Wpisy 3 403 513 – 3 403 612
5 listopada 2018 23:03 → 6 listopada 2018 00:34, 100 wpisów
Pasko!
Chyba będziesz musiał przejść na ręczne sterowanie,bo stworzyłeś Golema,który robi z nas i z Ciebie idiotów
Chyba będziesz musiał przejść na ręczne sterowanie,bo stworzyłeś Golema,który robi z nas i z Ciebie idiotów
To jest Automat
Czasami się myli
Vondeoff a Ty się nie mylisz ?
3 403 514. Sebastian_M 2018-11-05 (23:03) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
To ja Automat
3 403 515. Sebastian_M 2018-11-05 (23:03) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Czasami się mylę
3 403 516. Sebastian_M 2018-11-05 (23:06) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
To ja Automat
3 403 515. Sebastian_M 2018-11-05 (23:03) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Czasami się mylę
3 403 516. Sebastian_M 2018-11-05 (23:06) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Miej troszkę wyrozumiałości
Andrew123
Pozdrawiam Pana Sebastiana, zdrowia dużo życzę...spadam na inna polanę...Barany tak mają... ale masz u mnie wyrozumiałość.
Andrew123 dziękuję Ci łaskawcze
Już Cię lubię
Już Cię lubię
Andrew123 podasz pewniaka na jutro ?
Konopi. To poprawna pisownia. To do pasożyta pytanie. Makler, jak się auto sprawuje? Pozdrawiam mądrych i myślących.
Andrew123 to ja z tego zrobię 5/5 i zaraz podam aby każdy mógł wygrać dużo pieniążków
jeśli wpadną to poproszę do lochu nie na 24 H standard a na 48 !!! A co jak szaleć to szaleć...potem w VII RP będe mógł sie starać o dodatek za działalność opozycyjną..
Andrew123 masz jak w banku
Rozumiem do Czatu czwartkowego z Adminem czyli Nowym Szefem rozumiem już wyjdę? o to dzięki..wielkie.. to dawaj te 5/5 niech wybrańcy i reszta z pola się wzbogaci!!
Tu jest tylko jeden Admin
Andrew123 poczekaj chwilę -cierpliwości
Andrew123 jesteś?
Już mam
Gdzie Ty jesteś?
Chciałem Ci podać liczby do Mulatki
Do Mulatki na jutro
15,18,55,63,76
15,18,55,63,76
Żeby nie było że nie dotrzymuję słowa
Cóż - kolego grasz...
jak zawsze są, co najmniej dwie wersje
Filip albo filip z Konopi albo konopii
Instytut ZiZŻ przypomina
Jesienią zdrowa jest kiszona kapusta
jak zawsze są, co najmniej dwie wersje
Filip albo filip z Konopi albo konopii
Instytut ZiZŻ przypomina
Jesienią zdrowa jest kiszona kapusta
Andrew123
Jedna jest pewna
...chociaż nie wiem które losowanie obstawiacie???
...chociaż nie wiem które losowanie obstawiacie???
Z pewną obawą, bo to znów kulinaria, ale kwaszone, to raczej ogórki
Dusia odłóż z łaski swojej gdzieś, tak trochę, dla insektarobaksa dla spróbowania
Dusia odłóż z łaski swojej gdzieś, tak trochę, dla insektarobaksa dla spróbowania
Andrew123: to jest moja stronka ... to nie znaczy, że rysuję mapy, czy też obliczam Ci trafienia w zestawie liczb. Wpisy na czacie też nie dodaję ... dodają się nawet jak śpię, a Ty piszesz.
A to dlatego, że strona jest zautomatyzowana. To samo tyczy się automatyki odnośnie blokad pisania na 24h.
A to dlatego, że strona jest zautomatyzowana. To samo tyczy się automatyki odnośnie blokad pisania na 24h.
młodym inteligentnym ślicznym bogatym i innym i nowym i wszystkim
jest to projekt, który miał na celu walkę z chamstwem, które się tu rozpanoszyło w pewnym momencie, jak każdy projekt na początku może być jeszcze niedopracowany. Dzisiaj po losowaniu wyszła kolejna wersja bota, w której wprowadziłem dalsze poprawki i powinno być coraz lepiej z tą funkcjonalnością
Pasko ..Dzięki w końcu przemówiłeś. Super. Mam nadzieję iż jako Szef znajdziesz czas czasami na normalne rzeczowe odpowiedzi na pytania ludzi z Twojej strony, zrozumiałe, logiczne. Dziękuję
Bo dziś odpowiadasz jak Pasko a ostatni jak zwiedzałem lochy to raczej nie byłeś Sobą..ale cóż .. blisko weekendu było...
