Wpisy 3 410 355 – 3 410 454
11 listopada 2018 23:00 → 12 listopada 2018 00:58, 100 wpisów
chociaz jedna dobra wiadomosc, wylosowane miejsce 4A czyli 4,5
przy oknie, a w multi 3
przy oknie, a w multi 3
3 410 354. TP- typowanie parkami inaczej
3 410 355. makler dzieki ze wyjasniłes jacunowi
Odwrotność liczb to sukces
3 410 344. a wiesz ze ten pierscien atlantow przyciaga do siebie nieszczescia wcale niema noc wspolnegp ze szczesciem tylko działa w odwrotna strone
67,76,34,43,54,45 , tylko 45 zawiodła,ale za to 54 dopisała jako plus.
23 na procent
3 410 360. tak to prawda w szczegolnosci gdy wychodzi liczba 69 odwrotnie to bedzie96 i znajdz to teraz MM
Jest noc nie wiem jak młodzi słuchają muzykiii ja w słuchawkach 15 minut mam dosyć
Moją ukochaną Jolę ?
wszystko sprawa umowna moze byc odwrotnosc nawet 1 jesli sledzisz wyniki tej przemiany
rregulaminowa
rregulaminowa
Mnie zabrakło liczby 75
Mnie zabrakło liczby 75
odwrotnoscia 69 jest 71 ?
arczibalik73 Jola też pisze o mnie że jestem jej ukochanym ?
pierscien atlantow to można wsadzić do nocnika
arczibalik73 a tak w ogóle to Jola czyta to co my tu piszemy ?
arczibalik73 dlaczego tak wolno mi odpowiadasz?
Sebastian TY tu niewidzisz Joli ale ona tu siedzi cały czas w ukryciu w krzakach, jakby jej tu niebyło to by glupich komentarzy nie dawała u siebie na wiejskiej stronie jak to okreslila nawet padła propozycja ze skrytykowałem ich niby stronke, bo jej nie polecam innym osobom,i admin ich zaproponował abym zrobił lepsza ,bo ta tu taj gdzie jestesmy jest podobno nasz admiin tutaj nie daje sobie rady ze stadem tak to jola skomentowała i dlatego nasza stronka jest do luftu,wiec pytanie poco jola tu siedzi?
sebastian wystarczy od czasu do czasu kuknac do sasiadów i zobaczyc okim i co pisza i wystarczy. a napisałem tylko dlatego Twoja jola bo kiedys oniej duzo tu pisałes na stronce
Jola siedzi tu cały czas i czyta co piszemy ?
Siedzi w krzakach ?
a jak wytłumaczysz to ze cały czas wszystko co tu napiszemy tam komentuja i wiecznie cos im niepasuje, nietylko jola ale inni tez
To ona nie ma co ze sobą zrobić ?
Siedzi sama w domu i się nudzi ?
A może ona w ten sposób chce zwrócić na siebie uwagę?
A ja podjąłem męska decyzjegram w mini niezależnie od promocji Multipozdrawiam Ize Chytra+I kawał serca oddam
tomi77 dobra decyzja
+sebastian ja tam im nie wchodze na ich czat i nie dodaje swoich komentarzy , wiec z kąd wszystko wiedza jesli ich tu niema na stronce? dlatego tez uwazam zeby tu sie ograniczac do pisania pewnych zeczy na ich temat, bo tam sie tym za bardzo podniecaja tym co my tu piszemy i o czym kolwiek
3 410 389. super i tak trzymaj dalej ja tez gram narazie tylko w mini
Oni się podniecają ?
3 410 388. masz 536 zł wygrane
Multipasko najlepsiejsza strona do typowania na sucho i na mokro
panoramix
3 410 399.
arczibalik73 modyfikujemy tę naszą metodę ?
