Wpisy 3 413 643 – 3 413 742
15 listopada 2018 14:15 → 15 listopada 2018 16:43, 100 wpisów
3 413 608. Sneak 2018-11-15 (12:14)
Uważam, że nie ma sensu szukać innych zestawów. One już zostały podane prze Portalowicza " emeryt".Tylko grać z plusem, stawka 10.
Zagrałeś ?
Uważam, że nie ma sensu szukać innych zestawów. One już zostały podane prze Portalowicza " emeryt".Tylko grać z plusem, stawka 10.
Zagrałeś ?
Robal_36
ja gram na swoje liczby.
ja gram na swoje liczby.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
6,7,14,15,36,37,39,40,53,54
3 413 581. Skromny 2018-11-15 (11:51)
Emeryt,swoimi typami zagraj stawka 10 z plusem .25000000 pewne.Nawet można się skusić na wiecej. Ten sam zakład wysłać kilka razy.
Emeryt,swoimi typami zagraj stawka 10 z plusem .25000000 pewne.Nawet można się skusić na wiecej. Ten sam zakład wysłać kilka razy.
3 413 448. czaroit 2018-11-15 (00:10)
69 albo 71, a 79 pojdzie na 80
80.10 minuta parka minutowa
69 albo 71, a 79 pojdzie na 80
80.10 minuta parka minutowa
3 413 581. Skromny 2018-11-15 (11:51) szukaj w swojej rodzinie "bee bee beee"
Dzisiaj padną 3 szóstki w Lotto.Jedna w Raciborzu, dwie też na Śląsku na literę P.Pozdrawiam Racibórz.
Bomba246,w swoim nicku masz 3 pewniaki na Lotto.Wyslij je na Wałach Chrobrego.24.42.2 26.35
Tylko moje liczby mogą być wylosowane bo zaczipowałem kulki a losowanie ustawiłem komin magnetyczny przepusci tylko moje zgodnie z instrukcjami byłego pracownika firmy od miotły i łopaty
Teraz takie czasy że byle popapraniec co się mu nie chce pracować a jest doba internetu wymyśla takie różne nie roztropne filmy i z kliknięć na strone zarabia poco się męczyć jak ciekawych nie brakuje a kasa leci np oglądałem takiego patologa wytatuowany cały od a do z co drugie slowo to kuchnia albo cytryna itd wydaje się mu że inteligentny bo gatka Ą Ę ale wizerunek to patologia i tak niestety jest ale ważne by zarobić by się nie orobić.
na sam poczatek relaksiku zabawka multi k.3 p 69 reszta tam i tam ewentualnie jak ktos madry cos zacznie pisac o liczbach nie o farmazonach no to w mapki bede ziorał jak sie bawic z ts to sie bawic
1 zakladzik juz mam podam tutaj 1 liczbe od niej duzo mozna sie domyslec 72
3.4.6.23.24.27.29.34.37.40.41.43.46.Ktore z ww liczb wyrzucić jako typowanych na Lotto?
śmiało można typować
Polska-Czechy X2
takiej dziurawej obrony nie był od xx lat
na stoperach
prymitywny w technice użytkowej kamiński i
nie umiejący poszukać sobie miejsca na boisku Bednarek
Polska-Czechy X2
takiej dziurawej obrony nie był od xx lat
na stoperach
prymitywny w technice użytkowej kamiński i
nie umiejący poszukać sobie miejsca na boisku Bednarek
tomi radawanska juz na emeryturze szkoda troszke jej mloda babeczka a stopy rozwalone eh a ponoc sport to zdrowie na to wychodzi chcesz cos osiagnac musisz przyplacic za to zycjem zdrowiem
Isia dobrze zrobila....jest najlepsza z Poleknastepczyni?Iga Swiatek...
Bylem w kolekturze i niestety Multi Multi "8" zagrane wczoraj i wcześniej na kilka losowan nie biora udzialu w promocji x2. Troche to niesprawiedliwe skoro jest możliwość zagrac na kilka losowań a zmuszają do codziennego odwiedzania punktów TS.
emi
i jak coś o 14-ej ? Ja miałem przygotowany kupon ze "swoimi" - ulubionymi, ze zbioru , ale
ednak w ostatniej chwili zmieniłem zdanie i puściłem z ch-t - warto, czasem ulec pokusie i odejść od schematów ...
co by było gdyby było ?
no pewnie, że bym żałował
i jak coś o 14-ej ? Ja miałem przygotowany kupon ze "swoimi" - ulubionymi, ze zbioru , ale
ednak w ostatniej chwili zmieniłem zdanie i puściłem z ch-t - warto, czasem ulec pokusie i odejść od schematów ...
co by było gdyby było ?
