Wpisy 3 404 405 – 3 404 504
6 listopada 2018 16:53 → 6 listopada 2018 18:19, 100 wpisów
Ja kiedyś nazywalem się Andrzej Nijaki.Od dwóch lat noszę nazwisko Skromny, po mojej prababci.To w kwestii formalnej odnośnie pytania skierowanego do kolegi z Niemiec.
Tylko trzeba było by mieć kasę żeby inwestować i podbijać stawki
Rozmawiając z wami wstawiłem pranie, podgrzalem sobie obiad i jeszcze kilka rzeczy zrobilem
jak dzieci co dopiero otrzymali klocki Zegarek - jestes w błędzie >>
3 404 407. zegarek 2018-11-06 (16:55) Siedlce
I to bez różnicy jaką parą bo każda kiedyś musi wpaść
to graj 100 losowan << tu tez trzeba miec czuja , a gdzie kasa
robal przyciagania czy sluzy nie ktorym do posiadania wielu nikow i pisania niemalze tego samego jak by tamtych wogule nie znali bo nie ma co mylic z osobami takimi jak ja wg mnie mam ten nick i fares do typowania i w razie wu czego nie ukrywam
gralem na progresje z jedna liczba , gdy zrezygnowalem to wpadla
Gryksiuniu - oczywiście, jak zawsze robak będzie stał w kąciku i po cichu się
Makler - oczadziałeś ?
Nawet jeśli się wturla, a coś zawsze wturlać się może, czy takie zdarzenie cokolwiek zmienia, w ocenie zjawiska ?
Nawet jeśli się wturla, a coś zawsze wturlać się może, czy takie zdarzenie cokolwiek zmienia, w ocenie zjawiska ?
Robal naprawdę czasem tylko sledze czat bo to już nie to samo co kiedyś
zegarek a ja mam odwrotnie w realu na razie gram a tu typuje rzadko
doktor
Każdy ma jakiś tu moment, co go zatrzymał, teraz gdybym wszedł - bym nie został, cóż - taki klimat
Jeden psuj i czterdzieści jego nicków
Każdy ma jakiś tu moment, co go zatrzymał, teraz gdybym wszedł - bym nie został, cóż - taki klimat
Jeden psuj i czterdzieści jego nicków
Alibaba widziałam ulotki w kolekturze jeszcze nie patrzyłam od kiedy wiem że promocja na 8 będzie
Użytkownik stevan dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
ciekawe meganka ciekawe co lotto ws multi wydumal ostatnio byla promocja na 6 skreslen przy 50% wiekszej wygranej a teraz stawka razy 2 a moze 3
tylko od 15 listopada do 21 listopada będzie promocja na 8 typowanych liczb podwajamy wygrane
czyli tak jak bylo przy promocji na 5 skreslen stawka razy 2 zobaczy sie dzieki meganka
Z tą stawką, gryksiuniu, to żeś pocisnął sądzisz, że mają ludzi za aż takich leleni ?
Niepodleglosc...kupie zamiast zakkadow specyjalnychto bedzie pozytek