie podoba
Do 7 milionów dużo brakowało. 4 w Mini ładnie płaci w systemie na 7
fama jest ze jak znajde ten hicior i z indykami to wygram w multi
takie gul gul gul
mam to gdzies na starej kasecie maxell chrome i kiedys sciagnalem z zatoki ale nie moge znalezc
Kędzior-Dzięki
A,co do pieniędzy-to ciężko bez nich żyć-jak również-bez forsy
A,co do pieniędzy-to ciężko bez nich żyć-jak również-bez forsy
multi dobrze sie wyczuwa przy prodigy tylko glowa boli
Aczkolwiek generalnie jak są duże pieniądze to taki problem o nazwie kobieta nie istnieje. To fakt.
te kobietki mlode nic warte, kradna w lumpeksach
bierze taka 5 rzeczy do mierzenia i zglasza to a z plecaka wyjmuje swoje stare i 5 sztuk sie zgadza, a ona ma nowy ciuch
bierze taka 5 rzeczy do mierzenia i zglasza to a z plecaka wyjmuje swoje stare i 5 sztuk sie zgadza, a ona ma nowy ciuch
nie zebym robil w lumpeksie ale swoje wiem
same cwaniary nie dostana ode mnie 1 gr
Od dziś postanowiłem grać wyłącznie w duże lotto, bo co mi zmieni w życiu dajmy na to 250 koła z mini ? Nic.
Jak kochać to księżniczki, jak grać to o miliony. A co Wy szanowni koodyskutanci sądzicie o tym ?
Jak kochać to księżniczki, jak grać to o miliony. A co Wy szanowni koodyskutanci sądzicie o tym ?
jak dla mnie moze lezec i nic nie robic ale cialooooo
wazna tez ladna buzia, kiedys przyszla do mnie na randke taka co mowila ze jest dobra od szyi w dol i naprawde trudno bylo sie nie zgodzic i wstyd pokazac gdzies z taka na miescie
no tutaj kawiarnia tutaj kino itp wszystko tylko wydawac kase
Ja już po zebraniu wieloletniego życiowego doświadczenia wolę kobity prawie w moim wieku
Na ten temat są różne poglądy...
np słyszałem,że "intelektu się nie je.ie"
np słyszałem,że "intelektu się nie je.ie"
taka 40 to juz muzeum
dziewczynki maja krotki okres do spozycia
3 419 537
Gadanie. Jak dobrze dba o siebie (dieta, sport, śpi, nie pali, nie chla za dużo, te sprawy) i nie jest zapasiona to ciało ciągle fajne choć twarz zmarszczona, bo tam najcieńsza skóra i wysycha szybko, co daje efekt starości.
to sie zmienia z dnia na dzien, wstaje opuchnieta, woda nie schodzi skora sie wyciaga
buzka siada
buzka siada
ciensza skora niz u faceta i szybciej sie marszczy, ja nie mam zadnej zmarszczki a prawie 44
A jakie to wyluzowane mistrzynie sexu !! Inteligencja seksualna jak się patrzy.
puszek marny, urodzi i inna baba niz brales
multi 2 razy dziennie wieksze emocje, sam decydujesz ile kreslisz i przegrywasz
Ale pomyśl tak na chłopski, zdrowy rozum, jak ci wybiorą twoje np. 10 z 80 ?? To prawie niemożliwe. Analizowałem ile zakładów ludzie wysyłają na multi i jak rzadko są główne wygrane. A poza tym to 5 zł kosztuje z plusem, bo bez plusa to nie ma sensu grać.
Gram 10 lat, w dużego rzadko i miałem już piątkę, choć słabopłatną a w multi miałem wielkie G. choć więcej grałem. Takie moje zdanie ale oczywiście każdy ma swoje preferencje.
Gram 10 lat, w dużego rzadko i miałem już piątkę, choć słabopłatną a w multi miałem wielkie G. choć więcej grałem. Takie moje zdanie ale oczywiście każdy ma swoje preferencje.