Wpisy 3 419 002 – 3 419 101
20 listopada 2018 18:28 → 20 listopada 2018 20:43, 100 wpisów
Ja wiem czemu nie wygrywamy bo maszynka do golenia jest nie ostra blachy źle pofalowane klej niewiąże bo mróz i jak tu gole strzelać jak takie zmartwienie na głowie czyli łupież
To ostatnie słowa o rozwiązać drużynę Reprezentacji Polski zostawić kluby i po ptokach
a na boiskach ziemniaki posadzić to takie igrzyska dla ludzi jak nie maja co robić alita ma inne zajecia
doktor też tak czuję >>> w keno dzisiaj chodziły dziwne ciągi >>> był nawet dziewięcioliczbowy
ciekawe kto wieczorem będzie stał obok bębna
ciekawe kto wieczorem będzie stał obok bębna
Gram czekam na losowanie.a zwolnic sie nie zwolnie bo we wozku sobie siedze i czekam na mecz
To przyjedź na mecz weź Mocne Góry ze 6 i sobie rogate kudlate i wyhylylujemy
Multi Multi co prawda nie zagralem ale pewnie jutro 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
chyba każdy wygra bez przesady mini lotto lotto plus multi multi ekstra pensja kaskada super szansa
Mulag niema co bo w Polsce jest ok 17,000 kolektór więc dużo ludzi dziś wygra napewno i nawet komin magnetyczny w tym nie pomoże
kogo się nie pytam skad takie ładne auto z wygranej skąd taki piękny dom z wygranej , czemu nie pracujesz z wygranej już wielu odpoczywa
U-21 portugalia - polska do przerwy 0-3 jedna noga są w finałach me o 20:45 niestety będzie odwrotnie
jestem po to by doprowadzić ten gatunek do pełnego oświecenia choć wiem że wszyscy nie dostąpią oświecenia niestety
Witam serdecznie. Kumulacja Lotto nie przekroczy 7 milionów zł. Będzie brakowało około 300000 zł. Czy padnie szóstka? W Lotto Plus padnie. Na 100%. w R.... Jeśli padnie szóstka to w K. lub w P. A na jakie Liczby? Myślę, że na: 6,7,23,26,28,37,45,46,10,11,2,21
Mesajechu, a co tu myśleć "ile brakuje" ? Przecież wystarczy spytać - ile w puli ?
W 2 meczu barazowym Austria Grecja 0-0 w 1 meczu Austria wygrała 1-0 losowanie grup me u21 piątek o 18finaly we Włoszech i San Marino 16-30 czerwca
Z moich źródeł wiadomo ,że kumulacja będzie rosła do Świąt..
dawno nie było rekordowej kumulacji
dawno nie było rekordowej kumulacji
Ciężko będzie - na takich warunkach, przy tylu grach w ofercie
na dzis na 21w MM 1,7,8,9,13,16,20,30,35,37,38,43,46,48,53,59,60,61,69,70,75,77 L 22
Kumulacja dziś się kończy ja wygrywam 7 Milionów w Róży nie kropkuje miejscowości niech cała Zielona strona Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech wie
jeszcze do losowania brakuje jak coś nie pasuje a macie inne przeczucie lub uważacie że zawarte zakłady i tak nie dadzą wygranej jest czas odwołać to w kolekturze, podejmujmy pewne decyzje
a kominiarz do kuminu magnetycznego kiedy przychodzi raz na 10 lat
Nie wiem co wybrać pobyt na zielonej stronie Multipasko czy meczo skecz