Wpisy 3 390 420 – 3 390 519
24 października 2018 14:25 → 24 października 2018 16:21, 100 wpisów
Tak właśnie chwilę mnie nie było bo czytałem
To co ten gość pisze to żenada
3 390 418.Czy ja zawsze muszę Was pilnować ? dobry tekst sebastian podoba mi sie
Ma jakieś problemy i tu się wyźywa
Tak mi się wydaje
Ale Arczi my powinniśmy skupić się na liczbach a nie na trolińskich.
Szkoda na to czasu
Szkoda na to czasu
Arczi od 5 dni atakuję Mini i już mam 2 razy trafione 3/5
O 2/5 nie wspomnę
O 2/5 nie wspomnę
Musimy się spotkać i omówić dalszą strategię
końce z 7 weszły,trzeba było braćjak podaje to wiem że wypadną
na czas
na czas
Jedna osoba pisze pod dwoma nikami zaciekle i dostaje bana uczulenie iternetowe na sebusia i arcziego
Za powyższy wpis Myvictory stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Ten chat to parodia. Nawet dowcipy tu nie przejdą. Strona owszem ma kilka fajnych narzędzi, ale reszta to komedia i paranoja.
Makler
Co chcecie od tej strony ?
Witam
Meganka masz moze na dzisiaj do EP liczby, czyli zestawik 20 liczb, jesli tak to bardzo prosze
Meganka masz moze na dzisiaj do EP liczby, czyli zestawik 20 liczb, jesli tak to bardzo prosze
Czat też jest super
Forsetka
3 390 441. Sebastian_M 2018-10-24 (14:36) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Czat też jest super
X. X. X. X
Ale bez Ciebie byłby super
Czat też jest super
X. X. X. X
Ale bez Ciebie byłby super
Dionicos A po co chcesz wygrywać tutaj ludzi Nie masz innego pożytecznego zajęcia?
Czat bez Sebastiana to jak rzeka bez wody
3 390 421. Sebastian_M 2018-10-24 (14:25) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
ten gość to ty sebastianie m ? Przyznajesz się,ze to co piszesz to żenada ?
ten gość to ty sebastianie m ? Przyznajesz się,ze to co piszesz to żenada ?
tam jest jeszcze lepszy teks do mnie tylko ze go zablokowałem tam kolega gryks jest bardziej wulgarny podf moim adresm , mi zarzuca pisanie na stronie typowanie parkami a sam tam wchodzi i sie udziela i niepowiem co pisze, bo naprawde szkoda gadac, jest tam odnas wiele ludzi tez z tej stronki, ale to kazdego swiadomy wybór ja tam nikgo z tych osób nie potempiam , bo sa tam tez ludzie w porzadku , mi zawsze chodzilo o jedno abysmy wszyscy ze soba zyli w zgodzie i wzajemnie sie szanowali ,i byli tzw. jednoscia niestety czesc nie ktorych osob okazuje sie niereformowalnych, i zamiast tutaj zyc w zgodzie z kolega z czata atakuje go w rozny sposob i kopiuje wypowiedzi ktore kiedys gdzies tam napisał ,czy powiedział taka jest prawda panie gryks76, tak gryks 76 tak napisałemze kiedy sebastian jest atakowany przez kogos to staram sie go bronic bo to jest moj kolega ze strony , ale nienapisałem ze kuedy on kogos atakuje to siedze cicho i ze gdzies uciekam , to sobie panie zes wymyslił lub wyssał zpalca, nigdy nie uciekam od zadnych problemów tak jak mi tu piszesz , zawsze staram sie kazda sprawe wyjasnic od poczatku do konca i ja nieszukam sobie wrogów nigdzie w porownaniu do Ciebie, poczytaj sobie moze to co na stronie Typowanie parkami kiedys pisano o tobie, ja to czytałem, tez gdzies to miałem kiedys skopiowane , ale to bylo kiedys, teraz podejrzewam ze wszyscy sa Twoimi kolegami,i zapewne teraz sie tam tez udzielasz i piszesz jaka ta strona jest do bani, tak jak wiele innych tam osob które z tad odeszły, ja do tamtej stronki nie mam juz nic m ani ludzi,sa ja cy sa i nikt mnie tam nie obraza w porównaniu do ciebie i osob ktore CIEbie tu hejtuja na czacie,
Sebastian to ze psujesz forum multipasko nie znaczy ze ci wszystko wolno...spojrz w lustro
Dlaczego sypią się bany ?