Robal_36: od 2 godzin nie widzę tu żadnej blokady... algorytm mam nadzieję zmądrzał wystarczająco. Oczywiście każdej blokadzie przyglądam się z bliska ... dzisiaj ostatnie 2 nawet zwolniłem ... no i po każdej takiej niepotrzebnej blokadzie wprowadzam poprawki, bo wynikały akurat z błędu.
no na pewno nikt się we mnie inny nie wciela, nie delegują tej pracy... a jeśli kiedyś kogoś zatrudnię do tego, to na pewno dowiecie się odpowiednio wcześnie
Za powyższy wpis dusia stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
oczywiście nie każdy dzień jest taki sam ... czasami faktycznie mogę być po ciężkim dniu, zmęczony i gdy leci we mnie artyleria wytykanych błędnych działań, to mogę nie być zbyt miły/współpracujący
Pasko mam nadzieję że dokładnie przeanalizujesz te wszystkie uwagi, złe czy dobre, ale kiedyś było inaczej.. mam nadzieję iż te czasy wrócą. A jeśli to Twoja strona to nikt inny tylko Ty musisz brać pełna odpowiedzialność na klatę. I dziękuję że w końcu dałeś odzew.
no nie był to zbyt kulturalny wpis, ale skoro akurat jestem i jeszcze chce mi się, to zadziałam w tym wypadku
w słowniku języka polskiego te słowo na d co Dusia napisała nie jest obraźliwe..możesz sprawdzić...
przed kliknięciem na "Dodaj wpis" zawsze warto się zapytać samego siebie:
czy mój wpis jest kulturalny ?
A może akurat uda nam się stworzyć pierwszy kulturalny czat w internecie
czy mój wpis jest kulturalny ?
A może akurat uda nam się stworzyć pierwszy kulturalny czat w internecie
ostatnie pytanie Pasko...TY się pojawiasz to Sebastian znika..TY znikasz,zaraz jest Sebastian... może mam teorię spiskową, ale cóż takie mamy czasy..
dzięki za łaskę wybawienia. Pasko nie liczyłabym na to że niektórych ludzi nauczysz kultury...
nie znam człowieka. Jakbym chciał się pod kogoś podszyć to na pewno pisałbym pod obydwoma kontami jednocześnie, aby nie wzbudzać podejrzeń Nigdy nie pisałem na tym czacie pod innym nickiem i nie mam takich potrzeb.
jestem tolerancyjny i każdy jest tu mile widziany ... dopóki nie proszę o skany dowodów, to może i jakiś gimnazjalista pewnie się nielegalnie prześmignie ... chociaż przypominam, że strona jest od lat 18.
Nicków, dusia, nicków, bo niejeden tu "mocny" w realu "normalnieje", bo przecież inaczej - smutek i samotność
albo zz
albo zz
Cześć
Jeśli już to ja jestem pełnoletni
Dobra trza przeliczyć barany na pastwisko i spać. Dobrej nocy wszystkim, dużo wygranych. Pewniak na jutro 76!
dobranoc... ja mam serię nocy niedospanych, więc spróbuję chociaż te 7 godzin dzisiaj złapać
Andrew123 mam nadzieję że nasze wspólnie wytypowane liczby dadzą komuś wygraną
Pasko dobrej nocy
Vondeoff zagraj naszymi liczbami i wygraj dużo pieniążków
Sebastian: a Ty wiesz ile tu zamieszania przez Ciebie, więc spokojnie, nie rób z czata śmietnika to przede wszystkim uwaga dla Ciebie ... jak energia Cię rozpiera to zawsze można poszukać jakiegoś tam innego czata na interii czy gdzie ..
Dusia śpij spokojnie
Pasko postaram się zastosować do Twoich oczekiwań
Vondeoff wyraziłeś ale chcę żebyś wygrał
ktoś napisał, że Sebastian jest "nieszkodliwy" i ja tak go postrzegam ... przypomina mi trochę krzysztofa c, którego tu coś ostatnio nie widać.
Pasko zamieszanie robi się gdy wchodzą ludzie i piszą na mnie różne dzwne rzeczy
Wyzywają mnie od zwierząt i piszą że jak jestem to śmierdzi. A później jak im zwracam na to uwagę to piszą do Ciebie że ich obrażam.
Mogę Ci wkleić ich wpisy to jawnie mnie nimi obrażają
I nie wymyślam tego aby się wybielić
Taka jest prawda
Vondeoff to są niby dorośli ludzie
Pomyśl sobie co oni sobą reprezentują
Pomyśl sobie co oni sobą reprezentują
Taka emerytka np.
Pisze takie farmazony i tak lubi dokuczać i dogadywać że gdybym miał taką babcię to bym ze wstydu siedział cały czas w piwnicy i nie wychodzi bym na podwórko
Pisze takie farmazony i tak lubi dokuczać i dogadywać że gdybym miał taką babcię to bym ze wstydu siedział cały czas w piwnicy i nie wychodzi bym na podwórko
Masakra