Wpisy 3 410 455 – 3 410 554
12 listopada 2018 00:59 → 12 listopada 2018 04:38, 100 wpisów
ja zadnych pomyji na nich niewylewam tylko prosze aby tu sie godnie na stronce zachowywali oto mi tylko chodzi i aby niekomentowali nas tutaj jak i my niekomentujemy ich wpisow na ich stronce, ja niewidze czy teraz tam piszesz czy nie i nieoskarzam cie onic ani nie sugeruje ze tam teraz jestes i cos piszesz z nimi bo moze i nie teraz ich masz gdzies ale bywałes tam nie raz a oni tez z ciebie sie wysmiewalo nieraz czytałem ich komentarze pod twoim adresem,gdzies to mam w swoim archiwum nawet zapisane, ale bylo mineło,
tak bylo minelo wracajac do ceibie
czyli arczibaliku nie wchodzisz na ich strone i nie komentujesz tutaj ich wpisow??
czyli arczibaliku nie wchodzisz na ich strone i nie komentujesz tutaj ich wpisow??
wiem ze maja polewke zemnie z mojej pisowni ze z błedami i z referatów itd, ale wiesz co Ci powiem mi to zwisa co oni pisza omnie juz, gdyby byli inteligentni za jakich sie tam uwazaja to by nic niepisali, oni pisza omnie ja onich, i tutaj wiecej niebede sie na ich temat wypowiadał bo widze bande przyglupoów ktorzy nie rozumieja ze nie sa tu mile widziani jesloi tu mieszaja i zaklocaja nam spokoj, a pasko kazde ich tu glupie docinki w nasza strone i powinien banowac
nie bedziesz sie wypowiadal na ich temat a dalej piszesz nie widzisz co piszesz??
koniec z referatami z mojej strony do kogokolwiek tutajna stronce, od jutra wylacznie typuje tylko tu numery i nic pozatym, a ciebie Gryks jesli czyms uraziłem to przepraszam , bo naprawde nie chciałem, co za s tyczy sie osón ze strony korna to prosze tu tylko o zachowanie spokoju i nie komentowanie i wysmiewanie kogo kolwiek a tej stronce uwazam ze jesli tu jestesmy razem to powinnismy tu razem typowac liczby anie sie nawzajem krytykowac itd, grunt to zachowac spokók
pytasz czy nie nie wchodze na ich stronke wchodze i nieukrywam tego wcale dzisiajj tam bylem i nprzytoczzyłem wypowiedz niejakiej joli, a tylko dlatego ze przeczytałem przypadkiem co ona tam napisała o nas tu ze stronki i mnie tez, i dlatego tutaj napisalem doniej bo wiem ze tu siedzi ui wszystko czyta co tylko tu napiszemy, i niemowie ze akurat ona wszystko tam donosi ale inni tez ktorzy tutaj udaja przyjaciól a tam szydza z nas na calegoi ztego co my tu piszemyalbo co ja np,napisze
pytasz czy nie nie wchodze na ich stronke wchodze i nieukrywam tego wcale dzisiajj tam bylem i nprzytoczzyłem wypowiedz niejakiej joli, a tylko dlatego ze przeczytałem przypadkiem co ona tam napisała o nas tu ze stronki i mnie tez, i dlatego tutaj napisalem doniej bo wiem ze tu siedzi ui wszystko czyta co tylko tu napiszemy, i niemowie ze akurat ona wszystko tam donosi ale inni tez ktorzy tutaj udaja przyjaciól a tam szydza z nas na calegoi ztego co my tu piszemyalbo co ja np,napisze
jesli widze co oni tam na niego pisza i co on im pisze i widze ze ich np nieobraza to go bronie ,ale jesli widze ze on ich atakuje to bardzo mi sie to niepodoba tez i niewłanczam sie w to , wole stac obok i czekac co sie stanie, wtedy jestem obiektywny, ja niechce wrogów miec ani tam w nikim ani tez tutaj na tej stronce
