Wpisy 3 410 609 – 3 410 708
12 listopada 2018 09:03 → 12 listopada 2018 10:35, 100 wpisów
witaj adis8
3 410 607 jakim znow medrcem, jedni chca mnie zrobic medrcem inni moderatorem, co was cos boli ze takie glupoty wymyslacie
Arczibalik zostań taki jaki jesteś tylko nie pisz takich mega obszernych referatów
Najwidoczniej wszyscy doceniają Twoje tzw . walory moralno-literackie.
3 410 611.
Okraska
3 410 612 tak śmieja sie zemnie poprostu wiem o tym dlatego pozostawie to bez komen tarza jakiegos dłuższego
3 410 485.- przepraszam za ten nocny wpis-za dużo wypiłem-powinienem dostać bana
pewniak 35 i uciekam leczyć kaca
pewniak 35 i uciekam leczyć kaca
złoty dobrze myslisz ja do tego 35 dokladam 37, kto da dalej?
3 410 621.witaj tom77 tak jutro trafiamy i w lotto i w miniwszystkim zyczymy wysokich wygranych we wszystko co graja i za kazdego z osobna trzymamy
3 410 624. dzieki adis8
3 410 626. panoramix witaj
słoneczko i ładnie , dziś ostatni pokos trawy na ogródku ( anomalia połowa listopada a tu trawa urosła )
narazie mamy do multilotka dwie liczby 35,37 kto poda nastepna?
3 410 630 tak a jutro zakwitna kasztany
3 410 630itaj dusia dodajesz te swoje 2 liczby do naszych?
witaj dusia
Szatan Hazardowy obudzony -już są typowania
3 410 637dobre z tym szatanem a le tak typujemy a 14 rano sprawdzimy kto miał racje
3 410 616. zloty 2018-11-12 (09:13) Hotel Motel
3 410 485.- przepraszam za ten nocny wpis-za dużo wypiłem-powinienem dostać bana
bana to z urzędu.
Prywatnie w mordę.
Przeprosić powinieneś tę którą obraziłeś po nicku.
bana to z urzędu.
Prywatnie w mordę.
Przeprosić powinieneś tę którą obraziłeś po nicku.
czyli mamy juz 35,37,11,18,kto da dalej?
3 410 640. tak lotto w tym tygodniu odpada poniewaz forsami zgarnia napoczatek te 3 miliony wiec czeba czekac do nastepnej kumulacji
SM pisze z konta Arczibalika.Ciekawe jak się dalej potoczy.
Złoty... ja bezczelny???? To ty qżwa jaki?
Kogoś poniżyć,upokorzyć personalnie a pożniej ogólnie "SORRY - bo się nayebałem" I nie ma tematu?
Nie do mnie... na publicznym pisałeś. Prawda?
Lovelas papierowy. ...
Kogoś poniżyć,upokorzyć personalnie a pożniej ogólnie "SORRY - bo się nayebałem" I nie ma tematu?
Nie do mnie... na publicznym pisałeś. Prawda?
Lovelas papierowy. ...
3 410 646 ale brednie opowiadasz weż sie zacznij leczyć i juz sie tutaj nie wypowiadaj albo idz tam na sasiednia strone i tam tam sie osmieszaj dalej, sebastian ma bana a TYza takie brednie pisane tutaj pod moimi adresem powinnas juz dawno dostac bana, nigdy sie sebastian podemnie nie podszywał ani ja pod sebastiana, wiec nie wiem co ty piszesz wogole obudż sie kobieto bo chyba jeszcze śpisz
ja pisze sam za siebie i ze swojego nika nigdy sie pod nikogo niepodszywałem i tu mam 1 nick wlasnie arczibalik 73
3 410 646 mam nadzieje ze za takie oszczerstwa pod moim adresem dostaniesz bana, i to sie dla Ciebie zle skonczy napewno
Ja wiem swoje i mam rację.
3 410 655. to sie grubo mylisz i jestes w błedzie
i juz sie tutaj nie wypowiadaj
Będę się wypowiadała gdzie zechcę.
Będę się wypowiadała gdzie zechcę.
3 410 656. pierwsza osoba udostepnila swoje 3 xtrojeczki w lotto kto da wiecej? moze to komus pomoze kto gra w lotto?