no pewnie, że bym żałował
Radwańska to jeszcze małolata a ma tyle na koncie że pracować nie musi sprzątać nie pójdzie albo na dworzec za klozet babcie a stopy a nas kto żałuje jak 45 trzeba przeharować
Krzys225
proponuję - odżałuj kilka impulsów i zadzwoń do teesa, i dowiesz się u źródła
przecież to by było absurdalne - stawiać Cię w gorszej sytuacji
zgodnie z przepisami - możesz odstąpić od umowy - i wycofać zakłady
i zawrzeć je na nowych korzystniejszych warunkach - tak sądzę
proponuję - odżałuj kilka impulsów i zadzwoń do teesa, i dowiesz się u źródła
przecież to by było absurdalne - stawiać Cię w gorszej sytuacji
zgodnie z przepisami - możesz odstąpić od umowy - i wycofać zakłady
i zawrzeć je na nowych korzystniejszych warunkach - tak sądzę
Forsami
przez komin - i 5/8 i kupon dalej w grze
rozmawiałem z kolektorem jest większy ruch na osiem, ale i tak najczęściej grane, to 10/10
tu szacunki pokazują chyba w miarę dobre dane
przez komin - i 5/8 i kupon dalej w grze
rozmawiałem z kolektorem jest większy ruch na osiem, ale i tak najczęściej grane, to 10/10
tu szacunki pokazują chyba w miarę dobre dane
Robal na stronie Lotto piszą "Najwięcej szans na podwójną wygraną stworzysz, kupując w czwartek 15 listopada zakład na 8 liczb na 14 promocyjnych losowań" , więc nie ma co się z Nimi kłócić.
Twoja wola Krzys225, moim zdaniem - ktoś, kto Ci udzielał informacji mógł nawet nie wiedzieć, co gada, bo i tak też bywa po tych różnych punktach ...
powtarzam - takie podejście, to by był absurd...
nie chcesz mieć pewności i ewentualnie wycofywać - żeby nie tracić korzyści - Twoja sprawa
a i zresztą - też tak może być - trafisz w którymś z następnych i sprawa się wyjaśni
powtarzam - takie podejście, to by był absurd...
nie chcesz mieć pewności i ewentualnie wycofywać - żeby nie tracić korzyści - Twoja sprawa
a i zresztą - też tak może być - trafisz w którymś z następnych i sprawa się wyjaśni
Mulag nie jestem wyznawcą teorii spiskowych Ale dziś oglądałem taki film na Youtube Pt 80 Szóstek w Lotto w 1994 roku tam był taki tekst Komin magnetyczny zobacz sobie musiałem ubrać pampersa córki i to jeszcze nie mój rozmiar posikałem się ze śmiechu zobacz to sobie
no ja mam dowody fakty ale po co to pisać to jest stronka by typować tu wirtualnie i w realu grać nikomu nie myślę tego odbierać i pisać nie graj bo to bo tamto
Forsami
MagnetKominy , to jeszcze nic - bo ludzie nie takie cuda wymyślają
moim zdaniem lepsi są ci, co "wierzą" w krasnoludki, garbate aniołki, sierotki i MKominy i grają - bo nawet mimo, że wajchlują, to oni są lepsi i zauważyli i wiedzą, jak
wywajchlować wajchlującego
MagnetKominy , to jeszcze nic - bo ludzie nie takie cuda wymyślają
moim zdaniem lepsi są ci, co "wierzą" w krasnoludki, garbate aniołki, sierotki i MKominy i grają - bo nawet mimo, że wajchlują, to oni są lepsi i zauważyli i wiedzą, jak
wywajchlować wajchlującego
Robal czyli jednym słowem złodziej zlodzieji okradać potrafi..i nara bo jadę po pieska
50 liderow parki da 4 parki dzis tylko ktore, wahadlo je znajdzie
Zazdroszcza Isi kasy...to wszystko z kortu i rekkampilkarz ma kontrakt,gra czy nie gra kasa leci...na korcie co ugrasz to twoje
swoje ugrała a pokazywali jak mieszka jaki dwórek mam zapracowała to ma niespełna 30 lat i już można odpoczywać a i tak z reklam jeszcze zarobi i z występów w telewizji nich sie jej darzy zapracowała to ma nie w tosika co może nigdy nic nie dać konkretnego
szkoda mi tylko zjadaczy którzy jak sportowce jak w sprincie szybko w akordzie pracują normy robią ich nikt nie doceni a czy dożyją emerytury a jak dożyją co w dzisiejszych czasach takie pewne nie jest to dostaną 700 zł Panie Prezydencie jak tu żyć " zmienić pracę wziąć kredyt
przepraszam czy jest ktos zajmujacy sie w tej chwili liczbami do multi lapka w gore bo mam pytanko moze ktos raczy udzielic z pisacych na rozny temat lub ze sledzacych czy ma jakiegos czuja co do liczb z zerem a mianowicie ho mi o liczby 20 30 40 60 80 70 od lewej najslabsza wg mnie 3 ost zatypowalem