Wpisy 3 396 778 – 3 396 877
31 października 2018 16:53 → 31 października 2018 20:28, 100 wpisów
Nie lubię tych gumi klyjzów.Wolę hyjwy klyjzy.
Czas do kolektury.
zloty
Nie mam już pieska
Nie mam już pieska
Miała 15 lat i poszła do psiego nieba.
Lesiu:
2-4/10.
2-4/10.
15 lat to dużomój ma 13a kondycję dobranawet nie myślę że go zabraknieliczę że do 20 dożyję bez problemukundle są najlepsze
duszek klamczuszek czy prosiczek o znikomym rozumku przy kurze ślepocie wiszący co chcę no tak 711 sami z własnej woli a admic cacy cacy sm cacy spamikumultipaskowy
Lesiu:
Nie patrz na sprawdzenia, zawsze wysyłaj swoje liczby.
Nie patrz na sprawdzenia, zawsze wysyłaj swoje liczby.
Mój wcześniejszy pasiak odszedł w wieku 13 lat serce raptownie przestało nie chodzić
Mimo że wcześniej nic na to nie wskazywało.
Obecny ma już 11 i mam nadzieję że będzie żył jeszcze długo
Mimo że wcześniej nic na to nie wskazywało.
Obecny ma już 11 i mam nadzieję że będzie żył jeszcze długo
Eh cofnelem zdeka czacik i musiałem dać powyższy wpis
A miałem napisać że z związku z jutrzejszym dniem z moiej strony dziś jutro spokój liczby humorek bez wyrażania zdania co do sm i jemu podobnych duszkow
A miałem napisać że z związku z jutrzejszym dniem z moiej strony dziś jutro spokój liczby humorek bez wyrażania zdania co do sm i jemu podobnych duszkow
Ja tez
W-n niby nie gra w żadne wynalazki LOOTTO - a gra jak szalony pewnie
Nie gram w Lotto.
Precz z TS.
Precz z TS.
kedzior13
Przerwa.
Grasz wn pośrednio grasz,tylko nie ty wygrywasz i nie za swoje, ale wpływ masz co ts zarobi
hej słabo karmi admin w anclu i nudno ale da sie się przezyć
Zbanowani wracają jak wam tam było przez 24H
Leżę nie mogę zasnąć
hi all
weź cyfry z mojego nick-u , pomnóż, dziel, odejmuj , dodawaj . jak bedziesz miał 17 cyfr to napisz mi priv co ci wyszło ja napewno wysłabym rozpisane cyferki
Witam wszystkich 24h zaliczyłam...
Tomi...dzięki za kota w profilu...
Ale miałam więcej czasu aby pochodzić...
Na 14.00 wyszło mi 11,39,63 taki zestaw 3/3 przypominam 3/3...
Dziś mnie spotkało ...idę patrzę jeden kot wygrzewa się w słońcu siedząc ...pyszczkiem ku słońcu...
idę dalej drugi kot także się wygrzewa identycznie tylko przed schodami...zeszłam idę dalej za płotu wyszedł trzeci kot i gdzieś tam przedemną poszedł...Myślę sobie będę dziś mieć szczęśliwy dzień...
poszłam wysłać kupon zapomniałam o tych liczbach co mi wyszły...wysłałam inne dwa zestawy...niestety nie weszły...ale wzięłam zdrapki w jednej kalendarz 50zł i 10zł...premia 777 50 zł...
kupiłam zdrapek za 70 zł ...wygrałam...110zł...na plus 40zł...I tak myślę że jakbym wysłała to 11,39,63 to byłby traf...1/3 Plus...
Czasem spójrzcie co się wokół Was dzieje...to są jakieś znaki...
Tomi...dzięki za kota w profilu...
Ale miałam więcej czasu aby pochodzić...
Na 14.00 wyszło mi 11,39,63 taki zestaw 3/3 przypominam 3/3...
Dziś mnie spotkało ...idę patrzę jeden kot wygrzewa się w słońcu siedząc ...pyszczkiem ku słońcu...
idę dalej drugi kot także się wygrzewa identycznie tylko przed schodami...zeszłam idę dalej za płotu wyszedł trzeci kot i gdzieś tam przedemną poszedł...Myślę sobie będę dziś mieć szczęśliwy dzień...
poszłam wysłać kupon zapomniałam o tych liczbach co mi wyszły...wysłałam inne dwa zestawy...niestety nie weszły...ale wzięłam zdrapki w jednej kalendarz 50zł i 10zł...premia 777 50 zł...
kupiłam zdrapek za 70 zł ...wygrałam...110zł...na plus 40zł...I tak myślę że jakbym wysłała to 11,39,63 to byłby traf...1/3 Plus...
Czasem spójrzcie co się wokół Was dzieje...to są jakieś znaki...
Ja same pechy..najpierw kran ,potem samochodale sie uporalem..jutro u mnie nieczynna kolekktura
Zapomniałem że czasem liczby z mini lotto wchodzą dnia następnego o 14h w multi 4/5 jak już emerytka pisała wlazlo z mini
Keno dało dziś 3/5 ...
wzięłam lotto w plusie na jutro...
liczbusie fajne dałam je na mini dzisiaj...zobaczę czy borowika sposób się sprawdzisystem 2x6
wzięłam lotto w plusie na jutro...
liczbusie fajne dałam je na mini dzisiaj...zobaczę czy borowika sposób się sprawdzisystem 2x6
Wczoraj ban za zdrobnienie i nie mogłem napisać, że 22 rządzi we wszystkich grach...
A z mego nicku początek i koniec- 01,10,70,80...
Miłego wieczoru
http://www.shoutboxy.pl/shoutbox/history.php?key=254029950&page=1&onpage=100&forrole=0
tym sie fajnie czyta, szybko wczytuje
nie
tym sie fajnie czyta, szybko wczytuje
nie
ja czytam tamtą stronę incognito i jestem pod małym wrażeniem wczorajszych wpisów...
Żeby krzysio sobie nie wziął to do <3...
Andromedo