Wpisy 33 951 – 34 050
23 listopada 2008 18:36 → 24 listopada 2008 18:04, 100 wpisów
Na dzisiaj blokada dla edi8. Baardzo mi się również nie podoba postawa kogucika19, ale póki co ma dostęp.
Proszę kogucika o TOTALNE nie poruszanie wiadomego tematu - łącznie z jakimś dziękowaniem mi za edi8 lub czymkolwiek!
Proszę kogucika19, aby zastanowił się 2 razy jeśli ma coś do napisania.
Moja złość wynika z zażenowania tym tematem. Czuję się jak rodzic do którego co chwila przybiegają dzieci na skargę w stylu "Tato, tato no powiedz mu, żeby mnie nie nazywał kogucik..."
Pozdrawiam
Proszę kogucika o TOTALNE nie poruszanie wiadomego tematu - łącznie z jakimś dziękowaniem mi za edi8 lub czymkolwiek!
Proszę kogucika19, aby zastanowił się 2 razy jeśli ma coś do napisania.
Moja złość wynika z zażenowania tym tematem. Czuję się jak rodzic do którego co chwila przybiegają dzieci na skargę w stylu "Tato, tato no powiedz mu, żeby mnie nie nazywał kogucik..."
Pozdrawiam
dzieki edi8
a jak ma sie sytuacja w TS ..jesli mobłby mi ktos napisac
a jak ma sie sytuacja w TS ..jesli mobłby mi ktos napisac
jeszcze raz napisze
witam
niegram w multi wiec stad moje pytanie
jakim systemem nalezy zagrac i ile liczb trafic(skreslic) , jaka sumke zainwestowac aby wygrac w multi 500zł ..taka sumka jest mi potrzebna ...prosze o opinie
witam
niegram w multi wiec stad moje pytanie
jakim systemem nalezy zagrac i ile liczb trafic(skreslic) , jaka sumke zainwestowac aby wygrac w multi 500zł ..taka sumka jest mi potrzebna ...prosze o opinie
romanx-napisał- za parkę w fortunie ze stawka 10zeta masz 485 zeta zysku-
za parke za 10pln masz 90 zysku romanx
za parke za 10pln masz 90 zysku romanx
Ty Edi chyba jednak jesteś ... prowokatorem.
Ten Twój wpis do mnie (mam na myśli jego drugą część)
"Tak więc: użycie cudzysłowu eliminuje wszelkie ewentualne wątpliwości, jakie wyborem tego nicka na swoją głowę sobie możesz ściagnąć - na odcinku podeptania ( i tak chyba niezbyt wygórowanego ) własnego ego..."
Czy to nie jest wpis pejoratywny?
Zapewniam Cię, że moje ego nie cierpi w związku z wyborem takiego pseudonimu.
Rozumiem, że Twoje jest wygórowane już poprzez sam wybór właściwego nicka.
Pozdrawiam.
Ten Twój wpis do mnie (mam na myśli jego drugą część)
"Tak więc: użycie cudzysłowu eliminuje wszelkie ewentualne wątpliwości, jakie wyborem tego nicka na swoją głowę sobie możesz ściagnąć - na odcinku podeptania ( i tak chyba niezbyt wygórowanego ) własnego ego..."
Czy to nie jest wpis pejoratywny?
Zapewniam Cię, że moje ego nie cierpi w związku z wyborem takiego pseudonimu.
Rozumiem, że Twoje jest wygórowane już poprzez sam wybór właściwego nicka.
Pozdrawiam.
dzieki panowie ale wraz nie otrzymałem 100% odpowiedzi
Typer wg mnie, to obstawiasz 3 liczby na stawkę 10 czyli płacisz 25 zł. Szansa dosyć mała ale można trafić. Zysk 515 zł 3/3, strata 5 zł przy 2/3. Ewentualnie na 2 liczby grać za większą stawkę.
Dzis NIE powinny wyjsc nastepujace liczby:44,43,48,52,54 natomiast mogly by wreszcie wyjsc nastepujace liczby:20,70,71.Pozdrwaiam.
