Wpisy 3 404 951 – 3 405 050
7 listopada 2018 02:34 → 7 listopada 2018 10:20, 100 wpisów
ja tam za nikogo nie decyduje , ja komus moge cos tylko podpowiedziec ale nikomu niczego nienakazuje, kazdy robi to co uwarza za stosowne, jesli chce moze skorzystac z mojej rady jesli zas nie no to niemusi,ja z tego powodu nie bede płakał przecierz nie?
3 404 947. tak dokładnie jak mowisz i tak powinno byc i jest
GABRIEL widzisz ja nie trunkowy jestem ale jesli Ty lubisz to
Arczik posłuchaj tego https://www.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo ...wolność Drajf i miej to wszyystko w tyle
Arczik znałem kogoś kto niby lubiał sobie wypić i miał taką opinię ale wszystkich kasował swoją inteligencją i wykształceniem Robił to co chciał i tylko dla takich ludzi mam szacunek
Syty nigdy nie zrozumie glodnego a trzeźwy wypitego tzn. odwrotnie wypity głupiego
Głupi zawsze się czepi słabości bo nie wiedzieć czemu zawsze uzna że jest w tym względzie silniejszy
iniech Ci na zdrowie idzie, podejrzewam ze 1 z tych osob podgladajacych jest nasz kolega sebastian, zapewne sledzi to co poiszemy, dzisiaj tu bardzo chciał byc z tego co wczesniej czytałem zalezało mu aby sie sie tu spotkac porozmawiac z Toba, ale biedaczysko niestety sie niedoczekał bo niespodziewanie dostał bana i to w dodatku na 48 godzin, ponim zaraz ban poleciał tez dla Gryksa 76, ktory tez jak i sebastian nic niezrobil , czytałem ich teksty i zaden z nich nic nie pisał do nikogo obrazliwego , czy obrazajacego kogos, ale bany poleciały pozniej po interwencji gryksa76 do Pasko gryks został odblokowany i wrocił na czat spowrotem to jest ale nasz kolega sebastian niestety nie dlatego pytam kto podpierniczył sebastiana i zaco? ja sie tylko moge domyslac a kto, ale niebede tu pisał ta osoba notorycznie go tu atakuje i wysmiewa a tak niepowiinno tu byc, mi tez sie to niepodoba,ja sie niezdziwie jesli ja dostane za te wpisy tez bana na 48h a moze na wiecej, tylko czego taki bot niewidzi tych co szkodza komus i im ni daje tych banow na 48 h tylko ludziom ktorzy sa na czacie cały czas oplowani i wysmiewani przez innych, jakbym był takim botem to bym odrazu blokował taka osobe nie na 24 czy 48 h ale na stale i wtedy by tu był spokoj, jak teraz, widzisz jestesmy tu sami spokojnie rozmawiamy sobie, jest milo i przyjemnie czy tak niemoze byc zawsze?
GABRIEL juz uciekasz z tad?
na szczescie nie jestem botem tez i tej osoby nie zablokuje, ale gdybym byl to bym to zrobil bez zastanowienia najmniejszego, poniewaz wszyscy tu obecni chcemy aby tu była mila atmosfera aby nikt z nikogo nie szydził nikt nikogo nie zaczepiał ani nie prowokował powinnismy tu wszyscy razem wspołpracowac poniewaz w wiekszosci jest siła, i razem wymieniac sie swoimi pogladami na temat liczb i swoimi spostrzezeniami, i rozmawiac ze soba szczerze bez jakis tam głupich docinek jak jedna z kolezanek czatowych tu robi to notorycznie, za kazdy taki jej wpis powinien byc dla tej osoby ban,mozecie sie zemna zgodzic lub nie ale taka jest prawda, a sebastianm jak tu ktos pisał kiedys nie jest szkodliwa osoba to jest prawda, kto go niezna ten niepowinien sie na jego temat nic wypowiadac, tez to zauwazyłem ze jest tu grono jakis nowych nikow ktore wchodza tu i zaraz cos maja do sebastiana zaraz cos im sie niepodoba, a moze zamiast krytykowac naszego kolege zaczeli by od siebie krytyke, moze na poczatek by sie przedstawili i napisali skad tu przychodza i w jakim celu, czy przychodza tu znami wspołpracowac z liczbami czy wylacznie aby szkodzic tu na stronce i wprowadzac zament jak niektorzy z zaprzyjaznionej stronki TPa pozniej pisza u siebie ze my atakujemy ich kolezanke, moze niech najpierw sie zastanowia dlaczego ta kolezanka atakuje tu naszego kolege i zawsze jej cos tu niepasuje, jesli jej niepasuje to poco tu wchodzi tu nikt nikogo nie trzyma na sile ,iechcesz tu byc to niewchodz tutaj idz tam gdzie chcesz a nam tu niebruzc ,my dtam na stronke obok nie wchodzimy tam gdzie nas niechca