Chodzi mi o Mini
sebastian nic nie modyfikujemy gramy tak jak jest crl to do koncz rku trafic te 5/5 w mini
arczibalik73 Ja chciałem w tym miesiącu wygrać 5/5 w Mini
Panoramix-Dobranoc
Też idę-bo sobie nie radzę
Stronka mi się rozlazła na cały ekran i nie wiem jak to naprawić
Dobranoc
Też idę-bo sobie nie radzę
Stronka mi się rozlazła na cały ekran i nie wiem jak to naprawić
Dobranoc
arczibalik73 Jeszcze raz mi wytłumacz o co w tym wszystkim chodzi ok ?
wcisnij na klawiaturze ESC
arczibalik73 Jola się we mnie zakochała tak ?
I dlatego tu przychodzi bo już tego nie pojmuję
I dlatego tu przychodzi bo już tego nie pojmuję
sebastian tu nic nietrzeba rozumiec wystarczy wejsc sobie na stronke sasiednia poczytac co onas tu pisza i bedziesz wszystko wiedział tylko sobie cofnij ich czata do tyłu, wiem ze tu siedza ui wszystko komntuja co tu sie dzieje wiedza ze ja tez tam od czssu do czasu tam zagladam tylko ze ja im tam niwchodze na czata i ich niewysmiewam piszac co klwiek na ich temat oto mi chodziło a kiedys pisales o joli z tamtej stronki wiec teraz potwierdzam to co kiedys pisałes,
3 410 416.niewiem czy sie wtobie zakochala czy wkim ale stwierdzam gfakt ze tam wszystko onas pisza co my tu tylko napiszemy , i wszystkich wysmiewaja wlacznie z naszym adminem, ja na ich admina nic niepisze uwazam go za spoko goscia, dzis korn 748 trafił 2xpo4/5w MMo 21,40 wiec za pomoca naszej stronki mu pogratulowałem , ale zaraz jola napisala omnie ze jestem lizus i ze najpierw krytykuje ich stronke a teraz lizus, ja jej tu wytłumaczylem ze niejestem zadnym lizusem tylko korn748 trafiłi naleza mu sie brawa za wygrana i skladam je zawszwee wszystkim obojetnie na ktorej stronce sa czy unas czy gdzie indziej, i tak tez zrobiłemczy to cos zlego jest zaraz ze kibicuje wszystkim zawodniko, ktorzy graja i cos wygrywaja, a tu odraz cieta riposta pod moim adresm leci,z ust niejakiej joli
3 410 416.niewiem czy sie wtobie zakochala czy wkim ale stwierdzam gfakt ze tam wszystko onas pisza co my tu tylko napiszemy , i wszystkich wysmiewaja wlacznie z naszym adminem, ja na ich admina nic niepisze uwazam go za spoko goscia, dzis korn 748 trafił 2xpo4/5w MMo 21,40 wiec za pomoca naszej stronki mu pogratulowałem , ale zaraz jola napisala omnie ze jestem lizus i ze najpierw krytykuje ich stronke a teraz lizus, ja jej tu wytłumaczylem ze niejestem zadnym lizusem tylko korn748 trafiłi naleza mu sie brawa za wygrana i skladam je zawszwee wszystkim obojetnie na ktorej stronce sa czy unas czy gdzie indziej, i tak tez zrobiłemczy to cos zlego jest zaraz ze kibicuje wszystkim zawodniko, ktorzy graja i cos wygrywaja, a tu odraz cieta riposta pod moim adresm leci,z ust niejakiej joli
3 410 418. widze ze strasznie smieszne nie? a czy to ty kolego mi kiedys nie pisałes ze tamta strona smierdzi i tam nie wchodzisz bo niewarto, a wiem ze wchodzisz nieraz i nie tylko czytasz tam
zreszta kazdemu wolno wchodzic i czytac wszystko tam gdzie chce nie ?
nie wiesz co mnie rozsmieszylo arczibalik nie wchodze tam ost raz wchodzilem zeby znalezc twoje klamstwo znalazlem bylo to jakis czas temu nie wchodze tam bo i po co
wiesz ze wchodze to wiesz wiecej odemnie i nie tylko czytam a co niby jeszcze tam robie ciekawe ??