TYPER SZOSTAK zagraj na 1 liczbe za 271 zeta a jak wygrasz to masz na czysto 509.48 przy kursie 3,2 czyli tipsport,totomix.Zycze powodzenia.
Mila ja nic w tym miesiącu nie trafiłem więc mogę Ci uważaj na moje rady.
Myślę, że może wejść ze 2 z nich. Ponieważ wejdzie około 10 liczb, które nie wystąpiły w ostatnich 3 losowaniach. A te liczby nie wystąpiły w więcej niż ostatnich losowaniach, więc szansę wg mnie wzrastają na ich korzyść. Ja jak nie wiem na jaką 3 zgrać to gram na 17,20,21
Myślę, że może wejść ze 2 z nich. Ponieważ wejdzie około 10 liczb, które nie wystąpiły w ostatnich 3 losowaniach. A te liczby nie wystąpiły w więcej niż ostatnich losowaniach, więc szansę wg mnie wzrastają na ich korzyść. Ja jak nie wiem na jaką 3 zgrać to gram na 17,20,21
Na dziś 2 z automatu, bo cały czas było 2/3 ;p 41,65
6 z kuponu: 21,37,44,50,69,78 :)
6 z kuponu: 21,37,44,50,69,78 :)
tak ale ta 17 była już pod rząd trzy razy a 20 dwa razy yo już chyba odpada [a kto to wie ]
Ale trzeba przeczekać ten miesiąc, i od następnego zagrać na te liczby. W tym już chyba nic z nich nie będzie. Chociaż wg Groma, od dzisiaj zaczyna się szczęśliwy okres dla mojego znaku zodiaku (a wiadomo, że Grom ostatnio bryluje tzn. wygrywa sporo) Ale od następnego miesiąca będzie można śmiało puścić kilka razy 17,20,21 (chyba jak zmienia kulki bo nie wiem od czego to zależy) Od czegoś musi bo to nie przypadek, że w jednym miesiącu wygrywa się na liczbach co drugi dzień a w następnym nie pada ani jedna.
Hosiu,,
Zadnej ironi,cieszę się,że wygrywasz.
Jak bym z CIebie się nabijał,to tak jak bym to robił wobec Kogucika tez,a na to nie mogę sobie pozwolić.
Ponieważ uważam Go za najleprzego fachowca,lecz skromnego.Dlatego gratuluję CI z całego serca.Serdecznie CIe pozdrawiam,życząc dalszych sukcesów.
Zadnej ironi,cieszę się,że wygrywasz.
Jak bym z CIebie się nabijał,to tak jak bym to robił wobec Kogucika tez,a na to nie mogę sobie pozwolić.
Ponieważ uważam Go za najleprzego fachowca,lecz skromnego.Dlatego gratuluję CI z całego serca.Serdecznie CIe pozdrawiam,życząc dalszych sukcesów.
Przepraszam za Moje dzisiaj gg,no nie stety śnieżyca,pozdr,
Które raz jest a raz nie.
Które raz jest a raz nie.
A jaki sposób gry, system daje nam graczom szansę wygrania minimalnej kwoty pieniędzy na poziomie 20%?
Oczywiście najprostszy sposób gry na 1 liczbę 25%, progresja
Chodzi mi o rozpisy kilku liczb na kilka zakładów. Np 6 liczb na zakłady po 3 liczby. Który daje nam szanse zwrotu pieniędzy na poziomie 20%??
Oczywiście najprostszy sposób gry na 1 liczbę 25%, progresja
Chodzi mi o rozpisy kilku liczb na kilka zakładów. Np 6 liczb na zakłady po 3 liczby. Który daje nam szanse zwrotu pieniędzy na poziomie 20%??
No dobra trochę głupie pytanie bo można sobie zobaczyć w kalkulatorze. A w całościowo który najlepszy?
A jak zrobić aby było 20% dla minimalnej wygranej i tanio, nie da się, to chyba szukanie igły w stogu siana, albo jakiejś luki. Ale przy takich marnych szansach taka luka nie jest możliwa.