Odpowiedż jest bardzo prosta >>> Pasko w ten sposób wykrywa wielonikowców
Nick dostaje bana a za chwilę pojawia się ta sama osoba pod innym nickiem
i dalej pertoli głupoty 24 godziny na dobę
Może w ten sposób zostaną wyeliminowani wielonikowcy albo na czacie pozostaną tylko Ci co piszą sami do siebie zadając głupie pytania ???
Odpowiedż jest bardzo prosta >>> Pasko w ten sposób wykrywa wielonikowców
Nick dostaje bana a za chwilę pojawia się ta sama osoba pod innym nickiem
i dalej pertoli głupoty 24 godziny na dobę
Może w ten sposób zostaną wyeliminowani wielonikowcy albo na czacie pozostaną tylko Ci co piszą sami do siebie zadając głupie pytania ???
3 390 451. nie czytaj masz racje to jest skierowane do gryksa76 poniekad tez , nie do ciebie, masz racje nie mecz oczu na czytanie tego co niejest pod Twój adres
No po takim referacie musze powtorzyc wpis do meganki bo zniknie
3 390 440. forsetka 2018-10-24 (14:36)
Witam
3 390 440. forsetka 2018-10-24 (14:36)
Witam
ok
e.p 900 los
26,11,4,3,1,10,5,31,8,32,27,15,6
,2,12,18,21,16,14,7,9,13
e.p 900 los
26,11,4,3,1,10,5,31,8,32,27,15,6
,2,12,18,21,16,14,7,9,13
meganka dziekuje bardzo, co sprawdzam, jak na cos wpadne to na pewno dam ci znac
Jebielaski, wszelkie wpisy i dowcipy.
W miejscowości Hrubieszów padła wysoka wygrana w zdrapce Joker
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
ja moge dostac bana za długi tekst i prawde ,o co niektórych tu osobach , ale jak kiedys tu juz napisałem staram sie byc uczciwy tu ze wszystkimi,i prawdomowny, nie szukam z nikim zwady i nie domowien, jesli ktos mnie obraza to nie uciekam jak gryks76 napisał, tylko czytam to ,i tej osobie odpowiadam na jego tekst do mnie,albo odrazu albo za jakis czas, niestety nie zyje tylko ta stronka, i nie siedze tu non toper jak co nie ktore osoby i nie czekam az ktos poda jakies liczby czy tu na stronce czy na typowaniu parkami, i i nie ukladam z tych podanych liczb swoich ukladow, ktorymi gram a kolega gryks jednak nadal to chyba robi bo nic nieumi widac sam wymyslec, ale coz to jego sprawa jest,nie moja kolega zamiast myslec głowka czeka poprostu na pewniaki od kogos, ja natomiast i sebastian i jeszcze pare tu osob głowkujemy sami nad liczbami , wielki szacun tu szczegolnie dla junak56 i jeszcze paru osób, ktore podaja swoje liczby przez siebie wysmyslone ,a nie ściagniete z ktorejs stronki,ja sam tez typuje swoje liczby i jesli ktos chce to mu je podaje, jesli chodzi o sąsiednia stronke typowanie parkami, to nie mam nic do nich tam tez poza pisaniem na czacie duzo osób wykonuje kawał dobrej roboty chodzi mi o typowanie liczb, przedewszystkim, jest tam tez grono osob ktore miedzy soba podaja sobie numery , podoba mi sie tez to jajk Admin tej stronki podaje arkusze parek liczb w danym miesiacu, w jaka kolwiek gre, wielki szacun odemnie za takie cos,, ja niezdradzam tej stronki gdzie jestem , jestem tutaj na multipasko i nieraz tam na Typowanie parkami i sie tego nie wstydze wcale,jeddna i druga stronke uwarzam za dobra, bez wzgledu na czyjes zniewagi pod moim adresem i zaczepki tez, i jak wczesniej pisałem nieszukam anu tutaj ani tam zadnych wrogów sobieprzepraszam za długie teksty z mojej strony, kto niechce niech nie czyta, tylko niech pozniej mnie nie atakuje i niewmawia mi czegos jesli niewie oco chodzi wogole
