Wpisy 3 412 907 – 3 413 006
14 listopada 2018 15:40 → 14 listopada 2018 17:56, 100 wpisów
doktor Tosiu robi ostatnio dziwne układy
W poważne trafienie trudno się wstrzelić
no i ja nie jestem miszczem 5/5 codziennie
W poważne trafienie trudno się wstrzelić
no i ja nie jestem miszczem 5/5 codziennie
albo przeglądarka daje jazzu >>> bo pogubiła niektóre zapisy w zakładkach
doktor to stało się także po aktualizacji >>> na starej wersji było
mało popularna ta twoja ale może dobra chyba kwestia przyzwyczajenia ja na jednym dysku miałem firefox i chrome ale jakiś dell czy jakoś inaczej tak zrobił ze żadnej się nie dało otworzyć nić r4eset od nowa instalacja przegladarki nie dało zastępczo była opera
Gracze i Graczowe
od jutra tj 15.11 tosiosław podwaja wygrane przy 8 skresleniach mm
od jutra tj 15.11 tosiosław podwaja wygrane przy 8 skresleniach mm
Pozwolę się zapytać znawców "miszczow" vel mistrzow: - Po co są Lottomaty w sklepach, jeśli stoi się przed nim 10 minut, sprzedawca obsługuje alkoholika, druga krzata się po sklepie, trzecia pali papierosa przed sklepem, a losowania lecą.
W miejscowości Chełm padła wysoka wygrana w zdrapce Diamentowe 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Jeśli promocja na "8" to idealnie bo do niedzieli mam wyslane 2x8.
zreszta kolektorzy są poinformowani zapewne bo maja obowiązek wciskać produkt
krzys , wydaje mi sie ze tylko zaklady zawarte od 15 .... troche zal bo sam mam wyslana "8" od wczoraj 21:40 na 6 los
Jesli tylko nowe to nie miło ale sądzę ze wszystkie "8" biorą udzial ale moge się mylić. Zapytam jeszcze w kolekturze jak będę.
No, raczej wszystkie przecież to byłoby słabe - "karcić" długoterminowych no i przecież nic prostzego - nie lubią tego bardza, ale
idziesz, tam gdzie zawierałeś, unieważniasz, i z miłym uśmiechem na twarzy - powtarzasz
idziesz, tam gdzie zawierałeś, unieważniasz, i z miłym uśmiechem na twarzy - powtarzasz
Wymagamy informacji od kolektorów a przecież tu na stronie Multipasko niema żadnej wzmianki o tym że będzie jakaś promocja na 8 liczb...no ja nie widzę chyba że Wy to mnie oświećcie..sam to od niedawna wiem od Was
hey no to na promocje od jutra rozpoczynajaca sie 1x8 puszczone juz dzis na 2 losowania rano do pracy na 1 zmiane o 14h sie okaze moze 44 tys wpadnie
to ustaw w kolejce gryks po 40 i 4 , jak beda 3 jutro o 14 to padnie podejrzenie na Ciebie
set prawdemowiac ta 8 na 2 losowania wzielem z trafika nawet nie wiem jakie sa ta liczby
kedzior niech cos kazdemu skapnie przez ten tydzien promocji nawet 5/8 za 2,50
A ja 6/6 w dużego
milo by bylo lecz w to nie wierze tak co 4 losowanie chociaz 7/8 coz pozartowac pomarzyc pogawedzic mozna
W mini mi starczy 5/5
gryk 7/8 przez 2 lata miałem 3 razy , więc zejdźmy na ziemię
apollo do Houston ...
apollo do Houston ...
Zbigniew i będzie jak na tym filmie Bruce Wszechmogący wygrało pół miasta w Lotto oj co tam się działo hehe hahaha
kedzior, niech Twoja szklanka bedzie do polowy pelna te nasze wizje etc sa bezkosztowe
5/5 tak ponad 100 tys i bede hepi nie chce lotto czy lotto plus pelnej puli
Krasnalek wczoraj 4/5 w mini
8 jak 8 Błogosławieństw Błogosławieni albowiem Ci którzy zagrali i wygrali albowiem oni pieniądze oglądać będą
To zagraj w mini to tylko 1.25
tak gadu gadu o marzeniach a zeby cos chociaz je skubnac trzeba liczb moze jakies propozycje juz macie w glowach mysli jakas potencjalna 8/8 moze chociaz 1 liczbe o ile dzis nie wpadnie to na jutro proponuje 09 24 28 39
Zagraj kupisz forsami 300 000 sztuk czosnku