3 410 655.poczytaj sobie najnowsze wiadomosci na stronce obok co pisza twoji kamraci na stronce TP
Okraska-jesteś tuman, bo nie twoja sprawa a się wpintalasz, i sam się na pałe ciśniesz
Mamy nowego lidera czata!
Precz z Sebastianem
Niech żyje Arczi!
Precz z Sebastianem
Niech żyje Arczi!
arczibalik73
A już byłeś ? Twój przyjaciel już też dzisiaj próbował,ale się nie udało.
A już byłeś ? Twój przyjaciel już też dzisiaj próbował,ale się nie udało.
doktor2p 2018/11/12 10:00
a tak ten to niezłe brednie pisze lol
a tak ten to niezłe brednie pisze lol
3 410 663. zloty 2018-11-12 (10:09) Hotel Motel
Okraska-jesteś tuman, bo nie twoja sprawa a się wpintalasz, i sam się na pałe ciśniesz
wyhamuj bo tez pojedziesz na agrowczasy
wyhamuj bo tez pojedziesz na agrowczasy
Pozdrawiam inteligentnych.Zycze udanego tygodnia.Wszystkim Witoldom i Renatom,oprócz zdrówka, wymarzonych wygranych.Wygracie, jeśli będziecie posilkowac się typowaniami arczibalik73, którego pozdrawiam w szczególny sposób.
Ciekawe jaki to jest szczególny sposób ?
3 410 672. czesc borowik dziekuje
3 410 664
Zostaw parę .Mogą się przydać.
3 410 670. zloty 2018-11-12 (10:12) Hotel Motel
a już wiem- niskopochylony dawny Twój nik
no popatrz jaki bystrzak... walni ze dwa browce jeszcze to może jeszcze jakiś się skojrzy
a już wiem- niskopochylony dawny Twój nik
no popatrz jaki bystrzak... walni ze dwa browce jeszcze to może jeszcze jakiś się skojrzy
Karteczki żółty to twój kolor cała noc Teraz od MP kontroli i tp ci bije
3 410 669 doktor moze mi wytłumaczysz co ten wpis miał oznaczac pod moim adresem,oto mi chodziło glownie, bo chyba o tych bredniach jakie wyyssała sobie emerytka 46 to raczej niebylo do Ciebie skierowane to poco zabierasz głos jak niejest to skierowane do Ciebie
3 410 682. jakby byly czerwone to bys zapewne otrzymał jako pierwszy z glupie dosrywanie komus wstydz sie kolego
Emi i G76, co sadzicie o tym ? niby pitupitu ale cos w tym jest
Znaczenie imienia Artur
Artur jest introwertykiem, który często zaniedbuje świat zewnętrzny. Lubi chadzać własnymi drogami i niechętnie wyjawia swoje sekrety. Charakteryzuje go bardzo duża indywidualność. Nie jest przy tym zbyt ambitny, ponieważ pragnie ponad wszystko spokojnego i wygodnego życia. Bardzo szybko się męczy i wycofuje, jeśli jakieś zajęcie staje się zbyt absorbujące.
Znaczenie imienia Artur
Artur jest introwertykiem, który często zaniedbuje świat zewnętrzny. Lubi chadzać własnymi drogami i niechętnie wyjawia swoje sekrety. Charakteryzuje go bardzo duża indywidualność. Nie jest przy tym zbyt ambitny, ponieważ pragnie ponad wszystko spokojnego i wygodnego życia. Bardzo szybko się męczy i wycofuje, jeśli jakieś zajęcie staje się zbyt absorbujące.
Zapisz bo masz skleroze nie jesteśmy kolegamia dwa ty se Możesz karteczki dawać samemu sobie daj sobie 48h
Artur najlepiej czuje się w swoim towarzystwie, potrzebuje jednak znajomych, aby poczuć się lepszym.Jest typem introwertyka i niewielu zaszczyca swoją przyjaźnią. Tworzy wokół siebie krąg wybrańców, którzy mogą poznać wszystkie jego sekrety.
Artur jest typem kontrolera, sam niechętnie bierze się do pracy, za to zdecydowanie woli nadzorować poczynania innych. Analityczny umysł ułatwia mu wgłębianie się w szczegóły, ale też i szukanie dziury w całym. Z niebywałym pedantyzmem dba o jakość wykonywanej pracy, oczywiście przez innych.
