Wpisy 3 385 236 – 3 385 335
19 października 2018 16:01 → 19 października 2018 16:41, 100 wpisów
No rzesz qrv...-Kobieta nie najcięższych obyczajów
Coś mnie podkusiło,żeby zagrać na 14-tą-czego z reguły nie robię!!!
3 385 218.trafne spostrzezenie
35,39
I nad 30 się zastanawiam
Osa a Ty co masz?
35 gdzieś mam a 38 albo 37?
3 385 224. jestes na zbyt przewrazliwiona na punkcie wypowiedzi sebastiana wyluzuj kobieto
Może coś z 70-tek ?
A z 60 masz tylko 1???
72...
np. 73-75 ?
Osa ale trzeba to wszystko zlepić
Osa mam gdzieś do Ciebie @ to Ci podeślę ok ?
To lep i daj w kg
Może być i @
No chyba że podasz teraz to będzie szybciej
A po co ma mi ktoś coś...
Osa ale piąteczkę czy mało dla Ciebie ?
Jak masz nutka gdzies to ja
Ok poszukam tego co kiedyś mi podałaś masz rację
Byle by wlazla
Wiem
Odeslalam do Niemiec baterie i oddali kasę
Mam tel chwila przerwy
Allegro
Dobra pa
3 385 250. nie dotarlo a jak TY komentujesz i kopiujesz oraz wklejasz czyjes teksty to jest dobrze? moze tutaj by tez bot dawał za ta czynnosc bana ,za kopiowanie tekstów innych osob, inie na 24 h a 48 na poczatek tak
dzięki - Kędzior, Dotam, Pikusiek , emi
dotam
- o co Ci chodziło z tym - "jeśli robak dotrzyma słowa" ?
dotam
- o co Ci chodziło z tym - "jeśli robak dotrzyma słowa" ?
Za powyższy wpis Gandalf stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
kolega makler kopiował tak te teksty i tez dostał kiedys bana, moze w Twoim wypadku tez by to było sluszne kto wie? mnie tez to wkurza jak widze co robisz i dlatego tez i pisze to co uwazam nikt mi niezabroni sie wypowiadac
arczibalik73
Jeszcze raz-nie komentuj moich wpisów. Ban to by się tobie należał i to nie raz .
Jeszcze raz-nie komentuj moich wpisów. Ban to by się tobie należał i to nie raz .
arczibalik73
Wyobraź sobie,że jestem tego samego zdania co ty.Nikt mi nie zabroni.
Wyobraź sobie,że jestem tego samego zdania co ty.Nikt mi nie zabroni.
witamy ponownych uczestników czata ktorzy zostali niesłusznie zbanowani gandalf uwazaj na słownictwo jak cos pisz owoc, gruszka, jabłko
3 385 275. a mnie niby za co ban by sie nalezał? co za to ze nie wyzywam tu nikogo i nie nazywam osłem jak TY np, ,
spoko dotam
po kilku zaczepkach od tego nabijadełka - z rana taka seria była, jak zwykle merytoryczna -
też mną, trochę, ruszyło i stąd i ten owoc...
po kilku zaczepkach od tego nabijadełka - z rana taka seria była, jak zwykle merytoryczna -
też mną, trochę, ruszyło i stąd i ten owoc...
3 385 276. gerdi076 tak nikt Ci nie zabroni sie wypowiadac bo wypowiedz to inaczej jest forma informacji,ale uwazaj co i do kogo piszesz i nikogo nie obrazaj jesli nikt Ciebie nie obraza,jakbys sie czóla jesli np sebastian nazywał Cie stara krowa, napewno by CI nie było przyjemnie,ki jemu tez nie jest przyjemnie kiedy go tak nazywasz
Cześć
Juz jestem
Juz jestem
Arczi posłuchaj
Nic już nie wiem
Poważnie się zastanawiam,czy nie zrezygnować w uczestnictwa...
...tym bajzlu
Poważnie się zastanawiam,czy nie zrezygnować w uczestnictwa...
...tym bajzlu
badzmy dla siebie milsi a nie szyderczy i i niemili pamietajcie zycie jest krotkie i niema czasu na jakies tam nerwy
Nie tłumasz już temu gościowi bo przecież wyraźnie widać że nie rozumie co do niego piszesz
gonzaga bardzo długo się nad tym zastanawiasz
Podejmij w końcu męską decyzję
Podejmij w końcu męską decyzję
dlatego tez chce aby tu był spokój na czacie i było zero jakis wasni miedzy czatowiczami, jestesmy tu poto aby typowac liczby do gier anie sie przekomazac i szukac zaczepek
dotam Ty też jesteś taki niezdecydowany jak gonzaga ?
arczibalik73
Napisz to sebastianowi na @.A może pojedziesz do niego?Podam adres.Znalazłam na podstawie jego IP.
