Wpisy 3 415 451 – 3 415 550
17 listopada 2018 11:58 → 17 listopada 2018 13:31, 100 wpisów
3 415 445. nie kazdy ma dostep do całych paczek zdrapek i akurat tych jeszcze najdrozszych, niestety ,a sadzac po tym co piszesz to mam pytanie ktos z Twojej rodziny pracuje w kolekturze czy sam pracujesz w takim oddziale gdzie masz do tego dostep, akurat, i bierzesz do domu za friko wszystkie paczki z losami i nad nimi bawisz sie wahadełkiem , i ktore wedlug ciebie sa trafne to je drapiesz, czy moze kupujesz wszystkie paczki z losami i te ktore sa trafne zatrzymujesz a inne oddajesz do kiolektory, czy uwazasz ze to jest uczciwe co robisz?
Za powyższy wpis arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
to sa informacje top secret, czarodziej jest chroniony na czacie
roznie bywa kto wie jak jest, nawet ja nie wiem pojak to juz bylo
no nie wiem ,pod tym zielonym gruntem są jakieś teleporty w przepaść
narazie nie ma powodow jeszcze samo zadowolenia, wiecej pokory ciezka praca przed nami
ja mam pytanie czy sa przewidziane jakies poprawki do vilto w najblizszym czasie?
strasznie trace kase z ich braku
strasznie trace kase z ich braku
dlatego te 7 w 7 minucie cisnelo, czary to czary, wszystko sie zgadza juz
Forsami co do udowodnienia nie licz pomyśl to instytucja państwowa nik tu nic nie udowdni, kaska ma płynąć do tosika nie licz na prawde
Nie wiem dlaczego Arczibalik73 został zeslany do lochu? Dlaczego tacy Portalowicze są karani? 6.11.2018 los na chybił trafił, system Lotto plus na 7 liczb: 5.7.13.15.18.45.46 ( 13,15,18,45 i dodatkowa 5 mówią Wam coś? Dzięki nim mam 4 z dodatkową w EJ.
Użytkownik arczibalik73 odzyskał możliwość pisania na czacie.
Pasko a beda jakies zmiany w programie zeby znajdowac losowania nastepne w dniu tygodnia? zalezy mi
Nasz Bóg jest Wielki okazał Miłosierdzie Boże uwolnił z czyśćca nie słusznie skazanego
Jednak Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje tu jest wszystko i Dramat i Komedia i Opera auuuu yyyy eeeejuż zaczynam piać głosem operowym niczym upiór z opery nie z mozilli
obecnie nie planuję żadnych programistycznych zmian w Viltomierzu
nie kurwa nie nic nie typuje pierdole to totalne zlanie klienta mam was w dupie zegnajcie
Za powyższy wpis czaroit stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Pasko błagam Cię litosciwy Król i nasz Pan tej strony zapanuj proszę nad tymi demonami bot zebelzebubami ludzie cierpią nie słusznie oskarżeni
Ludzie składające pozew zboirowy o usuniecie bota bo to jest działanie samej Wiedźmy z Dębicy
Ale arczi prawdę pisał...Drazylem zdrapki 24 % szansa na trafienie czegoś w szybkie 50reszta 21_23 %
tydzien czasu sie pytalem i nie dostalem odpowiedzi
niefortunnie przyszla jak bylem na wylocie, glupie wyszlo, przykra sprawa
ale slowo sie rzeklo, honorowo odchodze, dziekuje za uwage juz nie pisze, zadnych zalow
niefortunnie przyszla jak bylem na wylocie, glupie wyszlo, przykra sprawa
ale slowo sie rzeklo, honorowo odchodze, dziekuje za uwage juz nie pisze, zadnych zalow
To mamy sprawiedliwosc za nic.i przegiecia wszyscy do jednego wora za takie przeklenstwa to samo
Wezmę 5 szybkie 50 dla sprawdzenianajwyżej 10 zł w plecyniewierny Tomasz jestem
Niechaj żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Miłego wieczoru no coz sam sie ukaze odpuszczam do konca listopada pisanie
A kto twierdzi inaczej niech napisze tak Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Na 14 3 zaklady multi na 8 liczb mnie skusilo z okazjii promocji
Ja jeszcze po niedzieli zagram Multi 1zakład na 3,4 losowania ale ciężko te 4/8 trafić....to rowna połowa
Dziś dzień czarnego kotamuszę wstawić mojego na profil bo jest idealny
Zdobyłem 100 zlotych żeby nie było to z mojego konta ale świadomie nie gram w Multi Multi na 14:00 a po losowaniu zobaczę czy komin magnetyczny robi robotę czy nie najwyżej się zastanawiam czy zagrać do Niedzieli do 21:40 czy zaoszczędzić to na gry w Mini i Lotto z Plusem
nie wiem komu mam dziekowac za uwolnienie z przysłowiowego lochu, ale szczerze dziekuje za to i za wstawiennictwo kilku tu portalowiczow dziekuje,
jesli chodzi zas o słowa Pasko w sprawie zmiany czasu banowania z 24h na 8h to popieram ta decyzje w 100% choć mogło by byc tu tak, aby wogole tego bota aby nie było,ale ta decyzje pozostawiam juz samemu adminowi do rozwazenia
jesli chodzi zas o słowa Pasko w sprawie zmiany czasu banowania z 24h na 8h to popieram ta decyzje w 100% choć mogło by byc tu tak, aby wogole tego bota aby nie było,ale ta decyzje pozostawiam juz samemu adminowi do rozwazenia
Arczi witam ponownie nie może być tak że wypowiedzi bez użycia słów powszechnie uznawanych za obelżywe tu nie stosowane są na równi traktowane jakby byly użyte no Ludzie to nie można mieć swojego zdania w polityce nawet są różnice poglądów ale jak ktoś działa dobrze na rzecz Ojczyzny to nic tylko kibicować
czaroit uwierz mi nie byłem i niejestem Twoim wrogiem magiku od liczb u zdrapek