Wpisy 3 408 534 – 3 408 633
10 listopada 2018 15:04 → 10 listopada 2018 16:58, 100 wpisów
Gdy nagle zobaczyłem Cię
było u mnie
12 zdrapek mega pensja na testach juz 240 zl wygrane a jeszcze do drapania 5 zdrapek
ale pewnie tam pusto oddaje
ale pewnie tam pusto oddaje
290-120-25 zl straty , zabawa za dzien na plusie 145 zl bez wychodzenia z domu
na 12 mialem 3 wtopy gdzie wachadlo mnie zawiodlo to musi sie zmienic
dalem kioskarzowi 15 zl zysku 10 proc na piwko niech ma cos ze idzie na uklady
2523580
honor czarodzieja uratowany 150 na plusie, przez moje rece przeszlo 42 zdrapki
ciezko sie powstrzymac przed drapaniem ich
ciezko sie powstrzymac przed drapaniem ich
57 była dobra do grania na max nawet za tyśiaka,, a teraz pytanie:............. do tesika czy bedzie 29
Ja to jestem ciekawa, która kolektura robi w Warszawie pseudo wygrane np. w Euro jackpot?
Bańka zaczął nawet w tej grze robić jednego wygranego. To w wyborach mają mój "głos"
Bańka zaczął nawet w tej grze robić jednego wygranego. To w wyborach mają mój "głos"
30,38,44,57,77 .................... 5/5 PLUS
8.11.2018 21;40
ostatnie z profila Ale nie zatypowane
8.11.2018 21;40
ostatnie z profila Ale nie zatypowane
Pytanie kontrolne. Czy dostanę bana za wyraz, napisany na czacie przez pomylenca? Temu wyrazowi przyglądał się odpowiedzialny za kulturę słowa osobnik i nie, zareagował.Uwaga, powtarzam to zdanie:
Makepeace
Pierwszy wpis, po tak dawnym czasie zalogowania się i od razu, tak z grubej rury?
"Robią pseudo" ? "Bańka" ? Znaczy jakaś ustawka ? Wszędzie waJchlują ?
Pierwszy wpis, po tak dawnym czasie zalogowania się i od razu, tak z grubej rury?
"Robią pseudo" ? "Bańka" ? Znaczy jakaś ustawka ? Wszędzie waJchlują ?
I słowo chyba jeszcze niewypowiedziane i napięcie przed monitorami rośnie
a za pare minut wejdzie bywalec lub basztard lub regulaminowa ktos sie nudzi ma dobry ubaw ma co nieco nie ten tego ten jacy oni tu obeznani pare dni z podroza wszyskim na ty no no tak jak bysmy sie wszyscy od 20 lat znali w becikach obok siebie lezeli
dotam a bo on pierwszy ostatnio pasko na 48h zamknol pewnego wypuscil a ten sie nic nie nauczyl dalej swoje coz bywa
gdyby byly przymrozki juz to moze by cos pomoglo a tak pogoda zaraza ma sie dobrze
ciekawe jakie jeszcze nicki ma w zanadrzu ladny ketchup w tym pomidorze
doktor nie uogólniaj mnie z nimi bo się obrazę , nie mój poziom
tak twoi poziom wklejanie kogos wygranych jak wczorajsza niby to prowokacja laury odcinek wygranej pewnie gdybym go wczesniej nie widzial i nic nie napisal dalej bys byl dumny jak paw mialbys polewke z ludzi gratulujacych tobie
Zrobili krzyżówkę nie z tym ptaszkiem co trzeba i wyszedł skromny bywalec pól i lasów.
dotam wczoraj bywalec wlazl przywital sie wlazlem w jego profil a mial foto wygranej tylko ze mial pecha bo ja kiedys ten sam odcinek widzialem u laury zmienila wlasnie zobaczylem tomi czy ktos mu juz pogratulowal a ten gdy napisalem ze laura ma taki sam napisal ze to byla prowokacja
zaglebie lubin z wisla krakow jak dla mnie a w niemczech dortmund z monachium we wloszech mecz polski napoli genua
bywalec znikl smutne teraz kto basztard czy skromny dla zmylki czy inny nick zdolnego innaczej smialo nie bijemy
chwalą się gieroje ile powygrywali tylko skana brak , to machnąłem wczoraj
coz w takich przypadkach lekarze rozkladaja rece mowiac przytakiwac tylko to mozna zrobic tak wiec tak tak tak do zobaczenia nigdy
O co kaman gryksio
Zag wytłumacz
Gryksio nas opuścił??
co tam isa w szklanej kuli widzisz na wieczor o ile grasz w multi bo w mini lotto raczej nie
Myślałam że już nie zajrzysz
Zajrzyj se tam ale to takie tam...
Mam mini na 3 dni
Mam mini na 3 dni
zaraz ide dowiem sie czy jutro w pon pracuje kobiecina w sklepiku
Leżę se bo coś mi zimno...mój syn też ma gorączkę
gdybym nie mial w tyg urlopu to bym jutro w pon zgodzil sie by isc zastanawialem sie jeszcze dzis ostatecznie wole w domku posiedziec odpoczywac
U nas w alkoholowym szefowa zawsze jest
u mnie niby w sklepiku osiedlowym tez tylko ze trza sie zapytac co by sie nie zdziwic
U mnie mgla juz 2 dni,pogoda zgniła
Jan
isa u mnie mgielka tez od 2 dni w poludnia sloneczko wyszlo troszke sie mniej mglisto zrobilo
Wczoraj oglądam ostatnia missyn imposybool z crusem, zaje!!!
A dziś duchy kanionu z k.beekonem
Polecam!!!
A dziś duchy kanionu z k.beekonem
Polecam!!!
hej ponownie
siedzę w mapkach , ciężko na wieczór coś typnąć marny układ
siedzę w mapkach , ciężko na wieczór coś typnąć marny układ
O budzik
Ten co nie wie która godzina
odnośnie tych"bajkopisarzy" to wczoraj rregulaminowa chwalł się że trafił 2x5 w lotto i wstawił nawet skan wygranej tylko że nawet nie wie kiedy ta wygrana była
do lamusa
kedzior ja bylem w mapce co mi sie widzialem na forum dalem marne losowanka cos ost niby ts powoli wg mnie powinien atakowac przedzial 5-30 w nim duzo liczb dawno nie wylosowanych ciezko cos
Tylko prosze się ze mnie nie smiać jak coś to pisać na gg wtedy nie ma zagrożenia banem
Niby małe albo nastki
Nie mam gg