Wpisy 3 385 436 – 3 385 535
19 października 2018 18:36 → 19 października 2018 19:17, 100 wpisów
Są
E.p
1,2,3,4,5,6,7,8,11,12,13,14,16,18,19,25,26,32
Te liczby wrzucasz w tester dla ekstra pensji i wychodzą czasem gotowce
Przypominam Ekstra Pensję gra się wynikami
E.p
1,2,3,4,5,6,7,8,11,12,13,14,16,18,19,25,26,32
Te liczby wrzucasz w tester dla ekstra pensji i wychodzą czasem gotowce
Przypominam Ekstra Pensję gra się wynikami
Tak a propo gratuluję że 17 wytypowałeś całą 5/5 Arczibalik
Może warto wykorzystać na zakład mini
Może warto wykorzystać na zakład mini
Wynikami?
Czyli non stop przeważnie są te same liczby?
Czy jak mam to rozumieć?
Czyli non stop przeważnie są te same liczby?
Czy jak mam to rozumieć?
przykład wczoraj wylosowano
3,4,7,26,33 2
A był już wcześniej taki wynik
3,4,7,26,32,4
3,4,7,26,33 2
A był już wcześniej taki wynik
3,4,7,26,32,4
Powiem wam, że kilka dni temu z braku pomysłów na kupony przepisałem jeden z poprzedniego dnia z chybika 9/9 dodałem jedna liczbę i 8/10 wpadło a jakieś dwa miesiące temu jakoś tak spodobała mi się intuicyjnie siódemka w mini z chybika że posłałem ją tropem Zbigniewa g jeszcze 3 razy i wpadły 24 trójki także meganko myślę że ty ślepy los ma takie same szanse co twarde wyliczenia i statystyki..
tak mam gdzies ten uklad zapisany do mini na którym typnołem ta 5 ale nie korzystam z niej teraz , i tez zawsze robie sobie skany wszystkich swoich kuponow trafionych w realu i archiwizuje je sobie to samo w mini, zawsze przed oddaniem kuponu mw kolektorze robie sobie fotke tego kuponu z wygranymi wtedy wiem na jakich liczbach grac,liczby lubia sie powtarzac
Zaq
Za powyższy wpis makler stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Maganka
3 385 440.dziekuje Mi_Chal choc to było tylko na sucho ale było
Dusia
Mi chal
3 385 453.dokładnie chyba mu oto własnie chodziło chciał dostac banana
Biotebal. O ile masz zdrowa tarczyce
dusia czarna rzepa
To. Musisz doktora zapytac
Dotam i makler tacy jak Wy już powoli przechodzą do lamusa
3 385 464 na wypadanie włosów czarna rzepa, sprawdzone
Michał. Wam facetom to raczej nic nie pomoze
no wielka szkoda , bo z takich jak 01234Zorro567890 pożytku niema
To co . Geny
Nie ma się pisze oddzielnie nieuku miłego
No tego nie wiem, mam lekkie podejrzenia że mogę mieć zmiany nowotworowe w jelitach przez moją chorobę
szkoda że mnie sobie upolowałeś , a nie widzisz skandalicznych wpisów ortograficznych, jak arczi
Ups. Jest taki szampon na porost włosów revitalash z hormonem. Stosują to po chemiach
O dziękuję zaq niestety prawdę poznam dopiero w maju bo na NFZ się zarejestrowałem na ten termin na kolonkoskopie
Pożyjemy,zobaczymy- może Pasko też wprowadzi bany za błędy ortograficzne...
dotam odczep sie odemnie ,czy ja sie ciebie czepiam?walic błedy ortograficzne wazna jest tresc anie błedy i to co chcesz przekazac
Michal. Zrób sobia wynik na krew utajona w kale . Koszt chyba 20zl
4 lata temu zdiagnozowano mi dopiero że mam celiakię czyli nie toleruje glutenu jak i laktozy
Ale co jakiś znaczny spadek wagi?
A ile wazyles?
