Wpisy 3 376 086 – 3 376 185
9 października 2018 22:28 → 10 października 2018 09:19, 100 wpisów
Cześć
Wiem nie popisał em się 1/3 w Mulatkę słabo
Jutro postaram się poprawić
Zaraz sprawdzę czy coś wygrałem w Mini
Mimo wszystko myślę o 69
Choć to zawsze jest najgłupsze
jak się ktoś przy czym uprze...
To ja twardo stawiam na 11-cie
jak się ktoś przy czym uprze...
To ja twardo stawiam na 11-cie
25,59,69
Warto posłuchać Radiowej Jedynki:
Audycja na żywo.
"Wspomnienia byłego hazardzisty jak wyszedł z nałogu"
/lotto konie, buki... /.
Audycja na żywo.
"Wspomnienia byłego hazardzisty jak wyszedł z nałogu"
/lotto konie, buki... /.
Po co tu wchodzisz Ty kłamco ?
Twoje słowo jest nic nie warte
Zaklunałeś się że już tu nigdy więcej nie wejdziesz i co ?
Masakra
Czytajcie i notujcie uważnie
- 3, 25, 60
Twoje słowa oszuście.
Spadaj dziadu.
- 3, 25, 60
Twoje słowa oszuście.
Spadaj dziadu.
He he he nawet uważnie czytać nie potrafisz ?
Podawałem 3,25,69 załóż okulary koślawcu
Bierzesz coś wedruś?
To zmień dostawcę bo cię robi w jajo z tym towarem
A poza tym podawanie liczb do lotto nie ma się do oszustwa. Ty jesteś oszustem a ja tylko podaję liczby które uważam za najlepsze. W grach nie ma pewniaków i powinieneś o tym wiedzieć
Dno i wodorosty
Pokazałeś w kilka dni kim naprawdę jesteś
Pokazałeś w kilka dni kim naprawdę jesteś
Każdy człowiek wcześniej lub później odkrywa swoją tożsamość.
Nieźle się ukrywałeś ale wyszło z Ciebie prawdziwe ja
Nieźle się ukrywałeś ale wyszło z Ciebie prawdziwe ja
Zobacz makler też się ze mną kłócił ale potrafimy ze sobą rozmawiać
Ty , emerytka i jeszcze jedna osoba jesteście intelektualnie wiesz gdzie?
Wasza kultura osobista do ponownego zweryfikowania i kształtowania od poziomu przedszkola wzwyż. Nawet porównując do przedszkola wasz poziom bardzo urażami dzieci. One nie są takie zawzięte i dokuczliwe jak Wy. One są czyste i niewinne. Wy natomiast niby dorośli ludzie postepujecie jak zwierzęta. Wstyd !!!
Niestety to prawda która boli
Wasza kultura osobista do ponownego zweryfikowania i kształtowania od poziomu przedszkola wzwyż. Nawet porównując do przedszkola wasz poziom bardzo urażami dzieci. One nie są takie zawzięte i dokuczliwe jak Wy. One są czyste i niewinne. Wy natomiast niby dorośli ludzie postepujecie jak zwierzęta. Wstyd !!!
Niestety to prawda która boli
Adin
Zgrywus spać nie możesz ?
Żona Ci spać nie daje?
Dwa
Teraz nasze powieki są ciężkie, coraz cięższe. Czujemy jak same się zamykają
Powoli usypiamy i śnimy o miłych rzeczach
Tri
Powoli usypiamy i śnimy o miłych rzeczach
Tri
Błazen znowu blaznuje 2 latek zacofany w rozwoju rajcuje go wkur nie ludzi prawdziwy troll
Jak dziecko aby na złość co za szczeniak a pasko zamiast jego zablokować i jego klonowe nicki ma to gdzies
3 376 121. hipmoza
hipnoza
Galiczku jak ty za swym synkiem murem stoisz czy to wnuczek prawnuczek lub prawnuczka sebusia
pedagog kliniczny motyla noga od pierwszego wpisu szczery, jak dzieciak w przedszkolu i i udaje kogoś innego i stan zadziwienny
To dobrze, mam wrażenie, że lepiej takich bajek niewinnym dzieciom przedszkolnym nie opowiadać
Robal on jest na etapie ,że wchodzi do sklepu wybiera sobie coś i kładzie na ladę ...mówi do pani,, pani ,da"i wbija sobie rączką przyciski na terminalu,
mój syn dzisiaj po pracy jedzie z zakladu gdzie pracuje na niemiecki oktoberfest,wszystko finansuje niemiecka firma
A u Nas, to trafiła by się, nie raz, taka kanalia, że wyśle na taki festiwal, a potem dmuchanie
w balonik
w balonik
A największy ochlaptus w firmie pierwszy by darł papę:!!! ot, życie
Ja często pokazuje emotikon z Ale piję rzadkowczoraj nie jechałem nigdzie to sobie pozwoliłem,niedziela,sobota odpadła
Czytając Władimira to jakbym się przeniósł w czasie 3375000 wpisów wstecz i rozkminka - jak to rozwalam totalizatora i stado wyznawców i jedna tylko śliczna ornitologiczna
Mila
Historia
Mila
Historia
35,39,44,17,20,26 te dusia podawalem wczesniej a te do mini 16 22 38 do rozwazenia
Sebastian M.
Jesteś zawzięty i dokuczliwy ? I na dodatek postępujesz jak zwierzę?
Nie ma się czemu dziwić-przecież jesteś osłem.
Jesteś zawzięty i dokuczliwy ? I na dodatek postępujesz jak zwierzę?
Nie ma się czemu dziwić-przecież jesteś osłem.
Saba nie daje szans Linetty Madzi...
6:1...drugi set to kwestia krotkiego czasu
6:1...drugi set to kwestia krotkiego czasu
Sebastian M
Intelektualnie na jakim poziomie jesteś? Ciekawe.
Intelektualnie na jakim poziomie jesteś? Ciekawe.
Nie ale w ciemno bym obstawil Sabalenke...moze rzadzic w orzyszlym roku obok Wang Qaing czy Naomi Osaki,Sewastowej czy Kontaveit Anettmlode nacieraja
tomi77
Simona Halep sie trzyma bo licza sie turnieje Rangi 1000 pkt gdzie daleko zachodzila.Zobacz Muguruze ,wypada z 8 czy 10 a byla wysoko
na jakim miejscach sa polki radwanska i inne?? wiesz moze nie chce mi sie szukac prawde mowiac
http://e-kartki.net.pl/kartki/72/3/d/32130.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
dopiero wrocilem do domku po noce jeszcze musialem do tesciowej po urzadzenie nie pamietam nazwy chyba harter bo trza bylo odac zone do pracy odwiezc zakupy sacze wlasnie browarka dalem miesko do piekarnika typne wysle i jakos okolo hm 11 mykne lulu po noce przed noca
gryks76
adis8