Wpisy 3 418 802 – 3 418 901
20 listopada 2018 15:26 → 20 listopada 2018 17:18, 100 wpisów
Nic trzeba mieć swój rozum i silną wole ja dziś zagrałem za to co wygrałem tyle że zostało mi 2zł z mini to dołożyłem 2 zł na lotto z plusem nic wiuećej
3 418 799 jesli chodzi o filmik ze zdrapakami zakupionymi w kilku kolektorach w wawie to moze to byc prawda akurat bo niewierze w zdrapki bo juz jako lepek sie przejechałem na losach i tez kiedys na zdrapkach, i wierze wto ze moz byc kilka pełnycj amilony jest pustych i chodzi tylko o wyciagniecie kasy od ludzi ale to tylko tak ja uwazam,
Arczi nie tylko ty tak uważasz połowa Polski tak uważa chodzi tu oto by mydło bardziej kupować bo jak drapiesz to masz place czarne ise musisz umyć
Pudełka Czekolady , mizerota.Tylko przyglądałem się drapoacym.Na 17 zdrapek jedna za 5 zł.To za złotówkę można kupić bank.
ja wierze w to co sam sobie skresle i to mi np wyjdzie,i np. trafie te liczby na ktorych wygram cos tam, wtedy wiem ze wygrałem anie jakies tam bzdety w zdrapkach, jeden gdzies tam cos trafi w taka zdrapke a wtedy wszyscy nagminie kupuja bo tez chca wygrac a gdy kupia los magle przychodzi rozczarowanie ze znów sie nieudało akase straciles, bo zawierzyłes ze ci sie uda, atu zonk jak zwykle
jak ktos wierzy w szybkie szczescie to nierch kupije i gra ja tam od zrapek jak najdalej sie trzymam, wole za te pieniadze wysłac sobie cos co sam skresle i zadne chybił trafil , bo wto tez nie wierze poniewaz uwazam ze maszyna wybiera losowo numery tak aby ten gracz ktory zakupuje ten los nietrafil, uwazam ze jesli mawszyna sie pomyli nieraz to wylosuje przypadkowo jakas marna 3z5 czy nawet moze i 4 z5 czy 6 ale to niestety jest taka tylko jedna szansa na milion zawartych zakładow, ja uwazam zeby wygrac trzeba samemu kreslic swoje numery i nimi grac i czeakac az wpadna , niema co sie porywac z motyka na ksiezyc i trwonic pieniadze , smiesza mnie te zachety totalizatora kiedy słysze zagraj w MM na 10 skreslen za 10krotna stawke z plusem na wielokrotnosc losowan a wtedy mozesz wygrac głowna wygrana, to tak zachecaja jakby mowili idz i sprzedaj swoj dom z wlasna rodzina a wtedy bedziesz bogaty, , a sa tacy ludzie ze to lykaja i mysla ze jak wysla i taki kupon i skresla 10 krotna stawke to zaraz wygraja, a to niestey wcale tak nie działa tu trzeba wyczucia numerów i szczescia poprostu aby osiagnac to co zamierzamy bez tego ani rusz chocbys sie i zadłuzył i sprzedał dom , to i tak nic nieda tylko szczescie i wyczute numery faja szanse na wygranadlatego zycze wszystkim duzo rozsadku i szczescia przedewszystkim i wysokich wygranych
W dodatku Arczi to 10 z 80 no ale My zawodowcy to wiemy na te kity się nie nabierzemy
jacunn ja myślę ze Arczi już dużo wygrał co masz w profilu sama spluwa ile kosztuje okulary garnitur wcześniej młotek
3 418 813. jacunn tego ci niemoge wyjawic, bo to nie jest stosowne pytanie i lepiej sie zapytaj ile przegrałem anie ile wygrałem to bedzie realniejsze juz pytanie niz z tymi wygranymi, powiem Ci tylko ze wygrałem duzo a jeszcze raz tyle przegrałem, co wygrałem w całym swoim zyciu ,od kąd zaczołem przygode z totkiem, , ale coz raz sie wygrywa raz sie przegrywa to jest gratylko i jak ja to zawsze mowie jesli ma byc i mam wygrac to wygram tym 1 kuponem i nie musze kupowac wiecej zakładów jesli ma byc to bedzie na tym 1 zakladzie zawartym przezemnie a jesli nie to nie, grunt to sie nie załamywac i ze sie nie trafilo i grac dalej tylko za tzw symboliczna 1 zł nie wiecej, niema co sie porywac z wieksza kasa bo i tak nic z tego niewyjdzie i jak wiadomo tutaj nie my zarabiamy tylko istytucja ktora nam umozliwia ta gre, ale chcemy to gramy bo zyjemy marzeniami i za te marzenie czesto i tez placimy drogo, nie , z drugiej zas strony co kto bogatemu zabroni nie ?
