Wpisy 3 384 536 – 3 384 635
18 października 2018 22:37 → 18 października 2018 23:50, 100 wpisów
Sebastian dzisiaj rano weszłam żeby zatypować ,a tam już piszesz i wiem na kogo ,,,ślepowroński wszedł",,jakiś szynszyl wylazł z nory" i to nie jest ubliżanie...
może wybory zrobimy
Walne i do zarządu komisje skrutacyjna sie wybierze
Walne i do zarządu komisje skrutacyjna sie wybierze
poczekam az ktos poda cos zwiazane z liczbami...moze ciag 4 dziestek?
3 384 327. Pasko 2018-10-18 (21:45) Rzeszów
nie chcę tu intruzów, nie chcę tutaj hejterów .
A sebastiana m tolerujesz ?
nie chcę tu intruzów, nie chcę tutaj hejterów .
A sebastiana m tolerujesz ?
no bedzie mozna przez interenet spoko zeby tylko to zrobiili bo koszt dojazdu do kolektury to 5zl
Ale widze aspekt miłości do stronki przywiązania za równo zwoleników i przeciwników sebastiana i wiara że Pasko wejdzie jedną ze stron nie oceniam żadnej ze stron
Pani Dusia proszę się nie denerwować będą jeszcze dobre czasy na czacie
Mysle ze dla Sebastiana dla rownowagi tez powinien byc banan...jak gramy uczciwie to ty pasko tez musisz byc uczciwy...
Szkoda czasu pasko uwielbia Sebastiana m paska nie ma on rzadzi co wejdzie ludzie uciekaja
Nawet jak się go ignoruje durnowato zaczepia cóż spadam w liczby
Skupcie sie na liczbach bo tracicie energie na mało istotne sprawy
Bot jest bez uczuć- na kogo padnie, na tego bęc to tak samo jak z grami losowymi, maszyna nie wybiera tego, kto ma wygrać
Miłej nocy
Dobrej nocy wszystkim życzę i mniej jadu
Kolejna 5 październik ładnie daje wygrać ehh ostatnio trzymając się swojej intuicji z wygranej spłacił bym długi wszystkie co mi się nazbierały a tak tylko odebrałem 19,40
No ja w tej chwili równiez nie ale jak sie wśpie to może coś mi przyjdzie , myśle ze wszyscy mają dobre pomysły problem w tym ze to sie tak czesto nie zdarza
3 384 580. dotam 2018-10-18 (22:48) CENZURA
jest pytanie za co hanusia i Robal dostali bana
Chyba się nie doczekamy odpowiedzi.
Ważne,że sebastian m dostał odpowiedź.
jest pytanie za co hanusia i Robal dostali bana
Chyba się nie doczekamy odpowiedzi.
Ważne,że sebastian m dostał odpowiedź.
Zacząłem grać tak na poważnie od października w mini noi dwa razy zrabalem sprawę bo dwie piątki by weszły za pierwszym razem wysłałem inne 5 losowań a za drugim zmieniłem liczby podczas wypisywania kuponu w kolekturze i to był błąd bo trzeba było się trzymać twardo swojego myślenia ale dwa razy pod rząd dwie te same liczby by weszły to jak cud a jednak ...
Czytałem porównanie Admina sondaży do naszych typowan.Poniekad się zgadzam z porównaniem.Na temat wyborów nie będę się wypowiadał.Wiem , że mocno zostaną sfałszowane na rzecz plantatora ryżu.
Czytałem ostatnio to co pisał Pan Pasko że numery z lotto pojawiły się w euro na drugi dzień ciekawa sytuacja
Godzina 23:00
Skończył się czat z adminem,odpowiedzi brak,to znak że od jutra trzeba znowu walczyć z
z idi........wpisami sebastiana m.
Już wykropkowałam,bo licho nie śpi.
Skończył się czat z adminem,odpowiedzi brak,to znak że od jutra trzeba znowu walczyć z
z idi........wpisami sebastiana m.
Już wykropkowałam,bo licho nie śpi.
Pasko musi mieć dobre z nim układy nie ma bata cóż wojna lub olewanie trolla który i tak będzie zaczepial w oczach paska jest nie skazitelny
gryks76
Ja wysyłam od pewnego czasu te same liczby.Może wpadną .
Ja wysyłam od pewnego czasu te same liczby.Może wpadną .
Emeryt liczby zapisze jeśli to nie problem o 14 sprawdziłbym czy miałeś rację
3 384 597. Mi_Chal
3 384 592. Putin
3 384 566. tomi77
3 384 560.
Mi_Chal witaj ponownie umnie tylko w mini 2 5 dzisiaj ale jutro mam nadzieje bedzie lepiej
2/5 w mini tylko kierpsko ale jutro bedzie lepiej mam nadzieje trafiłem 15,19 z tej 5w mini dałem 36 wyszło 35 obok a byla by 3 juz 3 w tym miesiacu w mini ale nie udało sie ale jutro bedzie lepiej
Vondeoff witaj , spokojnie