Wpisy 3 410 509 – 3 410 608
12 listopada 2018 02:08 → 12 listopada 2018 09:02, 100 wpisów
3 410 503. oczywiscie masz tu duzo racji w tym co napisałes
arczibalik73 Zawsze powtarzam jak ktoś ma jakiś problem niech przyjdzie z nim do mnie ja mu postaram się pomóc
3 410 503. ooo tak tez tak zawsze mówie ty napewno ten problem załatwisz na cacy
arczibalik73 Zawsze służę pomocą każdemu nawet tym którzy piszą na mnie różne dziwne rzeczy
3 410 506. o tak dokladnie
to musisz koledze gryksowi pomuc bo nazywa mnie juz strusiem ,duszkiem
arczibalik73 To są też ludzie i naszym zadaniem jest im pomóc i wygonić tę szaloną chorobę lub stan w jakim się znajdują
3 410 515. o tak jak mowiesz trzeba im pomóc sie odnależć bo sie juz pogubilo w czasoprzestrzeni, iniewiedza gdzie sie juz znajduja i w ktorej galaktyce
arczibalik73 Pewni ludzie widzą w nas jakieś zwierzęta.
To jest pierwszy stopień obłędu.
Na mnie też mówili że jestem jakimś tam zwierzakiem i starałem się im wytłumaczyć że są w błedzie
To jest pierwszy stopień obłędu.
Na mnie też mówili że jestem jakimś tam zwierzakiem i starałem się im wytłumaczyć że są w błedzie
arczibalik73 Część z tych ludzi odeszła ze stronki bo nie wytrzymała ciśnienia
3 410 517.ale to niema co ich wyprowadzac z błedu niech dalej tak mysla dobrze im to wychodzi tylko nie widza jacy sa sami i na kogo sie sami kreuja
arczibalik73
Coś Ci powiem. Ta część tych ludzi poszła gdzieś TAM - gdzie są tacy jak oni i czują się dowartościowani ponieważ wszyscy rozumieją swój stan w jakim się znajdują
Coś Ci powiem. Ta część tych ludzi poszła gdzieś TAM - gdzie są tacy jak oni i czują się dowartościowani ponieważ wszyscy rozumieją swój stan w jakim się znajdują
3 410 518. jak sie ma cisnienie to powinni skorzystac z WC ytam cisnienie przechodzi szybko, anie uciekac z tad
3 410 520.Ooooo Tak masz racje
arczibalik73
Oni się TAM wspólnie wspierają i stoją jedni za drugimi murem.
Ale jeszcze jedno !
Słuchaj !!!
Oni TAM nie dopuszczają ludzi myślących inaczej i każdego takiego osobnika wyrzucają ze swojego świata .
Podporządkowali sobie TAM admina i on skacze koło nich jak marionetka szarpana za sznureczki
Oni się TAM wspólnie wspierają i stoją jedni za drugimi murem.
Ale jeszcze jedno !
Słuchaj !!!
Oni TAM nie dopuszczają ludzi myślących inaczej i każdego takiego osobnika wyrzucają ze swojego świata .
Podporządkowali sobie TAM admina i on skacze koło nich jak marionetka szarpana za sznureczki
Za powyższy wpis Sebastian_M stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
3 410 523.wiem jak jest u nich bo sam tego doswiadczyłem zawsze kiedy bym tam nie wszedł i cos bym nie napisał co kolwiek to bylem odrazu szkalowany ,wysmiewany i przesłuchiwany przez niektóre osoby odrazu widzieli we mnie kogos złego, i pomawiali ze ze chce niby im stronke tam rozwalic czy zadymy robic a ja chciałem tylko tam tez uczestniczyc i korzystac z ich dobrodiejstw jakie korn748 tam wdrozył ale widze teraz ze niemozna sie tam z nimi widac dogadac, jak normalny człowiek z drugim czlowiekiem , za napisanie prawdy i nikogo tam nieobrazajac dostałem unich bana bo jestem wedlug nich dla nich niewygodna osoba i tylko dlatego ze bylem z nimi szczery az do bolu zablokowalimnie bo jola i jeszcze pare innych osob tam apelowało aby admin ich to zemna zrobił, tak tam sie traktuje wszystkich innych i nowych ludzi ktorzy tam wchodza ,a to sa takie same zasady jak kiedys za komuny robili jak partji sie cos niepodobało a człowiek mówil prawde to za to zebyl niewygodny dostawał w czape i słuch za nim zaginoł zaraz,tu sa takie same metody sprawdzaniaosob nowo przyjetych, nienadajesz na ich falach to wypad nic dodac nic ujac
o sebastian widze dostałes banananA 24h spokojnie ja tez zaraz dostane pewnie bo bot zemna nie wytrzyma zaraz mu sie styki przegrzeja, albo braknie pradu i bedzie emptyi game over
wcale sie nie zdziwie jak zaraz dostane bana
wcale sie nie zdziwie jak zaraz dostane bana
czuję że za słowo
mario
netka
sebastian dostał banana,bo w tym tekscie nić takiego złego nie było
mario
netka
sebastian dostał banana,bo w tym tekscie nić takiego złego nie było
galik czes witaj ty jestes na wolnosci?
