Wpisy 3 418 902 – 3 419 001
20 listopada 2018 17:18 → 20 listopada 2018 18:28, 100 wpisów
Sebastian wiecznie żywy
gryks76 a teraz idz do Pasko i napisz mu tam na stronce tak jak to o wszystkich piszesz ze sebastian i inni Ci dokuczaja a ty jestes tu taki swiety ze szkoda gadac, wiesz jak sie nazywaja tacy ludzi ktorzy szczelaja z ucha na prawo i lewo szpicle i niepowiem jeszcae jak bo niechciałbym tu znow bana zaliczyc ale ty widac do takich ludzi widac nalezysz. Cie przyjacielu kaczki dziwaczki ktura to ukradli wam z placu w rynku
Eh idę uważaj jak chodzisz pamiętaj że za każdym razem ci się nos wydłuża
3 418 891 faktycznie z pinokiem nie z pionkiem sorki zle odczytałem ale to nierobi roznicy mi bo pinokiem tez nie jestem, dla twojej wiedzy
3 418 908 byłem tam tyle razy i jakos wyjechałem, a co macie ten lubin taki rozkopany czy kibice wam nie pozwalaja nigdzie poza obremb miasta wyjezdzac co?
co do kobiców klubu sportowego wielki szacun
co do kobiców klubu sportowego wielki szacun
3 418 911.a ty zapamietaj ze zemby 3 razy nie rosna to nie tak jak w grach liczbowych jest,liczby ze sie powtarzaja
Zaraz WN ode mnie za tamto
Islandorka
Arczi co masz na w.
Zb
Kto ma k.7
Tylko ja?
Co to jest k7
Zb schyl sie
Juz
Nic nie widzę
No to
Zb
3 418 873. Sneak 2018-11-20 (17:05) A to Polska wlasnie
Arczibalik73,wiele pozytywów napisano o Twoich rozważaniach.Nie tylko ja, ale grono moich znajomych stwierdzimy, że piszesz rzeczowo i na temat.
Rzeczowo i na temat!?
Są granice absurdu.. Nawet tutaj.
Arczibalik73,wiele pozytywów napisano o Twoich rozważaniach.Nie tylko ja, ale grono moich znajomych stwierdzimy, że piszesz rzeczowo i na temat.
Rzeczowo i na temat!?
Są granice absurdu.. Nawet tutaj.
Forsa
Ja mam systemem 7
Zbyszek to jeszcze wykup system 7 komin magnetyczny bo to ostatnio jest na topie stare ale jare ale ubaw po pachy wejdź na Youtube Lotto 80 Szóstek 1994
Nie bo 3 zmiana
Pamiętam to 1994
Okraska zalecane nawet przez lekarzy jestem za filtruje nerki no i działa na wyobraźnię wszak pijemy to złoto w płynie
Niebawem trzeba jakieś modły rozpocząć..
Może chociaż uda się zremisować..
Wczoraj Hollandia pięknie dla nas zagrała.
Może chociaż uda się zremisować..
Wczoraj Hollandia pięknie dla nas zagrała.
Forsami zagraj systemem
Mogli by wymyślić jakieś dodatkowe święto
Żartuje
3 418 919 witaj islandorka30,50 jeszcze nic nie mam, beda pozniej w mojej KG narazie jeszcze nic nie myslałem nad liczbami bo musiałem koledze gryksowi76 odpisac na jego teksty
zaraz pewnie ja dostane bana na dłuzszy czas bo juz kolega pewnie mnie opisuje do naszego admina, jak on to zwykle robi jak mu sie cos tu nie podoba i ktos mu tu nie lezy na stronce
wcale sie nizdziwie jesli dzis dostane bana wtedy bede wiedział ze to za sprawa tego kolegi jest gryksa76
zaraz pewnie ja dostane bana na dłuzszy czas bo juz kolega pewnie mnie opisuje do naszego admina, jak on to zwykle robi jak mu sie cos tu nie podoba i ktos mu tu nie lezy na stronce
wcale sie nizdziwie jesli dzis dostane bana wtedy bede wiedział ze to za sprawa tego kolegi jest gryksa76
Arczibalik73, nie odpowiadaj mu .Twoje milczenie i uśmiech dobija go.Tylko uśmiech do złej gry.
Nie zgosili a skosili Kolego z Kęt.On nawet nie wchodzi na czat i portal.Zostawcie Go w spokoju. Człowiek jest jedynym na świecie zwierzęciem, które się czerwieni bo ma ku temu powody.
3 418 873. Sneak dziekuje za miłe słowa
nie kłoć się żyjcie ze sobą w miłości to wszystko to wina tego powietrza i jedzenia z gmo
959
dla 6 województw
alert-imgw-ostrzezenie-nie-tylko-dla-kierowcow-
alert-imgw-ostrzezenie-nie-tylko-dla-kierowcow-
Holandia... Szacun do 85 minuty było 2 :0 do Niemców... a skończyło się remisem i finalem
szwaby lubią bardziej pomarańczowych niż kogutów
i dlatego dali d... holendrom
i dlatego dali d... holendrom
urodzil sie w sobote umarl we wtorek kto to taki 62
Tomi wystarczy porównać formułowanie zdań wypowiedzi i jeszcze parę szczegółów
67 lat
Nie wiem czy zacząć pić przed meczem czy zostawić na opicie stypy ostatniego spotkania
dobrze ze da pewniaki
Doktor2p, jestes bardzo podejrzliwa osoba.Mam wrażenie, że ten z 18.06.1949 r.ma swojego zastępcę w Twojej osobie.
a moze to byl pon jeszcze i 61,67 zmarnowane
aktywność status 55 918
ostatnio: 2018-11-20
Nie wchodzi na czat ? To data ostatniej aktywności sebastiana m
ostatnio: 2018-11-20
Nie wchodzi na czat ? To data ostatniej aktywności sebastiana m
Trener piłki nie kopie podczas meczu ma dobrać dobrych zawodników i opracować taktykę >>> a że jest inaczej i polska piłka spada w rankingach to nie tylko wina trenera >>> rządzi kasa i kontuzje rzekome kontuzje
5 meczów bez zwyciestwatrenerze jesteś tak dobry... Jak ostatni twój mecz
Jaja będą jak Lewy będzie zdrowy tuż przed meczem Bayernuto będzie cudowne uzdrowienie
Sneak
ja tylko poprawiłam Twój wpis.
ja tylko poprawiłam Twój wpis.
dajmy sobie spokój z tą piłką ja już od dawno tak się nią już nie interesuje zero sukcesów coś tam jeszcze reprezentacja choć teraz gorzej a ligowa w pucharach totalne zero dno i wodorosty