Wpisy 3 396 761 – 3 396 860
31 października 2018 16:38 → 31 października 2018 20:16, 100 wpisów
Emi- w moim wieku to i ruła jest w stanie nawalić -no chyba że mosz jeakieś lykarstwo na takie pieroństwo to mi wiysz -dwa razy niy godej
Witam ponownie
Wedrowco czy Janosik moglby mi sprawdzic liczby podane w komentarzu
Wedrowco czy Janosik moglby mi sprawdzic liczby podane w komentarzu
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17524/main/8efe4b8718.jpeg
A to śląski "bajtel "
A to śląski "bajtel "
zloty
Spotkamy się w kolekturze,to pogadamy.
Spotkamy się w kolekturze,to pogadamy.
Lesiu:
Za pół godziny.
Za pół godziny.
znalazłem te kluski gumy klejzy mialem zapisane ale zgubiłem przepis
https://www.przyslijprzepis.pl/artykul/kluski-slaskie-gumy-klejzy
https://www.przyslijprzepis.pl/artykul/kluski-slaskie-gumy-klejzy
alfafire
Faktycznie
Faktycznie
emerytka jeszcze ten Ślązak je czymś popijał ale też nie wiem jak się to nazywa
alfafire
Nie mam pojęcia.
Nie mam pojęcia.
Nie lubię tych gumi klyjzów.Wolę hyjwy klyjzy.
Czas do kolektury.
zloty
Nie mam już pieska
Nie mam już pieska
Miała 15 lat i poszła do psiego nieba.
Lesiu:
2-4/10.
2-4/10.
15 lat to dużomój ma 13a kondycję dobranawet nie myślę że go zabraknieliczę że do 20 dożyję bez problemukundle są najlepsze
duszek klamczuszek czy prosiczek o znikomym rozumku przy kurze ślepocie wiszący co chcę no tak 711 sami z własnej woli a admic cacy cacy sm cacy spamikumultipaskowy
Lesiu:
Nie patrz na sprawdzenia, zawsze wysyłaj swoje liczby.
Nie patrz na sprawdzenia, zawsze wysyłaj swoje liczby.
Mój wcześniejszy pasiak odszedł w wieku 13 lat serce raptownie przestało nie chodzić
Mimo że wcześniej nic na to nie wskazywało.
Obecny ma już 11 i mam nadzieję że będzie żył jeszcze długo
Mimo że wcześniej nic na to nie wskazywało.
Obecny ma już 11 i mam nadzieję że będzie żył jeszcze długo
Eh cofnelem zdeka czacik i musiałem dać powyższy wpis
A miałem napisać że z związku z jutrzejszym dniem z moiej strony dziś jutro spokój liczby humorek bez wyrażania zdania co do sm i jemu podobnych duszkow
A miałem napisać że z związku z jutrzejszym dniem z moiej strony dziś jutro spokój liczby humorek bez wyrażania zdania co do sm i jemu podobnych duszkow
Ja tez
W-n niby nie gra w żadne wynalazki LOOTTO - a gra jak szalony pewnie
Nie gram w Lotto.
Precz z TS.
Precz z TS.
kedzior13
Przerwa.
Grasz wn pośrednio grasz,tylko nie ty wygrywasz i nie za swoje, ale wpływ masz co ts zarobi
hej słabo karmi admin w anclu i nudno ale da sie się przezyć
Zbanowani wracają jak wam tam było przez 24H
Leżę nie mogę zasnąć
hi all
weź cyfry z mojego nick-u , pomnóż, dziel, odejmuj , dodawaj . jak bedziesz miał 17 cyfr to napisz mi priv co ci wyszło ja napewno wysłabym rozpisane cyferki
Witam wszystkich 24h zaliczyłam...
Tomi...dzięki za kota w profilu...
Ale miałam więcej czasu aby pochodzić...
Na 14.00 wyszło mi 11,39,63 taki zestaw 3/3 przypominam 3/3...
Dziś mnie spotkało ...idę patrzę jeden kot wygrzewa się w słońcu siedząc ...pyszczkiem ku słońcu...
idę dalej drugi kot także się wygrzewa identycznie tylko przed schodami...zeszłam idę dalej za płotu wyszedł trzeci kot i gdzieś tam przedemną poszedł...Myślę sobie będę dziś mieć szczęśliwy dzień...
poszłam wysłać kupon zapomniałam o tych liczbach co mi wyszły...wysłałam inne dwa zestawy...niestety nie weszły...ale wzięłam zdrapki w jednej kalendarz 50zł i 10zł...premia 777 50 zł...
kupiłam zdrapek za 70 zł ...wygrałam...110zł...na plus 40zł...I tak myślę że jakbym wysłała to 11,39,63 to byłby traf...1/3 Plus...
Czasem spójrzcie co się wokół Was dzieje...to są jakieś znaki...
Tomi...dzięki za kota w profilu...
Ale miałam więcej czasu aby pochodzić...
Na 14.00 wyszło mi 11,39,63 taki zestaw 3/3 przypominam 3/3...
Dziś mnie spotkało ...idę patrzę jeden kot wygrzewa się w słońcu siedząc ...pyszczkiem ku słońcu...
idę dalej drugi kot także się wygrzewa identycznie tylko przed schodami...zeszłam idę dalej za płotu wyszedł trzeci kot i gdzieś tam przedemną poszedł...Myślę sobie będę dziś mieć szczęśliwy dzień...
poszłam wysłać kupon zapomniałam o tych liczbach co mi wyszły...wysłałam inne dwa zestawy...niestety nie weszły...ale wzięłam zdrapki w jednej kalendarz 50zł i 10zł...premia 777 50 zł...
kupiłam zdrapek za 70 zł ...wygrałam...110zł...na plus 40zł...I tak myślę że jakbym wysłała to 11,39,63 to byłby traf...1/3 Plus...
Czasem spójrzcie co się wokół Was dzieje...to są jakieś znaki...
Ja same pechy..najpierw kran ,potem samochodale sie uporalem..jutro u mnie nieczynna kolekktura
Zapomniałem że czasem liczby z mini lotto wchodzą dnia następnego o 14h w multi 4/5 jak już emerytka pisała wlazlo z mini
Keno dało dziś 3/5 ...
wzięłam lotto w plusie na jutro...
liczbusie fajne dałam je na mini dzisiaj...zobaczę czy borowika sposób się sprawdzisystem 2x6
wzięłam lotto w plusie na jutro...
liczbusie fajne dałam je na mini dzisiaj...zobaczę czy borowika sposób się sprawdzisystem 2x6
Wczoraj ban za zdrobnienie i nie mogłem napisać, że 22 rządzi we wszystkich grach...
A z mego nicku początek i koniec- 01,10,70,80...
Miłego wieczoru
http://www.shoutboxy.pl/shoutbox/history.php?key=254029950&page=1&onpage=100&forrole=0
tym sie fajnie czyta, szybko wczytuje
nie
tym sie fajnie czyta, szybko wczytuje
nie