Pragne zwrocic uwage szanownych kulkowiczow na wystepujace dziory w losowaniach liczb i tak 20.11 nie bylo ani jednej liczby w ciagu od 55 do 72 czyli 17 liczb,albo 21.11 od liczby 14 do licvzby 35 czyli 21 liczb.A co by sie stalo jak by ktos taki ciag,albo caly albo podzielony na 2 czesci obstawil jako NIE wychodzace poloczcie kursy przy 10 liczbach to kurs by wynosil 12 i mozna by bylo powalczyc .Moze warto to przemyslec.Pozdrawiam
do edi8...
czasami będę się tu pojawiać....
[dalsza część wpisu usunięta ze względu na agresywny podtekst]
czasami będę się tu pojawiać....
[dalsza część wpisu usunięta ze względu na agresywny podtekst]
a 5 i 6.11 Od 45-62 ja bym się zastanowił i spodziewał się do końca miesiąca w tym przedziale całej dziesiątki (to trochę przeinaczony tok rozumowania psychola, kaczora001)
Wlasnie takie inne spojrzenie na losowanie moze komus cos nasunie zeby znalazl jakas metode,gry bo tu chodzi o pomysl nawet czasem bardzo glupi moze okazac sie skuteczny.W walce z lotto nalezy wykorzystac wszystko bo oni tez nie maja zadnych skrupolw jak nas wykorzystuja.
Zgadzam się koguciku19 z Tobą, ważne aby metoda przynosiła korzyści w tej walce.
à propos psychola, to do końca nie pamiętam czy jego metoda opierała się o liczby, które wypadały na początku miesiąca czy o liczby, które nie wypadały.
à propos psychola, to do końca nie pamiętam czy jego metoda opierała się o liczby, które wypadały na początku miesiąca czy o liczby, które nie wypadały.
Dobra dziś pisze jak najęty tutaj. ja mam zamiar ,ale muszę najpierw zobaczyć ile dokładnie będzie tych nagród po 100 000 bo różne są doniesienia tutaj
Jestem taki zadowolony bo zadna z wymienionych liczb nie wylosowana wiec wszystkie zaklady weszly czyli te 3 pozostale.Reszta na forum za chwile.Pozdrawiam
mam 2/4 wygrałam 18zeta nakład 20zeta
jakby nie patrzeć PLECY...
zaczynam omijać kolektury...
jakby nie patrzeć PLECY...
zaczynam omijać kolektury...
dzięki bella34, a bo ktoś tu napisał wcześniej, że będzie tych nagród po 100 000 jakoś kilkadziesiąt, coś nie chciało mi się wierzyć to ale miałem nadzieję, że jednak. Tylko 10 to jeszcze poczekam z tydzień może albo i nie bo już trochę chęci opadły. Ale i tak nie zmienia to faktu, że milion będzie łatwiej trafić niż w stałe gry.
No i oczywiscie zadna typowana liczba ze ma wyjsc tez nie wyszla,co potwierdza fakt ze jestem najgorszym typerem na tym czacie ,a moze i w calej uni europejskiej.Pozdrawiam
a ja chcę kupić 4 pod choinkę najbliższym,sobie raczej nie z moim szczęsciem...
TOTO trzeba było moje czytać informacje,to byś nie był wprowadzony w błąd.Dziwne,że chyba nic o LOS MILIONOS dziś nie wspominała...
Od 3 dni obstawiam ze nie wyjdzie 71, 70, 20, 28, 15 i nie wychodzą :) ale jutro chyba już coś wypadnie. Jak myślicie co z 71? Aha Nie jestem "55" jak tu jeden napisał to dla jasności wszystkich jestem tylko pod jednym nickim. Jeśli ktoś ma wątpliwości myślę, że Pasko w ramach czasu wolnego może je rozwiązać.
Pasko to co napisałeś w ostatnim zdaniu mogło być obraźliwe dla Kogucika . Myślę, że on ma duuuuuuuuuże poczucie humoru i nie weźmie tego do siebie ;)
Pozdrówki, jak losowanko?