gorzej ma Sebastian i Ty bo lubicie pisać,ja nie cierpię,ale nieraz coś napiszę
tak bot nie rozroznia widze chyba słow takich i nie wie co zabardzo te slowo znaczy inaczej,pacynke laleczke na drutach czy sznurkach, kukiełke, a to co sebastian napisał to juz gdzies kiedys słyszałem chyba w białym domu na wiejskiej tez u jasniepanujacych
tak my z sebastianem lubimy popisac sobie,pozartowac tez ale nie wysmiewamy nikogo i znikogo przynajmniej nie drwimy przynajmnie ja tak robie,nie drwie z nikogo tylko opieram sie zawsze na prawdzie ale jak cos napisze gdzies prawde to zaraz jest ban za cos
tak my z sebastianem lubimy popisac sobie,pozartowac tez ale nie wysmiewamy nikogo i znikogo przynajmniej nie drwimy przynajmnie ja tak robie,nie drwie z nikogo tylko opieram sie zawsze na prawdzie ale jak cos napisze gdzies prawde to zaraz jest ban za cos
Doprawdy nie wiem za co tego niecnotę przybanowało???
Chociaż należało mu się,ale zgoła za co innego!!!
Dobranoc
Chociaż należało mu się,ale zgoła za co innego!!!
Dobranoc
3 410 533. Vondeoff tu wiecej powinno byc banow dla innych ,sebastian nie jest tu lubiany na stronieprzez pewna kaste ludzi, ani na innych tez stronkach wszyscy widza w nim zła osobe niczym diaba z piekla rodem, a on niejest taka osoba, to dobry jest czlowiek choc niewygodny dla pewnej grupy ludzi ktorzy tez nie maja nic wsplnego z inteligencja ani dobrem i taka jest prawda niestety widza innych a nie widza co sami robia
"zakazałam mahszu" bufetowa powiedziała,a ludziska nie posłuchali i poszli,no jak tak można żeby robić taką przykrość pani phezydent,w dodatku czekają ją kratki po skończeniu kadencji,co za niefart,oj nieładnie ludziska robicie,kobiecina się załamie
3 410 535.juz dawno powinna siedziec za mahlojki i sprzdaz mienia ktore nie nalezało do jej rodziny, to ze jest czy tam była prezydentem wawy z niczego ja nie zwalnia z prezesa banku narodowego tez powinna zostac zdjeta juz dawno
galik dziekuje za cynk juz mu odpisałem tam uniego w KG
tak napisałem ale ze stoje obok i niechce miec nigdzie wrogów tez i ze czekam co sie stanie ,ale nic niepisałem o chowaniu sie gdzies w krzakach czy chowaniu glowy w piasek. on to wymyslil sobie i mnie tu pruboje osmieczyc wsród innych ludzi na czacie juz od dawna, ja sie jego wypowiedzi nigdy nie czepiałem nigdy na czacie a on mnie tak jak widac
Piękny dzisiaj marsz był,ale komuchy z eurokołchozu napewno powiedzą,że maszerowało ćwierć miliona faszystów
Słyszałem,że było prawie milion,ale to niepotwierdzone,tzn.200tyś w marszu państwowym i 600 tyś w marszu narodowców,ten kto poszedł w marszu Judy,ten zdrajca
galik ja tego nie wiem nie chodze w marszach i nie ogladam bzdetów takich, wala mnie te marsze a w pamieci zachowuje tych co zgineli reszta bandy z eurokolchozu jak to kresliłes nie interesuje mnie totalnie, to oni sa sa faszystami jesli tak o kims powiedza
galik spokojnie juz niedługo unia sie skonczy anglia oglosila brexit, polakom srubke juz tez tam przykrecaja po malutku, teraz ciocia angelina tez juz ustepuje ze stanowiska kanclerz w emiratach niemieckich bo chce zasiasc w europarlamencie na stanowisku naszego bohatera z amberd gold, ktorego juz maja dosc tylko patrzec jak emiraty niemieckie padna na kolana i tez oglosza brexita coo ztym pojdzie unia sie rozleci a dlugi pozostana im bo panstwa nalezace do tej sitwy do uni powiedza w koncu koniec z unia to nie daje nic dobrego i w tedy skoncza sie roznosci a w polsce napewno 500 + poleci tez i bedzie patologia jak nic
piszę eurokołchoz,bo te czubki z brukseli wielbią marksa starego komucha,poczytaj sobie co na zachodzie się dzieje to się dowiesz,nawet pomniki mu stawiają,nie doświadczyli komuny tak jak Polacy i tego nie rozumieją
