Wpisy 3 408 987 – 3 409 086
10 listopada 2018 20:09 → 10 listopada 2018 21:39, 100 wpisów
tomi male pytanko nie chce mi sie sprawdzac moze sie orientujesz wiesz czy w pyrlandi poznanskiej jest pilka reczna mezczyzn lub kobiet
Wkks Grunwald piłka ręcznaA koszykówka we Wrześni jest na bank bo stąd koszarek Łukasz przyszedł do Stemet Zielona Góra
2,3,6,20,22,28,30,34,36,39,42,48
2,3,22,34,36,42
aha dzieki za odpowiedz pytalem z ciekawosci bo z tego co pamietam to nie bylo nigdy z poznania druzyny czy meskiej czy zenskiej w reczna ja oczywiscie kibicuje druzyna zaglebia lubin dzis niestety pilkarki przegraly 1 meczyk w krotosznie w sezonie
6,20,28,30,39,48 (18), system 7
pewnie bedzie hymn grany nie wiem czemu ale przy takich okazjach czy meczach reprezentacji jak grany jest hymn mam gesia skore bylem na paru meczach mimo paru pamietne z nrd i zsrr w lubinie cos nie samowitego jak caly stadion spiewa hymn jaka by nie byla jak by nie bylo
Kupujemy produkty Lotto na 100 lecie niepodległości.Od poniedziałku będziemy w innej Polsce.
Jeżeli ktoś z "opozycji" liczy na łatwą kasę, niż 10/10 w MM powinien tylko dowieść,że ich guru nie był Bolkiem, z tymże najpierw musi jako jego sympatyk złożyć się na te 2500000 pln jako jego sympatyk......
Masło maślane to co napisał ostatnio... kto tego dowiedzie, że nie był TW Bolkiem dostanie 250k. ale najpierw musi się na nie złożyć, nagroda nierefundowana...
Tak to jest
A mleko się rozlało 

To gramy nasze
mimo e lewy strzelil dwa gole eyern polegl w dortmundzie 3-2 borusia prowadzi ma pkt przewagi nad bajernem
rregulaminowa jesteś?
zegarek już szykuję
arogancki0166 i co robimy ?
za Polskę
hm zeby byla taka po kawalku taka jaka kazy by chcial by byla by jedni i drudzy mimo wszystko byli za nia zyli w zodzie z rozymi roznych ludzi wizjami za to moge wypic
dobra spadam na mecz zaglebia lubin marsz marsz dabrowski z ziemi wlosiej do polski za twoim przywodem zlaczym sie z narodem......... hm moze lepiej nie pije wiecej chyba zle zlowa
Ten kto prawdziwy Polak, żeby nawzajem sobie nie nadepnął na odcisk...
Wystarczy spojrzeć na KOD, że tam polskich nazwisk nie ma, dlatego mącą w kraju...
Miłego
Wysłane pewniaki po 100 razy?
Teraz na profilu pewniaki na...
Donek wrócił z EU i robi sobie parodię z Dnia Niepodległości...
Że co D...???
"Wiosna będzie nasza"...
A lepsze było odsłonięcie pomnika Lech Kaczyńskiego bo kamera złapała w tle jakąś lalkę przypominająca zmarłego prezydenta w koszulce z napisem konstytucja
Bolek to inna para kaloszy...też miał koszulkę z napisem konstytucja
Arogancki0166, opinia jest jak dziura w czterech literach, każdy ja ma. Większość opinii, łącznie z Twoja można wsadzić do.... Najlepiej włóż ja do swojej. Pozdrawiam z Łodzi.
Jesteś pi. gościu, żal mi cię...
ja mam w zestawie Napoli ale na razie przegrywają może w 2 połowie coś się zmieni
Jakbyś przyjechał na Mayday to, by ci zrobili coś z "Pulp fiction"...
na 21 40 prawdopodobnie moga wyjsc MM 1,4,7,15,16,17,18,21,23,34,40,44,54,57,62,68,78
Dobra , trzeba 3mać fason and fashion