3 410 454. gryks76 nie wiem czy masz tam konto czy nie, mozesz i miec ,albo i nie ja tego nie sprawdzałem ale jesli do nich na czata w jakis sposob tam piszesz to moze i masz ,ja tego nie wiem dokonca a niebede Ci wmawiał ze masz tam knto u nich, mozesz i nie miec to niemoja sprawa jest, ale czytam nieraz twoje wypowiedzi tu u nas na czacie nie wypowiadajac sie nic wogule i widze ze nieraxz z nimi ciagniesz jesli i oni np atakuja tutaj sebastiana,bo tez go nie lubisz, npkiedys chciałem abyscie zyli w zgodzie tu razem lecz napisałes mi ze nieda rady okej, ale mysle ze bedac tutaj zmami na stronce było by milo jakbys nie ciagnoł strony za kolegami i kolezankami ze strony sasiedniej a tu za swoimi ludzmi, na stronie i przestał tu z nas krytykowac kogokolwiek tez
czyli co bronisz gdy jest cacy a gdy on jest be to krzykniesz na niego czy chowasz glowe w piasek jak dla mnie to drugie
poswiecilem swoi czas wlazlem tam tylko po to by ten wpis znalezc napisze tak zaden twoi wpis mnie nie interesuje odnosnie tego co wkleilem dla mnie chowasz glowie w piasek konic tematu to sa twoje slowa duszku
nie chowałem i nigdy nie chowam głowy w zaden piasek i na nikogo niekrzycze, chce aby tu panował spokoj miedzy wszystkimi i aby nikt donikogo nie skakał z pazurami niebadzmy dla sirebie wilkami
ja tam jak pisalem wchodzilem teraz i ost by zobaczyc twoje klamstwo
chcesz by byl spokoj a sam robisz zadyme piszac o kims ze strony korna po co???? mnie to nie interesuje co tam sie dzieje skonczylem z toba pisanie jestes dla mnie strusiem klamliwym i tyle w temacie
chcesz spokoju zacznij od siebie i od swojego czy swoiej kolezanki sm
glupoty gadasz i piszesz niczego nigdzie niechowam ,a tymbardziej głowy w piasek jak to insynulujesz mi cały czas tu na stronce ja wiem ze niedlugo tez tu bedzie spokoj i nietylko na 48 h moze i dluzej, gdy ja dostane bana, moze sebastianm, ty, makler za swoje kopiowanie i jeszcze pare innych osob , wcale bym sie niezdziwił jak by to sie tak stało
nie nierobie zadymy tylko napisałem to tu unas bo oni mnie szkalowali i inne osoby a ze nimoge tego im tam napisac to napisałem tutaj bo wiem ze oni tu całyczas siedza pod innymi nikoami i tylko co my tu napiszemy odrazu tam to laduje i tam jest hejt i obrazanie nas na rozne sposoby, bo maja za nudno chyba tam juz dlatego szukaja sensacji unas i nie komentuja tutaj bo dostali by bana a tam to robia bo sa bezkarni widac albo korn 748 to poprostu lubi,ijest jak jest i tyle w tym temacie
nie nierobie zadymy tylko napisałem to tu unas bo oni mnie szkalowali i inne osoby a ze nimoge tego im tam napisac to napisałem tutaj bo wiem ze oni tu całyczas siedza pod innymi nikoami i tylko co my tu napiszemy odrazu tam to laduje i tam jest hejt i obrazanie nas na rozne sposoby, bo maja za nudno chyba tam juz dlatego szukaja sensacji unas i nie komentuja tutaj bo dostali by bana a tam to robia bo sa bezkarni widac albo korn 748 to poprostu lubi,ijest jak jest i tyle w tym temacie
Cześć
Dzwonicie do mnie w nocy i budzicie ?
Czy ja normalnie nie mogę spać ?
arczibalik73 Masz rację
Co tu się dzieje ?
Jak mnie nie ma to zawsze jest tu zadyma
arczibalik masz problemy z czytaniem a co to niby jest jak nie chowanie glowy w piasek piszac ze nie wlanczasz sie czekasz co sie stanie
Ciągle muszę pilnować porządku i normalności ?
arczibalik73 Kto Ci mówił że chowasz głowę w piasek ?
arczibalik73 I jak Ty oddychasz z głową w piasku ?
schizofremik wlazl dzwonia do niego pisza kto ufoludki ty se pilnuj w glowie dobra jeden klamliwy duszek drugi ma schizy ze mu dzwonia pisza a prawda jest taka ze wiekszosc ma jego lub ja dosyc
3 410 470. oczywiscie ze tak zrobie, zaczne od siebie najpierw , a jesli chodzi zas o sebastiana to jest mó kolega ze stronki nie zadna dziewczyna jak tu mi i innym sugerujesz tyle jestes tu na stronce a nie rozrózniasz imiom meskich od zenskich?