ciekawy jestem kto teraz odwazy sie i namnie doniesie do admina ze długie teksty pisze i tez zapewne zaraz dostane bana na 48 h lub na zawsze tez, wcale bym sie nie zdziwił jesli by sie tak zdarzyło i to cu teraz pisze okazalo by sie dlamnie realnr ze dostaje bana zapamietajcie ze anioly wiedza wszystko wiedza wiecej niz wy sami wiiecie o sobie zeczy,
o widze szczesliwa liczba osób jest na podgladaczu liczba Boska to numer 7
3 404 957. to prawda co piszeszdlatego twoje zdrowienad liczbami z liczbami
naeazicho wszystkim i miłej nocy dla wszystkich ,a jutro wszystkim zycze wysokich wygranych gdyby mnie niebyło juz
W powietrzu się unosi zapach i czekolady
Miłego dnia
U mnie wiosna
W Bieszczadach było jakieś dwa dni temu 26C
Połowę majątku weźmie i odejdzie
26 to rekord świata w tym regionie niedługo to i my będziemy uprawiać mandarynki
To idź
Piątka i czwórka mało płacą.Warto było grać systemem na 9 liczb: 1.11.12.13.14.15.16.17.27
Ciekawe wpisy.Gdyby nie arczibalik73, to czat byłby,jak napisał w jednym słowie adis8 " bagienny".Pozdrawiam.Zachecam do gry systemem, nawet na chybił trafił.Szczescie sprzyja miłym.
6 miejsc na sylwestra, gdzie warto polecieć i nie wrócić.Kocham Cię Polsko.
Hurrem.
Dusia.
Szpiegów. 10. x 10
Cisza to przerwa.
Emi jak się już obudziłaś ..to wszystkiego najlepszego,zdrowia ,szczęścia i
Wczoraj meganka pisała o promocji na 8 skreslen w multi zaraz idę się puścić to zobaczę czy u mnie coś wiedza
No to emerytko mam nadzieję ze się nie obrazisz najlepszej 18 dziś życzę tobie
Dusia a co do liczb to staram się na forum podawać choć chyba za dużo ogranicze się do 15 liczb lub dwóch zakładów 5 liczbowych w ramach propozycji typniete mam już tylko się wysłać musze
ja wczoraj od rana do prawie wieczora miałam małego ,wieczorem padłam jak kawka
nie raz tesciowi pomagam z chodnika do okienka piwnicznego taczka woze wczesniej laduje zamawia 3-4 tony co mordega moze jak zrobi wkoncu podjazd ogrodzenie wywali bedzie blizej
dusia ja jestem nie przyzwyczajony centralne cale zycje a tu nagle wegiel laduj jak ja tylko widzialem u dziadkow jak bylem maly jak ladowali do okienka jak przynosili i palili w piecyku
dusia
Gryks
Dzięki,ale dzisiaj mam jeszcze 17.jutro dopiero 18.
Gryks
Dzięki,ale dzisiaj mam jeszcze 17.jutro dopiero 18.
To już zaczynam
tomi pamietaj ze dzis kolejne mecze lm no chyba ze nie ogladasz
Gdy lottomaty wypływały na chybił trafił zestawy od 28 i 32, należało się spodziewać liczb do 27.
Tak sobie teraz pomyślałam ...te gry te sprawdzanie ,typowanie , ciągłe myślenie , czy dobre liczby , albo może zagram jeszcze jeden ?... czy to już uzależnienie
No wysłaneemeryt włóż jakąś fote z Kołobrzegu na profilbyłem tam kilka lat temu
Gościu był przejazdem w Toruniu i trafił szóstkę. Nie miejscowy a z południa Polski.
W miejscowości Toruń padła wygrana 7 643 216,10 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
witam wszystkich na czacie
typy na godz14 w MM- 7,14,15,16,18,21,23,24,34,43,44,48,59,60,67,76
Zycze wszystkim wysokich wygranych oraz miłego dnia
typy na godz14 w MM- 7,14,15,16,18,21,23,24,34,43,44,48,59,60,67,76
Zycze wszystkim wysokich wygranych oraz miłego dnia
narazie wszystkim
Kupa 25 05 lub 03 23 do mini z propozycji dla ciebie a jak będzie się okaże