a niemcy nie wyjdą,bo ciągną z eurokołchozu najwięjsze zyski,to pasożyty całej europy
galik ja sledze co sie dzieje w emiratach niemieckich zobacz hitler za zycia chciał zawładnac całym swiatem, mordował ludzi ktorzy byli innego wyznania ,i iniemieli jak to mowia nordyckiej krwi nie byli blondynami czy blondynkami, i niemieli niebieskich oczu, i niemysleli tak jak oni wczesniej, a zobacz co zrobiła ciocia angelina na przestrzeni dziejow sprowadziła do kraju
niemiec miliony siuksów z afryki ,faktycznie wszyscy blondyni o niebieskich oczach i nieskazitelnej krwi, normalnie wszyscy mowia po niemiecku super i chca pracowac aby zyc jak w raju, niemcy juz narzekaja na kanclerz, a dopiero niedawno ja chwalili ze taka pomoc moga udzielic tym uciekajacym z tamtad matkom i dzieciom o islamskim pochodzeniu w wieku 36 lat teraz niemcy chca sie pozbyc jej jak najszybciej, co sie okazało ci blondyni z brodami klekaja na ulicach i sie modla sieja zament w czterech literach maja prace jakakolwiek rzadaja aby niemcy jako obywatele opuscili swoj kraj bo teraz to jest ich ojczyzna juz , dlatego polacy ktorzy tam przebywaja juz niienazywaja niemców tak jak mowili rtylko teraz to sa emiraty niemieckie i panuje tam prawo szariatu, wyjda wyjda w hiszpani juz tez byly zawirowania pewne zwiazane z wyplata kasy z bankomatów hiszpan niemogł z konya wyplacic dziennie wiecej jak 100euro na dzien, tez tam byly rozruby na tle rasowym i napady na polakow tam pracujacych, to samo zajscie było w grecji, grecja tez chciala odejsc z uni, pomalutku i wszyscy wyjda to ze niemcy ciagna od wszystkich to wiadomo jest akiedy nie ciagneli czy nie okradali inne narody, czy polske po wojnie tez nieokradli z dzieł sztuki i nnych takich tam zeczy?niestety nadal to robia
niemiec miliony siuksów z afryki ,faktycznie wszyscy blondyni o niebieskich oczach i nieskazitelnej krwi, normalnie wszyscy mowia po niemiecku super i chca pracowac aby zyc jak w raju, niemcy juz narzekaja na kanclerz, a dopiero niedawno ja chwalili ze taka pomoc moga udzielic tym uciekajacym z tamtad matkom i dzieciom o islamskim pochodzeniu w wieku 36 lat teraz niemcy chca sie pozbyc jej jak najszybciej, co sie okazało ci blondyni z brodami klekaja na ulicach i sie modla sieja zament w czterech literach maja prace jakakolwiek rzadaja aby niemcy jako obywatele opuscili swoj kraj bo teraz to jest ich ojczyzna juz , dlatego polacy ktorzy tam przebywaja juz niienazywaja niemców tak jak mowili rtylko teraz to sa emiraty niemieckie i panuje tam prawo szariatu, wyjda wyjda w hiszpani juz tez byly zawirowania pewne zwiazane z wyplata kasy z bankomatów hiszpan niemogł z konya wyplacic dziennie wiecej jak 100euro na dzien, tez tam byly rozruby na tle rasowym i napady na polakow tam pracujacych, to samo zajscie było w grecji, grecja tez chciala odejsc z uni, pomalutku i wszyscy wyjda to ze niemcy ciagna od wszystkich to wiadomo jest akiedy nie ciagneli czy nie okradali inne narody, czy polske po wojnie tez nieokradli z dzieł sztuki i nnych takich tam zeczy?niestety nadal to robia
3 410 548.galik ale koniec juz tu o polityce ,poprostu szkoda gadac na ten temat, a ta stronka nie jest do takich rozmow przeznaczona a raczej do innych celow, niz polityka porozmawiajmy lepiej o lepszych tematach niz o polityce
Arczi rozumiem,ale nieraz trzeba coś napisać od serca,a nie tylko o numerkach,dobra kończę i idę spać,na razie Arczi trzym się
Ciebie srusiu bardziej nie da się osmieszyc niz ma to miejsce i sam się ośmieszasz
3 410 553. nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku bo sam bana zaliczysz i na duzej niz tylko 24h i wredy zobaczymu kto z kogo bedzie sie śmiał
3 410 554.
