Wpisy 3 405 051 – 3 405 150
7 listopada 2018 10:21 → 7 listopada 2018 12:36, 100 wpisów
Kipa jak Ci nie idzie w grach losowych, to może przerzuć się na zdrapki...
o nie nie nie dla mnie zdrapki to pomyłka
wygrałam już nie raz duże sumy ale ostatnio coś pecha mam
co nie znaczy że przestanę grać
wygrałam już nie raz duże sumy ale ostatnio coś pecha mam
co nie znaczy że przestanę grać
Zaq69 oki Kipa rób jak uważasz...
Paaa
Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa ForsaForsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa
Arogancki0166, nie polecam zdrapek, zwłaszcza Pudełko Czekolady.Trzeba odczekać bo puścili puste zdrapki.Na 94 sprzedane 3 były wygrane po 5 zł
Potierdzaja to kolektory z wielu kolektur.Kupilem 2 Znaki Zodiaku miałem 450 i 10 zł, ale w różnych kolekturach,W innej miałem 80 zł na 5 kupionych Byk,
dzien kotleta schabowego 22
kotlet 6 schabowy 14
formacja nieżywych schabuff 8,17,25
kotlet 6 schabowy 14
formacja nieżywych schabuff 8,17,25
i jeszcze mnie baba namówiła na zakład specjalny ...no nie wiem nie wiem jak nic teraz nie trafie to trzeba zrobić przerwę przymusową
Zakłady specyjalne to wyrwi grosz---Lipa,--TS chce sie nachapać
Z roku na rok coraz gorzej z wygranymi---TS pazerny skubie na żywca,niema zwrotów,a na chybił trafił to tragedia,nic nie można ugrać.
Dla zs stanowcze nie dla tych co grają gdyż wszystko się może zdarzyć a ts jest nie przewidywalny i czasem zaskoczy
czy za 100zeta,czy za 200 to to samo zysk dla TS,rzeczywistość bywa okrutna,poresztą widać po tabeli wygranych po Losowaniu jak ludzią dają wygrywać.Gram bez podniety i nie szastam kasą nie żyje złudzeniami.Sportowo 1 kupon.Bo można przegrać wszystko.
Wysokich
Tez tak robie...nic nie daje jak zagram w mini 6 x w tyg...nawet jak trafie 2x3/5 ...wiec gram 2 dni i tyle...a lotto jak kumulacja duuuuza
Sebastian jeszcze tylko 23 godziny w więzieniu
48h mija oby przedłużone lub coś na zasadzie połowa liczymy od nowa tak jest miło
back to biznes
mnie baba nie namowila na jakies specjaly, tylko multi
mnie baba nie namowila na jakies specjaly, tylko multi
To niech szuka dalej tyle stron na tp nie znalazł może w innym kraju np korea pl
tomi 77 jednak nawalka trenerem lecha do czerwca a co czlowiek ma wymagania chce byc trenerem lecha jak i dyrektorem sportowym jednoczesnie
Z cyklu ciekawostek przyrodniczych w Chojnowie 2 raz w tym roku wysadzono ten sam bankomat nie dawno też na Dolnym Śląsku też bankomat wysadzono eh tylko nic o kasie ile o czy była
piona ktora gram dzis
pechowy luke skywanker, koniec wojny, wielki koniec
pechowy luke skywanker, koniec wojny, wielki koniec
13 stopni ide zaraz na rower 20 km trasa pod gorke
i predict P.A.I.N.
i predict P.A.I.N.
18
Zbigniew q- o jakim więzieniu mówisz,co cie sąsiadka zamkneła w pokoju żebyś nie uciekł????????????????????????????????????????????????????????????
-pod Losowanko!!!
Sebastian dostał 48 H
Ale może komórkę nosić przy sobie za dobre sprawowanie
Wpłacić kaucję to go wypuszcza wcześniej
nie masz przyjemniejszych tematow ciesz sie obchody niepodleglosci zaczely sie wczoraj
Zaq.
12 11 2018 będzie kosztował prawie równe 4 miliardy
Zb dziś mam 18
Zag masz na nie
Forsa masz w końcu te forsę
ile
Dwa gile
Forsa beee
Zag mam dwie
Zag mam dwie