Wpisy 3 390 520 – 3 390 619
24 października 2018 16:21 → 24 października 2018 19:08, 100 wpisów
Jacunn Ty rozumiesz co się do Ciebie pisze ?
Jacunn czytaj ze zrozumieniem a nie będziesz rozczarowany
Zenszen wygrałeś
Gdzie moje cyferki
Europ zagrałeś w Keno
Cicho panowie bo i tak pizdzi...
Jacunn jesteś mną rozczarowany ?
Możesz to wyjaśnić?
Możesz to wyjaśnić?
Osa
Widać mnie
W koncu
mwi się
A kwiatki komu dałem ?
Mi
Mganka
3 390 514.
Będzie cicho
Jacunn idź się zdrzemnij
Idź się zdrzemnąć
Bo zaraz wlepie czerwone nie zolte
Podałaś liczby do ekstra pensji jak najlepiej wytypować te co będą wygrane?
Ok szkoda nim pisać
Jacunn masz na dziś
Jacunn masz na dziś
No drzewo się przyda bo zimno
-Pasko i słusznie banuj ile wlezie bo jak ktoś ma tu wchodzić tu tylko po to aby zaczepiać i siać zamęt to tylko 24h-jestem za;
taka trójka na 21,40 dla MM
23,45,67
pewniak; 8
taka trójka na 21,40 dla MM
23,45,67
pewniak; 8
Dobra
Osa masz p ,
?
Zakryj sobie Tymi kartkami oczy nie będziesz widział jakie bzdury piszesz
Osa jesteś?
Meganka zrobiłem z Twoich liczb piątki ale niestety nic nie weszło
Meganka chyba że to jest na 21:40
sprawdzam Mi_chał po swoich w stałych E.p w profilu
jak jest pięć liczb z pięciu (jeśli liczb wychodzi więcej niż 20)
jeśli jest do 20 sprawdzam te liczby w testerze i spoglądam na wyniki
jak jest pięć liczb z pięciu (jeśli liczb wychodzi więcej niż 20)
jeśli jest do 20 sprawdzam te liczby w testerze i spoglądam na wyniki
Złoty
Meganka po co przytoczyła wcześniej tekst tomiego ?
Następny niewyspany przyszedł
Jeden zakład na 5 losowań za 10 złotych .Często przepisywałem liczby z MM na Keno lub odwrotnie.Wczoraj miałem 4 mini, system na 7 przepisując liczby z I los.MM.Powtarzam, intuicja to dar Boży.Ludzie, którzy się kłócą, nie wygrywają, są biedni i brzydcy.Badz miły, uśmiechaj się do ludzi, a los też się do Ciebie usmiechnie.
Europ
To jest prawda
To musialbym byc milionerem..jestem mily dla kobietzawsze zagadam,dam komplement...otworze drzwi
Meganka wiem że to nie skomplikowane ale czy możesz powoli to objaśnić? Bo dziś coś nie mój dzień myślący
Polacy mało się uśmiechają.Sa zawistni i zazdrośni.Przykladem są ostatnie dni.Wartosci wyniesione z domu rodzinnego, wpojone przez ojca i matkę procentują.
Tomi pieniądze to nie wszystko
Zapnialem,Isia dobra decyzja...rozwarza koniec karieryjest najlepsza tenisistka z Polski niezaleznie od koncowki ktora ma do kitu ,zdrowie wazniejsze...kase juz ma i chlopa
Europ
podam liczby do e.p Mi_chał jeśli jest tych liczb więcej niż 20 porównuje je ze stałymi jeśli wyjdzie 5 z 5 liczb stałych
jeśli podaje liczby do e.p jeśli wyjdzie do 20 liczb sprawdzam te liczby w testerze
jeśli podaje liczby do e.p jeśli wyjdzie do 20 liczb sprawdzam te liczby w testerze
Czyli porównujesz te liczby do swoich zestawów? I później gdy 5 z nich się będą zgadzać wysyłasz ta piątkę? Dobrze rozumie? Czy dalej głupi?
jeśli wyjdzie do 20 liczb sprawdzam te liczby w testerze i wybieram wszystkie 5/5
zestawy
zestawy
Rozumiem
A do mini lotto też ten sposób myślisz można zastosować?
A do mini lotto też ten sposób myślisz można zastosować?
Złoty, chciałem przemilczec Twoja dygresje.Na spokojnie, bez obrazy, podam Ci przykład. (Jestem Michałzet). Profil obsługuje po świetnym Człowieku, Łukaszu, którego Pan Bóg zabrał do siebie w wieku 32 lat. Gdy wchodzę na Jego profil, mam wrażenie, że z Nim rozmawiam. Dzięki Jego liczba miałem piękne wygrane. Nie zapomnę dnia kiedy nie miałem pieniędzy by wysłać Lotto, właśnie Łukasz dał mi 4 zł i 6 swoich liczb. Wygrałem 5 w Lotto. To było w Boże Cialo. Zbyt długi wstęp. Do czego zmierzam. Europ, medyk, poprosił by uważać na spadające przedmioty podczas wiatru, zwłaszcza gałęzie. Dodałeś "i na uchodzcow'Boze Kochany, na ile będę mógł, pomogę kazdemu uciekającemu przed śmiercią. Bardziej obawiam się rodzimych B... spod flagi biało czerwonej z krzyżem w ręce, niż uchodźcy. Mam ich troje pod swoim dachem. Pozdrawiam.
Jakby Sebastian pisał choć w połowie jak Ty teraz to nikt by się go nie czepiał
nie wiem co było wcześniej , bo ostatnio brak czasu na zieloną ale- haker - ładny wywód
zjem obiadek i coś zatypować , na południe nie grałem brak czasu ,na wieczór parę dyszek weszło
PuszczoNe 14 32 70 stawka x
Meganka stawka x
Zagraj ze stawką razy x
Haker -odpowiedziałem żartem do wiem, bardzo życzliwego Europe ponieważ może nieumyślnie napisał o Polakach że są zawistni i zazdrośni,lecz nie dodał for taktu [niektórzy]-co do uchodźców nic do nich nie mam, jestem jednym z wielu oglądających wiadomości i to czym nas w Polsce karmią w to praktycznie każdy wierzy.A to że w Niemczech trzeba uważać na nowo przybyłych to nawet dzieci tam wiedzą, nie widzę tu pola ani do obrażania ani do drążenia tematu. A tak co do historii z Twoim zmarłym kolegą to współczuję Ci i życzę wysokich dalszych wygranych w grach Lotto