3 410 551. dobranoc galik
Szpiegów. 5. x 5
Mróz coraz bliżej.
Teraz:
Rzeszów: +1. Białystok: +5.
Szczecin: +10.
Rzeszów: +1. Białystok: +5.
Szczecin: +10.
https://img1.obrazkionline.pl/ob/poniedzialek/poniedzialek_014.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dusia.
Wszystkiego najlepszego.
http://e-kartki.net.pl/kartki/41/3/d/38594.gif
Wszystkiego najlepszego.
http://e-kartki.net.pl/kartki/41/3/d/38594.gif
Dusia.
Pasko.
Wprowadź abonament na zablokowanie Sebastiana na miesiąc.
Chętni się tu znajdą.
Wprowadź abonament na zablokowanie Sebastiana na miesiąc.
Chętni się tu znajdą.
Emerytka.
Wędrowca
dusia
Smakołyki już przygotowane ?
Smakołyki już przygotowane ?
Dzisiaj z przyjemnością będzie można poczytać czat.
doktor2p
dusia
Mniam,mniam
Mniam,mniam
Widzę że arczibalik miał wenę w nocy a Sebastian dostał bana .Przez 24 godziny będzie normalnie
jacunn
Na Poludniu Tarnów słońce słońce deszczu niebylo latami hehe
3 410 584.
co to juz nie śpicie ale tu tłok się robi witam wszystkich ponownie w ten piekny i wolny od pracy dzien
witaj forsami
3 410 569. abonament chyba dla osób które tu wchodza zeby załócic spokój na stronce i lubiace sie obyle co czepiać wszystkich
Lotto 3 Miliony zamawiam sobie w wtorek tylko jeszcze muszę zagrać odrazu na 10 losowań to co zawsze to tylko 40 zlotych
forsami to co typujemy?
Arczi już zatypowałem a w realu mam zagrane 3 zakłady MULTI Multi na 10/10 i1 na 6/6 No i Mini to wszystko jest ważne a Mini do 15 Listopada
forsami spokojnie napewno trafisz te 3 miliony jak tak bardzo tego pragniesz bede trzymał Aaby Ci sie powiodło tylko najpierw sie pomudl a bedzie wysłuchane i tez dane modlitwa i wiara czyni cuda
Ci co sie nie modla o wygrana tylko kresla na opak,kuponiki i tylkoo chca wygrać, to zawsze przewaznie przegrywaja
szczescie przychodzi całkowicie w takim momencie kiedy sie go najmniej spodziewamy to tak samo jest i z kobeitami niema dlugo niema i nagle sie pojawia jakas pieknosc na horyzoncie
i wszyscy sa szczesliwi je spokoj normalnosc jest je przez pare godzin dobrze pobawimy wkoncu sie
3 410 600
3 410 601
Panie Arczybalik
Myślę że powinieneś zostać Honorowym Mędrcem Czata.
Każdy Twój wpis to kopalnia mądrości.
3 410 601
Panie Arczybalik
Myślę że powinieneś zostać Honorowym Mędrcem Czata.
Każdy Twój wpis to kopalnia mądrości.