3 390 452. tomi77 nie musisz uciekac z tad przedemna,pisz smiało ja niebede CI przeszkadzał w niczym ani nikomu innemu
3 390 455. forsetka przepraszam jesli CI wczyms przeszkodziłem
o a to mi sie podoba wspolpraca miedzy forsetka a meganka i to jest to, spokoj cisza i wzajena wspolpraca , dla tych osób, tak powinno byc miedy tu wszystkimi, a przedewszystkim powinna byc zgoda i bez oszczerstw jakis pod czyims adresem
Arczi
Przede wszystkim współpraca a nie dogadać bo czemu to służy?
Meganka co to za numerki podajesz ?
A po drugie też pamiętam jak bawiliśmy się razem w piaskownicy właśnie z Tobą to nasikałeś do piasku i robiłeś później z niego babki
A to nie jest dogadywanie ?
A to nie jest dogadywanie ?
3 390 350.wpis.
3 390 453. i tak powinno byc jam korzystam z 1 nicku, , tego co pisze, jesli dostaje np bana to niepisze dotadaz nie zostanie odblokowany, akurat chyba ze niezostanie odblokowany to jesli tu jestem to tylko czytam kto co pisze inic pozatym ale niewchodze na sasiednia stronke i tego tamn m niekomentuje kto i co i jak,
3 390 471. witaj emerytka 46 powiedz mi czy ten tekst był pisany do Ciebie pod twoim adresem,? bo zdaje mi sie ze ,chyba raczej nie co? to ze sebastian ma wspomnieniena z jakiesjs tam piaskownicy z dziecinnych lat to co wtym smiesznego jest, widocznie kiedys sie swietnie z chłopakami bawili w takiej piaskownicy
czesc zag69 co tam u ciebie słychac?
no tak szebastian pisał o piaskownicy i o zabawie w niej kiedys widze ze ma dobre poczucie humoru , a to jest spoko, lepiej nieraz cos zazartowac sobie, niz chodzic na burmuszony i zły na wszystkich,nie?
zag69 jak tam trafiasz cos, znaczy sie wygrywasz cos?
arczibalik73
Czy ty wiesz ,co ty piszesz ? Bo wydaje mi się,że nie.
Bronisz sebastiana m ? Bo do ciebie nie pisałam.
Czy ty wiesz ,co ty piszesz ? Bo wydaje mi się,że nie.
Bronisz sebastiana m ? Bo do ciebie nie pisałam.
A może sebastian m jeszcze teraz chodzi i siusia do piaskownicy ?
Podejrzewam,że tak robi.
Podejrzewam,że tak robi.
Sebastian nie siusia do piaskownicy bo nie ma czasu bo cały dzień zaśmieca chat swoimi bzdetami
Czasem pomyli piaskownicę z zieloną stronką i robi to samo.
emerytko 46 wiem co pisze i napisałem to do Ciebie poniewaz piszesz ze to jest dogadywanie a czy to tobie sebastiam w tym tekscie dogaduje bo mi sie zdaje ze to nie do ciebie bylo tylkjo do kogos innego sebastian pisał o piaskownicy i zabawie w niej, no chyba ze Ty nazywasz sie tommi77, a ja niewnikam w to czy sebastian i tomi sie za dzici razem niebawili w piaskownicy to ich sprawa jest wylacznie
3 390 486. no co ty nie powiesz?az tak jest zle?
