Wpisy 3 385 336 – 3 385 435
19 października 2018 16:42 → 19 października 2018 18:34, 100 wpisów
3383794
https://www.multipasko.pl/wiadomosci/
Robal
(16:09)
teraz zapomnij
3 385 325. za to powinna byc kartka
ROBAK
grzecznie - teraz zapomnij
a NIE grz. - ..................................
grzecznie - teraz zapomnij
a NIE grz. - ..................................
fajna nazwa pani Gerdi
makler - fakt - przegapiłem - Tobie też thx
ale, znowu, taki jeden, młody by pomyślał, hihi, że sam do siebie piszę
makler - fakt - przegapiłem - Tobie też thx
3 385 340.dlatego tak jest poniewaz nie umiecie uszanowac normalnego i dobrego faceta i najczesciej jestescie dla tego tez pozucane , i pozostawine same sobie ,nikt was nie chce , bo kto chce miec jedze w domu no chyba nikt co?
makler czego uciekasz?
Robal_36
A co to za śliczna zdrapka w profilu? Jeszcze niespodzianka ?
A co to za śliczna zdrapka w profilu? Jeszcze niespodzianka ?
ROBAL
to chociaż mniej zaszczyt ze jestesmy bracia
(ma czarnego kucyka)
to chociaż mniej zaszczyt ze jestesmy bracia
(ma czarnego kucyka)
3 385 350. nie sam podjełem decyzje ze nie bede z kobieta która nie jest według mnie uczciwa i nie bede jej zabawka w jej rekach,i dlatego jestem sam i dobrze na tym wychodze jak na razie i szukam normalnej uczciwej i wporzadku kobiety ,ktorej nie sa wglowie tylko zakupy malowidła i na 1 miejscu kasa, oraz wypady z kolezankami na dyskoteke choc niemam nic do zabaw bo tez lubie sie dobrze pobawic
arczibalik73
" nie sam podjełem decyzje"
Przecież pisałeś,że poszukała sobie młodszego.To co jest prawdą ?
" nie sam podjełem decyzje"
Przecież pisałeś,że poszukała sobie młodszego.To co jest prawdą ?
3 385 354. gerdi076 ja niemam problemu z kobieTami bo tego kwiatu jest pól swiatu, nie ta to inna tylko byle nie materialistka i jedza
3 385 356. gdzie i kiedy takie cos pisałem ze poszukała sobie młodszego bo ja sobie takiego czegos nie przypominam, powiedz mi taka zecz czy wiezysz w tzw miłosc na odległosc?
dibra narazie wszystkim zycze milego popołudnia wszystkim zapomnijcie o wasniach zrelasujcie sie i idzcie na piwo
arczibalik73
Nie chce mi się szukać wpisu.Pisałeś o córce koleżanki,w której się zakochałeś.
Nie chce mi się szukać wpisu.Pisałeś o córce koleżanki,w której się zakochałeś.
arczibalik73
zapomnijcie o wasniach.
Tak jest-nie zapomnimy.Wedle życzenia.
zapomnijcie o wasniach.
Tak jest-nie zapomnimy.Wedle życzenia.
To słowo >>> karub <<< czytaj wspak posiada 197 synonimów w wersji oryginalnej stanowi na czacie przepustkę na banana
arczibalik73
Za dużo kontaktujesz się z sebastianem.Alzheimer jest zaraźliwy.
Za dużo kontaktujesz się z sebastianem.Alzheimer jest zaraźliwy.
Chyba Pasko nie będzie miał nic przeciwko nowej nazwie multi-ciulatka.
Przeciwko mulatce,też nic nie ma
Przeciwko mulatce,też nic nie ma
3 385 274. arczibalik73 2018-10-19 (16:12) Jaworzyna/ wygrana
kolega makler
no koment
kolega makler
no koment
a to gerdi076 to pisałem tak zgadza sie, ale ja ja pokochałem jakby była moja corka choc nie jest,poniewaz razem z jej mama kiedys bylismy najlepszymi przyjaciólmi od serca razem siwe wychowywalismy, ona w tym roku zmarla jak i jej maz a dziewczyna została sama jak palec
3 385 369. tu nic niema do tego sebastian, i zadnego alzhaimera niemam jeszxcze zapytałem dlatego boniewieracam do tego co kiedys pisałem tu na czacie ,
gerdi po mulatki najlepiej na Karaiby
tutaj tylko w wersji papierowej
tutaj tylko w wersji papierowej
3 385 382. gerdi076 zadne kłamstwo,ja zawsze sie opieram na prawdzie
Też idę się ciulnąć
Pasko-Powodzenia w dalszych pracach nad indexem verborum Prohibitorum
Pasko-Powodzenia w dalszych pracach nad indexem verborum Prohibitorum
Arczibalik ty się mijasz z prawda im więcej ciebie się czyta bynajmniej mniejsze wpisy bo opowiadan na całą stronę się nie da nie po to jest czast mijasz się z prawda
https://www.youtube.com/watch?v=RRKJiM9Njr8
Miłego wieczoru i trafnych P*
Miłego wieczoru i trafnych P*
gryks 76 odczep sie odemnie nic sie niemijamz prawda zadna, ja wzyciu duzo przeszedlem zroznymi panienkami kilka srazy sie spazyłem i wtej kwestji ja decyduje zkim chce byc az kim nie jesli ci chodzi oto co tu gerdi076 pisała
ludzie zycie jest krotkie i pełne niespodzianek nie marnujcie go na głupoty narazie wszystkim
Dziś na obiad nie buraczki tarte na gorąco,tylko sałatka po grecku.