nie wchodzac tam jestem czytam i cos jeszcze to mnie jest dwoch w takim razie
no dawaj co jeszcze niby nie wchodzac czytam wg ciebie i co jeszcze robie chcialbym wiedziec co robie czego nie wiem
kłamstw nie pisze , sam wiesz Ty mi probowałes wmowic i napisales ze gdy atakuja sebastiana to go brobie a gdy on atakuje inych to ja chowam glowe w piasek i chowam, wcale nic takiego nienapisałem ze chowam glowe w piasek i ze sie chowam, chodzilo mi oto ze sie niewlanczam w atak na kogos , a to co nieraz sebastian robil to tez mi sie niepodoba jesli widze ze cos zle robi to tez go upominam, i nic pozatym a nie ze chowam glowe w piasek, ja niejestem struś pedziwiatr i niemam takiej dlugiej szyji zeby chowac głowe w piasek
teraz dawaj co tam jeszcze robie wg ciebie oprocz wchodzenia i czytania
3 410 428. i niemusisz zmieniac jak niechcesz Twoja sprawa , tylko moze wytłumacz publicznie wszystkim jak co ty tam kiedys pisałes na ich stronce tu odnosnie naszej stronki,,tak ja nikogo z tad niewyganiam ale nielubie ludzi fałszywców i tyxch co bajki pisza o kims i sie z nich wysmiewaja na czacie
ze kto pisal o korna ze niby ja cos pisalem???? pod niby jakim nickiem
wejdz domnie na kg i poczytaj sobie co kiedys mi pisales o tamtej stronce i o ludziach z tamtej stronki jacy sa, przeciarz ja sobie tego sam nie napisałem do siebie
a wiem ze wchodzisz nieraz i nie tylko czytasz tam
o to mi ho co miales na mysli co tam jeszcze robie
o to mi ho co miales na mysli co tam jeszcze robie
ja gryks nie jestem osoba falszywa a Ty sie tak nieraz zachowujesz ja nipisze ze ty tam uzywasz jakiegos niku i ze tam piszesz coz zlego teraz np, ale kiedys pisałes mi o nie ktorych osobach z tamtej stronki, ja tego nie ukrywam wcale prosze niech kazdy sobie przeczyta, i sam stwierdzi kto tu klamie i jaka jest osoba
tylko ze ja tam nie wchodze bo i po co ost wchodzilem bo klamales ze tam nie wchodzisz a wchodzisz
zapraszam do mojej KGwszystkich zainteresowanych tym tematem i nie tylko,tym tematem oraz tym jak kolega ze stronki wylewa pomyje na druga osobe w tym wypadku mnie
ale ze co arczibalik ja tam mam niby nick wg ciebie i pisze u korna wow
no tak arczibalik ty pomyji do polnocy na osoby od korna nie wylewales po poludniu tez nie jak i tez nie wyganiasz bidulek
wiesz arczibaliku ja lepiej wiem czy wchodze gdzies czy nie do korna nie wlaze bo i po co maja oni tam swoje sprawy co mi do tego za to ty wchodzisz bo tyle wiesz co tam sie dzieje mnie to nie interesi przestalo dawno temu
kiedys tam malo zagladałem i tez wtedy tak napisałem ze tam wchodze sporadycznie, i to niebyło klamstwo wcale, bo niewchodzilem, ale odkad zaczeto sie mnie tam czepiac i czynic uwagi pod moim adresem to tam wchodze i czytam, ale niewbijam im tam komentarzy jakis zlosliwych choc moze i powinienem to robic jesli ja tam jestem posmioewiskiem, sebastian t tez niekiedy itd,
a to co ci pisalem to bylo wtedy kiedy ostatni raz bylem niechce mi sie do twoiej kg zagladac kiedy to bylo dla mnie dawno
napisz mi bo chce sie posmiac lub tez nie czy wg ciebie ja tam u korna mam nick i pisze tam??????
za to tu jedziesz po nich a potem zagladasz i masz zal ponownie tutaj ze na ciebie pisza
jak bys tam nie zagladal bys o nich nic nie pisal mialbys to gdzies a tak zagladasz piszesz co oni pisza maja z ciebie polewke ty dalej lukasz i zal jacy oni be coz maja racje