Pasko to co napisałeś w ostatnim zdaniu mogło być obraźliwe dla Kogucika . Myślę, że on ma duuuuuuuuuże poczucie humoru i nie weźmie tego do siebie ;)
Pozdrówki, jak losowanko?
szkoda,często ma się 3/10 to większy ból,sama na 10 gram kilka razy w roku zależy od weny i najczęściej mam 2/10 lub 3/10
BELLA 34 jak juz wczesniej pisalem nie graj systemami zlozonymi to zla metoda gdybys pucila pojedynczo te liczby byly by plusy.Nie sugeruj sie zadnymi podawanymi systemami graj zakladami prostymi.W zakladach zlozonych czasem trafisz a jeszcze dolozysz do interesu.
Aktualizacja analiz nastąpi jutro lub we wtorek.
Co do kogucika to również mam wrażenie, że ma poczucie humoru i nie weźmie sobie mojego wpisu do siebie.
Pozdrawiam
Co do kogucika to również mam wrażenie, że ma poczucie humoru i nie weźmie sobie mojego wpisu do siebie.
Pozdrawiam
Koguciku dzięki za dobre rady,chyba przestanę grać wogóle,bo ma załamkę totalną.Jestem najgorszym typerem,jesli zacznę grać to tylko z maszyny
albo trzeba przeczekać złą passę albo grac z maszyny i nie zastanawiać się co wypadnie a co nie
Ma poczucie chumoru.BeLLA 34 dobrze ci radze znajdz swoja metode gry bo skakanie na rozne metody nie przynosi wynikow,ja tak skakalem,i nic z tego nie wyszlo.Po drugie moze zacznij jak nie na liczby to zagraj na zdarzenia jest tego tyle ze mozna wybierac ,zobacz jaka kasa dysponyjesz i jak to rozlozyc zeby wystarczylo,i nie graj we wszystko bo ci braknie.To moje rady jako praktyka ,decyzja bedzie zalezec od ciebie ja tez popelnialem bledy i nadal popelniam ale z kazdej wpadki wyciagam wnioski,zawsze jak rano leze to analizuje swoje posuniecia,i moze tobie tez tak poradze.No i zawsze slucham lepszych i madrzejszych,a nie narzucajacych swoje sposoby daja mi wybor,testuje teraz zanim cos wysle nowego.Jezy jak sie rozpisalem przepraszam .A skoro nam typowanie nie wychodzi to znak ze nie nalezy tego robic,i jak wiesz ja tego nie robie.
BELLA jak jest pechowy okres to zadna maszynka nie pomoze zagraj w zdarzenia prosze zobaczysz jak ci sie spodoba jak wygrasz a potem wrocisz do liczb.Pech nie trwa wiecznie.
Aaaaa! Jak tak Gromciu to w porząsiu ;) i sorki. Widocznie zmyliło mnie to " mimo to" ;PPP
raz na wozie raz pod wozem jak to ktos kiedys pisal:) nie zalamujmy sie... jutro bedzie lepiej ja tam zyje taka nadzieją:) jutro 246 zł do wypłaty z ostatnich kilku losowań,inwestycja dosc duza, podwajanie, potrajanie stawek i troszke sie nazbieralo:) dziekuje GROMOWI on wie za co i w ogole !:)
Jaką parkę polecilibyście na jutro Kochani Gracze?
Jaką parkę polecilibyście na jutro Kochani Gracze?
A ja wróciłem do grania, ale bez żadnych większych sukcesów (żadnych sukcesów0 -(
Bo teraz jest zły czas dla niektórych graczy na grę, liczby wchodzą po 4-5 z dziesiątek a niektóre dziesiątki wchodzą b. rzadko. Aby wygrać trzeba w danym dniu trafić na odpowiednie 2 dziesiątki no i odpowiednie liczb w tych dziesiątkach. O ile wytypowanie 2 odpowiednich dziesiątek może się udać to już z wytypowaniem odpowiednich liczb jest problem i to b. duży. BIG PROBLEM
Ja dziś gram na:
20,24,25,28,29,71,73,75,77,79
30,34,35,38,39,51,53,55,57,59
20,24,35,38,39,51,53,55,77,79
20,24,25,28,29,71,73,75,77,79
30,34,35,38,39,51,53,55,57,59
20,24,35,38,39,51,53,55,77,79
MOJE TYPKI
10/ 8,20,28,35,58,64,70,71,77,78
6/ 8,28,35,58,64,70
3/ 64,70,71
pozdro i życzę powodzenia .
