Wpisy 3 404 562 – 3 404 661
6 listopada 2018 19:19 → 6 listopada 2018 21:33, 100 wpisów
Ale gdzie
Mi Sebastian nie jest najbardziej czysty ale potrafi się bronić bo oni go ciągle atakują
mi chal ban zasluzony i tyle za całokształt swej dzialalnosci i tyle
Al a nie masz sezamu???
I parę błyskotek
Daj namiary i haslo
Znów bananek
No to Idę
Tylko że Sebastian dostał bana na 48 godzin i uruchomił kolejny z jego wielu ników i tak z Paska i z nas robi sobie jaja i to bezkarnie
Nie interesujmy sie banem i innymi problemami nie mającymi związku z portalem. Wiele osób na czacie podało kilka pewniakow, i w tym rzecz. Zajmijmy się typowaniem. Wielu mądrze pisało o intuicji. To dar Boży. Przyklad: spotkałem 2 auta o tych samych końcówkach numerów rejestracyjnych. Zagrałem nimi w Super Szansę. 2 razy po 100 złotych. Wczoraj typowalem na dzisiaj 6.13.21.79.80 dzisiaj ktoś te liczby podał jak pewniaki. Zagrałem nimi. Warto było.
Już nie raz napisałem Sebastianowi że gdyby miał o jeden zwój na mózgu więcej od kury to gdyby przeczytał kilka swoich postów to było by mu tak poprostu wstyd
Crevna prowadzi z Liverpool 2-0!! A Monaco dostaje baty od brrugi 0-3!!
Gramwygrywam wiesz choć co skopiowałeś jako swój avatar? Witam gryks i Robal
Nie dam dziadkom leśnym się sprowokować za niedługo będziecie mieli popisna ósemki w MM, ale najpierw pamiętajcie o Zakładach Specjalnych...
Miłego
Pewnie się czują, skoro będą promować grę z ograniczeniem regulaminowym ?
Aż tak padło, jeśli chodzi o ilości zawieranych zakładów, w mm ?
Aż tak padło, jeśli chodzi o ilości zawieranych zakładów, w mm ?
Mi to lotto i tak, jeśli gram w mm, to na 8/8
A gram duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo mniej niż kiedyś
Na 21.40 z trafiła 16.17.20.53.57.69.70...
Powodzenia
A gram duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo mniej niż kiedyś
Na 21.40 z trafiła 16.17.20.53.57.69.70...
Powodzenia
Pozdrawiam Ize Chytra..tlid się światełko w tuneluchce o Nia zawalczyć
tomi liga maestrow jest okienka tzw przysmaki zrobione jak urlop to urlop
Tomi77 ziomalu alibaba to twój utęskniony ulubieniec zmiana only nazwy
zapomnialem dionicos o tym kims tak spokojnie co to za oszolom co za tym niechca go nigdzie ani tu ani typowanieparkami a ten truje niby mezczyzna choc ponoc kobieta jak tak to nie dziwie sie ze takie to msciwe zlosliwe zolza nad zolzami
3 404 630 o kim tu piszesz teraz?
gryks bo nie nie wiem gdzie przyczepić 3 404 630- po prostu nie umiem posklejać tego posta
Dionicos..mam taki wesoły dzień że tylko dzban albo ban może to zepsućteż wiedziałem że Ali coś tam to Sebawypijmy za jego głupie komentarze
Mam lotto ale na nią nie liczę...chociaż 3/5 mini by się zwróciłojak teściowej po gorzkich orzechach
3 404 619. nikt nikogo nieschował on tu cały czas jest , obserwuje was bacznie i smieje sie z was ze takie głupoty piszecie
Dionicos - takie sobie, szczerze powiedziawszy, ale - weź sobie wyobraź, że masz włączoną kamerkę i słyszysz głos takich gieroi anonimowości
byłeś przy hangoutach ?
byłeś przy hangoutach ?
Pozdrawiam tego gościa co renowka wyprzedził mnie na środę Wlkp na podwójnej ciągłej pod górę wiaduktutotalny kre...nawet nie kończę by dzban nie zarobić
Baba-Ali (czytaj Sebastian)nie pij tyle kawy bo nie zaśniesz i będziesz tu ciągle siedział
typy na wieczorne losowanko w MM 1,3,5,7,8,14,15,16,12,34,44,54,67,69,72,73,76,78
statystycznie łatwiej trafić 3/7 i mieć zwrot , niż 4/8 TS dobrze to przemyślał
niech Leśne Dziadki dzisiaj coś wygrają, żeby tak nie marudzili...
czesc adis8