Wpisy 3 384 436 – 3 384 535
18 października 2018 22:12 → 18 października 2018 22:37, 100 wpisów
W lotto prawie była trójka z bananowego dnia na MP-5,15,35
Moja 4/6 w Lotto w profilu
Sebastian_m
A w twoim wieku,powinien żeś już być dobrze wychowany ,a nie jesteś.To ile ty masz lat ?
A w twoim wieku,powinien żeś już być dobrze wychowany ,a nie jesteś.To ile ty masz lat ?
Ponownie!
70-Uratowało mi d...
>>>6/10+3x4/10+3/5Tak,że grało się zadarmo
70-Uratowało mi d...
>>>6/10+3x4/10+3/5Tak,że grało się zadarmo
Pasko i jeszcze jedno pytanie-prośba.
Możemy prosić o możliwość typowania 7/7 w Mulatkę?
Możemy prosić o możliwość typowania 7/7 w Mulatkę?
nie ma takiej gry-Mulatka .
Dopisano wygrane Super Szansa
Z multipasko Sebastian m zrobił sobie cyrk siebie obsadzajac w roli głównej ma być tak jak jest multi lecz mulatka
Pasko typowanie
1/1
2/2
3/3
4/4
5/5
6/6
7/7
8/8
9/9
10/10 typowanie zrobić
1/1
2/2
3/3
4/4
5/5
6/6
7/7
8/8
9/9
10/10 typowanie zrobić
Pasko ratuj dokuczają mi
Myślę że jest szansa na wprowadzenie pozostałych typowań w Multi Multi
Uważam że to by było za dużo Zbigniew
A przez internet to jak pewnie słyszeliście jeszcze w tym roku zagramy. Aż ciężko uwierzyć ale trzymam kciuki.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 266 525,30 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Ale jak wszyscy chcą niech tak będzie
Emerytka46, wielllki szacunek do Ciebie i do kilku jeszcze jak Tomit77 i ten Pan z Tarnowa.
Panoramix to tarmoszą dlatego że mam włosy?
Znowu dostał odpowiedź.A reszta musi czekać w kolejce
Pasko czemu pozwalasz osobnikowi Sebastian m na robienie sobie folwarku na twoiej stronie??????
Zaśmiecaja czat , to popis głupoty i analfabetyzmu.Pizdrawiam mądrych.
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Meganka @
W regulaminie jest napisane, że prywatne pogawędki należy sobie urządzać w księdze gości
R14 witaj
Widze że gorąco jest akurat wyniki obserwowałem moze wyjsciem bylo by dać szanse na dwa sb jeden na powaznie i tu restrykcje i na temat a drugi luz głupota żarty Pasko prosze to rozwazyc
Ehh czy każdy z was ma tak że po losowaniach mówi że takie łatwe numery były?
R3dma6 jak nie masz ochoty czytać to se Możesz iść Będzie spokojna rozmowa dorosłych
@3 384 467: trudne pytanie ... poziom trudności tego pytania jest taki sam jak pytanie Sebastiana M: "Pasko czemu pozwalasz osobnikowi gryks76 na robienie sobie folwarku na twoiej stronie?"
Pasko jak będziesz czytał te wpisy które Ci wyślą to zobacz też obok co oni wypisują na moją osobę {{ok}
Wtedy będzie to rzetelne
Wtedy będzie to rzetelne
tego typu pytania po prostu mnie zaginają i ciężko mi coś odpowiedzieć
3 384 409. emerytka 46 2018-10-18 (22:00) Chorzów.
3 384 024. Sebastian_M 2018-10-18 (18:34) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Emerytka zakochała się a kto wie w kim?
3 384 025. Sebastian_M 2018-10-18 (18:35) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Kto zgadniea u mnie kupon Mulatki
Pasko.Uważasz,że takie wpisy są mądre ?
3 384 024. Sebastian_M 2018-10-18 (18:34) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Emerytka zakochała się a kto wie w kim?
