Wpisy 3 406 451 – 3 406 550
8 listopada 2018 17:16 → 8 listopada 2018 19:08, 100 wpisów
do 3406395
https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/oni-wygrali-miliony-w-lotto-marnie-skonczyli/3jp5r08
i naprawdę wystarczy kilka minut, żeby odnaleźć wiele podobnych smutnych historii
uściski
https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/oni-wygrali-miliony-w-lotto-marnie-skonczyli/3jp5r08
i naprawdę wystarczy kilka minut, żeby odnaleźć wiele podobnych smutnych historii
uściski
No to dawać mi tu wygrać chcę to wreszcie sprawdzić jak ja się zachowam mając sporo
3 406 431. Skromny 2018-11-08 (16:45)
Okraska.........Gdybys był inteligentny/a, nie wymienialbys tego Nicku.Sam prowokujesz jak politycy odnośnie marszu, który będziemy oplakiwac .
Jaki marsz jaka prowokacja???
Jestem inteligentny.I grzeczny. Dlatego nie zapytam czy masz wszystko OK pod kopułą.
Okraska.........Gdybys był inteligentny/a, nie wymienialbys tego Nicku.Sam prowokujesz jak politycy odnośnie marszu, który będziemy oplakiwac .
Jaki marsz jaka prowokacja???
Jestem inteligentny.I grzeczny. Dlatego nie zapytam czy masz wszystko OK pod kopułą.
Okraska, skutecznie prowokujesz innych. Nie czytasz ze zrozumieniem. Zatem kopuła fiksuje.
hi all .
Robal 36 może coś w tym jest albo jestem te 4% ale trzeba też mieć plan co zrobić gdy się przytrafi taki niechlubny los czyli wygrywający kupon Napewno nie wolno rezucać pracy zmieniać stylu życia i fifokować .... trzeba przez parę miesięcy min 2 nic nie robić ... patrzeć w konto co najwyżej
Robal 36 może coś w tym jest albo jestem te 4% ale trzeba też mieć plan co zrobić gdy się przytrafi taki niechlubny los czyli wygrywający kupon Napewno nie wolno rezucać pracy zmieniać stylu życia i fifokować .... trzeba przez parę miesięcy min 2 nic nie robić ... patrzeć w konto co najwyżej
największym błędem podobno jest porzucenie dotychczasowej pracy tak wynika z relacji grających którzy wygrali , ja się do tego dostosowałem i pracowałem jak nigdy nic jeszcze z 1,5 miecha potem poszedłem na urlop (dla ściemy) w czasie którego założyłem firmę w której pracuje bardziej niż wcześniej. Trzeba mieć stałe zajęcie bo kasa się rozejdzie szybko. chyba że wygrasz w powerball w stanach wtedy możesz szaleć do woli
Właściwe podejście numerek i uciekam... Miłego
Albo następny zgolaszony przeciwnik teesa, bo "to przecież panie jest ustawione, w internecie o tym pisali..."
tak sobie popatruje co tu się ostatnio dzieje i postanowiłem się przywitać
odnośnie kasy po wygraniu .........rozchodzi się szybko bo apetyt rośnie w miarę jedzenia
Ktoś chyba bardzo chce zniszczyć ta stronę co za tym idzie przyciągnac do siebie użytkowników
Chyba widzieliście profile laury bywalca skany te same ciekawe ciekawe choć pewnie się czepiam
sorry Laura to taka mała prowokacja , odnosnie wolnej amerykany która ostatnio zapanowała na zielonej
codziennie nowe stare powtórkowe nicki , nie wiadomo kto co i zaś i z kim rozmawiasz
Coś mi się wydaje że ktoś ma nie jeden nick założony w razie w inne poblokowane a blaznowac trzeba
testuje sobie systemik trójkowy na MM .. 1- wysłannie koszt 420zeta zwrot 170 , 2 wysłanie zwrot 200zeta 3 wysłanie zwrot 370zeta kolejne wysłanie na dziś 21:40 zobaczymy jak pójdzie ... ogólnie mam zamiar wysłać 10 razy ten sam
i tego się trzymam trzeba byc konsekwentnym
i tego się trzymam trzeba byc konsekwentnym
I sympatie, od razu, czują do niektórych, i wiele tu inteligentnych osób zapoznali
Ale tego robal bywalczyka to zdeka poniosło z prowokacja lury dał skan przyłapany zagrał piknie
dodam że słabo trafiałem z liczbami a zwroty całkiem niezłe jak bedzie tylko troszkę lepiej z liczbami trafionymi to może coś fajnego wpaść
Wszystkich zarejestrowanych użytkowników serwisu: 22000
Ciekawe ilu faktycznie >> netto >> jest użytkowników
Ciekawe ilu faktycznie >> netto >> jest użytkowników
spoko innwestuje zarobione nie zainwestowane
Milioner to jak to jest to Tobie TS Ustawił kulki że wygrałeś wytłumacz to tym dzieciom co rzucają kamieniami w szkołę o ile czytałeś ostatnio o teoriach spiskowych
o siema Forsami puszczam się tam w jubilatce czasami teraz często
Dalej mnie bawi to co zrobił gdybym nie widział u laury tego skanu to by dalej go miał a jaki miałby ubaw z ludzi ze mu gratuluja a ile pisania jak mu się udało a tu nic miał pecha że widziałem
Bywalec miał ten sam po tym jak napisałem że ona go ma to wypalił że to prowokacja
no dogadalem sie z gosciem z budki lotto
moge testowac wszystkie jego zdrapki
moge testowac wszystkie jego zdrapki
Forsami ....TS miał jakiś błąd może to był Jemmes Błąd 17.01.2017 może kosmici może coś innego ... ja tam nie nażekam
moge brac do domu i czarowac
na poczatek wezme se z 20 po 10 zl i znajde pelne
na poczatek wezme se z 20 po 10 zl i znajde pelne
sorki dn.26.01.2017
chyba ze nie bede odbieral dobrych wibracji wygranej zdrapki wtedy wszystko na nic
ponownie
Kuponiki skreślone trzeba zanieść do legalizacji i czekać na
Kuponiki skreślone trzeba zanieść do legalizacji i czekać na
przecież to pisze jedna i ta sama osoba, nigdy nie pisze z tymi swoimi kolegami jednocześnie na czacie, może kiedyś coś tam wygrała ta osoba, ale wszystko przegrała i teraz wylewa swoje żale w necie- 50 twarzy Greya, które zostało zablokowane wróciło z nowymi twarzami........ i dobrze Ci tak- na TS nie podnoś ręki
wezme sobie 20 zdrapek swiateczny kalendarz po 10 zl, po testach oddaje puste do budki pelne moje
jestem ustawiony na zycie, teraz wszystko zalezy od moich skillow
jestem ustawiony na zycie, teraz wszystko zalezy od moich skillow
Ja mam tutaj tylko dwa nicki...
Od czasu do czasu w jakie gry gracie i jakie macie do nich podejście...
20 zdrapek swiateczny kalendarz na pierwszy ogien, 4 wahadla do wyczucia wibracji
jak przetestuje mój nowy system i się sprawdzi to Wam tu sprzedam patent ... narazie testuje. Sprzedam czyt. udostępnie i