Wpisy 3 415 225 – 3 415 324
16 listopada 2018 23:46 → 17 listopada 2018 08:32, 100 wpisów
ale te 15 mi sciaga na prawo chyba bede sie cieszyl, normalnie live przekaz
A jak się coś uda to jesteśmy przekonani że mamy na to wpływ Wahadełko Ci pokaże , że los trafny ale czy każdy ?
twoje atomy byly juz w przyszlosci ty znasz wynik wahadelko tylko ci pomaga to odczytac co juz wiesz
ciekawe jak daleko to siega, czy siega do losowania o 14 czy np tylko kilka minut
Czuję się jak ten Jacek Balcerzak z kabaretu Ja miałem tylko wejść i wyjść a nie mogę
jak duze wydarzenie to siegnie daleko, np przeczucie ze jutro o 14 bedzie 8/8
Czaroit , to może sięgać nawet bardzo dalej np. do losowania 7444 444
w zdrapkach jest najlatwiej bo ma siegnac kilka sekund zanim nie zdrapiesz i sie poplaczesz
pamietacie film next, 4 minuty do przodu, to by starczylo widziec w zdrpakach
Czaroit i nagle widzisz że 2 minucie wygrywasz kase a w 4-tej z radości wybiegając z budki wpadasz pod samochód
Był też taki film co gościu pomylił tabletki i mógł dzięki temu przechodzić przez ściany Zamknęli go w celi bo wlazł do głównego skarbca banku i wychodząc z celi przeszedł przez cele sąsia a tamtęd to widząc rozpędził się za nim i osunął na ziemie
Czaroit, polecam Ci przeczytać książkę David Baldacci - Wielka wygrana
nie ma wynikow nie wiem czy mam 50 zl a potrzebuje na chleb jutro
hej hej hello
nie wiem za co mnie zablokował wczoraj pasko skoro dziś tu czytam takie teksty że szok np.: szkopy... sto hu111...itd
czaroit
twoje 34 się potwierdziło ciekawe czy za to pasko też mnie zablokuje
bo wczoraj napisałam ze nie było pary którą czaroit przewidział i blokada
what?
szok
Hej Wpadłem rano na 6 do pracy a ja nie mogę zasnąć mecze się od taka sytuacja
Chyba muszę zlikwidować nick fares do typowania zapominam się wylogowac i pisze a potem z tego nie mogę podumam nad tym nie chce trolowac klonowac 1 do pisania typowania starczy
Idę dalej w inne www dla mnie to nie szok że nie można pisać dużymi literami krzyczeć nie ma co
ZAsady Sa Po tO Zeby Je ŁAmać
Białystok: -7.
Wrocław: 0
panoramix ,forsami witajcie
Przerwa.
forsami zagladałes w swoja wczoraj KG cos Ci tam zostawiłem na losowanie
Arczi widziałem dzięki ale wczoraj zrobiłem pauze od Multi od długiego czasu posucha
3 415 318.rozumie nie wiedziałem tego akurat ale tam miałes trafne numery w zestawiku i tzw pewniaki jakie wyszly w MM ,no czyli co teraz grasz tylko LOTTO tak ? czy tez w mini jak i ja gram,
forsami wejdz do mnie na mini w stale uklady cos zobaczysz ,tam jest taki zestawik na 10skreslen
3 415 320
własnie komponuje liczby do muli na 14
Zagrałem wczoraj w Lotto z Plusem na 10 losowań i Mini też na 10 losowań po jednym zakładzie tu i tu a w Multi zrobiłem przerwe bo nic nie wychodzi przez dlugi czas chociaż na wieczór uleglem pokusie i zagrałem i tak nic tylko 2/10 z Plusem a i też niema za co bardzo grać a ja już bezrobotny..pozdrawiam
do lochu dla więzionych za ...cenzura...