3 418 806. no chyba ze myjesz szamponem to sa czystsze i bardziej pozniej pachnace
3 418 816.mulag jesli chodzi o splowe i o bronie to odkupiona od ruskich na bazarzena wyprzedarzy jak uciekali z polskii , okularyz NRFu a garnitur szyty na miare
3 418 820.tak jak mowiszgrunt to dobry humor miec i umiec sie smiac niekiedy tez i z samego siebie
no narazie forsami ja tez narazie uciekam s tond trzeba cos na wieczorne losowanie podumać no czuwaj lece w cyferki
no hejka wszystkim
dajmy tez innym popisac na czacie bo niemoga sie dopchac tu
No ja też uciekam niech ktoś godnie nas zastąpi będę przed losowaniem
Sebastian
3 418 831 to i tak dla Ciebie
3 418 833. sebastian gdzie jest?
mam dobry net a wczytuje i wczytuje coś jest ni tak odświerzanie nic nie daje
tnie sie diabelsko fejs i niemozna nic pisac zanikaja literki tez i wychodza głupoty pozniej,
no ja tez mam szybki net a idzie jak flaki z olejemnarazie baj
Mulag dzięki mi teeż wyskakują jakieś dziwne komunikaty albo kasuje mi masanera
Isa jesteś jak ziorniesz k.2,7(42,52,62,37,47,57) p.25 i 40 stki powtórki 45,65,69,18,30 i być może 71
53
Sebastian był i nie będzie wiesz przecież doskonale i jest cudownie dawno i nim zapomniałem
o widze jest druga zmianab juz jest gryks 76,andromeda dajmy innym tez popisac
gryks 76 bedzie bedzie wroci jeszcze teraz go niema ale bedzie, nikt mu tu nie zabroni byc
gryks 76 bedzie bedzie wroci jeszcze teraz go niema ale bedzie, nikt mu tu nie zabroni byc
Emeryt miał rok a ten niech ma dożywotnio hm nie zabroni pasko zabroni chyba że wejdźie z durnymi wpisami pod innym nickiem i tyle o tym Trolu pisząc o nim staje się dumny jak paw więc nie znam trola
Sebastian pewnie nie ma bana - bo sam Pasko napisal ze jemu sie nie nalezy
Angierski dostał było na niebiesko nie 24h lecz dluzej oby dożywotnio
3 418 851. sebastian bedzie wiem o tym dobrze i nikt mu nie zabroni tu byc ta stronka jest dla wszystkich, a nie tylko dla wybranców , sebastian nie ma juz dawno bana, i sie nie ukrywa ban mu sie skonczył jeszcze przed moim banem chodzi mi o czas,ja tez po banie tu kilka dni nie wchodziłem nie dostałem go na 48h ,i z tego co pamietam to Pasko podał ze zmienia czasowosc bana z 24h na 8h, , ato ze go tu niema to niejest z powodu bana napewno poprostu kolega ma duzo zajec i tu niewchodzi lub czyta tylko w wolnych chwilach co tu i kto o nim pisze i tyle w tym temacie
Na miesiąc mamy spokój z Sebastianem.
Hura...
Hura
Hura...