czy jest tu osoba/?no właśnie ona..która z MP nawet do kibla chodzi...
Szczerze wątpię by było ponownie te same liczby z 20 22 i 24
Ostatnio jak były to szok a drugi raz jakby padły to by było o kurczę pieczone
Ostatnio jak były to szok a drugi raz jakby padły to by było o kurczę pieczone
Wczoraj taka w mini siódemka z chybika
8,17,19,23,25,30,42
Dwie wpadły więc może pozostała piątka dzisiaj..
8,17,19,23,25,30,42
Dwie wpadły więc może pozostała piątka dzisiaj..
Adi jak Ci intuicja tak podpowiada to śmiało możesz spróbować koszt 1.25 a możesz wygrać nawet ponad 200 tys
Mi_Chal ,zag69,adi1125 podoba mi sie wasz tok myslenia dobrze kombinujecie
dwie zdrapki
pensja777 s s s 20 zeta
Krzyżówka xxl o o o 20 zeta
Karton w bonusie
20 zeta na czysto i na nic się więcej nie skusiłam
pensja777 s s s 20 zeta
Krzyżówka xxl o o o 20 zeta
Karton w bonusie
20 zeta na czysto i na nic się więcej nie skusiłam
adi nic z tego...z tych luczb musisz poczekać wpisz w kalkulatir zaaansowany te liczby i obserwuj 3/6 napewno wypadnie
Arczibalik73 kombinować można zawsze najgorzej jak zaczniesz kombinować zostaniesz z dylematem która bądź które piątki wyślesz wybierzesz około pięciu zakładów a okaże się że z tych nie wysłanych miałbyś wygrane by Ci się zwróciło bądź nawet główna wygrana
Mi_Chal tak zgadzam sie z tym dokladnie
Meganka ten kalkulator wygranych gdzie znajdę? Bo nie ogarniam tematu
Ostatnio czytałem u kogoś że używa jakieś strony z której wysyła zakłady ale jest niestety płatna
Ostatnio czytałem u kogoś że używa jakieś strony z której wysyła zakłady ale jest niestety płatna
tylko ze ja gram jednym ukladem na kilka losowan i twierdze ze jak ma wpasc to wpadnie i bedzie
co kilka dni zmieniam liczby w mini i juz 2razy w tym miesiacu zgaenołem 2 *3 odstepjednej trafionej 3/5 byl 4dni
wczoraj gdybym nie dal liczby 36 a 35 miałbym natepna 3 w tym miesiacu w mini
Tu na stronce na pasku u góry masz narzędzia>klikasz > pojawiają się na żółte napisy z danymi narzędziami. tester...zaawansowany
kalkulator wygranych...itd...
i tam to klikasz > wybierasz jaka gra wpisujesz liczby i zmieniasz okres w którym chcesz wyszukać wygrane z tych liczb
kalkulator wygranych...itd...
i tam to klikasz > wybierasz jaka gra wpisujesz liczby i zmieniasz okres w którym chcesz wyszukać wygrane z tych liczb
Meganka dziękuję za podpowiedź, jeszcze jakieś ciekawe możliwości są na tej stronie?
Jeszcze wszystkich opcji nie ogarnąłem
Jeszcze wszystkich opcji nie ogarnąłem
Meganka tak z czystej ciekawości posiadasz auto marki Renault czy to zbieg okoliczności z nazwą?
dlatego twierdze po malutku i do celu , a dojdziesz tez, to nie sztuka wysłac kilka ukladów a sztuka jest trafic ta cał 5/5 w mini
a wiem ze mozna bo w ubiegłym roku skresliłem pewne liczby i nie wysłałem ich, bo lezalem chory, i szkoda bo bym miał cała 5w mini,ale cóż jeszcze bedzie nieraz okazja trafic ta 5w mini trzeba tylko wierzyc ze sie uda to zrealizowac
a wiem ze mozna bo w ubiegłym roku skresliłem pewne liczby i nie wysłałem ich, bo lezalem chory, i szkoda bo bym miał cała 5w mini,ale cóż jeszcze bedzie nieraz okazja trafic ta 5w mini trzeba tylko wierzyc ze sie uda to zrealizowac