Wpisy 3 410 709 – 3 410 808
12 listopada 2018 10:36 → 12 listopada 2018 11:54, 100 wpisów
Czat bez niego? To jak Korea Pólnocna bez Kima. . niezły jestes
arczibalik73
No chyba niewłaściwie znterpretowano słowo "imunitet".
Jak masz tego immuniteta to za uja cie nie wywalą.
Normalnie kotwica!
No chyba niewłaściwie znterpretowano słowo "imunitet".
Jak masz tego immuniteta to za uja cie nie wywalą.
Normalnie kotwica!
Jest arczibalik jeszcze jedna opcja sam możesz taki wniosek złożyć może Sebastian m jako twój kolega też tak zrobi
Wyjątek potwierdza regułę.Znalazł się taki wyjątek.
3 410 711.wiem co to jest imunitet nie musisz mi tlumaczyc tego akurat,ale ja nic takiego nie potrzebuje a w woli wyjasnienia wiesz wogole z kim piszesz teraz na czacie?kim jest arczibalik 73 wogole,
Teraz na czacie pisze sebastian m ,arczibalik jeszcze śpi.
3 410 712.zachowujesz sie niestosownie do swojego wieku gosciui uwazaj co piszesz i do kogo
Dziwne emerytko z tym co pisałaś aczkolwiek możliwe tyle h na czacie cała noc eh trza się Zara puścić
Wiesz ze gróźby są karalne a kim ty jesteś żeby mi komuś pisać co ma robić
3 410 712. tak mozesz pierwszy złozyc taki wniosek o usuniecie CIE z tego czata i podrzegania do buntu na stronce innych czatowiczow
3 410 717. arczibalik73 2018-11-12 (10:43) AWWTP GALAKTYKA
zachowujesz sie niestosownie do swojego wieku gosciui uwazaj co piszesz i do kogo..
Brawo! jechać z nimi. Bo na głowę wlezą. I nie wiedzą kto tu rządzi.
zachowujesz sie niestosownie do swojego wieku gosciui uwazaj co piszesz i do kogo..
Brawo! jechać z nimi. Bo na głowę wlezą. I nie wiedzą kto tu rządzi.
Ma chłopiec tupet uważa się za ho wie kogo uważaj z kim piszesz i do kogo wow się trzese
3 410 716. emerytka 46 jestes nie do zniesienia dlaczego Ty takie głupoty piszesz ja niejestem sebastianem i ipomnie jezdzic nie bedziesz niezycze sobie takich ripost pod mojim adresem
Czyżby arczibalik był adminem się rządzi zapomniał się chloptas
Arczibalik tyle h na czacie czy może faktycznie to sebastian m dawno tyle h tu nie byl z recitalami a miał arczibalik milczeć kłamał
3 410 726. arczibalik73 2018-11-12 (10:47) AWWTP GALAKTYKAsz ?sz
3 410 716. emerytka 46 jestes nie do zniesienia
Tak uważasz ?Prawda boli ?
3 410 716. emerytka 46 jestes nie do zniesienia
Tak uważasz ?Prawda boli ?
Nareszcie na MP rządy twardej ręki..Wiatr odnowy znowu powiał...
Arczi... Walcz.
Arczi... Walcz.
Arczibalik ciekawe kim jesteś napisz czy warto postarać się bać
Bierz do pomocy
3 410 725
3 410 727.
3 410 721.
3 410 712.
3 410 719. po pierwsze zejdz ze mie gosciu, po drugie ja CI nie grożę niczym tylko Cie ostrzegam i stwierdzam fakty i uwazaj co piszesz bo moze sie to dla ciebie zle skonczyc tu na stronce
3 410 727.
3 410 721.
3 410 712.
3 410 719. po pierwsze zejdz ze mie gosciu, po drugie ja CI nie grożę niczym tylko Cie ostrzegam i stwierdzam fakty i uwazaj co piszesz bo moze sie to dla ciebie zle skonczyc tu na stronce
kedzior13
Masz rację,trzeba iść do kolektury.
Masz rację,trzeba iść do kolektury.
A czy ja na tobie siedzę ja nie dostałem od sztangi w głowę na siłce
3 410 722.lewy ja nikogo nieszpieguje, to po 1 po drugie obie strony i inne tez sa dostepne dla wszystkich czatowiczów wiec niewiem o czy piszesz domnie wogole bo widze ze chyba pod moim adresem to piszesz, jesli sie myle wyprowadz mnie z bledu jesli zbładziłem ale mysle i uwazam ze jednak sie nie myle i trafiłem w sama 10
Sebastian m nie ma święto strus tylko gwiazdorzy no to do kolektury
Idź spać od tej kontroli szpiegowania tp MP na zdrowie ci pada tyle h na czacie tam o mnie piszą tu piszą ale ja tam nie wchodzę posmialem się idę gdy on atakuje milczę co se przypomne
3 410 732.pozwolisz ze Ci nie odpowiem na to pytanie bo miałbys przez to duzo klopotow a ja niestram sie nikogo pakowac w klopoty i pozostawie to nadal w tajemnicy, ale niejestem tutaj adminem zadnym ani nikim takim, i najlepiej jest podwinac ogon i sie z tad jak najszybciej ulotnic ze stronki coby niedostac bana od bota co?
