Wpisy 3 387 964 – 3 388 063
21 października 2018 16:35 → 21 października 2018 18:22, 100 wpisów
Mnie Pasko niezbanuje bo jestem rządzący tym krajem.
Glos oddany...od sercajednak u mnie to musialoby byc z 300 takich glosow
3 387 932.gryks umnie niema na kogo glosowac wedlug mnie,rzadza jedni i ci sami juz od 8 lat ,nikogo nie dopuszzczaja z zewnatrz, jest zmowa poprostu ,pomagaja tylko tym co maja 500+,reszte maja gdzies ludzi,przez czła kadencje nagle przed wyborami sobie przypominaja o tobie kiedy ponownie startuja na fotel burmistrza nagle cie poznaja na ulicy, moj mlodszy kolega byl burmistrzem ,i jak znam zycie bedzie ponownie bo tu jest klika 2 razy na niego glosowalm kiedys cos mi kiedys obiecal wtedy jeszcze pracowalem tez. kiedys powiedzial mize jakbede w potrzebie jakiejs to mi pomorze,niestety nie zrobil tego ,gdy potrzebowałem pomocy, poprostu zapomniał wół jak cieleciem był, kolega sie namnie wypioł juz 2 razy olał mnie,według mnie nie jest godny zaufania dla mnie,i teraz sobie poprzysieglem ze nie ide na wybory i niebedde wogole głosował i niebede mu kasy pchał do kieszeni mi nikt nic za darmo nigdy nic niedał i niedaje, taka hest prawda dlatego ja olewam wybory ,bezemnie wybory sie i tak odbede czy bede w nich brał udział czy nie, z drugiej zas strony zas niemoge isc i glosowac na innych poniewaz duza wiekszosc moich znajomych i innych kolegów startuje tez do samorzadu i powiatu, z gory wiem ze nikt sie nie przebije, a ja juz raz zawierzylem pewnym osobom z radnych tez i sie na nich grubo przejechalem wielokrotnie gdy chciałem cos załatwic,niestety zawsze wszystko bylo odmownie w stosunku co domnie, dlatego niewierze w lepsza zmiane bo sie nic nie zmieni umnie no chyba ze mi kaktus na rece wyrosnie albo stanie sie cud, minie mi cukrzyca i wygram w multi lotka głowna wygrana, a to czy moj glos sobie przypisza czy nie to juz mnie nieobchodzi, ja bynajmniej mam czyste sumienie i mowie nie uczestnicze w takich imprezach, dlamnie liczy sie co innego a wyborow dokonuje zawsze swiadomych i wybieram gry lotto tutaj mozesz przynajmniej cos ugrac tam zas pchasz kase komus do portwela a on i tak ma cie w powarzaniu pozniej,ze wzgledu ze duzo moich znajomych i mlodszych kolegow startuje do wyborow nie ide glosowac tez na nikogo bo niechce skrzywdzic nikogo z nich, bo jak na jednego zagłosuje a nadrugiego nie to bedzie im przykro niestety a jak wiem i tak z nikt mi z ni ch nigdy niepomorze w niczym bo juz jeden kolega pokazał mi na co so stac kiedy byłem w potrzebie dlatego teraz tez na nikogo nie licze tylko sam na siebie stawiam
Arcziwszyscy mili...ale ja mam spisob na tych co obiecuja duzo a po wyborach...nic nie robia
3 387 973. tak masz racje wybrałem gre w mini lotka i tutaj ja rzadze czy trafie czy nie? nie pan burmistrz,tylko ja
Zaglebie L-Wiselka Plock...1:3 czas na zmiane trenera panie Mariuszu
dobra zmiana w polsce bedzie wtedy gdy sie stanie jakis cud i kazdy pracodawca da swojemu pracownikowi miesiac w miesiac tak na raczke 7000 , wtedy uwieze ze cos sie zmieniło na dobre a nie tylko czcze obietnice przed wyborami a po wyborach a jakos to bedzie albo i nie zreszta co nas obchodzi tam jakis kowalski czy nowakniewazne ze on niema wazne abysmy my tu mieli u góry
dobra ale koniec juz tematu wyborow,bo temat nudny jest, teraz przechodzimy do cyferek
Tomi Lewandowski może już iść do domku teraz już i zacząć szukać pracy jeśli zostanie znaczyc będzie to że tatuś jego ma duże plecy
a jeszcze jesli tyczy sie wyboru to wybieram to co mam w profilu na fotce , świadomy i trafny wybór
dobra teraz do cyferek
Za wolne wybory Kędzior13 coś dla Ciebie w moim profilu
3 387 996. ale dobrze jest bynajmniej pomarzyc nie? tego ci nikt nie zbierze, co wygrasz twoje a ze tu jest PL to juz inna sprawa jest
a wiec tak od haze 19 od arczibalika 73 od tomiego 77 odemnie 76 od robala 36 od kedziora 13
dokladnie grajmy i wygrywajmy pokazmy ze w nas sila jesti ze nam niepotzeba jalomuzny w postaci 500+
1-10
Haze19
Nie przekręcaj nicków, bo będzie ban
3 388 010 gryks76 do mini prosze 8,12,32,35,41
Najpierw musi wyszukać fejka z neta
miłego
Meg Ryan
Skandal w kościele w Tarnowie. Przeczytajcie jutro. Ta zaraza powinna dostać milion grzywny. Ja mam sumienie, a żaden sukienkowy nie może decydować o moim sumieniu.
frekwencja u mnie 75% prZekroczy na pewno stałem w kolejce jak za Prl
P.lamista nie siej propagandy ,tu jest inna kolejka do miliona,pomyliłeś/łaś piętra
typniete skreslone mozna isc sie puscic i odrazu zaglosowac by glos sprawiedliwi innaczej nie dali na kogos z pe i s e lub z peo
3 388 054.
gryks czy obstawiles w MM liczbe 1,7,10,11,74 bo podejrzewam ze wyjda dzisiaj o 21
zadnej nie mam choc kto wie jak mialy by byc to wg mnie od najmocniejszej 74 10 11 07 01 dobra spadam zaglosowac i sie puscic
gryks76 powodzenia
https://youtu.be/Dn9Eh3emERc