Wpisy 3 404 462 – 3 404 561
6 listopada 2018 17:34 → 6 listopada 2018 19:18, 100 wpisów
Alibaba widziałam ulotki w kolekturze jeszcze nie patrzyłam od kiedy wiem że promocja na 8 będzie
Użytkownik stevan dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
ciekawe meganka ciekawe co lotto ws multi wydumal ostatnio byla promocja na 6 skreslen przy 50% wiekszej wygranej a teraz stawka razy 2 a moze 3
tylko od 15 listopada do 21 listopada będzie promocja na 8 typowanych liczb podwajamy wygrane
czyli tak jak bylo przy promocji na 5 skreslen stawka razy 2 zobaczy sie dzieki meganka
Z tą stawką, gryksiuniu, to żeś pocisnął sądzisz, że mają ludzi za aż takich leleni ?
Niepodleglosc...kupie zamiast zakkadow specyjalnychto bedzie pozytek
robciu czepiasz sie wiesz zaraz meczyk do losowania moze bede czasem zioral
czyli mędrzec czatowy nadaje na 2 koncie nawyków nie da się ukryć
czekaj dokorze jak bedzie glupa walil z nickow sportowiec marczakus lub nauczyciel lub innych nad ktorymi pracuje pracowal coz nie dociera ze jest nie mile widziany dobra sa lepsze rzeczy czy tez tematy niz ten ktos nic nie wart zero szacunku prawdzwy mezczyzna kon by sie usmial i tak duzo napisalem zaraz meczyk bylem i sie zmylem ........a andrew mial racje tylko jak to bylo chlop z wiochy wyjdzie wiocha z chlopa nie
Tak z ciekawości bo nie dawno wszedłem na multipasko
Gdzie jest niejaki SebastianM?
Gdzie jest niejaki SebastianM?
Zbytnio nie czytam to co było wcześniej bo do 21:40 bym się nie wyrobił
To było tak że Sebastian powiedział komuś prawdę i dostał za to bana
Gdyby Sebastian był taki jak tamci i wszystko co oni piszą na niego podawał do Pasko to oni by dostali bana
A rozbójnicy są???