Wpisy 3 387 864 – 3 387 963
21 października 2018 14:04 → 21 października 2018 16:35, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,05,06,08,13,16,17,18,20,22
Koniec cyrku
Wszyscy są szczęśliwi bo dzisiaj zagłębie gra tylko ono wygra to pewne jest
Mi chal nie ale mi to lotto sorki już tyle razy pisałem już mi się nie chce
Zaglebie jest na dnie...a wlosy policzone u Mariusza Lewandowskiegodzis przegrana ,dzis dymisja...Lech sie podnosi
Tylko nie na P!
Haze dziękuję za życzenia mimo że za wcześnie choć już powoli w sklepach się zaczyna po 1 listopada rusza na calego eh gdzie te czasy kiedy to w grudniu się dopiero czuło
ja mam swieta cały rok
indyki, kurczaki, szynka ,baleron ,kielich itp itd
indyki, kurczaki, szynka ,baleron ,kielich itp itd
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
58,64,73,76,80 i tyle bo zjedzą mnie ze wszystkie 80 podaję spadam w mapę za h mecz
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
oj tam zaraz "zjedzą" będą pewnie /niektórzy przynajmniej/
mieć polewkę - takie śliczne
miał miał miał
i
się źle ułożyły
mieć polewkę - takie śliczne
miał miał miał
i
się źle ułożyły
Fares Polacy są za plus500 więc zagłosują na mnie.
Już ustawiają się kolejki po ryż
Mój pies też dał głos
Przepraszam kot
Moja ciocia z Wygwizdowa też oddała glos w Wwie.
No tak radio Poznan tez przejeli a wczoraj nawet msza byla...dobra zamiana
Gdybym był kobieta powiedziałbym, że w PiZ ie, ale, że jestem facetem, mam w duszy.
3 387 915. popieram niegłosuje bo niema na kogo
witam wszystkich obecnych na czcie
na zielonej stronce
lepiej glosowac na kogos niz jak by glos ktos przypisali sami a juz jak gby komus z partyjki ktores na p to by byla kpina ale jak ktos tak ma bywa czas na mecz
Tak myślałem o 77-Potrzeba rankiem mnie naszła aby te 77 sprawdzić i w tym przypadku ta sinusoida występowania liczby 77.wypadała dość korzystnie na najbliższe losowania.Admin chętnie banuje, nie koniecznie sprawiedliwie,szuka nowego oddechu jak na ironię działa w brew stronie.
Nie długo strona będzie warta niczym papier do liszaja.Ciekawe czy dla przykładu Pasko znów mnie zbanuje bać się tego nie będę- zlikwiduję konto.
Nie długo strona będzie warta niczym papier do liszaja.Ciekawe czy dla przykładu Pasko znów mnie zbanuje bać się tego nie będę- zlikwiduję konto.
Za powyższy wpis dionicos stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
nie głosujesz , to skreślą za Ciebie , w komisjach większość sprawiedliwych , ale czy sprawiedliwie przeliczą
widzą że automat zgłupiał , banuje na lewo i prawo -- bananowy sąg trwa , Pasko działaj , bo to źle wygląda
ciekawe co się nie spodobało , strach coś napisać jeśli nie liszaj to co
Witam wszystkich W banie dionicosa chodzi pewnie o ostanie zdanie i słowo po "zbanuje". Jak przeczytasz ostanią sylabę i następny wyraz to będziesz wiedział Pasko mówił coś o sylabach.
o warzywach nie można pisać >>> sylab nie można używać
wychodzi na to że będziemy pisać systemem zero jedynkowym
Pasko zdejmij tego bota bo jest jakiś chory
Jak to przejdzie i mnie nie zban... to będzie sukces
wychodzi na to że będziemy pisać systemem zero jedynkowym
Pasko zdejmij tego bota bo jest jakiś chory
Jak to przejdzie i mnie nie zban... to będzie sukces
dionicos szczęśliwie - nie szybciej - czat na MP, to nie cały świat
Zagłębia Lubin - Wisła Płock - 1-2 pauza cóż setki nie wykorzystane się zemscily zamiast 3-1 jest 1-2
Nie mogę znaleźć strony ceny pistacij pomidorów ciastek
Dionicos...banan niesprawiedliwyczytalem wpisPasko sprawdz ponownie zanim wrzuce sterte slow potwierdzajacych nieprawidlowo wpakowany ban...niczym kula w plot
Gryx...Leszek odetchnalKrychu najlepszy na boisku,wczoraj nawet jak obronca zagralAmaral,jakis przerysowany....Gajosa zegnaja teraz juz moge
Pasko jeszcze specjalna dedykacja dla Ciebie
https://www.youtube.com/watch?v=TnaADQsm_4M
https://www.youtube.com/watch?v=TnaADQsm_4M