Wpisy 3 413 007 – 3 413 106
14 listopada 2018 17:56 → 14 listopada 2018 18:39, 100 wpisów
Zbyszek mam do jutra ważność kuponu a od 16 zagram znów na 10 losowań...tyle bo micha stygnie.
Forsa, looknij sobie na ten antyrelkamowy filmik co sie dzieje z chinszczyzna z nudlami w zoladq , sam sie zajadam od czasu do czasu ostatnio mi spasowala z wolowina - max hot
moze cos pichca lub nie moga sie zdecydowac na jakis laszek fatalaszek by szafki popekaly
luknelem wkoncu na ta 8 z trafika na 2 losowania jest tam jedna liczba 09 z tych co podawalem wyzej jak dla mnie niech wyjdzie dzis i jutro
ja wiem ze od jutra stawka razy dwa w paru kolektorach sie pytalem
moze ktos bedzie ogladal losowanie wieczorem i cos powiedza ja napewno nie bede ogladal
no tak, ale czy zagrane wczeniej na wielokrotne los, sie łapie na x2 w przypadku ewent wygranej
Set a Ty wiesz że na końcu twojej tęczy jest garnek złota tak przynajmniej stoi w bajce
Zb ile dla mnie
Hello
set hm wydaje mi sie ze tak aczkolwiek moge sie mylic dzis moze byc 4/8 platne 4 zl a jutro o 14h 4/8 ponownie platne 8 zl ja tak to widze a jak ts to sie okaze
Chomiczku hej
Kupiłem zakład Mini, system na 12 liczb na chybił trafił : ,12,13,22,23,25,26,27,28,29,40,41,42 co z tego będzie?
Forsa forse
Set kojarzysz mi się z faraonem
Nigdy
Ja z Bogdańca
Gryksio a co byś chciał, zajrzyj w moje stałe z południa
skąd łapiesz takie pomysły żeby taką nutę poezji pisać ,, pewnie poeta jesteś
I...
Nie... Kunegunda
Islandorka
Ramzesie o panie
O pani
Ja twą Kleopatra
A ty moja Ewą
Tyś moją Nefretete , jak rademenes spelni jedno moje zyczenie, rzuc Ci do stop skarby ts
No to i ja się pochwalę też zagrałem w Lotto z Plusem Systemem na 12 liczb 8 zakładów a nie tam jakieś Mini za 990 zlotych
Lubię zielone bajki czytać Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Hardkorowy
Forsami strzel se browara
kto zb
Islandorka
Zbigniew dzisiaj wypiłem jedno na lekarstwo wczoraj tak się że dziś nie mogę patrzeć
nie wiem jak Wy, ale wydaje mi sie ze czat powinien byc widoczny po zalogowaniu, to chyba jednak zbyt radykalne w dobie demokracji i wolnosci
Forsami,Ty możesz grać ile chcesz i za ile chcesz.Niektorzy piszą głupoty nie związane tematycznie z portalem,a ktoś napisał, że zagrał w Mini na 12 liczb,to go gasisz.Daj mu nadzieję na wygraną.
Skromny wiaderko z wodą będzie na Święta Wielkanocne a gasze pragnienie przecież gram W Lotto z Plusem Systemem a kto trafił Miliona w Plusie co
Faralku
Jeśli chodzi o Mini to ja obstawiam: 2,3,6,8,23,24,31,32 system na 8 ,już wyslany
Pa
Isandorciu
Skromny mam 3 numery te co Ty Patrz na mój profil użytkownika Multipasko W Mini
Set i za to Kocham Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Multipasko to chlop
Na Multi dostałem 1,2,9,10,26,45,64,71,79,80 z plusem , stawka 3