po co się kłócicie -wiadomo że jocia jest moją laską od lat i nie ma o czym gadać,a czy małpian ją teraz ma czy sisi to mi to wisi -i taj będzie mi numerki robiła
3 410 479nie ja mam klopoty z czytaniem tylko ty z rozumowaniem tego co Ci pisze
3 410 485.dobre złoty ale dajesz do pieca teraz , grunt to dobry humor jest, ale niepisz tak o joli czy joci bo sie obrazi na nas tu wszystkich, ale mnie rozbawiłes tu tym tekstem
3 410 483. jaki duszek jaki shizofremik , za dlugo czasu chyba tam spedziłes na stronce obok i Ci sie juz nicki pomyliły kto i kim gdzie jest,ja nie jestem tutaj duszek tam byłem u nich jako duszek zanim stałem sie aniołkiem jakmnie tu nieraz nazywacie smiejac sie zemnie dobrej nocy gryks 76 spij spokojnie co złego to nie ja
zloty Jola to Twoja dziewczyna ?
Kto to był co poszedł spać ?
nie umiesz czytac masz problemy ze zrozumieniem chlopczyku gdzie napisalem ze jestes tutaj duszkiem pisalem bys nie pisal skonczylem z toba strusiu teraz kiedy wsio mozna isc spac co za pi
3 410 485. zloty my sie nie klócimy tylko grzecznie wymienialismy miedzy soba zdania i swoje poglady na tematy oktorych kiedys pisalismy no fakt faktem moze nie tutaj to trzeba bylo
a napisac a w kg bo jutro bedzie zaraz hejt na stronce obok a my dostaniemy bany albo ja tylko dostane i nie na 48h a moze i na stałe tez inigdy juz tu niebede mogł zabrac glosu w azanym temacie,
a napisac a w kg bo jutro bedzie zaraz hejt na stronce obok a my dostaniemy bany albo ja tylko dostane i nie na 48h a moze i na stałe tez inigdy juz tu niebede mogł zabrac glosu w azanym temacie,
A pisze się poprawnie Schizofrenik
3 410 494. ja zrozumiałem doskonale, co mi napisales ale miales juz isc spac,anie tu jeszcze majaczyc idz sie juz połóż bo marudzisz miłej nocy Ci zycze dobranoc kolego
Tak by powiedziała Jola
arczibalik73 a kto tu majaczy ?
arczibalik73 Jak Ty możesz być strusiem skoro jesteś człowiekiem ?
no jak to kto no kolega gryks76 majaczy o jkichs duszkach shizofrenikach i jeszcze strusiach
arczibalik73 Ja tu pewnych wypowiedzi nie rozumiem
arczibalik73 Słuchaj jak ktoś o czymś pisze lub mówi to znaczy że sam taki jest.
Może mu jest z tym głupio lub ciąży to na nim bardzo mocno i nie może sobie z tym poradzić to stara się zwalić to samo na inne osoby rozumiesz ?
Może mu jest z tym głupio lub ciąży to na nim bardzo mocno i nie może sobie z tym poradzić to stara się zwalić to samo na inne osoby rozumiesz ?
arczibalik73 Jeśli ktoś majaczy to znaczy że musi być bardzo chory
3 410 494. gryks76 co za pi czego nie dokonczyłes co bojisz sie ze banana dostaniesz ?
arczibalik73 to są takie ofermy losu rozumiesz ?
3 410 489.i i tak trzymaj smiech to zdrowie
arczibalik73 Im trzeba pomóc. Nieraz starałem się im pomóc ale oni mnie nie słuchali i nie chcieli mojej pomocy
3 410 503. oczywiscie masz tu duzo racji w tym co napisałes
arczibalik73 Zawsze powtarzam jak ktoś ma jakiś problem niech przyjdzie z nim do mnie ja mu postaram się pomóc
3 410 503. ooo tak tez tak zawsze mówie ty napewno ten problem załatwisz na cacy
arczibalik73 Zawsze służę pomocą każdemu nawet tym którzy piszą na mnie różne dziwne rzeczy
3 410 506. o tak dokladnie
to musisz koledze gryksowi pomuc bo nazywa mnie juz strusiem ,duszkiem
arczibalik73 To są też ludzie i naszym zadaniem jest im pomóc i wygonić tę szaloną chorobę lub stan w jakim się znajdują
3 410 515. o tak jak mowiesz trzeba im pomóc sie odnależć bo sie juz pogubilo w czasoprzestrzeni, iniewiedza gdzie sie juz znajduja i w ktorej galaktyce
arczibalik73 Pewni ludzie widzą w nas jakieś zwierzęta.
