Wpisy 3 410 555 – 3 410 654
12 listopada 2018 05:20 → 12 listopada 2018 10:04, 100 wpisów
3 410 553. nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku bo sam bana zaliczysz i na duzej niz tylko 24h i wredy zobaczymu kto z kogo bedzie sie śmiał
3 410 554.
3 410 551. dobranoc galik
Szpiegów. 5. x 5
Mróz coraz bliżej.
Teraz:
Rzeszów: +1. Białystok: +5.
Szczecin: +10.
Rzeszów: +1. Białystok: +5.
Szczecin: +10.
https://img1.obrazkionline.pl/ob/poniedzialek/poniedzialek_014.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dusia.
Wszystkiego najlepszego.
http://e-kartki.net.pl/kartki/41/3/d/38594.gif
Wszystkiego najlepszego.
http://e-kartki.net.pl/kartki/41/3/d/38594.gif
Dusia.
Pasko.
Wprowadź abonament na zablokowanie Sebastiana na miesiąc.
Chętni się tu znajdą.
Wprowadź abonament na zablokowanie Sebastiana na miesiąc.
Chętni się tu znajdą.
Emerytka.
Wędrowca
dusia
Smakołyki już przygotowane ?
Smakołyki już przygotowane ?
Dzisiaj z przyjemnością będzie można poczytać czat.
doktor2p
dusia
Mniam,mniam
Mniam,mniam
Widzę że arczibalik miał wenę w nocy a Sebastian dostał bana .Przez 24 godziny będzie normalnie
jacunn
Na Poludniu Tarnów słońce słońce deszczu niebylo latami hehe
3 410 584.
co to juz nie śpicie ale tu tłok się robi witam wszystkich ponownie w ten piekny i wolny od pracy dzien
witaj forsami
3 410 569. abonament chyba dla osób które tu wchodza zeby załócic spokój na stronce i lubiace sie obyle co czepiać wszystkich
Lotto 3 Miliony zamawiam sobie w wtorek tylko jeszcze muszę zagrać odrazu na 10 losowań to co zawsze to tylko 40 zlotych
forsami to co typujemy?
Arczi już zatypowałem a w realu mam zagrane 3 zakłady MULTI Multi na 10/10 i1 na 6/6 No i Mini to wszystko jest ważne a Mini do 15 Listopada
forsami spokojnie napewno trafisz te 3 miliony jak tak bardzo tego pragniesz bede trzymał Aaby Ci sie powiodło tylko najpierw sie pomudl a bedzie wysłuchane i tez dane modlitwa i wiara czyni cuda
Ci co sie nie modla o wygrana tylko kresla na opak,kuponiki i tylkoo chca wygrać, to zawsze przewaznie przegrywaja
szczescie przychodzi całkowicie w takim momencie kiedy sie go najmniej spodziewamy to tak samo jest i z kobeitami niema dlugo niema i nagle sie pojawia jakas pieknosc na horyzoncie
i wszyscy sa szczesliwi je spokoj normalnosc jest je przez pare godzin dobrze pobawimy wkoncu sie
3 410 600
3 410 601
Panie Arczybalik
Myślę że powinieneś zostać Honorowym Mędrcem Czata.
Każdy Twój wpis to kopalnia mądrości.
3 410 601
Panie Arczybalik
Myślę że powinieneś zostać Honorowym Mędrcem Czata.
Każdy Twój wpis to kopalnia mądrości.
witaj adis8
3 410 607 jakim znow medrcem, jedni chca mnie zrobic medrcem inni moderatorem, co was cos boli ze takie glupoty wymyslacie
Arczibalik zostań taki jaki jesteś tylko nie pisz takich mega obszernych referatów
Najwidoczniej wszyscy doceniają Twoje tzw . walory moralno-literackie.
3 410 611.
Okraska
3 410 612 tak śmieja sie zemnie poprostu wiem o tym dlatego pozostawie to bez komen tarza jakiegos dłuższego
3 410 485.- przepraszam za ten nocny wpis-za dużo wypiłem-powinienem dostać bana
pewniak 35 i uciekam leczyć kaca
pewniak 35 i uciekam leczyć kaca
złoty dobrze myslisz ja do tego 35 dokladam 37, kto da dalej?
3 410 621.witaj tom77 tak jutro trafiamy i w lotto i w miniwszystkim zyczymy wysokich wygranych we wszystko co graja i za kazdego z osobna trzymamy
3 410 624. dzieki adis8
3 410 626. panoramix witaj
słoneczko i ładnie , dziś ostatni pokos trawy na ogródku ( anomalia połowa listopada a tu trawa urosła )
narazie mamy do multilotka dwie liczby 35,37 kto poda nastepna?
3 410 630 tak a jutro zakwitna kasztany
3 410 630itaj dusia dodajesz te swoje 2 liczby do naszych?
witaj dusia
Szatan Hazardowy obudzony -już są typowania
3 410 637dobre z tym szatanem a le tak typujemy a 14 rano sprawdzimy kto miał racje
3 410 616. zloty 2018-11-12 (09:13) Hotel Motel
3 410 485.- przepraszam za ten nocny wpis-za dużo wypiłem-powinienem dostać bana
bana to z urzędu.
Prywatnie w mordę.
Przeprosić powinieneś tę którą obraziłeś po nicku.
bana to z urzędu.
Prywatnie w mordę.
Przeprosić powinieneś tę którą obraziłeś po nicku.
czyli mamy juz 35,37,11,18,kto da dalej?
3 410 640. tak lotto w tym tygodniu odpada poniewaz forsami zgarnia napoczatek te 3 miliony wiec czeba czekac do nastepnej kumulacji
SM pisze z konta Arczibalika.Ciekawe jak się dalej potoczy.
Złoty... ja bezczelny???? To ty qżwa jaki?
Kogoś poniżyć,upokorzyć personalnie a pożniej ogólnie "SORRY - bo się nayebałem" I nie ma tematu?
Nie do mnie... na publicznym pisałeś. Prawda?
Lovelas papierowy. ...
Kogoś poniżyć,upokorzyć personalnie a pożniej ogólnie "SORRY - bo się nayebałem" I nie ma tematu?
Nie do mnie... na publicznym pisałeś. Prawda?
Lovelas papierowy. ...
3 410 646 ale brednie opowiadasz weż sie zacznij leczyć i juz sie tutaj nie wypowiadaj albo idz tam na sasiednia strone i tam tam sie osmieszaj dalej, sebastian ma bana a TYza takie brednie pisane tutaj pod moimi adresem powinnas juz dawno dostac bana, nigdy sie sebastian podemnie nie podszywał ani ja pod sebastiana, wiec nie wiem co ty piszesz wogole obudż sie kobieto bo chyba jeszcze śpisz
ja pisze sam za siebie i ze swojego nika nigdy sie pod nikogo niepodszywałem i tu mam 1 nick wlasnie arczibalik 73
3 410 646 mam nadzieje ze za takie oszczerstwa pod moim adresem dostaniesz bana, i to sie dla Ciebie zle skonczy napewno