wczoraj nareście coś 1/1,2/2,2/3,2/5
10/ 8,20,28,35,58,64,70,71,77,78
6/ 8,28,35,58,64,70
3/ 64,70,71
pozdro i życzę powodzenia .
wczoraj nareście coś 1/1,2/2,2/3,2/5
Grom -wszyscy Cię tu wychwalają ,no jakieś 75 % czatowiczów,no to podaj 3 zestawy po 3 liczby ,które wobec Twoich myśli powinny dziś wpaść
z góry dzięki
z góry dzięki
JaKSA 1977.
z PODANIEM LICZB TO ŻADEN PROBLEM.
tYLKO CO Z TEGO,jak mogą nie wejść,wtedy pretensje są ,zresztą uzasadnione do tego,któey podawał.
Dlatego Moid Drodzy wolę bardzo ostrożnie podawać i nie szastać tymi liczbami.
A jak już podaję,to bi0r część odpowiedzialności za to.Disiaj to już ostatni dzień mojego grania,bo jest koniec miesiąca.
Dlatego pod koniec nie gram,tj.od 25- 5 każdego miesiąca.
No może w tym czasie raz czy dwa zagram,ale to tylko już tylko za 2.50zł.
Dlatego jak chcesz ,to nie ma sprawy mogę CI podać parę liczb.
Ale zwróc uwagę,że tak jak powiedziałem to koniec miesiąca i liczby padają w kolejności niezrozumiałej.
Oto te liczby...7,15,10,80.
9,19,7,15,
10,80,9,15,
7,15,40,9,70,..
Powodzenia i pozdrawiam.
z PODANIEM LICZB TO ŻADEN PROBLEM.
tYLKO CO Z TEGO,jak mogą nie wejść,wtedy pretensje są ,zresztą uzasadnione do tego,któey podawał.
Dlatego Moid Drodzy wolę bardzo ostrożnie podawać i nie szastać tymi liczbami.
A jak już podaję,to bi0r część odpowiedzialności za to.Disiaj to już ostatni dzień mojego grania,bo jest koniec miesiąca.
Dlatego pod koniec nie gram,tj.od 25- 5 każdego miesiąca.
No może w tym czasie raz czy dwa zagram,ale to tylko już tylko za 2.50zł.
Dlatego jak chcesz ,to nie ma sprawy mogę CI podać parę liczb.
Ale zwróc uwagę,że tak jak powiedziałem to koniec miesiąca i liczby padają w kolejności niezrozumiałej.
Oto te liczby...7,15,10,80.
9,19,7,15,
10,80,9,15,
7,15,40,9,70,..
Powodzenia i pozdrawiam.
Witam.Pozdrawiam GROMA serdecznie.A ja podam liczby ktore chcialbym aby nie wyszly oto one:51,52,54,56,58,59 bo takim sobie systemikem gram .Nawet jak jedna wyjdzie to jeden zaklad mam z tych 7 wygrany.Pozdrawiam.
grom coś w twoim wpisie jest dużo prawdy a może by ten okres powrócić od początku mc,powodzonka
Dzien dobry!
Nie było mnie pare dni na czacie i bardzo sie za Wami steskniłem. ;-)
Nie było mnie pare dni na czacie i bardzo sie za Wami steskniłem. ;-)
Witam serdecznie Koguciku19.
Wedłóg moich obliczeń ,chyba to 52 padnie,Nie było jej następnego dnia była,pózniej jej nie było więc dziśiaj powinna być.
Pozdrawiam i życzę CI aby nie wpadła.
Biegnę do kolektory.
Wedłóg moich obliczeń ,chyba to 52 padnie,Nie było jej następnego dnia była,pózniej jej nie było więc dziśiaj powinna być.
Pozdrawiam i życzę CI aby nie wpadła.
Biegnę do kolektory.
Gromie , jesli tylko nie jest to dla Ciebie problemem, to jak najbardziej podawaj swoje typy...Nikt nie moze miec do Ciebie pretensji ,jesli nie wejda ..Przeciez nikt ,nikogo nie zmusza do grania nimi..
i dzieki za wczorajsze wskazowki:)
i dzieki za wczorajsze wskazowki:)
Co z tego że wystartowało jak u nas lottomat nie działa od samego rana...
ale porażka szok normalnie takich zjebanych licz dawno nie widziałem. A mialo byc tak pieknie....