To jest pierwszy stopień obłędu.
Na mnie też mówili że jestem jakimś tam zwierzakiem i starałem się im wytłumaczyć że są w błedzie
To jest pierwszy stopień obłędu.
Na mnie też mówili że jestem jakimś tam zwierzakiem i starałem się im wytłumaczyć że są w błedzie
arczibalik73 Część z tych ludzi odeszła ze stronki bo nie wytrzymała ciśnienia
3 410 517.ale to niema co ich wyprowadzac z błedu niech dalej tak mysla dobrze im to wychodzi tylko nie widza jacy sa sami i na kogo sie sami kreuja
arczibalik73
Coś Ci powiem. Ta część tych ludzi poszła gdzieś TAM - gdzie są tacy jak oni i czują się dowartościowani ponieważ wszyscy rozumieją swój stan w jakim się znajdują
Coś Ci powiem. Ta część tych ludzi poszła gdzieś TAM - gdzie są tacy jak oni i czują się dowartościowani ponieważ wszyscy rozumieją swój stan w jakim się znajdują
3 410 518. jak sie ma cisnienie to powinni skorzystac z WC ytam cisnienie przechodzi szybko, anie uciekac z tad
3 410 520.Ooooo Tak masz racje
arczibalik73
Oni się TAM wspólnie wspierają i stoją jedni za drugimi murem.
Ale jeszcze jedno !
Słuchaj !!!
Oni TAM nie dopuszczają ludzi myślących inaczej i każdego takiego osobnika wyrzucają ze swojego świata .
Podporządkowali sobie TAM admina i on skacze koło nich jak marionetka szarpana za sznureczki
Oni się TAM wspólnie wspierają i stoją jedni za drugimi murem.
Ale jeszcze jedno !
Słuchaj !!!
Oni TAM nie dopuszczają ludzi myślących inaczej i każdego takiego osobnika wyrzucają ze swojego świata .
Podporządkowali sobie TAM admina i on skacze koło nich jak marionetka szarpana za sznureczki
Za powyższy wpis Sebastian_M stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
3 410 523.wiem jak jest u nich bo sam tego doswiadczyłem zawsze kiedy bym tam nie wszedł i cos bym nie napisał co kolwiek to bylem odrazu szkalowany ,wysmiewany i przesłuchiwany przez niektóre osoby odrazu widzieli we mnie kogos złego, i pomawiali ze ze chce niby im stronke tam rozwalic czy zadymy robic a ja chciałem tylko tam tez uczestniczyc i korzystac z ich dobrodiejstw jakie korn748 tam wdrozył ale widze teraz ze niemozna sie tam z nimi widac dogadac, jak normalny człowiek z drugim czlowiekiem , za napisanie prawdy i nikogo tam nieobrazajac dostałem unich bana bo jestem wedlug nich dla nich niewygodna osoba i tylko dlatego ze bylem z nimi szczery az do bolu zablokowalimnie bo jola i jeszcze pare innych osob tam apelowało aby admin ich to zemna zrobił, tak tam sie traktuje wszystkich innych i nowych ludzi ktorzy tam wchodza ,a to sa takie same zasady jak kiedys za komuny robili jak partji sie cos niepodobało a człowiek mówil prawde to za to zebyl niewygodny dostawał w czape i słuch za nim zaginoł zaraz,tu sa takie same metody sprawdzaniaosob nowo przyjetych, nienadajesz na ich falach to wypad nic dodac nic ujac
o sebastian widze dostałes banananA 24h spokojnie ja tez zaraz dostane pewnie bo bot zemna nie wytrzyma zaraz mu sie styki przegrzeja, albo braknie pradu i bedzie emptyi game over
wcale sie nie zdziwie jak zaraz dostane bana
wcale sie nie zdziwie jak zaraz dostane bana
czuję że za słowo
mario
netka
sebastian dostał banana,bo w tym tekscie nić takiego złego nie było
mario
netka
sebastian dostał banana,bo w tym tekscie nić takiego złego nie było
galik czes witaj ty jestes na wolnosci?
