Wpisy 3 418 702 – 3 418 801
20 listopada 2018 14:03 → 20 listopada 2018 15:26, 100 wpisów
to co teraz skupiamy sie na wychodzacych liczbach hokus pokus i juz mamy
Dopisano wyniki Kaskady - 01,03,05,07,09,10,14,16,17,18,23,24
mowiłem bedzie 54
jeszcze się taki nie narodził co by z kominem magnetycznym wygrał nawet jak wygrał to tylko dla tego ze tak komin magnetyczny chciał
Panoramix to podziękuj Mulag owi i też poniekąd mi bo tam robiłem na tym kołchozie
dla wygrywajacych i typujacych
zaraz sprawdzimy kuponik ale czuje ze i nic nie wpadlo choc bylem pewny pewnych liczb ze beda dzisiaj w MM, ale ich nieskreslilem tego co podawałemm tu wczesniej atu figiel i jest widze 30,31,33,54,74 i była by 5 jak nic ale niestety dałem inne i popłynołem na MM to jest znak ze trzeba odpuscic sobie tego MM i grac tylko i wylacznie w mini lotka
zaraz sprawdzimy kuponik ale czuje ze i nic nie wpadlo choc bylem pewny pewnych liczb ze beda dzisiaj w MM, ale ich nieskreslilem tego co podawałemm tu wczesniej atu figiel i jest widze 30,31,33,54,74 i była by 5 jak nic ale niestety dałem inne i popłynołem na MM to jest znak ze trzeba odpuscic sobie tego MM i grac tylko i wylacznie w mini lotka
30,31,33,54,74 ciagneło mnie na te liczby ale odpusciłem sobie je i sktresliłem cos innego zupełnie i popłynołem i utopilem te 2,50 ale to nic odbije je sobie w mini w niedługim czasie z nawiazka niema co sie martwic raz sie wygruwa raz sie przegrywa, niemozna w kółko wygrywac bo mozna zgupiec tez, zawsze musi byc jakaś odmienność grunt to grac i sie nie poddawać
3 418 721. spokojnie jeszcze wygrasz nie raz niema sie co przejmowac
Forsami grasz od nie dawno i już byś chciał wygrać spokojnie wygrasz troch poczekaj będziesz wygrywał
No 5/8 szarpniete w multi
ja gram od 20 lat i też czekam co to jest dla ziemi kosmosu lotów w kosmos
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 418 727 jagawisiu ciagneło mnie na wiecej liczb nie tylko te , ale wybrałem inne na kuponik i biorac kupony na mini wyslalem luznego 1 MM i to mi potwierdzilo teraz definitywnie ze trzeba sobie MMjednak podpuscic wczoraj znow w mini miałem tylko 2/5 czyli lipa bez miodu, zobaczymy czy dzisiaj cos ten sam kuponik z wczoraj cos przyniesie czy tez bedzie lipa
3 418 729
Mulag tak to prawda Ty grasz tyle lat już byś za to kupił świat
podejrzewałem tez ze wyjdzie 16,18,77,78,1,9,13,23,31,33,35,36,38,40,46,53,54,a tu taka lipa wyszła
wczoraj podawałem ze wyjdzie 22 i wyszła tylko ze dzisiaj
Lotto moje Wasze Nasze Wszystkich a podzielę się najwyżej będzie z 1000 Szóstek płatne po 70 zlotych Lotto z Plusem 1,2,4,19,21,35
Dopisano wygrane Super Szansa
dlatego uwazam ze powinienem grac tylko w mini teraz a inne gry sobie odpuscic i tez i tak bedzie
3 418 745 no tak napewno pomaga kazdemu marzyc
3 418 743 uwazasz ze te szczesliwe liczby ktore tu podałes to wyjda?
Mulag burzymy komin magnetyczny teraz będą kule wpadać do otworu na dole do rynny spustowej żadne tam powietrze jesteś za to bierz młotek robimy porządki będziesz My teraz wygrywać
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
3 418 752. kpm in magnetyczny, rynna spustowa
3 mi nie przyjeła wwczoraj tylko młotkiem dać jej mówię może snikery a widzi pan snikersy a ty masz widzieć taka młoda tak mnie wku..
