Wpisy 3 404 505 – 3 404 604
6 listopada 2018 18:19 → 6 listopada 2018 20:18, 100 wpisów
robciu czepiasz sie wiesz zaraz meczyk do losowania moze bede czasem zioral
czyli mędrzec czatowy nadaje na 2 koncie nawyków nie da się ukryć
czekaj dokorze jak bedzie glupa walil z nickow sportowiec marczakus lub nauczyciel lub innych nad ktorymi pracuje pracowal coz nie dociera ze jest nie mile widziany dobra sa lepsze rzeczy czy tez tematy niz ten ktos nic nie wart zero szacunku prawdzwy mezczyzna kon by sie usmial i tak duzo napisalem zaraz meczyk bylem i sie zmylem ........a andrew mial racje tylko jak to bylo chlop z wiochy wyjdzie wiocha z chlopa nie
Tak z ciekawości bo nie dawno wszedłem na multipasko
Gdzie jest niejaki SebastianM?
Gdzie jest niejaki SebastianM?
Zbytnio nie czytam to co było wcześniej bo do 21:40 bym się nie wyrobił
To było tak że Sebastian powiedział komuś prawdę i dostał za to bana
Gdyby Sebastian był taki jak tamci i wszystko co oni piszą na niego podawał do Pasko to oni by dostali bana
A rozbójnicy są???
Czyli ban dosięgnął niby najczystrzą osobę jak łzę
Dzięki za odpowiedź
Dzięki za odpowiedź
Ale gdzie
Mi Sebastian nie jest najbardziej czysty ale potrafi się bronić bo oni go ciągle atakują
mi chal ban zasluzony i tyle za całokształt swej dzialalnosci i tyle
Al a nie masz sezamu???
I parę błyskotek
Daj namiary i haslo
Znów bananek
No to Idę
Tylko że Sebastian dostał bana na 48 godzin i uruchomił kolejny z jego wielu ników i tak z Paska i z nas robi sobie jaja i to bezkarnie
Nie interesujmy sie banem i innymi problemami nie mającymi związku z portalem. Wiele osób na czacie podało kilka pewniakow, i w tym rzecz. Zajmijmy się typowaniem. Wielu mądrze pisało o intuicji. To dar Boży. Przyklad: spotkałem 2 auta o tych samych końcówkach numerów rejestracyjnych. Zagrałem nimi w Super Szansę. 2 razy po 100 złotych. Wczoraj typowalem na dzisiaj 6.13.21.79.80 dzisiaj ktoś te liczby podał jak pewniaki. Zagrałem nimi. Warto było.
Już nie raz napisałem Sebastianowi że gdyby miał o jeden zwój na mózgu więcej od kury to gdyby przeczytał kilka swoich postów to było by mu tak poprostu wstyd
Crevna prowadzi z Liverpool 2-0!! A Monaco dostaje baty od brrugi 0-3!!
Gramwygrywam wiesz choć co skopiowałeś jako swój avatar? Witam gryks i Robal
Nie dam dziadkom leśnym się sprowokować za niedługo będziecie mieli popisna ósemki w MM, ale najpierw pamiętajcie o Zakładach Specjalnych...