Artur jest typem kontrolera, sam niechętnie bierze się do pracy, za to zdecydowanie woli nadzorować poczynania innych. Analityczny umysł ułatwia mu wgłębianie się w szczegóły, ale też i szukanie dziury w całym. Z niebywałym pedantyzmem dba o jakość wykonywanej pracy, oczywiście przez innych.
Arczi zamiata...
jak przystało na lidera.
Chwali ,dzieli ,gani.
No urodzony przywódca!
Szlachetny rozjemca.
Prawy i Sprawiedliny..
Opatrznośc Ciebie tutaj zesłała
Ave Arczi.
jak przystało na lidera.
Chwali ,dzieli ,gani.
No urodzony przywódca!
Szlachetny rozjemca.
Prawy i Sprawiedliny..
Opatrznośc Ciebie tutaj zesłała
Ave Arczi.
Set dodałbym że jest nałogowym kłamca pisze 3 po 3 chowa głowę w piasek niczym strus
3 410 693.
Emerytka46,jeśli ktoś zasługuje na szczególną uwagę, to są szczególne pozdrowienia.Uwazam,że życzeń nie powinna komentować osoba,zwłaszcza do której nie są adresowane.Nie chce być niegrzeczny, nie będę odpowiadał na zaczepki.
3 410 698.popieram masz duzo racji zgadzam sie z tym co tu napisałes
3 410 690. set 75 głupoty piszesz tez
Borowik.
To nie są zaczepki.Zadałam tylko pytanie,jakie to są szczególne pozdrowienia.
Może też bym wybrane osoby z MP tak pozdrawiała.
To nie są zaczepki.Zadałam tylko pytanie,jakie to są szczególne pozdrowienia.
Może też bym wybrane osoby z MP tak pozdrawiała.
Czas zweryfikowac postrzeganie...
Sebastian jest lubiany. Chętnie pomoże, udzieli porady, pocieszy.
Jest bardzo otwarty na świat i zdolny do refleksji.
Ze znajomymi utrzymuje dobre relacje, ponieważ ma ugodową naturę i nie bywa przekorny,
ale nie działają na niego groźby i przymusy. Potrafi zamknąć się w sobie i nie podejmować narzucanych mu siłą działań.
Lubi zdobywać poklask w towarzystwie i łatwo można go tym kupić. Z wyczuciem dobiera sobie bliskich przyjaciół
i pozostaje im wierny. Świetnie wyczuwa, gdy ktoś mataczy lub nie jest szczery.
Lepiej wówczas uważać!
Sebastian jest lubiany. Chętnie pomoże, udzieli porady, pocieszy.
Jest bardzo otwarty na świat i zdolny do refleksji.
Ze znajomymi utrzymuje dobre relacje, ponieważ ma ugodową naturę i nie bywa przekorny,
ale nie działają na niego groźby i przymusy. Potrafi zamknąć się w sobie i nie podejmować narzucanych mu siłą działań.
Lubi zdobywać poklask w towarzystwie i łatwo można go tym kupić. Z wyczuciem dobiera sobie bliskich przyjaciół
i pozostaje im wierny. Świetnie wyczuwa, gdy ktoś mataczy lub nie jest szczery.
Lepiej wówczas uważać!
WNiosek do Admnia.
Przyznać arczibalik73 czatowi immunitet.
Żeby nie daj Panie przez jedno nieopatrznie dobrane słowo internowany na dobę nie został. Czat bez niego? To jak Korea Pólnocna bez Kima. .
Przyznać arczibalik73 czatowi immunitet.
Żeby nie daj Panie przez jedno nieopatrznie dobrane słowo internowany na dobę nie został. Czat bez niego? To jak Korea Pólnocna bez Kima. .
3 410 692. set nie wszystko sie tu w tym opisie zgadza sczegolnie cały poczatek to glupoty pod koniec moze i troche w tym prawdy jest ale tez nie dokonca,
i na koniec psychologicznych bzdetow:
Predyspozycje zawodowe
Sebastian powinien zrealizować się w zawodach psychologa, społecznika, polityka
jak łatwo kogos skrzywdzic , normalnie
Predyspozycje zawodowe
Sebastian powinien zrealizować się w zawodach psychologa, społecznika, polityka
jak łatwo kogos skrzywdzic , normalnie
3 410 704 tak juz mozecie skladac wniosek do admina o usuniecie mnie z czata nie tylko na 24,czy 48 ale nawet na zawsze,