Wpisy 3 402 624 – 3 402 723
5 listopada 2018 01:32 → 5 listopada 2018 09:03, 100 wpisów
3 402 622. Vondeoff dzieki za rozmowe dobranoc zycze milej i spokojnej nocy
aja lece jeszcze podumac nad liczbami na 14do MM narazie wszystkim jeszcze niespiacym i ziorajacym https://youtu.be/frtuXA9HUWM
aja lece jeszcze podumac nad liczbami na 14do MM narazie wszystkim jeszcze niespiacym i ziorajacym https://youtu.be/frtuXA9HUWM
GABRIEL
Arczito mnie zaniepokoiło ten twój tekst taki "ja sie zawsze opieram na prawdzie",na prawdzie trzeba zawsze się opierać,bo to jest podstawa bytu ludzkości,oprócz prawdy jeszcze jest najważniejsza miłość i to nam wystarczy
pardom Arcziale przeczytałem to żle tzn tak "ja nie zawsze opieram się na prawdzie",przepraszam
3 402 631 galik spokojnie nic sie niestało
galik wejdz na typowanieparkami i cos przeczytaj, popatrz jak odrazu to co tu napisałem ogolnie do kogos jest tam odbierane i odrazu hejtowane, szkoda ze pare innych osob tego nie widzi co tak naprawde mowia i pisza na stronce obok o nas tutaj i naszym adminie ludzie ktorzy tu sie ukrywaja pod niektórymi nickami w dzien
nalot namnie na sebastiana i jeszcze inne osoby i kto tu kłamie ani ja ani sebastian niestety nie,
Arczi ja tam nie wchodzę,bo to ludzie zakłamani,dla mnie tacy są straceni
a przecież trzeba opierać się na prawdzie,kto do prawdy nie dąży jest stracony i to wszystko,Bóg ich osądzi
nie widzi Arczi,ale możesz to skopiować i tu wkleić,niech wszyscy zobaczą to ich obłudę
galik ok rozumie, na ich stronce nie musisz sie logowac wcale ale podgladnac i poczytac mozesz spokojnie nie namierza Cie ,ja niechce tu nic wklejac od nich z tego zas powodu ze niewiem jak to odczyta, nasz bot i niechciałbym za to dostac bana, ale odpisywałem dzis tu dwum osobom ktore chca odejsc z tej stronki i napisałem im ze zawsze moga tu wrocic i ze sa tu mile widziani to bylo tu na stronce, tam zas wszedlem na chwilke aby cos zobaczyc w ich wykresach liczb które korn podaje co miesiac a tu takie zeczy wyczytałem od joli ze jestem wazniejszy od Pasko niby i ze jestem łaskawca majpan niejaki pisze zebym sie sam usunoł z tej strony tez poniwaz jestem załosny tez, itd ,wiesz niechce tu Pasko zasmiecac strony ich wpisami bo niewarto ale widac jakie maja poszanowanie do innych ludzi czy to z naszej stronki czy tez nie,
Po co te wojenki to nie rozumiem,jeżeli ci ludzie byliby porządni,to zajmowaliby się numerkami,a nie atakowaniem innych ludzi,zło się rozprzestrzenia niestety na świecie i ludzie są coraz gorsi
Rozumiem Arczi,ale ja tam nie wchodzę,bo szanuję siebie,czytając ich wpisy to musiałbym coś zrobić,a niestety jestem impulsywny,dlatego daruję sobie to
3 402 641 no tak jak piszesz ja tam z nimi zadnej wojny nie robie, ale dzis mi sebastian zwrocil uwage abym zobzczył jak oni nas tam atakuja i co pisza na nasz temat i potwierdzam to bo widze co pisza, nie tylko pod jego adresem, ale moim tez i innych ,tu czatowiczów i nie kiedy Pasko I bota tez krytykuja i tylka patrza jak tu u nas namieszac na czacie tam jawnie pisza
galik rozumie szanuje to
3 402 642 no masz racje co do tych osób ciesza sie jak murzyn szkielkiem ze mnie i sebastiana korn wywalil i zbanował na swojej stronce, normalnie szkoda gadac , brawo dla joli
tym pokazuja wszystkim na faceboku równiez jaka sa stronka i jak traktuje sie tam ludzi ktorzy , przychodza do nich w pokoju, i wcale im nie chca rozwalic wcale ich czata jak pisali kiedys , bynajmniej ja tego nie robilem, ale od samego poczatku uwazany tam byłem za intruza i kogos gorszego od nich, ale nic nie szkodzi, ze dostałem bana tam, nie zamierzam juz uczestniczyc w ich czacie i na ich stronce moga moje konto tam skasowac na dobre,
Za powyższy wpis arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Tam pewne osoby opanowały tą stronę,chyba wiesz Arczi jakie,a Korn tam nie ma nic do gadania,to co one chcą to on robi,normalnie rozpacz
Ale jaja,za co cię Arczi bot wywalił?,czytam i nie mogę nic znależć niestosownego i obraźliwego
Dobra przynajmniej odpoczniesz od pisania,nerwy sobie uspokoisz,same plusy
ale faktycznie,Pasko powinien coś zrobić z tym botem,bo to już przesada,pisałem przecież,żeby bota zastąpić moderatorem lub moderatorami,bo nigdy maszyna nie zastąpi człowieka
Cześć
Bzyk normalnie jak to on
A co u Ciebie ?