emerytka 46 tez tak robi widze , co boicie sie ze zasłuzona nagroda was spotka idzcie sie puscic mozew wkoncu i cos wygracie zycze wam powodzenia i trzymam za was
emerytka 46 tez tak robi widze , co boicie sie ze zasłuzona nagroda was spotka idzcie sie puscic mozew wkoncu i cos wygracie zycze wam powodzenia i trzymam za was
3 410 729.chyba ciebie cos boli kobieto
nie wiem jak emerytka ja nie uciekam nie da się patrzeć na twoje wpisy a że sobie tłumaczysz by ci było lepiej bywa
witaj zag69
3 410 747.to nie patrz i nie czytaj jesli nie chcesz czy ja Cie do czegos zmuszam tu wogule i przestan mnie tu prowokowac bo i tak ci sie to nie uda
Lewy, szpiegostwo jest karalne, a szpiegostwo na czacie jest dozwolone ( za przyzwoleniem).Gdyby ono było karalne to mnóstwo kapuch miałoby bana.
3 410 749.a comnie to wogole obchodzi kim ty jestes mi to doniczego niejest potrzebne wiem ze pracujesz w jakiejs tam firmie na nockach ale to i takmnie gleboko wali gdzie, iniebede o tym z Toba rozmawiał a sadzac po twoich komentarzach w sprawie tzw polaczkow jak nieraz pisałes to chyba nie jestes z tad co moze z ukrainy jak tak strasznie nie nawidzisz polakow co? zreszta to niemoja sprawa ale z tego co wiem to polowe legnicy to sa ukraincy rosjanie i polacy do ktorej grupy nalezysz?
Nie wiem od czego zacząć może najlepiej zostawić farmazony cieszyć się pogoda
na zielonej przetasowania dużo nowych twarzy , coraz mniej o liczbach , parę osób na stałe przeszło do korna , czyli samo życie
Pogoda w Legnicy słoneczna... Lila coś może sportowego wysyłasz
3 410 752. dokladnie tak jak mowisz,Borowik , a zgodnie z regulaminem i kodeksem karnym za obrazanie pomowienie i podrzeganie do nienawiści kogos bys juz dostal kolegium dawno , poza czatem,wiec masz szczescie gryks76 ze to tylko tu jestes na stronce,
był tu kiedyś taki ktoś kto srał kodeksem ale jakoś na nikim to nie robiło wrażenia
3 410 754 mozesz nie odpowiadac mi na to pytanie bo itak mnie juz nie zdziwi w twoim wykonaniu,
gryks wczoraj wpadłam na zieloną i pobrałam jakieś liczby z czatu i miałam 3/8 dupy nie urywa a na dzisiaj to się właśnie jeszcze zastanawiam co by tu nabagrać
Lila teraz trzeba uważać na słowa , Pasko zainstalował cerbera - bot automat wyłapuje niecenzuralne i obraźliwe i z automatu ban na 24 h
arczi itaka to jest takie biuro podróży a jak już walisz paragrafami i bawisz się w prawniczka to chociaż pisz jak człowiek
3 410 767.witaj nieznajoma niiejestem napewno ta osoba i niesram kodeksem ale niepozwole z siebie komus robic durnia ,bo taka osoba nie jestem aCiebie witam serdecznie na tej stronce
Za powyższy wpis arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
kędzior nawet nie wiedziałam,za rzadko tu bywam czyli musze uważać ta swój oklęty język
Pięknie cudownie ten dzień dawno się dobrze zaczol teraz to rewelacja
arczi na tej stronie to ja jestem już prawie 10 lat i wiecznie coś,jak nie urok to sraczka
na razie do ogródka na słoneczko liście zgrabić potem do budki z kuponami
Lila nie znasz słów wyrazów kiedy możesz się zdziwić ten wyżej się zdziwil
Lila
Trafiony zatopiony spokojnie normalnie będzie gości z TP zapraszam
Co to będzie ? Kto teraz przypilnuje porządku na czacie ?
Nie ma ,nie ma
Nie ma ,nie ma
Lila
Emerytka46,tutaj nigdy nie będzie porządku i sprawiedliwości.Popatrz jakimi wulgaryzmami sypią niektórzy, nie dostając bana.Zas za potoczne wyrazy,uznane nawet przez językoznawców jako powszechne, są zsyłani do lochu.
----->>
Regulaminowa nie to żebym się czepiał miałaś zdaje już nic nie pisać miałaś z towarzyszami na Mp nie zaglądać chyba że to nie ty pisałas wczoraj pod tym nickiem
dotam