Wpisy 3 376 122 – 3 376 221
10 października 2018 01:25 → 10 października 2018 09:44, 100 wpisów
Błazen znowu blaznuje 2 latek zacofany w rozwoju rajcuje go wkur nie ludzi prawdziwy troll
Jak dziecko aby na złość co za szczeniak a pasko zamiast jego zablokować i jego klonowe nicki ma to gdzies
3 376 121. hipmoza
hipnoza
Galiczku jak ty za swym synkiem murem stoisz czy to wnuczek prawnuczek lub prawnuczka sebusia
pedagog kliniczny motyla noga od pierwszego wpisu szczery, jak dzieciak w przedszkolu i i udaje kogoś innego i stan zadziwienny
To dobrze, mam wrażenie, że lepiej takich bajek niewinnym dzieciom przedszkolnym nie opowiadać
Robal on jest na etapie ,że wchodzi do sklepu wybiera sobie coś i kładzie na ladę ...mówi do pani,, pani ,da"i wbija sobie rączką przyciski na terminalu,
mój syn dzisiaj po pracy jedzie z zakladu gdzie pracuje na niemiecki oktoberfest,wszystko finansuje niemiecka firma
A u Nas, to trafiła by się, nie raz, taka kanalia, że wyśle na taki festiwal, a potem dmuchanie
w balonik
w balonik
A największy ochlaptus w firmie pierwszy by darł papę:!!! ot, życie
Ja często pokazuje emotikon z Ale piję rzadkowczoraj nie jechałem nigdzie to sobie pozwoliłem,niedziela,sobota odpadła
Czytając Władimira to jakbym się przeniósł w czasie 3375000 wpisów wstecz i rozkminka - jak to rozwalam totalizatora i stado wyznawców i jedna tylko śliczna ornitologiczna
Mila
Historia
Mila
Historia
35,39,44,17,20,26 te dusia podawalem wczesniej a te do mini 16 22 38 do rozwazenia
Sebastian M.
Jesteś zawzięty i dokuczliwy ? I na dodatek postępujesz jak zwierzę?
Nie ma się czemu dziwić-przecież jesteś osłem.
Nie ma się czemu dziwić-przecież jesteś osłem.
Saba nie daje szans Linetty Madzi...
6:1...drugi set to kwestia krotkiego czasu
6:1...drugi set to kwestia krotkiego czasu
Sebastian M
Intelektualnie na jakim poziomie jesteś? Ciekawe.
Intelektualnie na jakim poziomie jesteś? Ciekawe.
Nie ale w ciemno bym obstawil Sabalenke...moze rzadzic w orzyszlym roku obok Wang Qaing czy Naomi Osaki,Sewastowej czy Kontaveit Anettmlode nacieraja
tomi77
Simona Halep sie trzyma bo licza sie turnieje Rangi 1000 pkt gdzie daleko zachodzila.Zobacz Muguruze ,wypada z 8 czy 10 a byla wysoko
na jakim miejscach sa polki radwanska i inne?? wiesz moze nie chce mi sie szukac prawde mowiac
http://e-kartki.net.pl/kartki/72/3/d/32130.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
dopiero wrocilem do domku po noce jeszcze musialem do tesciowej po urzadzenie nie pamietam nazwy chyba harter bo trza bylo odac zone do pracy odwiezc zakupy sacze wlasnie browarka dalem miesko do piekarnika typne wysle i jakos okolo hm 11 mykne lulu po noce przed noca
gryks76
adis8
adis a ja mam do ciebie pytanko mozesz polowe z tego mi podeslac co masz w profilowym foto
Dziś 10 koła Gryks ufam zaraz bo mam wolne jadę z moja po No dom kuchnie
Cześć Co robicie?
Gryks widziales w poniedziałek wygrane z weekendu zobacz Keno Racibórz
Aids
Adis masz dużo pieniążków?
Adis 3,25,69
Lub 25,59,69
3 376 168. emerytka 46 2018-10-10 (09:07) Chorzów.
Sebastian M.
Nie ma się czemu dziwić-przecież jesteś osłem
Gdybyś przez przypadek zapomniał (alzheimer)przesunąć czat,to masz jeszcze raz.
Sebastian M.
Nie ma się czemu dziwić-przecież jesteś osłem
Gdybyś przez przypadek zapomniał (alzheimer)przesunąć czat,to masz jeszcze raz.
Spodziewam się że dziś wejdą kosy lustrzanki czyli 69
Tak myślę ale czy wejdą to się okaże
Adin
Adis teraz idę do szkoły
Osioł myśli .
Czekajcie wszyscy.A potem notujcie uważnie.
Złote myśli osła.
Czekajcie wszyscy.A potem notujcie uważnie.
Złote myśli osła.
Zgrywus na którą idziesz dziś do szkoły?
no tak ktos musi robi jako worek treningowy jako przepychaczka gdy sie wc zatka idz idz papa byle z dala od zielonej dzumo
wybralem swoje szczesliwe liczby do multi multi niech bede szczesliwe i po losowaniu
Dam Wam jeszcze liczby do Mulatki
adis8
Jak przeczytasz wpis 3376116,to się dowiesz dlaczego
Jak przeczytasz wpis 3376116,to się dowiesz dlaczego