Jeśli ktoś pisze mądrze, do rzeczy, jest komunikatywny, przyjazny, dzieli się dobrymi radami, dostaje w nagrodę bana. Ten ban jest polityczny.
Okulary to jednak dobry wynalazek
Od dłuższego czasu obserwuje pracę kolektorów. Te typowe Lotto pracują be zarzutów. Aż miło tam grać. Te w sklepach, jarzyniakach, monopolkach maja wee do życzenia. Stoisz przed Lottomatem 10 minut, losowania umykaja, a pijak belkocze ze sklepikarka nie na temat. Po co im te Lottomaty? Sa kolektury w których poczestuja kawa. Jest miła obsługa. Obdarowuja uśmiechem. Tam nawet Przegrana nie boli.
K.7
Zaraz jadę
7*17*27***
Dusia ma sen tam... idź
zonke do pracki zawioze i podumam wczoraj ladna 3/3 w typowanich mi wlazla to narka
Osa spać nieozesz ?
Osa już tam idę
Osób na czacie: 12.
Nowy gatunek śmiejących się robali.
Przerwa na kawę.
wrocilem no to zabawe na 14h zaczac trzeba gdyz tesika ograc trzeba
Cześć
Co robicie ?
czy wsrod sledzacych jest ktos chetny do krotkiej pogawedki wymiany potencjalnych pewniaczkow
widze pasko ze masz uzytkownikow gdzies pisza do ciebie i nic wg ciebie nic sie zlego nie dzieje ci co atakuja sa be az cuchnie u mnie to co sie dzieje na hm ponoc twoiej stronie ktora tylko tak wyglada ktos inny karty rozdaje ty
cos cisza czyzby strajk moze i to dobry pomysl tylko ze jak z meilami admin ma to gdzies nic tu po mnie moze pozniej bedzie normalniej az tak nie bedzie zapodawac smrodem beda normalni
jeszcze jedno gdyby to cos bylo madre a nie jest widzac ze wiekszosc ma to cos dosyc by odeszlo a ze nie jest madre a zlosliwe czerpie satysfkcje chora to jest jak jest fetysz ma nie jedno imie nawet o podlozu psychicznym no to bay w tym przypadku biorac pod uwage co sie dzieje na stronie wole byc z tymi be niz z tymi od trolla typne pozniej by papapaciak i jemu podobni nie zajumali
https://sphoto.nasza-klasa.pl/48283787/57325/main/475c5d2188.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
gryks76
zloty
zloty nie patrzmy na przedstawienie tylko dziś poniedziałek i bierzemy się za typowanie liczb
Zaraz dam moje propozycje
Gryks no, ale o co ci chodzi? Wpisy lecą? Nowi userzy się pojawiają? No widzisz widocznie masz inne oczekiwania i wizję rozwoju
Po cichu Ci powiem, że jak jeszcze modem zostanie taki Marriusz albo zeolit, a pomocnikami kilku z październikowego wysypu, to będzie jeszcze zabawniej
Po cichu Ci powiem, że jak jeszcze modem zostanie taki Marriusz albo zeolit, a pomocnikami kilku z październikowego wysypu, to będzie jeszcze zabawniej
Tak myślę czy nie dać dziś 1,2 co o tym sądzisz ?
Albo całe
1,2,3 bo chyba już na to czas
1,2,3 bo chyba już na to czas
9,45 ?
Zaraz sprawdzę
Robal_36
Złoty jak wrócisz ze sklepu to Ci podam liczby
Robal_36 Gdzie tu widzisz Emi ?
Złoty idź do sklepu ja pomyślę nad liczbami
Trzeba się ewakuować,bo capi sebastianem m.
Ciągle piszecie Emi i Emi a ja jego lub jej nie widzę
emerytka 46 witaj koleżanko
Znowu miał za mało do podtarcia.
emerytka 46 jakie liczby proponujesz na dziś ?
emerytka 46 do Mulatki oczywiście
3 402 716. Sebastian_M 2018-11-05 (09:02) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Nie jestem twoją koleżanką i nie będę.
Nie jestem twoją koleżanką i nie będę.
emerytka 46 a tak w ogóle to przeszło ci już ?
Sebastian_M
Do ciulatki ?
Do ciulatki ?
emerytka 46 a kim chcesz dla mnie być ?