3 384 025. Sebastian_M 2018-10-18 (18:35) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Kto zgadniea u mnie kupon Mulatki
Pasko.Uważasz,że takie wpisy są mądre ?
mówienie na Multi Multi Mulatka ... znaczy się ja nie mam z tym żadnego problemu
Może coś lżejszego dla mniej dorosłych
Kiedy zacznicie typować na tej stronce
Kiedy zacznicie typować na tej stronce
niektórzy mówią na Lotto ... Duży Lotek ... też nie mam z tym problemu
Tak jak napisałem.
Pasko przeczytaj sobie ich wpisy co do mojej osoby to będziesz miał jasną sytuację tego co oni robią
Pasko przeczytaj sobie ich wpisy co do mojej osoby to będziesz miał jasną sytuację tego co oni robią
Tylko ze sebus to są frustracje które narosly odkąd tu wlazles z mamą tata
jak ktoś się postara to i "Duży Lotek" będzie miał dla niego wydźwięk obraźliwy
Dokładnie
Co oni robią jestes ty tego przyczyną ludzie nie chcą pisać bo zaraz durnymi pytaniami wciagasz ich w swą grę durnowato pytajac
Wzywają mnie od osłów i nie tylko a gdyby było trzeba to wyślę te ich wpisy
To jak odwracać kota ogonem
Nie robcie wiochybawcie sie liczbami a chlopa zostawcie z problemami..i tyleZbigniew,pomysl dobry z typow..
Staram się to ignorować i to co obiecałem tak robię
3 383 774. hanusia76 2018-10-18 (14:59)
Paskoczemu Sebastian ubliża i nie dostaje bana????a reszta tak?Czy to wg Ciebie jest normalne???Faworyzujesz go czy jaki grom??On może wszystko,robi z siebie pośmiewisko ubliża innym a Ty niecreagujesz na to??
Za co Hanusia dostała bana ? Za prawdę ?
Paskoczemu Sebastian ubliża i nie dostaje bana????a reszta tak?Czy to wg Ciebie jest normalne???Faworyzujesz go czy jaki grom??On może wszystko,robi z siebie pośmiewisko ubliża innym a Ty niecreagujesz na to??
Za co Hanusia dostała bana ? Za prawdę ?
Za powyższy wpis emerytka 46 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Czy każdy z was ma tak że po losowaniach mówi że takie łatwe numery były?
Pasko , ale rozdawanie żółtych kartek i mówienie komuś że ma się usunąć ze stronki ,to jest w porządku....stronka jest twoja i ty decydujesz
A pewnie ze duzy lotek i express fajne nazwy...ale jakis glab wzial kase za nazwe i ...tyle
Dzisiaj to już chyba ponad 1 kg bananów rozdane, a dzień się jeszcze nie skończył
cytowanie osób które dostały bana... zawsze będzie powodowało bana. Czy to tak trudno zrozumieć? Często widzę, że ktoś cytuje osobę, która dostała bana. Skoro ona dostała to cytując ten sam tekst, również się dostanie ...
To wszystko za friko
Przepraszam bardzo ale nikomu nie ubliżam
dla mnie :
ZIORACZ, Zioranie kojarzy się z byle czy nie związanym z lotto wiec proszę zakazać używania tych słów
ZIORACZ, Zioranie kojarzy się z byle czy nie związanym z lotto wiec proszę zakazać używania tych słów
Proponuje od pon rozdawac dynie...zamiast bananowchociaz sie na cos zdadzaciezke numert multi
Dusia po to są tu emotki z żółtymi kartkami żeby je czasami rozdawać
A jak ktoś się nie zna na żartach to bardzo przepraszam
Dynie będą na Halloween
Czy Sebastian ma twoje przyzwolenie na kartki żółte decydowanie kto ma być na twej stronie
Nie chce się wtrącać do Twojej ciężkiej pracy Pasko ale gdy tak było na każdej stronie np forum gry że ktoś dostałby bana i cytując jej wypowiedź osoba również to by nikt nie miał konta na takich strobach
3 384 521. Sebastian_M 2018-10-18 (22:33) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Nie kłam.
Nie kłam.