gorzej ma Sebastian i Ty bo lubicie pisać,ja nie cierpię,ale nieraz coś napiszę
tak bot nie rozroznia widze chyba słow takich i nie wie co zabardzo te slowo znaczy inaczej,pacynke laleczke na drutach czy sznurkach, kukiełke, a to co sebastian napisał to juz gdzies kiedys słyszałem chyba w białym domu na wiejskiej tez u jasniepanujacych
tak my z sebastianem lubimy popisac sobie,pozartowac tez ale nie wysmiewamy nikogo i znikogo przynajmniej nie drwimy przynajmnie ja tak robie,nie drwie z nikogo tylko opieram sie zawsze na prawdzie ale jak cos napisze gdzies prawde to zaraz jest ban za cos
tak my z sebastianem lubimy popisac sobie,pozartowac tez ale nie wysmiewamy nikogo i znikogo przynajmniej nie drwimy przynajmnie ja tak robie,nie drwie z nikogo tylko opieram sie zawsze na prawdzie ale jak cos napisze gdzies prawde to zaraz jest ban za cos
Doprawdy nie wiem za co tego niecnotę przybanowało???
Chociaż należało mu się,ale zgoła za co innego!!!
Dobranoc
Chociaż należało mu się,ale zgoła za co innego!!!
Dobranoc
3 410 533. Vondeoff tu wiecej powinno byc banow dla innych ,sebastian nie jest tu lubiany na stronieprzez pewna kaste ludzi, ani na innych tez stronkach wszyscy widza w nim zła osobe niczym diaba z piekla rodem, a on niejest taka osoba, to dobry jest czlowiek choc niewygodny dla pewnej grupy ludzi ktorzy tez nie maja nic wsplnego z inteligencja ani dobrem i taka jest prawda niestety widza innych a nie widza co sami robia
"zakazałam mahszu" bufetowa powiedziała,a ludziska nie posłuchali i poszli,no jak tak można żeby robić taką przykrość pani phezydent,w dodatku czekają ją kratki po skończeniu kadencji,co za niefart,oj nieładnie ludziska robicie,kobiecina się załamie
3 410 535.juz dawno powinna siedziec za mahlojki i sprzdaz mienia ktore nie nalezało do jej rodziny, to ze jest czy tam była prezydentem wawy z niczego ja nie zwalnia z prezesa banku narodowego tez powinna zostac zdjeta juz dawno
galik dziekuje za cynk juz mu odpisałem tam uniego w KG
tak napisałem ale ze stoje obok i niechce miec nigdzie wrogów tez i ze czekam co sie stanie ,ale nic niepisałem o chowaniu sie gdzies w krzakach czy chowaniu glowy w piasek. on to wymyslil sobie i mnie tu pruboje osmieczyc wsród innych ludzi na czacie juz od dawna, ja sie jego wypowiedzi nigdy nie czepiałem nigdy na czacie a on mnie tak jak widac
Piękny dzisiaj marsz był,ale komuchy z eurokołchozu napewno powiedzą,że maszerowało ćwierć miliona faszystów
Słyszałem,że było prawie milion,ale to niepotwierdzone,tzn.200tyś w marszu państwowym i 600 tyś w marszu narodowców,ten kto poszedł w marszu Judy,ten zdrajca
galik ja tego nie wiem nie chodze w marszach i nie ogladam bzdetów takich, wala mnie te marsze a w pamieci zachowuje tych co zgineli reszta bandy z eurokolchozu jak to kresliłes nie interesuje mnie totalnie, to oni sa sa faszystami jesli tak o kims powiedza
galik spokojnie juz niedługo unia sie skonczy anglia oglosila brexit, polakom srubke juz tez tam przykrecaja po malutku, teraz ciocia angelina tez juz ustepuje ze stanowiska kanclerz w emiratach niemieckich bo chce zasiasc w europarlamencie na stanowisku naszego bohatera z amberd gold, ktorego juz maja dosc tylko patrzec jak emiraty niemieckie padna na kolana i tez oglosza brexita coo ztym pojdzie unia sie rozleci a dlugi pozostana im bo panstwa nalezace do tej sitwy do uni powiedza w koncu koniec z unia to nie daje nic dobrego i w tedy skoncza sie roznosci a w polsce napewno 500 + poleci tez i bedzie patologia jak nic