A tak poważnie fajnie było z nim... Bo jak ciśnienie niskie to pomagalo
Hura
Hura...
A tak poważnie fajnie było z nim... Bo jak ciśnienie niskie to pomagalo
Arczibalik widzisz jak ty mało wiesz tyle miał on i ty banow że się pogubiłem ominęło cię dostał na dłużej ale pisz se że nie ma ze wróci kiedy chce ze se wolne zrobił może ktoś naiwny uwierzy twoje jego wybielanie usprawniedliwianie że go nie ma a teraz referacik że źle pisze ja tobie i tak nie wierzę mam o tobie klamliwe zdanie zegnam
3 418 864.pewny jestes tego na 1000% bo ja bym nie był tego taki pewny na Twoim miejscu ze akurat z nim tu niepiszesz gdzies z pod jakiefos innego niku nie sebastianpozdrawiam ciepło kolege
3 418 870.wiesz wlasnie ty bardzo mało, a wiesz gdzie mam twoje zdanie o sobie, jak nie to sie domysl zegnam Cie
Arczibalik73,wiele pozytywów napisano o Twoich rozważaniach.Nie tylko ja, ale grono moich znajomych stwierdzimy, że piszesz rzeczowo i na temat.Obawiamy się by czasem admin nie zablokował Ciebie jak wielu innych. On nie lubi takich jak my.Rozumni są dla niego zagrożeniem.Oby ta promocja 8/8 się skończyła i by liczby, które kiedyś były naszymi ulubionymi liczbami były losowane.Prawda jest co jest w materiałach na Youtube o " oszustwach".Autora straszno prokuratura, zmuszano do usunięcia materiałów. Pan J.T.nie dał rady.Dzisiaj wątpliwe by padła szóstka w Lotto.W lotto plus, tak.Beda kombinować podwyższyć kumulacje do 12 milionów.Liczby na Lotto są w losowaniu MM z 14:00.
3412038 arczibalik73 3412038 tak arczibalik sm zrobił se wolne pasko mu dał wolne nie oklamuj ludzi nie wybiela go
gryks76 TY tez dostaniesz niedługo moze i na zawsze jak bedziesz sie tak tu panoszył i i osadzał bez podstawnie innych czatowiczów ten czat nie jest Twój nie zapominaj o tym, tu moze byc kazdy kto tylko chce, Ty nikomu tu nie zabronisz byc a jak Ci sie coś nie podoba to poprostu nie wchodz tutaj i nie zasmiecaj swoimi wpisami czata ,tu jest spokó i tak ma być i tu wacle nie jest tak ze sebastiana niema akurat teraz ,amoze jest a
a TY o tym nic niewiesz akurat
3 418 877.to widac ze mało wiesz , a wiesz z kim teraz wogole piszesz?pewnie tez niewiesz co?
Sebastian dostał bana bezterminowo ,chat jest bardziej merytoryczny bez jego durnowatych pytań w hurtowych ilościach
Haha z pinokiem a może z sm z ufo w 1 postaci lecz idę dalej zasmiecaj czacik
tomi77 i tu robisz blad bo zamiast w promocji wydac wiecej to pozniej do nastepnej promocji wydasz wicej
3 418 874.nikogo niewybielam kolego niestety mało wiesz wiec sie nie wypowiadaj jesli nie wiesz idz sobie mecz poogladaj i wrzuc troche na luz,
Arczibalik dalej oklamuj ludzi dostał bana na długo a jak się chowa dostanie na inne nicki
Masz problemy ze zrozumieniem jak zwykle nie jesteś moim kolegą ile razy mam ci pisać zresztą z tobą pisać
3 418 891.to uwazaj bo za tego pionka mozesz słono beknacja nikogo nie oklamuje a lubin niejest daleko wiec nie podskakuj dobrze
Nie kombinować:
Sebastian dostał karę na miesiąc.
Sebastian dostał karę na miesiąc.
3 418 895. to niepisz wiecej domnie i i nie oszukuj lidzi na czacie i niewyzywaj kogos od pionkow