HEJ !!!
OBSTAWIAJCIE DZSIAJ Z PRZEDZIALU
50-80 DOPIERO MIALEM CYNK !!!
PONOC MA BYC LAWINA 10 LICZB MINIMUM
OBSTAWIAJCIE DZSIAJ Z PRZEDZIALU
50-80 DOPIERO MIALEM CYNK !!!
PONOC MA BYC LAWINA 10 LICZB MINIMUM
Iron a czy ten cynk pewny jest oraz jaki przedzial 50-60 60-70 70-80 brac najbardziej pod uwage ?
HEJ
OGULNIE TO NA PRZEDZIAL 50-80
ALE JA JUZ POSLALEM NA 70-80
A TAK TO Z KAZDEGO PO TROCHU
POZDRAWIAM
OGULNIE TO NA PRZEDZIAL 50-80
ALE JA JUZ POSLALEM NA 70-80
A TAK TO Z KAZDEGO PO TROCHU
POZDRAWIAM
HEJ
8];70,71,72,74,76,78,79,80 STAWKA X4
10];52,54,58,64,66,70,71,76,78,80
STAWKA X4
TO TE LICZBY.
POZDRAWIAM
8];70,71,72,74,76,78,79,80 STAWKA X4
10];52,54,58,64,66,70,71,76,78,80
STAWKA X4
TO TE LICZBY.
POZDRAWIAM
iron jest tak wiarygodny jak "wogule"...
znaczy ''ogulnie'' heh
Witam "kólkowiczów", moje typy na dziś wg sumowania pionów 13,29,38,46,58,65,71,77 oraz 27. Stawka x2. Powinno coś wejść.
Już wiem: dobrałeś ją jako sumę 2 pierwszych liczb sortowanych z wczorajszego losowania - a sądziłem , że to pomyłka z odejmowania PLUSÓW , bo na dziś wychodzi ( 60-13 )=47 .
Powodzenia!
Powodzenia!
Na odmianę dziś taka 10 z kuponu: 2,3,18,23,25,33,45,53,77,80
i 2 z automatu: 4,77 :)
i 2 z automatu: 4,77 :)
Witam.A moze tak wykorzystac prognoze iron ze liczby beda pochodzic z zakresu 50-80 i obstawic jakas dziesiatke jako nie wychodzace z zakresow 1-49,mozna by bylo zaryzykowac bo sa takie przerwy pomiedzy liczbami,kurs na 10 liczb bylby 12,2 czyli mozna by obstawic 3 takie zakresy nawet jak jeden wyjdzie to i tak zarobimy.Moze warto zaryzykowac.
UWAGA:
kurs na 10 liczb , które mają nie być wylosowane to nie 12,2 a w Totomixie tylko 7,3 więc przy stawce 2zł za zakład ewentualna wygrana to: 7,3x0,9x2zł=13.10zł
kurs na 10 liczb , które mają nie być wylosowane to nie 12,2 a w Totomixie tylko 7,3 więc przy stawce 2zł za zakład ewentualna wygrana to: 7,3x0,9x2zł=13.10zł
Podaję tytułem informacji dla niezorientowanych lub początkujacych ,że w bukmacherce kurs łączny czyli tzw. ako, powstaje jako iloczyn wszystkich zdarzeń w skład zakładu wchodzących!
W nawiazaniu do dezinformacji z wpisu nr 34046: gdybyśmy zagrali 10 zdarzeń jako pojedyńcze liczby , które mają nie zostać wylosowane - na jednym kuponie w ramach systemu 1z10 dla zagrania tego ze stawką 1zł i te 10 liczb by de facto nie zostało wylosowanych, to owszem , wygramy brutto 12,2 zł bo 10x1,22=12,2x0,9x1zł=11zł netto
ALE ZA 10 zł wkładu za system 1z10 ze stawką 1zł...
ALE ZA 10 zł wkładu za system 1z10 ze stawką 1zł...