Wpisy 3 397 361 – 3 397 460
1 listopada 2018 06:14 → 1 listopada 2018 09:22, 100 wpisów
I po noce jeszcze tylko po 7 mykne żonie pomoc z Zniczami kwiatami by później w tłum się nie pchać i lulu
Cześć
Co robicie?
Chciałem Wam powiedzieć że moja mama podczas losowania mulatki zawsze je banana,twierdzi że jedzenie bananów przynosi szczęście i przez nie odnosi sukcesy.
Do mnie nieraz mówiła >>> jak nie masz banana daj sobie siana
Wybrałem banana
Pozdrawiam koneserów bananów i Bota
Co robicie?
Chciałem Wam powiedzieć że moja mama podczas losowania mulatki zawsze je banana,twierdzi że jedzenie bananów przynosi szczęście i przez nie odnosi sukcesy.
Do mnie nieraz mówiła >>> jak nie masz banana daj sobie siana
Wybrałem banana
Pozdrawiam koneserów bananów i Bota
doktor byłem przekonany że za wpis 3 397 362 dostanę bana
wcześniej tkie zestawienia słów były banowane
wcześniej tkie zestawienia słów były banowane
Tymczasem jadę zapalić światełka dla tych którzy odeszli
Miłego dnia
Miłego dnia
trzeba poszukać innego słowa klucza przeklinać nie będę trzeba to zrobić w bardziej wysublimowany sposób a ban mi wisi jak 5 kg kitu na agrafce
wczoraj chyba BOT przejął moje konto na MP i pisał...
Co mu ślina na przyniesie-black wednesday... wybaczcie drogie Panie za niego...
Za powyższy wpis Aya stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Jolu
Witkamy się smucimy zamiast się cieszyć że inni tuż są w niebieA mnie się nie spieszy
Qrcze, jak SebusiaM bedziesz , to podaj swojego maila, wysle do Sebusia M prosbe o usuniecie konta, do Sz.P. Admina wysylalem pare razy i nic gdzie nie moze Sebusia M posle
3majcie sie obecni i bananowi obserwatorzy
PS pojawil mi komunikat: prosze nie naduzywac emotek WTF ??
3majcie sie obecni i bananowi obserwatorzy
PS pojawil mi komunikat: prosze nie naduzywac emotek WTF ??
Za powyższy wpis Set_75 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Nic to nie da choćby pasko miał skrzynkę zablokowana emerytka dała parę wpisów sebusia nie wiadomo dla czego ma u paska na wszystko przyzwolenie czyżby sebusia to pasko miałem nic nie pisać dziś dzień wspomnień tych którzy są w sercu pamięci bo dopóki ona oni żyją no to 24h pasko i tak masz na wpisy nasze i te co podajemy na sebusie wyjebane
Za powyższy wpis gryks76 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Akcja: Niebieski protest.
Zaraz się też wpiszę.
Sebusia to Twój wróg.
Za powyższy wpis Wędrowca netowy stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Dzień dobry.
Dołączam się do akcji.
Sebusia -to nie imię,to idiota.
Dziękuję serdecznie za bana.
Dołączam się do akcji.
Dziękuję serdecznie za bana.
Za powyższy wpis emerytka 46 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
To teraz już nie będą mogli pisać ze swojego pierwszego konta...
Jakaś akcja charytatywna...
"Bal wszystkich świętych"...
Tamta strona prawie umarła bez Krzysia- co to znaczy zawód miłosny...
Emi, coś tak czułem, że dasz się sprowokować tym hmmmm razem
Pasko
Przewiń sobie czat na wczorajszy wieczór i jak Ty nie zajarzysz, to żona niech przeczyta i Ci wytłumaczy - kto tu kogo obraża, bo się kompromitujesz człowieku
Pasko
Przewiń sobie czat na wczorajszy wieczór i jak Ty nie zajarzysz, to żona niech przeczyta i Ci wytłumaczy - kto tu kogo obraża, bo się kompromitujesz człowieku
Witam jak nie wiadomo o co chodzi, to o seks albo pieniądze...
Co tam słychać u robala?!a nic chłopaki wyciągnęli gobna ryby...
Strajk...???
Prezes na to nie pozwoli...
Pierwsze konto wcześniejszy nick
i ubaw na cały net
takamama
Znasz szczegóły , czy tylko to, co napiszą - że "pilot zarabia 30 tysięcy, a stewardessa do 10-u" ?
skandal
powinni tego zabronić
i ubaw na cały net
takamama
Znasz szczegóły , czy tylko to, co napiszą - że "pilot zarabia 30 tysięcy, a stewardessa do 10-u" ?
skandal
powinni tego zabronić
Dzień dobry.
Dołączam się do akcji.
Dziękuję serdecznie za bana
test,test
Dołączam się do akcji.
Dziękuję serdecznie za bana
test,test
Za powyższy wpis pikusiek stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Za powyższy wpis lorey stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Wstawiam ten link jako alternatywę, aby rzeczywiście pomóc. Ja już się złożyłem, teraz pora na was by pomóc a nie tylko troollić na czacie.
https://www.fundacjaavalon.pl/nasi_beneficjenci/zuber_lukasz.html
Można wysłać sms pod nr 75 165 o treści POMOC 2927 (całkowity koszt 6,15, z czego 5zł dla podopiecznego)
Przed synem Luksji kolejny pobyt w szpitalu , tym razem oddział hematologiczno - onkologiczny więc pomagajmy !!!
https://www.fundacjaavalon.pl/nasi_beneficjenci/zuber_lukasz.html
Można wysłać sms pod nr 75 165 o treści POMOC 2927 (całkowity koszt 6,15, z czego 5zł dla podopiecznego)
Przed synem Luksji kolejny pobyt w szpitalu , tym razem oddział hematologiczno - onkologiczny więc pomagajmy !!!
zaduszki jutro ale tradycyjnie dziś wspominamy o zmarłych, zapalamy świeczki w dowód pamięci
dołączam do protestu bo pisanie na zielonej to jak stąpanie po polu minowym , nigdy nie wiesz czy natkniesz się na jakiegoś buraka bot rządzi
dołączam do protestu bo pisanie na zielonej to jak stąpanie po polu minowym , nigdy nie wiesz czy natkniesz się na jakiegoś buraka bot rządzi
Za powyższy wpis kedzior13 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
...
3 397 144. 01234Zorro567890 2018-10-31 (22:54)
Mam nadzieję,że emerytki z czata nie puknąłeś...
...
i wcześniejsze i trolle mają ubaw
Brawo Pasko
3 397 144. 01234Zorro567890 2018-10-31 (22:54)
Mam nadzieję,że emerytki z czata nie puknąłeś...
...
i wcześniejsze i trolle mają ubaw
Brawo Pasko
Ma boleć, a niech boli...
Rozwodka
Zibi Ty...
Witam wszystkich rzadko się udzielam, ale chcę być solidarny
Pozdrawiam wszystkich i Sebusia M też
Pozdrawiam wszystkich i Sebusia M też
Za powyższy wpis dragon456 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Nie dostałem za to słowo banana jeszcze nie dawno dostawałem za to słowo banana wyśmiali ta stronę u konkurencji ze za słowo Rozwodka dostawałem bany Rozwodka
Sebek
"Bal wszystkich świętych"
Bardzo ciekawe co się tu dzieje...
Czemu akurat na to słowo
Jak tak dalej pójdzie to pasko o 21.30 będzie czatowal sam ze sobą dziś czwartek
Rownie dobrze może być isia czy Krysia???
Będzie frekwencja