Wpisy 3 405 551 – 3 405 650
7 listopada 2018 18:59 → 7 listopada 2018 21:16, 100 wpisów
Witam wszystkich.. w końcu do jutra spokój widzę...ale tylko do jutra...
Doktor.
A co przeskrobał kosynier69 ?
Cisza, to zajrzę do Korna.
Tak z ciekawości W Zakłady Specjalne gra się tylko na chybił trafił czy można samemu kreslić Byłem w swojej kolektórze a tam blankietów brak to zagrałem na trafił niech mają te 5 zlotych od Milionera żeby nie musiały przy łopacie pracować co nie znaczy że ja tak robię
11.11.można zarobić 1000 zł.Moze ktoś na ochotnika chce być policjantem 1 dzień.
Będzie wesoło w stolicy
Dziękuję bardzo Panowie tak też myślałem tylko pewnie stwierdzili że na taką Wieś nie ma potrzeby dawać blankietow bo pewnie i tak nikt nie zagra spyta jeden drugiego a co to Zakłady Specjalne
przecież można samemu wybrać swoje liczby na blankiecie ZS i kolektorka da wydrukowany kupon z Twoimi liczbami...
Arogancki tak też dałem taką dyspozycje Ale Pani Arleta nie wiedziała jak....a to było tak siała baba mak niewiedziała jak dziadek wiedział nie powiedział a to było tak...itak w kółko..
Kto tu się w dzień chwalił że ma 70 zakładów? Ile wygrał?
Czasem nowi kolektorzy nowi pracownicy np zabek gdzie są lotomaty się gubią starzy gracze różnie mówią dziewczyna ostatnio w zabie na moje 8 zwykła chciała mi dać lottka
urandwolk 2018-11-07 (13:11) Niemcy
Rozpisany system na 70 zakładów 10/10 z plusem oraz 72 zakłady 9/9 z plusem i 6/6 30 zakładów
Rozpisany system na 70 zakładów 10/10 z plusem oraz 72 zakłady 9/9 z plusem i 6/6 30 zakładów
Gryksio ni...
Paczales tam co dałam u cię
Ni
K.3 i 9
W dzień wygrałeś,?
Aż niemożliwe
Czemu czy ja ostatnio mam coś ciekawego wsio widać po typowaniu
No ja się już przyzwyczailam że zawsze coś masz
Wolne będziesz miał 12
Ponoć tak zresztą nie wiem gdyż mam urlop niby chętni mieli iść w pt zadzwonię odpoczywam teraz
O ty ty
Gryksio jo tak cała zimę
Faralku ty żyjesz
Faralku gdzie się chowasz?
Faralku grasz?
Ano
To już nie ta Zielona
Ja ci się sztachne
Idę na film
Troliku - pomyliłeś się trzy 8 z 9 trzy , lecz tylko jedna z plusem
Curva, Pasko zrób coś z tymi trolami przecież nawet laik widzi powtarzające się wpisy o podobnym brzmieniu Michałzet biskup coś z atlasu grzybów jakiś skromny,pochodna pomocnika diabła jest tych nicków więcej, wszystkie zaczynały od wpisów samych do siebie W KG a czasem do siebie nawzajem, czy Ty Pasko tego nie widzisz?Ty masz narzędzia by to sprawdzić. Ja tylko z obserwacji.
jedynie trafne typowanie na zielonej wzbudzi szacun po wsze i za wsze i for ever
Najgorsze to , to ,że komuś komu w życiu się nie ułożyło niezależnie, czy ma do tego jakieś rzeczywiste odniesienie, czytając takie wpisy ,że ten wygrał tyle i na następny znów tyle on nie myśli racjonalnie, ale jest zdołowany i jest podatny na wkręcenie sobie,że jest do żopy i co? I To już jest groźne. Ktoś szuka nadziei, a znajduje większego doła.
To nie ser ale ale i tak się śmieje trole to były w jakiejś bajce
Narzędzia masz Janusz zajebiste i dla nich zawsze Cię odwiedzę, ale Twoja główna jest po za twoją mocą- To jest ostatni wpis na mój chacie przynajmniej na razie , ale Ty Baranie i tak będziesz bronił z uporem maniaka swojej wizji.
Za powyższy wpis dionicos stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Ja wam powiem jaki ja mam podejście do chata zwanego czatem dokładnie takie... to jest tak samo jak by mieć pretensje że w czasopismach gazetach piszą to i owo takie jest życie i nikt tego nie zmieni taka czy inna gazeta nie musi nam się podobać ale istnieje i nic nato nie poradzimy...
Poza chatem jest tu mase innych godnych uwagi rzeczy typu wyniki systemy analizy archiwa itd itp a czatem niema się co zbytnio nakrecać negatywnie chociaż czasem nerwy mogą puścić ...to by było tyle.
chat to klub dyskusyjny o zabarwieniu folklorystycznym monotematyczny konfliktogenny
Nie ma takiej opcji żeby ktoś trafiał codziennie nawet najlepsi typerzy są wzloty i upadki.Po większej wygranej zawsze jest dól .Co z tego ze ktoś wytypuje zbiór x liczb gdzie ma sporo trafionych ale jest jeszcze dobór liczb na kupon i tu okazuje się lipa
Panoramix to jest jak stare małżeństwo o ile ktoś jest w zwiazku małżeńskim to to rozumie
Panoramix to ja mam odwrotnie bo jestem Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony jak tu przychodzę
No to ja kompletuje taką na bogato czarna kawa
wszysto czego potrzeba do szczęścia
wszysto czego potrzeba do szczęścia