3 385 499. Mi_Chal przykra sprawa z ta choroba
Meganka 5 posilkow
Od dawna miałem problemy biegunki złe samopoczucie rodzinna że to normalne ale narzeczona powiedziała dość żebym zrobił badania i dzięki niej wyszło na jaw że mam celiakię a gastrolog do mnie że mógłbym się nawet w toalecie na śmierć załatwić
To już chyba wcześniej musiałeś miec
Meganka dieta bezglutenowa możesz ją zastosować ale nie polecam jeśli od dziecka jesz gluten będzie ciężko
Co do wagi przed dieta 90 kilo z tym że jedząc gluten i laktozę codziennie bylem na troniku teraz 75 kilo udało mi się przytyć 5 kilo przez ostatni rok i jakoś się trzyma ledwo bo stres potrafi mnie dalej na tronik wysłać i mimo pilnowania diety nie jest fajnie
Co do wagi przed dieta 90 kilo z tym że jedząc gluten i laktozę codziennie bylem na troniku teraz 75 kilo udało mi się przytyć 5 kilo przez ostatni rok i jakoś się trzyma ledwo bo stres potrafi mnie dalej na tronik wysłać i mimo pilnowania diety nie jest fajnie
Tak tylko sądziłem że to normalne bo wkoncu rodzinna tak mówiła a ona chyba wie co mówi a jednak nie wiedziała niestety
Wiem
Mi_Chal umnie 5lat temu zdiagnozowano cukrzyce genetyczna lece na tabletkach i insulinie, moje zycie sie zmienilo diametralniem zaczolem brac insuline mieszanke zaczełem tyc bardzo tez, i sie czuc zle, od 1,5 miesiaca chodze na silownie pod chmurką dzien w dzien i cwicze dla poprawy samopoczucia, tez w ciagu 1,5 miesiaca spadlem juz 16kg, i zaówazyłem ze na wieczór mam nizszy cukier i czuje sie o wiele lepiej niz przedtem lekaz diabetolog kiedys mi powiedział ze zostalo mi tylko 3 miesiace zycia, gdy mnie zobaczył,niestety bledna diagnoza jego zyje juz 6lat od jego wyroczni ale cwicze intensywnie dziennie okolo 3 godzin bo musze cos dla siebie zrobic aby moc dalej zyc
Najgorsze było znaleźć produktu bez glutenowe ale już jest lepiej choć ceny jeszcze spore chleb 300 g 8 zloty taki przykład
W netto jest dużo produktów bez glutenu
Arczibalik
Ja na siłownię też bym poszedł ale z kości na ości musiałbym zamienić
Ja na siłownię też bym poszedł ale z kości na ości musiałbym zamienić
Na dzis 60 zakladow mini z maszyny
Damian w vivo wysłałeś?
nie
A ja. Tam lubie wysyłać 4/5 mialam
Brunetka to prawda ale chleb który toleruje smakowo jest z marki Shar a on droższy bo ten co jest biały w netto to no yyy można zwymiotować chyba że się go zrobi na jajku i poleje keczupem
Co prawda w maju
puscilem tyle bo wczoraj trafilem 4/6 w lotto za swoje tyle bym nie wyslal, w lotto mialem 2 zaklady z maszyny
O jj
przy tej cukrzycy genetycznej i przy tych insulinachmieszankach nie stosuje sie diety zadnej, choc tez niewolno wszystkiego jesc i wszystko wymieniac trzeba na wymienniki, niemoge stosowac zadnej diety , i tak juz malo co jem tez,, bo musze zachowac wymieniki weglowodanowe, unikac wszystkiego co slodkie tez jesc tylko ciemny chleb i pic wode, dlamnie to jest katorga, ale coz musze jakos zyc
Ile za 4 było?
115
Niestety zdiagnozowane w ostatniej chwili gdyż kosmyków w jelicie zostało mi niecałe 1/3 wiec jeszcze rok dwa i mógłbym nawet wąchać kwiatki od spodu
Arrczi. Cukrzycy sie nie ma od. Slodyczy tylko od złego odzywiania
ale koniec juz o chorobach, sa lepsze tematy niz choroby a tobie MI chał zycze duzo zdrówka i trzymaj sie chłopie