Napisz to sebastianowi na @.A może pojedziesz do niego?Podam adres.Znalazłam na podstawie jego IP.
Jesteście spod znaku wagi ?
"obawiam" się dotam, że - gdyby takie kataklizmy nie istniały, to
Sama Góra chciała by takie o'programować
Sama Góra chciała by takie o'programować
Sebastian_M
Po co się wtrącasz ? A potem przed Pasko udajesz niewiniątko.
Po co się wtrącasz ? A potem przed Pasko udajesz niewiniątko.
3 385 292. gonzaga rób jak uwazasz ale pamietaj ze nikt CIE z tad nie wygania i ze zawsze jestes tu mile widziany, decyzja podjeta przez CIEBIE jest twoja decyzja,
Męska decyzja raz dwa a nie latami zastanawiają się czy być tu czy zrezygnować ja nie mogę
Arczi SEbastian przestańcie zaśmiecać forum bzdetamitego nie da się czytać,jak ktoś sobie odpowiada na pytanie to nie jest chyba normalny
gonzaga nie poganiaj mnie bo tracę oddech .
Nie poganiaj mnie bo gubię rytm
nikt tu nikogo z tad nie wygania, chce aby tu był spokuj i kultura, a nie zachowanie niczym z pod budki na piwo
3 385 306. Sebastian_M 2018-10-19 (16:28) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Męska decyzja raz dwa a nie latami zastanawiają się czy być tu czy zrezygnować ja nie mogę
Arczibalik I co ty na taki powiesz ?
Arczibalik I co ty na taki powiesz ?
Zapomniałem młodzi trafili na Portugalię w barażachsłabo to widzę
arczibalik73 mieliśmy typować liczby .
Już zapomniałeś ?
Już zapomniałeś ?
3 385 307. tomi77 ja sobie nie odpowiadam na pytanie
arczibalik73 czy Ty nie widzisz że oni Ciebie i mnie podpuszczają i prowokują ?
Sebastian_M
Jedno kopytko nie wytrzymało ? A pisałam-uważać na kopytka.Nie usłuchałeś.
Jedno kopytko nie wytrzymało ? A pisałam-uważać na kopytka.Nie usłuchałeś.
arczibalik73 Typujemy czy będziesz z nimi rozmawiał o Marynie ?
3 385 317. Sebastian_M 2018-10-19 (16:32) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Przecież to ty masz 41 nick-prowokator.
Przecież to ty masz 41 nick-prowokator.
3 385 311 ja ten tekst sebastiana traktuje z lekkim przymrózeniem oka i sie smiejeale ma racje tez i twraz jak komus sie tu cos niepodoba to niemusi przecierz tu byc chyba nie, nikt tu nikogo niczym nie przywiazał do krzesła
arczibalik73 A tu są krzesła ?
arczibalik73
Słusznie.Tobie się tutaj dużo wpisów nie podoba.To też nie musisz tu być.
Słusznie.Tobie się tutaj dużo wpisów nie podoba.To też nie musisz tu być.
arczibalik73 proszę Cię daj sobie spokój z pisanie do niego bo to jak kaszą o ścianę
Sebastian_M
A osły potrafią siedzieć na krzesłach ? Chyba takie z cyrku.
A osły potrafią siedzieć na krzesłach ? Chyba takie z cyrku.
3 385 317 widze sebastian co robia ale mnie to wali i mam to w powazaniu głeboko, teraz sebastian wychodze z tad bo musze isc cos załatwic,ale bede pozniej jeszcze, i spokojnie sebastian zachowaj zimna krew i niczym sie nieprzejmuj niech sobie pogadaja, dobrze im to wychodzi widze
arczibalik73 Powiem Ci tylko jedno
Gdybym ja miał taką kobietę jeśli w ogóle to jest kobieta w domu to bym już dawno
mieszkał w namiocie i nie patrzyłbym że jest zima
Gdybym ja miał taką kobietę jeśli w ogóle to jest kobieta w domu to bym już dawno
mieszkał w namiocie i nie patrzyłbym że jest zima
Sebastian_M
bo to jak kaszą o ścianę.Kaszę zjedz lepiej i dobrze popij,bo może się buzia zatkać>
bo to jak kaszą o ścianę.Kaszę zjedz lepiej i dobrze popij,bo może się buzia zatkać>
chamstwo i opryskliwosc plucie jadem na wszystko co im niepasuje jest w ich jezyku kuull
arczibalik73 idę i ja nie się pokręcą we własnym sosie
329
329
Idę przy okazji do Fioletowej Budki puścić Eroinę bo dziś piątek
3 385 327.dokładnie dlatego ja niemam kobiety , bo jak mam miec byle co to wole byc sam