Wpisy 3 402 661 – 3 402 760
5 listopada 2018 07:13 → 5 listopada 2018 09:16, 100 wpisów
Jeśli ktoś pisze mądrze, do rzeczy, jest komunikatywny, przyjazny, dzieli się dobrymi radami, dostaje w nagrodę bana. Ten ban jest polityczny.
Okulary to jednak dobry wynalazek
Od dłuższego czasu obserwuje pracę kolektorów. Te typowe Lotto pracują be zarzutów. Aż miło tam grać. Te w sklepach, jarzyniakach, monopolkach maja wee do życzenia. Stoisz przed Lottomatem 10 minut, losowania umykaja, a pijak belkocze ze sklepikarka nie na temat. Po co im te Lottomaty? Sa kolektury w których poczestuja kawa. Jest miła obsługa. Obdarowuja uśmiechem. Tam nawet Przegrana nie boli.
K.7
Zaraz jadę
7*17*27***
Dusia ma sen tam... idź
zonke do pracki zawioze i podumam wczoraj ladna 3/3 w typowanich mi wlazla to narka
Osa spać nieozesz ?
Osa już tam idę
Osób na czacie: 12.
Nowy gatunek śmiejących się robali.
Przerwa na kawę.
wrocilem no to zabawe na 14h zaczac trzeba gdyz tesika ograc trzeba
Cześć
Co robicie ?
czy wsrod sledzacych jest ktos chetny do krotkiej pogawedki wymiany potencjalnych pewniaczkow
widze pasko ze masz uzytkownikow gdzies pisza do ciebie i nic wg ciebie nic sie zlego nie dzieje ci co atakuja sa be az cuchnie u mnie to co sie dzieje na hm ponoc twoiej stronie ktora tylko tak wyglada ktos inny karty rozdaje ty
cos cisza czyzby strajk moze i to dobry pomysl tylko ze jak z meilami admin ma to gdzies nic tu po mnie moze pozniej bedzie normalniej az tak nie bedzie zapodawac smrodem beda normalni
jeszcze jedno gdyby to cos bylo madre a nie jest widzac ze wiekszosc ma to cos dosyc by odeszlo a ze nie jest madre a zlosliwe czerpie satysfkcje chora to jest jak jest fetysz ma nie jedno imie nawet o podlozu psychicznym no to bay w tym przypadku biorac pod uwage co sie dzieje na stronie wole byc z tymi be niz z tymi od trolla typne pozniej by papapaciak i jemu podobni nie zajumali
https://sphoto.nasza-klasa.pl/48283787/57325/main/475c5d2188.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
gryks76
zloty
zloty nie patrzmy na przedstawienie tylko dziś poniedziałek i bierzemy się za typowanie liczb
Zaraz dam moje propozycje
Gryks no, ale o co ci chodzi? Wpisy lecą? Nowi userzy się pojawiają? No widzisz widocznie masz inne oczekiwania i wizję rozwoju
Po cichu Ci powiem, że jak jeszcze modem zostanie taki Marriusz albo zeolit, a pomocnikami kilku z październikowego wysypu, to będzie jeszcze zabawniej
Po cichu Ci powiem, że jak jeszcze modem zostanie taki Marriusz albo zeolit, a pomocnikami kilku z październikowego wysypu, to będzie jeszcze zabawniej
Tak myślę czy nie dać dziś 1,2 co o tym sądzisz ?
Albo całe
1,2,3 bo chyba już na to czas
1,2,3 bo chyba już na to czas
9,45 ?
Zaraz sprawdzę
Robal_36
Złoty jak wrócisz ze sklepu to Ci podam liczby
Robal_36 Gdzie tu widzisz Emi ?
Złoty idź do sklepu ja pomyślę nad liczbami
Trzeba się ewakuować,bo capi sebastianem m.
Ciągle piszecie Emi i Emi a ja jego lub jej nie widzę
emerytka 46 witaj koleżanko
Znowu miał za mało do podtarcia.
emerytka 46 jakie liczby proponujesz na dziś ?
emerytka 46 do Mulatki oczywiście
3 402 716. Sebastian_M 2018-11-05 (09:02) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Nie jestem twoją koleżanką i nie będę.
Nie jestem twoją koleżanką i nie będę.
emerytka 46 a tak w ogóle to przeszło ci już ?
Sebastian_M
Do ciulatki ?
Do ciulatki ?
emerytka 46 a kim chcesz dla mnie być ?
emerytka 46 Ty grasz w ciulatkę ?
Sebastian_M
Co ci przeszło ?
Co ci przeszło ?
Sebastian_M -jeszcze mam zamiar skoczyć do IKEI będę o 13- ale zdążę załapać się na losowanie więc możesz podawać spokojnie
emerytka 46 A wytłumaczysz mi na czym ta gra polega ?
Sebastian_M
Rozwolnienie ci przeszło ? Droga do fioletowej budki jest czysta ?
Rozwolnienie ci przeszło ? Droga do fioletowej budki jest czysta ?
Złoty ok miłego dnia
Sebastian_M
Jaka gra ?
Jaka gra ?
emerytka 46 Jakie masz znowu rozdwojenie ?
Bo nie rozumiem wytłumacz mi
Bo nie rozumiem wytłumacz mi
Sebastian_M
Masz rozdwojenie jaźni ?A kto jeszcze jest w tobie ?
Masz rozdwojenie jaźni ?A kto jeszcze jest w tobie ?
emerytka 46
Piszesz że grasz w ciulatkę i dlatego pytam na czym ta gra polega?
Możesz mi wytłumaczyć to może i ja w nią zagram
Piszesz że grasz w ciulatkę i dlatego pytam na czym ta gra polega?
Możesz mi wytłumaczyć to może i ja w nią zagram
Sebastian_M
Gdzie jest napisane ,że w coś gram ? Czytaj ze zrozumieniem.
Gdzie jest napisane ,że w coś gram ? Czytaj ze zrozumieniem.
emerytka 46
To w końcu co masz ?
Zdecyduj się
To w końcu co masz ?
Zdecyduj się
Ja to czasem nawet jeszczę słyszę i widzę - wczoraj tak miałem- patrzę i widzę - USS , a głos mówi " jak to robisz -raz jest, a raz nie ma...." I każdy widział inaczej
Sebastian_M