3 390 483. emerytka 46 nie bronie sebastiana wcale tu i tu sie mylisz, smieje sie z tego tekstu tylko , sebastian ma nieraz dobre poczucie humoru i pisze to co zamysli, a ze nieraz z zartem to zaraz niekturym to przeszkadza i zaczynaja to komentowac bez potrzeby
Arczi problemem nie jest to że piszę z żartem czy nie
Problemem jest to że w ogóle pisze i zaśmieca chat bzdetami i bzdurami
Problemem jest to że w ogóle pisze i zaśmieca chat bzdetami i bzdurami
arczibalik73
Prosiłam już parę razy-nie komentuj moich wpisów.
Prosiłam już parę razy-nie komentuj moich wpisów.
i pisze to co zamysli,
Wlaśnie,niech się czasem zastanowi ,zanim coś napisze,
Wlaśnie,niech się czasem zastanowi ,zanim coś napisze,
Witam wszystkich
Bez obrazy ale na tej stronie są dorośli czy dzieci?
Bo ja mając 25 lat czuje się że wszyscy to dzieci robiące jakies uwno burze
Bez obrazy ale na tej stronie są dorośli czy dzieci?
Bo ja mając 25 lat czuje się że wszyscy to dzieci robiące jakies uwno burze
Trochę powagi i szacunku do drugiej osoby
Jeśli ktoś kogoś wkurza ugryźć się w języku i przemilczeć to a nie napędzać dalej by wyszło z tego koło
Jeśli ktoś kogoś wkurza ugryźć się w języku i przemilczeć to a nie napędzać dalej by wyszło z tego koło
Są dorośli i dzieci,od jakiegoś czasu chat jest w rękach dziecka
jacunn i co z tego ze pisze ja tez pisze ale nie pisze bzdetów tylko prawde, a ze komus sie to juz nie podoba to juz jego problem. ja nie zasmiecam tu czatu a sebastian pisze przewaznie z zartem, widac ze nie znacie jeszcze sebastiana i zarzucacie mu rozne zeczy,
Idę kupic 14.32.70
Jacunn od kiedy mam konto to na forum non stop gorzej niż na pudelku czy też na wykopie
przestancie jego atakowac roznymi glupotami to i on tez przestanie was atakowac, czyms jezdicie ponim jak i niektórzy tez i po mnie jak po psie, inteligentni ludzi sie tu nie wypowiadaja czesto tylko czytaja sie smieja z tego w duchu, co tu piszecie
3 390 493. emerytka 46 ty moich tekstów tez nie komentuj okej to ja niebede twoich komentował
Od kiedy Sebastian zaczął tu zaglądać to ludzie przestali tu pisać albo ograniczają pisanie do minimum
dobra teraz wychodze ide troche pospacerowac sobie w jesienna pogode i prosze tu o spokój i wyrozumiałosc, co do nie obecnych, narazie wszystkim
3 390 505. jacunn nie ze sie tu nieudzielaja tylko przeszli na stronke sasiednia i tam sie udzielaja, bo maja dosc tu ludzi ktorzy o wszystko sie innych czepiaja
Już jestem
Polska?
Zobaczcie tylko jedną rzecz dlaczego jak nie ma na przykład emerytki gramtonika i kilku innych osób i jesteśmy tutaj na stronie to jest bardzo miło spokojnie i sympatycznie a jak oni przyjdą to od razu robi się zadyma i bardzo niemiło dlaczego tak jest sami sobie odpowiedzcie na to pytanie
Dzięki liczbom z Mini mam 750 zł.Przrpisalem liczby z Chybił trafil, eyslalem na 9 liczb na 5 losowań.To jest intuicja, nie jakieś analizy stronek.
Sebastian bo w Chorzowie są kłótliwi ludzie.Byc może brak seksu? Ludzie uprawiający regularnie seks są mili.
Europ
Jak z Tobą Sebastian jest dobra atmosfera to tylu ludzi by z stąd nie odeszło
Europ a ile Ciebie kosztowało wysłanie kuponu ?