piszę eurokołchoz,bo te czubki z brukseli wielbią marksa starego komucha,poczytaj sobie co na zachodzie się dzieje to się dowiesz,nawet pomniki mu stawiają,nie doświadczyli komuny tak jak Polacy i tego nie rozumieją
a niemcy nie wyjdą,bo ciągną z eurokołchozu najwięjsze zyski,to pasożyty całej europy
galik ja sledze co sie dzieje w emiratach niemieckich zobacz hitler za zycia chciał zawładnac całym swiatem, mordował ludzi ktorzy byli innego wyznania ,i iniemieli jak to mowia nordyckiej krwi nie byli blondynami czy blondynkami, i niemieli niebieskich oczu, i niemysleli tak jak oni wczesniej, a zobacz co zrobiła ciocia angelina na przestrzeni dziejow sprowadziła do kraju
niemiec miliony siuksów z afryki ,faktycznie wszyscy blondyni o niebieskich oczach i nieskazitelnej krwi, normalnie wszyscy mowia po niemiecku super i chca pracowac aby zyc jak w raju, niemcy juz narzekaja na kanclerz, a dopiero niedawno ja chwalili ze taka pomoc moga udzielic tym uciekajacym z tamtad matkom i dzieciom o islamskim pochodzeniu w wieku 36 lat teraz niemcy chca sie pozbyc jej jak najszybciej, co sie okazało ci blondyni z brodami klekaja na ulicach i sie modla sieja zament w czterech literach maja prace jakakolwiek rzadaja aby niemcy jako obywatele opuscili swoj kraj bo teraz to jest ich ojczyzna juz , dlatego polacy ktorzy tam przebywaja juz niienazywaja niemców tak jak mowili rtylko teraz to sa emiraty niemieckie i panuje tam prawo szariatu, wyjda wyjda w hiszpani juz tez byly zawirowania pewne zwiazane z wyplata kasy z bankomatów hiszpan niemogł z konya wyplacic dziennie wiecej jak 100euro na dzien, tez tam byly rozruby na tle rasowym i napady na polakow tam pracujacych, to samo zajscie było w grecji, grecja tez chciala odejsc z uni, pomalutku i wszyscy wyjda to ze niemcy ciagna od wszystkich to wiadomo jest akiedy nie ciagneli czy nie okradali inne narody, czy polske po wojnie tez nieokradli z dzieł sztuki i nnych takich tam zeczy?niestety nadal to robia
niemiec miliony siuksów z afryki ,faktycznie wszyscy blondyni o niebieskich oczach i nieskazitelnej krwi, normalnie wszyscy mowia po niemiecku super i chca pracowac aby zyc jak w raju, niemcy juz narzekaja na kanclerz, a dopiero niedawno ja chwalili ze taka pomoc moga udzielic tym uciekajacym z tamtad matkom i dzieciom o islamskim pochodzeniu w wieku 36 lat teraz niemcy chca sie pozbyc jej jak najszybciej, co sie okazało ci blondyni z brodami klekaja na ulicach i sie modla sieja zament w czterech literach maja prace jakakolwiek rzadaja aby niemcy jako obywatele opuscili swoj kraj bo teraz to jest ich ojczyzna juz , dlatego polacy ktorzy tam przebywaja juz niienazywaja niemców tak jak mowili rtylko teraz to sa emiraty niemieckie i panuje tam prawo szariatu, wyjda wyjda w hiszpani juz tez byly zawirowania pewne zwiazane z wyplata kasy z bankomatów hiszpan niemogł z konya wyplacic dziennie wiecej jak 100euro na dzien, tez tam byly rozruby na tle rasowym i napady na polakow tam pracujacych, to samo zajscie było w grecji, grecja tez chciala odejsc z uni, pomalutku i wszyscy wyjda to ze niemcy ciagna od wszystkich to wiadomo jest akiedy nie ciagneli czy nie okradali inne narody, czy polske po wojnie tez nieokradli z dzieł sztuki i nnych takich tam zeczy?niestety nadal to robia
3 410 548.galik ale koniec juz tu o polityce ,poprostu szkoda gadac na ten temat, a ta stronka nie jest do takich rozmow przeznaczona a raczej do innych celow, niz polityka porozmawiajmy lepiej o lepszych tematach niz o polityce
Arczi rozumiem,ale nieraz trzeba coś napisać od serca,a nie tylko o numerkach,dobra kończę i idę spać,na razie Arczi trzym się