Arczi trochę teraz na poważnie widziałeś te filmy kontrowersyjne o grach i losowaniach jak Ty myślisz rolują nas jak rolade albo dywan bo jak tak to sprawe do gazety telewizor aa radio i bierzemy po młotki i Ty jeszcze z tą pepeszą na Youtube pełno tego zobacz film 80 Szóstek w Lotto 1994 tam jest o tym komin magnetyczny i jak to Rysiek chciał zrobić .. a tak ludziom dobrze życzył na koncercie życzeń zobacz sobie ubaw po pachy..niema blachy
1000 zakładów w mini lotto ile WYGRALIŚMY? zobacz sobie fordami arczi i inii
3 418 762. jagawisia zycze powodzenia i wyskich wygran ja od jutra wylacznie mini lotek
tnie sie wam stronka?
Już mnie kusilo by zagrać 1o zakładów wszystkie dziesiątki.... Rozum gorabo tu 4/8 a z maszyny groszowe sprawy
1250 zł w mini 1000 zakładów na 100 kuponach tylko 3 zwycięskie wygrane 3 tróji wygrana 90 zł okoo strata 1160 około jaki z tego morał
Dzis pijemybarabaraPortugalia mówi nara
No bo Lewy niegolony
Tak choruje jak szalony
Nudzi pewnie go bieganie
A i z krycha ma zatargi
Woli mieć podbite oko... Niż spuchniete swoje wargi
No bo Lewy niegolony
Tak choruje jak szalony
Nudzi pewnie go bieganie
A i z krycha ma zatargi
Woli mieć podbite oko... Niż spuchniete swoje wargi
Mulag przypomniało mi się kilo pomarańczy krem bambino i predator
był lewy były porażki dobrze jak by wygrali to będą mieć lepsze rozstawienie do Eliminacji Europy
Forsa...Babka z toska mówiła że ludzie drapac wola niż grać w multito ja i to i to wzialemwieczorem wskazane
Ja tam wcale trenera Brzenczka nie winie to piłkarze grają na boisku a nie trener a że nie chce się im grać bo im kasa przeszkadza w kieszeni to już co innego
wszyscy tacy mądrzy szczególnie komentatorzy niech zostaną trenerem zobaczymy co zrobią
Tomi ta Babka dawała Ci do zrozumienia żebyś ją podrapał na meczu razem a Ty bierzesz i zdrapki kupujesz
Mulag ja chętnie zostane trenerem będę uczył zasad skreślenia kuponów wszystkich możliwych gier to mi pasi wreszcie praca którą lubię
To nie są żarty ludzie nie umieją skreslać blankietów i zasad nie znają to ja ich nauczę
A co do wygrywania to gosc wygrywa ale jak jest duza kumulacja i gra wszystkie kobinacje liczb i wygrywa nie wazne czy ktos kombinuje
Mulag to ci właśnie kiedyś pisałem Ci na mesie gram systemem i taki komin magnetyczny i g tech i co tam jeszcze kto wymyśli może mi jeździć na motorze a ja i tak wygram tylko trzeba mieć kase na start pójdę do Szewczyka po długopis będzie dobrze skreslalkupony
3 418 759. widziałem to na YOUTUBE nie wiem czy to prawda czy fałsz , ale ja typujac liczby nie bioore pod uwage tego co tam w tych filmikach pokazuja sam krsle swoje liczby i na nich gram , na nich sie tylko opieram, co zas tyczy sie tych filmikow to podejrzewam ze ktos chciał zdobyc szybko popularnosc w necie i na odsłłonach tego zarobic niezła kase
3 418 769. dlaczego ta sadzisz i uwazasz ?
Mulag też to oglądałem... Wtopa była chyba że ty inny oglądałeś.... Ja ten co tyl mieli kilka stow
3 418 785.